Από το σινεμά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Ένα βράδυ πήγα με μια φίλη σ' έναν συνοικιακό κινηματογράφο, όπου έπαιζε ένα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας έργο, που επιεικώς θα το χαρακτήριζα σκληρή τσόντα.
 
Δύο ωραίες κοπέλες με ωραία κορμιά. Μια ψηλή αδύνατη με πολύ μικρό στήθος, που έκανε τρελό έρωτα σε ένα νεαρό πανέμορφο κορίτσι με καταπληκτικό σώμα, στητά μεγάλα βυζιά, πράσινα μάτια και πολύ μα πάρα πολύ φιλήδονα χείλη.

Η ψηλή άρχισε να τη χαϊδεύει στα μαλλιά και στο πίσω μέρος του λαιμού, ενώ με τη μεγάλη της γλώσσα την έγλυφε στο αφτί αρχικά και εν συνεχεία προς τα κάτω. Αφού της ξεκούμπωσε το μπλουζάκι και της έτριψε το στήθος, άρχισε να πιπιλάει να ρουφά και να τη δαγκώνει άγρια και στις δύο ρώγες.
 
Με το άλλο χέρι άρχισε να τη χαϊδεύει αρχικά πάνω από το στενό παντελόνι της και μετά, αφού της το ξεκούμπωσε, άρχισε να την τρίβει ξέφρενα και να της βάζει δάχτυλο. Η ταινία είχε βραβευτεί, απ’ όσο θυμάμαι, σε κάποιο βαλκανικό φεστιβάλ κινηματογράφου.

Οι σκηνές με ερέθισαν αρκετά και άρχισα να νιώθω μια ακατάσχετη έξαψη, να στριφογυρίζω στο κάθισμα τρίβοντας και διπλώνοντας τα πόδια μου να βγάζω μικρούς αναστεναγμούς.

Ξαφνικά ένιωσα το χέρι της φιλενάδας μου πάνω στο στήθος μου, να με χαϊδεύει απαλά στη ρώγα και εν συνεχεία τη γλώσσα της να αγγίζει το αφτί μου και να μου ψιθυρίζει με καυλωμένη φωνή, ότι είχε ανάψει πολύ από το θέαμα και αν ήθελα να φύγουμε και να πάμε σπίτι της.
 
Δεν έφερα αντίρρηση και πιασμένες χέρι φύγαμε και με ένα ταξί. Φτάσαμε σε δέκα λεπτά στο άδειο από γονείς σπίτι της.

Μόλις έκλεισε η πόρτα με αγκάλιασε, άρχισε να με φιλά παθιασμένα στο στόμα και να προσπαθεί με βίαιες κινήσεις να μου βγάλει τα ρούχα.

Καυλωμένη, ανταποκρίθηκα. Της ξεκούμπωσα το μπλουζάκι και άρχισα να τη βυζαίνω με λύσσα. Γρήγορα απαλλαγήκαμε από τα ρούχα μας πέσαμε στο κρεβάτι και αρχίσαμε ένα ξέφρενο 69, που δεν κράτησε όμως πολύ, γιατί από τη καύλα χύσαμε γρήγορα η μία στο στόμα της άλλης.
 
Μου άρεσε η γεύση των χυμών της και άρχισα σχεδόν αμέσως να την γλύφω και πάλι, ενώ με το ένα δάχτυλο άρχισα διείσδυση στην πίσω πορτούλα.

Η Μαργαρίτα άρχισε να φωνάζει δυνατά και να με προτρέπει σα να ήμουν άντρας, για να καταλήξει μέσα σε παραλήρημα σε μια καυτή λάβα χυμών που ρούφηξα μέχρι τελευταίας ρανίδος.

Έκτοτε, δεν αναφερθήκαμε ποτέ σε αυτό το περιστατικό. Λες και δε συνέβη ποτέ. Κι όμως διαβάζω ακόμα στο βλέμμα της, όλα αυτά που κι εγώ δε θα ξεχάσω ποτέ.