Αχ… αυτός ο καύσωνας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Το καλοκαίρι και μετά από τις διακοπές μου με το αγόρι μου είπα να πάω να επισκεφτώ τους γονείς μου για λίγες μέρες.

Μίλησα μια μέρα με την νέα φίλη μου -γνωριζόμαστε 4 μήνες περίπου- την Έλενα και είπαμε να περάσουμε μαζί λίγες μέρες εν όψει καύσωνα που ερχόταν. Έτσι και έγινε. Αποφασίσαμε ποια μέρα θα έρθει και βρήκα σπίτι να μείνουμε. Λόγω όμως ότι έμενε μέσα πριν ένα ζευγάρι, έπρεπε να το καθαρίσω και έτσι όταν η Έλενα ήρθε, αφού της είχα πει από πριν πως θα βρει το σπίτι και τι θα πει στο ταξί που θα την φέρει μόλις βγει από το ιπτάμενο, και σε μήνυμα που της έστειλα της είπα ότι θα με βρει να το καθαρίζω.

Έτσι και έγινε. Της άνοιξα την πόρτα και με βρήκε να φοράω το μπικίνι και να κάνω δουλειές.
Το σπίτι δροσερό με το κλιματιστικό να δουλεύει, αλλά καθαρίζοντας τα μπαλκόνια μέσα στον καύσωνα είχα γίνει μούσκεμα.
Τακτοποίησε τα πράγματα της και όπως ήταν και εκείνη ιδρωμένη είπαμε να πάμε για μπανάκι. Φτάσαμε στην παραλία, στρώσαμε τις ψάθες μας και κάτσαμε για ηλιοθεραπεία.

Ξαφνικά της είπα:
-    Έχω σκάσει με τις δουλειές και την ζέστη! Σόρρυ αλλά θα κάνω τόπλες.
-    Μμμ…. Είπε. Κεφάτη σε βλέπω.
Και αμέσως έβγαλα το σουτιέν του μαγιό και έβαλα πάνω μου αντηλιακό.
Με βοήθησε πίσω και η Έλενα και τα χέρια της έτριβαν και τις ρώγες μου.

Τυχαία της είπα τότε νωχελικά:
-    Εσύ δεν θα το βγάλεις; Και εκείνη μου είπε:
-    Το θέλεις πολύ;
-    Ναι! Και αυτό και εσένα…
Είπε χαμογελώντας. Το έβγαλε και μπήκαμε στην θάλασσα.

Εκεί μιλάγαμε για πολλά καθώς και για τα ερωτικά μας και κάποια στιγμή, μιλήσαμε και για το γυναικείο σεξ. Ούτε εκείνη, ούτε εγώ είχαμε κάνει ποτέ. Δεν έτυχε να κάνουμε παρόλο που θέλαμε να έχουμε αυτήν την εμπειρία.
Τότε εγώ επειδή είχα ανάψει άρχισα να της λέω για το σώμα της. Για το τέλειο κορμί της με τα μεγάλα βυζιά, και υπέροχες καμπύλες. Το τόσο διαφορετικό από το αδύνατο δικό μου.

Όλη την ώρα της την έπεφτα μέχρι που φτάσαμε σπίτι. Βγάλαμε τα μαγιό και μπήκαμε μαζί στο μπάνιο για ένα ντουζάκι και εκεί της πρότεινα να την τρίψω στην πλάτη.

Το χέρι μου την χάιδευε παντού… Άναψε και καύλωσε. Την έγλυφα και τρελάθηκε από καύλα. Ούτε εκείνη ούτε εγώ δεν είχαμε νιώσει έτσι ποτέ ξανά.

Την σκούπισα, σκουπίστηκα και εγώ και βγήκαμε γυμνές από το μπάνιο και πήγαμε στο κρεβάτι. Είχε αρχίσει να υγραίνεται τόσο που οδήγησε το κεφάλι μου στο μουνί της  λέγοντάς μου: «κάνε με να χύσω». Ποτέ με γλυφομούνι δεν έχω καυλώσει τόσο. Κάναμε και ένα τρελό 69 και γαμιόμασταν συνέχεια… τόσο που, υποσχεθήκαμε ότι και στην Αθήνα θα το κάνουμε χωρίς να γνωρίζουν τίποτα οι σύντροφοί μας.

Τα δάχτυλα μας και οι γλώσσες μας μπαινόβγαιναν στο μουνί μας και χύναμε ασταμάτητα….

Το μυστικό μας αυτό κρατάει καιρό. Περνάμε καλά και το συνεχίζουμε, και θα το συνεχίζουμε συνέχεια.
Αχ! Τι ηδονή το γυναικείο σεξ!!!