Η συγκάτοικος (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Την επόμενη μέρα κοιμόμουν μέχρι αργά. Δε δούλευα. Ο «Α» είχε φύγει νωρίς το πρωί. Ξύπνησα με μια γλυκιά ανατριχίλα. Με ένα ανεπαίσθητο χάδι στα κωλομέρια μου. Ήταν η «Κ».

-    «Είδα την πόρτα ανοιχτή και τον κώλο σου εκτεθειμένο και δεν άντεξα…», μου ψιθύρισε στο αφτί.

Έσκυψε και με φίλησε στο λαιμό, ενώ ήμουν ακόμα μισοκοιμισμένη, ξαπλωμένη μπρούμυτα. Πριν προλάβω καλά - καλά να καταλάβω τι γινόταν, με είχε καβαλήσει κι ένιωσα το μουνάκι της πάνω στον κώλο μου. Φορούσε ένα κοντό νυχτικάκι και τίποτε άλλο. Έφερε τα χέρια της στους ώμους κι άρχισε να μου κάνει μασάζ. Τέλειο! Ανατρίχιαζα στο άγγιγμά της, ένιωθα να παραλύω και παράλληλα να ερεθίζομαι. Έτριβε τους ώμους, το λαιμό και τα χέρια μου, αρκετά έντονα χωρίς όμως να με πονάει, και κάθε τόσο έσκυβε και μια φιλούσε μια έγλειφε μια δάγκωνε το λαιμό και την πλάτη μου. Τι απόλαυση!

Παρατεταμένη ανατριχίλα. Καύλα. Ένιωσα τον κώλο μου να υγραίνεται από την επαφή με το μουνάκι της. Η υπνηλία μου έδινε τη θέση της σε έναν τρελό ερεθισμό. Η «Κ» μια μου έκανε μασάζ και μια διέτρεχε την πλάτη μου με τα ακροδάχτυλά της, στέλνοντας ασταμάτητα ρίγη σε όλο μου το είναι. Ένιωσα τα χέρια της στο πλάι μου να προσεγγίζουν το στήθος μου. Ενστικτωδώς ανασηκώθηκα ελαφρά, στηρίχτηκα στους αγκώνες μου και της επέτρεψα την πρόσβαση. Παραδόθηκα τελείως. Οι ρώγες μου υπέκυψαν στα χάδια της. Πετάχτηκαν σκληρές και παρακαλούσαν να μη σταματήσει το παιχνίδι. Τις έτριβε, τις τραβούσε, τις σάλιωνε και χούφτωνε τα βυζάκια μου τόσο γλυκά και παθιασμένα που δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα βογκητά μου καθώς ένιωθα ταυτόχρονα τις ρώγες της στην πλάτη μου.

Με τα χέρια της να χουφτώνουν δυνατά τα βυζιά μου και τη γλώσσα της να μου γλύφει την πλάτη από το λαιμό μέχρι τη μέση, ένιωσα την «Κ» να μετακινείται, να γλιστράει προς τα πίσω, προς τα κάτω. Δεν καθόταν πια στον κώλο μου και τα χέρια της κατηφόριζαν από τα βυζάκια στο μουνί μου…
Το μουσκεμένο μουνί μου.

Τα δόντια της έγδερναν τον κώλο μου και τα χέρια της χούφτωναν τα μπούτια μου. Το μουνί μου είχε πάρει φωτιά και περίμενε στωικά να το αγγίξει. Ήμουν γονατιστή, με το βάρος στους αγκώνες και το κεφάλι στο μαξιλάρι. Μόνο οι ανάσες μας ακούγονταν. Τα χάδια της πλησίαζαν αργά, όλο και πιο κοντά στα εξωτερικά χείλη, ίσα που άγγιζαν τις τριχούλες και πίσω, και ξανά…

-    «Ααααχ, δεν αντέχωωω…», ψέλλισα με σβησμένη φωνή από την καύλα.

