Η πρώτη μου φορά με γυναίκα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Μια άλλη φαντασίωση μου ήταν να παίξω με γυναίκα. Η πρώτη μου φορά ήταν με μια τύπισσα που γνώρισα στην δουλειά που δούλευα τότε. Με προσέγγισε φιλικά στην αρχή, βγήκαμε κάνα δυο φορές για καφέ και την τρίτη με κάλεσε σπίτι της.

Αρχικά δεν είχα υποψιαστεί κάτι... κάτι μισόλογα πέταγε αλλά δεν μπορούσα να είμαι σίγουρη. Σιγουρεύτηκα την μέρα που πήγα σπίτι της. Φορούσα μια μαύρη μακριά στενή φούστα με ένα σκίσιμο στο πλάι, καθόμουν στον καναπέ και αυτή απέναντι σε μια πολυθρόνα.

Ξαφνικά γονάτισε και σύρθηκε σχεδόν κοντά μου, άπλωσε το χέρι και έπιασε το ύφασμα της φούστας λέγοντας πως είναι πολύ όμορφο... το χέρι της γλίστρησε στο πόδι μου και με χάιδεψε πάνω από το μαύρο καλσόν μου.

Πιάσαμε κουβέντα για τα ρούχα που μας άρεσαν και σε λίγο σηκώθηκε και πήγε να φέρει να μου δείξει μερικά εσώρουχα της που μόλις την προηγούμενη μέρα είχε αγοράσει. Μου ζήτησε να τα δοκιμάσει να της πω την γνώμη μου. Συμφώνησα κι όσο την έβλεπα να γδύνεται μπροστά μου νόμιζα ότι η καρδιά μου χτύπαγε ανάμεσα στα μουνόχειλα μου.

Ήταν αρκετά μεγαλύτερη από μένα, όχι όμορφη στο πρόσωπο αλλά με ωραίο κορμί. Μεσαίου μεγέθους στητά βυζιά,  ξυρισμένο μουνί κι ένα προκλητικά πεταχτό κωλαράκι. Με παρότρυνε να δοκιμάσω και εγώ τα εσώρουχα που είχε αγοράσει να τα δει και πάνω σε ένα άλλο σώμα. Συμφώνησα... με βοήθησε να γδυθώ και να τα φορέσω. Τα δικά μου βυζιά διπλάσια από τα δικά της ξεχείλιζαν από τα σουτιέν.

Έτσι όπως ήμουν με τα εσώρουχα της άπλωσε τα χέρια και άρχισε να με χαϊδεύει. Όχι μόνο δεν αντέδρασα αλλά αφέθηκα και ανταποκρίθηκα. Η φαντασίωση μου επιτέλους γινόταν πραγματικότητα.

Με ξάπλωσε στον καναπέ και με καβάλησε... ακούμπησε το μουνί της πάνω στο δικό μου και άρχισε να κουνιέται ρυθμικά ενώ με φιλούσε με πάθος και έχωνε την γλώσσα της ολόκληρη στο στόμα μου, με τα χέρια της χάιδευε τα βυζιά μου. Εγώ χάιδευα τα κωλομέρια της και την πλάτη της παραδομένη σε μια απίστευτη καύλα.

Σε λίγο αλλάξαμε και βρέθηκε αυτή από κάτω και εγώ πάνω της να τρίβω με λύσσα το υγρό μουνί μου πάνω στο δικό της και να πιπιλάω τα στητά βυζιά της, μετά προχώρησα στην κοιλιά της και έφτασα μέχρι το μουνάκι της... άνοιξε τα πόδια και μου το αποκάλυψε σε όλο του μεγαλείο. Άτριχο εντελώς, πρησμένο από καύλα να γυαλίζει από υγρά.

Το θέαμα με συνεπήρε. Πρώτη φορά από κοντά είχα την ευκαιρία να απολαύσω το θέαμα ενός μουνιού. Να το αγγίξω να το μυρίσω να το γευτώ....  Έσυρα την γλώσσα μου πάνω στα εξωτερικά μουνόχειλα με τα χέρια μου τα άνοιξα και κοίταξα μέσα στην υγρή σχισμή... η κλειτορίδα της παλλόταν καυλωμένη σαν ένας μικρός πούτσος. Την ακούμπησα με την γλώσσα μου, την έγλειψα και την ρούφηξα σαν να πύρωνα έναν πούτσο, χώνοντας τα δάχτυλα μου στην υγρή τρύπα της..

Σε λίγο βρεθήκαμε σε στάση 69 να γλείφουμε η μια το μουνί της άλλης και τις κωλοτρυπίδες μας. Τα δάχτυλα μας είχαν πάρει φωτιά μπαινόβγαιναν μέσα στα καυτά υγρά καυλωμένα μουνιά μας και στις κωλοτρυπίδες μας.

Σηκώθηκε και μου ζήτησε να μαλακιστώ μέχρι να επιστρέψει... έμεινα στον καναπέ να χαϊδεύω το μουνί μου και να το γαμάω με τα δάχτυλα μου... σε λίγο εμφανίστηκε με ένα πούτσο μαύρο περασμένο στην μέση της, τεράστιο σαν πραγματικό πάνω από 20 πόντους.

Στάθηκε μπροστά στο πρόσωπο μου με τα πόδια σε διάσταση και με χάιδεψε με αυτό στο πρόσωπο στο λαιμό στην κοιλιά και στα μουνόχειλα μου, μετά μου το έφερε στο στόμα, άρχισα να τον τσιμπουκώνω σαν να ήταν ζωντανή ψωλή. Με το χέρι της χάιδευε το μουνί μου που έσταζε.

Με τράβηξε και με έστησε στα τέσσερα και ήρθε από πίσω μου. Άνοιξα με τα χέρια μου το μουνί μου, μου τον κάρφωσε και άρχισε να με γαμάει δυνατά και γρήγορα ενώ το ένα της χέρι έπαιζε με την κωλοτρυπίδα μου. Τρελή από καύλα της ζήτησα να μου βάλει και κωλοδάχτυλα για να χύσω από μουνί και κώλο. Το έκανε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση.

Το μαύρο καυλί σκληρό και τεράστιο με ξεμούνιαζε δυνατά και άγρια ενώ τα δάχτυλα της με ξεκώλιαζαν. Έχυσα ουρλιάζοντας. Έβγαλε τον πούτσο που γυάλιζε από τα μουνοχύματα μου και τον τσιμπούκωσε. Τα έγλυψε όλα και μετά μου στέγνωσε με την γλώσσα και το μουνί. Μου το φόρεσε στην μέση, στήθηκε στα τέσσερα άνοιξε τα κωλομάγουλα της και μου ζήτησε να της τον καρφώσω στον κώλο...

Σάλιωσα τα δάχτυλα μου και έπαιξα για λίγο την σούφρα της που άρχισε να χαλαρώνει και της τον κάρφωσα... Την γαμούσα με το μαύρο πλαστικό καυλί από τον κώλο κανένα δεκάλεπτο. Μετά κάθισε στο πρόσωπο μου και μου ζήτησε να της γαμήσω το μουνί με την γλώσσα και έχυσε στο στόμα μου.

Αυτό το πρώτο μου γαμήσι με γυναίκα ήταν καλό μεν αλλά μαζί της δεν το ξανάκανα γιατί από την επόμενη μέρα η τύπισσα ήθελε σχέση κανονική και με δεσμεύσεις και εγώ δεν γούσταρα και δεν γουστάρω τέτοια.