Με τη συνάδελφο του φίλου μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Καίτη και είμαι 22 χρονών, και θα σας διηγηθώ πως έγινα μπάι πριν τρία χρόνια. Στα δεκαοκτώ μου είχα την πρώτη μου σχέση με ένα παιδί 26 χρονών, τον Στέφανο. Μετά από έξι μήνες σχέσης και πολλή υπομονή από αυτόν άρχισε και η σεξουαλική μας σχέση.. όμως επειδή ήμουν μικρή και αρκετά ντροπαλή, δεν κάναμε και τίποτα πολύ προχωρημένο..

Μια μέρα, και από φόβο μήπως ξενερώσει, του πρότεινα εγώ να κάνουμε ότι ήθελε χωρίς ταμπού.

Έτσι, ένα απόγευμα που πήγα στο γυμναστήριο που δουλεύει να τον πάρω, όπως συνήθως για να πάμε σπίτι του, μου σύστησε την συνάδελφό του και κολλητή του, την Ελβίρα. Μόλις την είδα έμεινα! Γυμνασμένη και πανέμορφη.. όχι πολύ ψηλή, αλλά είχε τον τέλειο συνδυασμό, ξανθές ανταύγειες σε μελί μαλλιά, και φορούσε -μάλλον- γαλάζιους φακούς επαφής. Ήταν 30-32 χρονών αν κι έδειχνε 28.

Ο Στέφανος άρχισε να αστειεύεται και να μιλάει πλαγίως για τρίο με την κοπέλα, κι εκείνη επειδή κατάλαβε ότι είχα μπλοκάρει, μου έδωσε το κινητό της και πρότεινε να βγούμε μια μέρα μαζί για να γνωριστούμε πιο καλά και να μου φύγει το άγχος. Για μια εβδομάδα το σκεφτόμουν ενώ ο Στέφανος, μέχρι και τις κολλητές μου επιστράτευσε για να με πείσει..

Μια μέρα απρόοπτα, η Ελβίρα μου έστειλε μήνυμα. Έλεγε ότι θέλει απλά να πάω στο σπίτι της για καφέ «εντελώς φιλικά». Ήξερα ότι ο Στέφανος είχε δουλειά εκείνη την ώρα και χωρίς το φόβο για τρίο, πήγα.. που να ήξερα τους σκοπούς της...

Πήγα στο σπίτι της νωρίς το απόγευμα σκοπεύοντας να της πω ότι δεν ήθελα να προχωρήσω σε τρίο μαζί της. Όμως όταν την είδα έπαθα πλάκα ξανά. Ήταν απλά ντυμένη στα μαύρα και φαίνονταν οι κοιλιακοί της σε κάθε κίνηση κάτω απ’ το κοντό τοπ που φορούσε.

Καθίσαμε στον καναπέ και μιλούσαμε γενικά. Εκείνη δεν έπαιρνε το βλέμμα της από πάνω μου.. Ευτυχώς ήμουν καθισμένη, γιατί τα πόδια μου έτρεμαν φοβερά έτσι που με κοίταζε.. σχεδόν απέφευγα να την κοιτάζω.. ξέχασα και τι ήθελα να της πω. Αισθανόμουν το μουνάκι μου ζεστό και υγρό, και ξαφνικά πέρασε το χέρι της στον ώμο μου.

-    «Κοίτα…», μου είπε. «Έμαθα από το Στέφανο ότι δεν πολυθές να κάνουμε τρίο..  και έχεις δίκιο να φοβάσαι. Εγώ έτσι έγινα λεσβία και τώρα δεν θέλω να ξέρω για άντρες..»

Το χέρι της ήταν στο γόνατο μου πάνω απ’ το μαύρο μου τζιν και εκείνη τη στιγμή δε μπορούσα να σκεφτώ τίποτα όπως με κοίταζε, εκτός ότι ήθελα με κάποιο τρόπο να με κάνει να τελειώσω. Δεν άνοιξα τα πόδια ούτε όμως και την εμπόδισα. Ήρθε πιο κοντά μου.

-    «Είσαι πολύ όμορφη, το ξέρεις; Τυχερός ο Στέφανος..»

Δεν είμαι και καμιά θεά απ’ όσο ξέρω, αν και έχω ακούσει καλά λόγια. Είμαι ξανθιά, αδύνατη και πολλοί λένε ότι θυμίζω τη Σάσα Μπάστα στο πρόσωπο.. άσχετο.

-    «Εγώ σου αρέσω καθόλου;», με ρώτησε.

-    «Μου αρέσεις από τη στιγμή που σε είδα.. δεν θα μάθει τίποτα ο Στέφανος, αν..»

-    «Αν, τι μωρό μου;», είπε.

Και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό με το χέρι της να βρίσκεται στα πόδια μου, ανοδικά προς το μουνί μου που έβραζε.

Συνέχισε να με φιλάει και τελικά με πήγε στο δωμάτιο της. Γδυθήκαμε και φιλιόμασταν για ένα τέταρτο τουλάχιστον στα όρθια ενώ αναστέναζε η μία στο στόμα της άλλης.. με χάιδευε απαλά στο στήθος και εγώ σφίχτηκα πάνω της σαν να με τραβούσε κάτι στο σώμα της.. απλά κόλλησα πάνω της. Με έβαλε να καθίσω στα γόνατα της ενώ κάθισε στο κρεβάτι. Συνέχισε να παίζει με τη γλώσσα μου ενώ για πρώτη φορά γλίστρησε το χέρι της στο υγρό μου μουνάκι..

-    «Μούσκεμα έγινες μικρή μου..», είπε.

Μετά άρχισε σιγά - σιγά να παίζει την κλειτορίδα μου και να μου βάζει δάχτυλα με το ένα χέρι και με το άλλο χάιδευε το στήθος ή την πλάτη μου.. με φιλούσε όπου έβρισκε και απλά είχα ακουμπήσει στον ώμο της και το απολάμβανα.

-    «Αναστενάζεις πολύ όμορφα!», μου είπε όταν τελείωσα, ενώ έγλειφε τα υγρά μου που είχαν πλημμυρίσει το χέρι της.

Δεν ήξερα τι να πω και αυθόρμητα την φίλησα. Φιλιόμασταν πάλι για ώρα και τη ρώτησα τι μπορούσα να κάνω γι’ αυτήν. Μου ζήτησε να γλύψω τις ρώγες της όσο θα παίζει το μουνί της και καύλωσα τόσο με το θέαμα, που καταλήξαμε σύντομα σε 69. Και τα κατάφερα καλά γιατί έχυνε πολύ, εκτός αν προσποιήθηκε.. ποιος ξέρει..

Ξαπλώσαμε μαζί για ώρα, και μετά έφυγα. Δεν ξανασυνέβη ποτέ, και όταν τη συναντώ αποφεύγω να την κοιτάω στα μάτια.. Ο Στέφανος δεν επέμεινε στην ιδέα περιέργως, αν κι όποτε αναφέρεται στο θέμα έχει ένα παράξενο χαμογελάκι. Υποπτεύομαι ότι η Ελβίρα έχει τις στιγμές μας σε βιντεάκι γιατί είχε πάρει το μάτι μου μια ψηφιακή στο έπιπλο δίπλα στο κρεβάτι της..

Μ’ αρέσει η ιδέα ότι ο Στέφανος ίσως τα είδε όλα αυτά.. Είμαι ακόμα μαζί με το Στέφανο.