Με την μαθηματικό μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Συνάντησα για πρώτη φορά την Χρύσα στα δεκαοκτώ μου. Ήμουν μαθήτρια σε ένα μικρό φροντιστήριο όπου προετοιμαζόμουν για τις εξετάσεις, και από την πρώτη μου μέρα εκεί, μου τράβηξε την προσοχή η νεότερη από τις καθηγήτριες μου, συγκεκριμένα η μαθηματικός μου, Χρύσα.

Ήταν κομψά ντυμένη στα μαύρα, και αρκετά σοβαρή κι αμήχανη.
Αν και είχα πάντα σχέση με κάποιο αγόρι, και μάλιστα ήμουν ευχαριστημένη με το σεξ μαζί του, υπήρχε μια έλξη μέσα μου και για τις γυναίκες, την οποία γνώριζα μόνο εγώ. Η Χρύσα όμως ήταν η πρώτη που την ερωτεύτηκα. Όταν πήγαινα στο μάθημα της έτρεμα ολόκληρη και δε μιλούσα πολύ, και εννοείται ότι ήμουν η καλύτερη στα μαθηματικά! Ο θαυμασμός μου ήταν αρχικά πλατωνικός, αλλά από ένα σημείο και μετά άρχισαν οι φαντασιώσεις...

Και δεν είχα άδικο. Η Χρύσα ήταν θεά. Μεσαίο ύψος, καστανόξανθα μαλλιά, γκρι μάτια και υπέροχες γωνίες στο πρόσωπό της. Το ωραιότερο όμως πάνω της βρισκόταν για την ακρίβεια πίσω της. Όταν γύριζε στον πίνακα, τα αγόρια έβγαζαν τα κινητά και ‘τραβούσαν’  τα ωραιότερα οπίσθια στον κόσμο..

Για πολύ καιρό απλά προσπαθούσα να βρω στοιχεία πάνω της ότι ίσως είναι gay ή έστω bi..
Ως προς εμένα η συμπεριφορά της ήταν ένα αίνιγμα.. εννοώ ότι, άλλες φορές ήταν πολύ ανοιχτή και αστειευόταν μαζί μου, ενώ άλλες, ήταν σαν να μην υπάρχω στον χώρο. Πολύ συχνά άκουγα κομπλιμέντα για την εμφάνισή μου, και με κοίταζε με θαυμασμό, εξάλλου φρόντιζα να είμαι στην τρίχα όταν είχα μάθημα μαζί της. Και όποτε μου έλεγε κάτι καλό για την εμφάνιση μου, ανταπέδιδα, και έτσι παιζόταν επί μήνες ένα παιχνίδι με δισήμαντα λόγια, χωρίς όμως να τολμήσει κάποια από τις δυο να κάνει το αποφασιστικό βήμα..

Ξέρω ότι όλα αυτά ίσως ακούγονται βαρετά σαν πρόλογος για μια αφήγηση ερωτικού περιεχομένου, αλλά πιστέψτε με στην πραγματική ζωή είναι ακόμα πιο κουραστικό να περιμένεις!

Πέρασε ένας χρόνος περιμένοντας, και τελείωσαν τα μαθήματα και όλα, και ήμουν σίγουρη ότι δε θα την ξαναέβλεπα ποτέ.. πέρασε ένα ολόκληρο καλοκαίρι, εγώ είχα κάνει σχέση με ένα αγόρι, τον Χρήστο και έμοιαζε να την ξεπερνάω. Με δυσκολία βέβαια..

Μέχρι που την συνάντησα ξανά, τυχαία στο δρόμο μετά από καιρό, και τα είδα όλα. Είχε αδυνατίσει και ήταν πιο όμορφη από ποτέ. Εντάξει, μπορεί και να μην ήταν, αλλά για μένα δεν υπήρχε καλύτερη. Για να μην πολυλογώ, αρχίσαμε τις αγκαλιές και τα φιλιά και κάποια στιγμή μου πρότεινε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα, για να με βοηθάει αν χρειαστεί στα μαθήματα..

Συχνά έπαιρνα με απόκρυψη για να ακούω τη φωνή της κι άλλα τέτοια τρελά, μέχρι που μια μέρα μου έστειλε μήνυμα ζητώντας μου να βρεθούμε φιλικά, και μπορούσα να καταλάβω χωρίς πολλά-πολλά ότι ήθελε να προχωρήσουμε ότι αφήσαμε στη μέση - μια και δεν ήμουν πια ανήλικη..

Βρεθήκαμε στο σπίτι της και αρχίσαμε να μιλάμε γενικά για οτιδήποτε μπορεί κανείς να φανταστεί και μόλις ανέφερα τη σχέση μου με τον Χρήστο, τα είπε όλα με μια φράση

-    Κρίμα, και νόμιζα ότι ήρθες ως εδώ με σκοπό...