Ξαφνικά νιώθω το χέρι της να χουφτώνει δυνατά το μουνί μου, κι αμέσως δυο δάχτυλα να ξεκινάνε από την κοιλιά χαμηλά και να συνεχίζουν μέχρι τη σχισμή του κώλου μου, μουσκεμένα. Τινάζομαι στο άγγιγμα. Αρχίζει να μου παίζει την κλειτορίδα. Έχω πλημμυρίσει. Πασαλείβει όλο το χέρι της και χουφτώνει το ένα βυζί. Τσιμπάει τη ρώγα. Τινάζομαι πάλι. Ξανά το χέρι της στο μουνί μου κι από κει στο στόμα μου. Πιπιλάω τα δάχτυλά της μανιασμένα. Κολλάει, πέφτει ουσιαστικά πάνω μου, πιάνει τη μια μου ρώγα και την παίζει κι αρχίζει να τρίβει ρυθμικά την κλειτορίδα μου.

Υπάρχει πιο απόλυτη καύλα; Το μουνί μου στάζει ζουμιά και η «Κ» είναι πλήρως αφοσιωμένη στην κλειτορίδα μου. Την τσιμπάει και τη μαλακίζει όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο δυνατά, ενώ τα δάχτυλά της ξεφεύγουν και γλιστράνε ξανά και ξανά μέσα στο μουνί μου.

-    «Ααααχ… Ααααααχχ… Χύνωωωωω…», είπα ξέπνοα.

Αμέσως η «Κ» γλίστρησε από κάτω μου και βρέθηκε ανάσκελα ξαπλωμένη ανάμεσα στα πόδια μου να γλύφει το μουνάκι μου και να μαζεύει τα χύσια μου με τη γλώσσα της. Πριν προλάβω να συνέλθω από τον πρώτο οργασμό, η γλώσσα της έπαιζε την πρησμένη κλειτορίδα μου, ενώ χούφτωνε με τα χέρια της πότε τα μπούτια και πότε τα κωλομέρια μου. Δεν πίστευα αυτό που μου συνέβαινε. Είχα ξεφύγει τελείως. Ρούφηξε μακρόσυρτα την κλειτορίδα μου, την πιπίλισε κι ύστερα την άφησε. Πασάλειψε με χύσια τα μπούτια μου και με έγειρε μαλακά στο πλάι.

Ήρθε πάνω μου καθώς ήμουν πια ανάσκελα ξαπλωμένη και της έδωσα ένα γλωσσόφιλο όλο γλύκα. Ρουφούσα τα χείλια και τη γλώσσα της με τη γεύση μου άπληστα. Αγκάλιασα με τα χέρια μου τον κώλο της και την τράβηξα προς τα μένα, μέχρι να φτάσει το ξυρισμένο της μουνάκι στα χείλια μου. Τα χέρια μου μεταφέρθηκαν στα πληθωρικά βυζιά της. Η γλώσσα μου έπαιζε με τα κάτω χείλια της ενώ της μάλαζα το στήθος. Σκύβει και μου λέει στο αφτί:

-    «Είδες πώς με καύλωσε η καύλα σου;»

Η γλώσσα μου χώθηκε στο μουνί της κι ένας υγρός αναστεναγμός βγήκε από μέσα της. Έτριβα τα δόντια μου σε όλο της το σύστημα και πιπιλούσα την κλειτορίδα της. Άφησα τα βυζιά της και άνοιγα με τα χέρια μου τα μουνόχειλά της για να χωθώ βαθιά μέσα της. Όσο περισσότερο την ένιωθα να σπαρταράει από την καύλα τόσο περισσότερο γούσταρα, και την έγλυφα και τη ρουφούσα λυσσασμένα. Μέχρι που με ένα τίναγμα, ένιωσα ένα ζεστό κύμα να με λούζει. Έχυσε μέσα στο στόμα μου.
Εξουθενωμένη, ιδρωμένη, καυλωμένη και η μία και η άλλη, έπινα τα γλυκόξινα χύσια της μέσα από τις πνιχτές της φωνές.