Από εκείνη τη μέρα τα φτιάξαμε κατά κάποιο τρόπο, και με μεγάλη περιέργεια ανακάλυψα το σεξ με μια γυναίκα.. Συνέβη απλά, χωρίς να συζητήσουμε γι’ αυτό. Μια μέρα σαν τις άλλες απλά με τράβηξε κοντά της και με φίλησε, μ’ έναν διαφορετικό τρόπο απ’ ότι είχα συνηθίσει και δε με άφηνε απ’ τα χέρια της. Με χάιδευε παντού πολύ αργά, και με καθησύχασε λέγοντας ότι δεν πρόκειται να το μετανιώσω. Γδυθήκαμε στο δωμάτιο της και με μεγάλη υπομονή μου τα έμαθε όλα.

Με έριξε στο κρεβάτι της με αργές κινήσεις ενώ με φιλούσε χαϊδεύοντας τα μαλλιά και την πλάτη μου και στη συνέχεια φίλησε τον λαιμό μου χρησιμοποιώντας την γλώσσα της και πολύ συχνά δάγκωνε ελαφρά το δέρμα μου. Μόνο στην ιδέα ότι θα επαναλάμβανε τις κινήσεις στο υπόλοιπο σώμα μου ένιωθα τα υγρά κάτω μου να τρέχουν.. Γύρισε και μου ζήτησε να της κάνω ότι μου έκανε.

Φίλησε το στήθος μου με τα μαλακά της χείλη και έκανα κι εγώ το ίδιο.. οι ρώγες της ήταν αρκετά μεγάλες, όπως και όλο το στήθος της, και από τη στιγμή που το ακούμπησα έχασα τον έλεγχο και δεν έπαιρνα ούτε στιγμή το στόμα μου από τις ρώγες της, έκανα όλα όσα είχα φαντασιωθεί, την έγλυφα και την δάγκωνα, και είχαμε ανάψει κι οι δυο, τα σώματά μας έκαιγαν πραγματικά.

Αν και δεν είχα εμπειρία από γυναίκες ήξερα ότι ήθελα να νιώσω τα δάχτυλά της μέσα μου, και γι’ αυτό έβαλα πρώτα εγώ τα δικά μου μέσα της.. μετά απ’ αυτό, αρχίσαμε να βάζουμε και να βγάζουμε τα δάχτυλα μας η μια απ’ το μουνί της άλλης πραγματικά παράφορα, και δεν υπήρχε περίπτωση να συγκρατήσουμε τις φωνές μας με τόση ηδονή.. γλύφαμε τα δάχτυλα μας και φιλιόμασταν και πάλι τα βάζαμε μέσα μας, μέχρι να ξοδέψουμε κάθε σταγόνα που υπήρχε μέσα μας, και κάπου εκεί έζησα τον πιο δυνατό οργασμό της ζωής μου, που μου έκοψε την ανάσα, και πέρασαν πέντε λεπτά για να συνέλθω από αυτό..

Φυσικά δεν τελειώσαμε εκεί, ήθελα σαν τρελή να γλύψω το μουνάκι της κι εκείνη το δικό μου. Ξυριζόμουν πάντα και μου άρεσε που μετά το σεξ το μουνί μου ήταν κατακόκκινο.. η Χρύσα δεν ξυριζόταν αλλά δεν είχα πρόβλημα μ’ αυτό.. ήταν όμορφη η αίσθηση στο μάγουλο μου όσο την έγλυφα, όσο πρόστυχο κι αν ακούγεται αυτό. Η γεύση των υγρών μιας γυναίκας είναι απλά τέλεια, και δεν το είδα στιγμή ως αγγαρεία να της κάνω στοματικό, όπως με το αγόρι μου... έγλυφα την κλειτορίδα της και γλιστρούσα τα δάχτυλά μου στον μαλακό και ζεστό της κόλπο και ήταν καλύτερο απ’ ότι φανταζόμουν ποτέ..

Δυστυχώς η σχέση μας δεν κράτησε πολύ. Απλά δε μπόρεσα ποτέ να δεχτώ ως φυσιολογική τη σχέση με μια γυναίκα. Ένιωθα διαφορετική και έπαθα κατάθλιψη. Μόλις χωρίσαμε, παρά τη λύπη μου, η ζωή μου έγινε πιο εύκολη από πολλές πλευρές. Και αν είμαι σήμερα στα εικοσιένα μου με άντρα, μου λείπουν οι γυναίκες αλλά δε θα το ξανάκανα. Είναι εξαιρετικά εθιστικό.