Βούτηξα τα χέρια μου στο μουνάκι της και με τα χύσια της πασάλειψα τα όμορφα βυζιά της. Μου τα έφερε στο στόμα να τα γλύψω κι αυτά. Τα έπιασα ένα, ένα και πιπίλισα τις πεταχτές ρώγες. Κι ύστερα αγκαλιαστήκαμε και μείναμε έτσι αγκαλιά στο κρεβάτι χωρίς να μιλάμε.

Πρέπει να μας πήρε για λίγο ο ύπνος. Ξύπνησα με το χέρι μου στο στήθος της και τα μαλλιά της στο πρόσωπό μου.

-    «Δεν έχεις μάθημα;», τη ρώτησα.

-    «Το απόγευμα», μου είπε.

-    «Ήταν τέλειο!», της είπα.

Μου χαμογέλασε και με φίλησε.

-    «Θέλεις καφέ;», με ρώτησε.

-    «Ναι, αμέ. Θα φτιάξεις ή να πάω;»

-    «Πάω εγώ».

Σηκώθηκε και την ακολούθησα με το βλέμμα μου ενώ έβγαινε από το δωμάτιο. Είχαν γίνει όλα τόσο ξαφνικά, και ηδονικά, και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η υπέροχη αίσθηση ενός άλλου γυμνού γυναικείου σώματος. Κουλουριάστηκα στο κρεβάτι και ένα πονηρό χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη μου. Τεντώθηκα και σηκώθηκα. Πήγα στο μπάνιο, περνώντας αναγκαστικά από την κουζίνα. Ανταλλάξαμε ντροπαλά χαμόγελα. Πήγα στο μπάνιο, κατούρημα και ντους.

Ακόμα δε μπορούσα να πιστέψω όσα είχαν συμβεί με την «Κ». Γύριζαν όλα στο μυαλό μου όταν την είδα να μπαίνει μαζί μου στη μπανιέρα. Αρχίσαμε να πιτσιλιόμαστε με τα νερά και να χασκογελάμε. Πήραμε το αφρόλουτρο και έριχνε η μια πάνω στην άλλη γενναίες ποσότητες και χαϊδευόμασταν, με χέρια που γλιστρούσαν προς κάθε κατεύθυνση. Φιληθήκαμε. Ξανά και ξανά. Με τα βυζάκια μας να τρίβονται. Δε χορταίναμε το άγγιγμα η μία της άλλης.

Ξεβγάλαμε τις σαπουνάδες και πήγαμε στην κουζίνα στάζοντας. Βάλαμε από μια κούπα καφέ και επιστρέψαμε στο δωμάτιό μου. Ήπιαμε μια γουλιά καφέ και αρχίσαμε να πίνουμε η μία την άλλη. Οι γλώσσες μας ακολουθούν τις στάλες που κυλάνε πάνω μας, παντού. Είναι σαν παιχνίδι. Μόνο στόμα, γλώσσες και δόντια. Στο λαιμό, τους ώμους, το στήθος, την κοιλιά, ξανά στα βυζάκια, στην πλάτη…

-    «Δάγκωσέ με», της λέω.

Καύλα!
Πίνουμε χωρίς να ξεδιψάμε και καυλώνουμε αδιάκοπα. Καταλήγουμε σε 69. Με τα χέρια η μία στον κώλο της άλλης και μουνάκια να στάζουν. Ξανά...
Ένα κινητό χτυπάει, αλλά είναι σα να μην το ακούμε. Έχουμε απορροφηθεί απόλυτα από το γλύψιμο. Χύνουμε σχεδόν ταυτόχρονα, με δυο δάχτυλα η καθεμιά στο μουνί της.

Και η καύλα συνεχίζεται…