Με την προϊσταμένη μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η πρώτη μου δουλειά ως φοιτήτρια ήταν σε ένα κέντρο αδυνατίσματος - spa, στην υποδοχή.
Είμαι γύρω στο 1.65 λίγο γεμάτη στα κιλά με στρογγυλά βυζάκια και πεταχτό κωλαράκι, γεμάτα χείλη και μεγάλα μαύρα μάτια. Την πρώτη μέρα που πήγα με κάλεσε στο γραφείο της η προϊσταμένη, η κυρία Καίτη. Μια γυναίκα γύρω στα 40, ψηλή με ανοιχτή λεκάνη και σγουρά ξανθά μαλλιά.

- "Για να σε δω λίγο", μου είπε."Κοίταξε να δεις κοριτσάκι μου, εδώ που ήρθες για δουλειά θα πρέπει να μπεις λίγο στο κλίμα. Απ’ ότι βλέπω, έχεις μερικά κιλά παραπάνω... μμμμ... για να δούμε.\'\'
- Εεεε... ναι... είπα διστακτικά.
- Δε θέλω μουρμούρες! Φώναξε εκείνη αυστηρά! Κι όταν θα σου μιλάω θα μου απαντάς: μάλιστα κυρία!
- Μάλιστα, κυρία!
Ψιθύρισα όλο αγωνία μην τυχόν χάσω τη δουλειά και το χαρτζιλίκι.

Τότε η κυρία Καίτη με φώναξε να πάω από τη μέσα πλευρά του γραφείου της. Έβαλε τα χέρια της στις γάμπες μου και άρχισε να τα ανεβάζει σιγά-σιγά σηκώνοντας και τη φούστα μου. Αφού είχε σηκωθεί η φούστα μέχρι τη μέση μου, άρχισε να κοιτάζει λαίμαργα το ξυρισμένο μουνάκι μου που φαινόταν κάτω από το διάφανο βρακάκι που φορούσα. Χάιδεψε τα κωλομάγουλά μου τραβώντας το βρακί μου όλο μέσα στον κώλο μου και μου έδωσε δυο δυνατά χτυπήματα από τόσο που κοκκίνισαν τα κωλομέρια μου.

- "Αυτά πρέπει να φύγουν!" Είπε. "Βγάλε τώρα και τη μπλούζα σου!"
- Μάλιστα κυρία!
Τότε σήκωσα την μπλούζα μου κι εκείνη, χωρίς να ξεκουμπώσει το σουτιέν μου, έπιασε με τις χούφτες της τα βυζιά μου και τα έβγαλε έξω από το σουτιέν.
Ξαφνικά χτύπησε η πόρτα. Ήταν μια πελάτισσα για ένα ραντεβού. Μου είπε να ντυθώ άρον-άρον και να πάω στη δουλειά μου.

Την επόμενη μέρα στη δουλειά μου τηλεφώνησε από το γραφείο της και μου είπε ότι ήταν ώρα να αρχίσει το αδυνάτισμά μου, και πως έπρεπε σε 10 λεπτά να είμαι στο χαμάμ. Παράτησα κι εγώ το πόστο μου, πήγα στα αποδυτήρια, έβγαλα τα ρούχα μου και με μια πετσέτα μπήκα στο δωμάτιο του χαμάμ. Σχεδόν δεν έβλεπες από τους ατμούς, ήταν και 2 άλλες γυναίκες εκεί μέσα. Πήγα σε μια άκρη και ξάπλωσα μπρούμυτα στο παγκάκι. Η ζέστη άρχισε να με ιδρώνει, το σώμα μου χαλάρωσε και σχεδόν μισοκοιμήθηκα...

Κάποια στιγμή ένιωσα δυο χέρια ανάμεσα στα πόδια μου να γλιστρούν πάνω-κάτω από τους ατμούς και τον ιδρώτα... ήταν εκείνη, η κυρία Καίτη!
Μου άρεσε ο τρόπος που με χάιδευε, που τα δάχτυλά της πλησίαζαν απειλητικά στο μουνάκι μου κι απομακρύνονταν, ύστερα άνοιγαν τα κωλομάγουλά μου και μου χάιδευαν την περιοχή γύρω απ’ την κωλοτρυπίδα μου αλλά δεν έμπαιναν μέσα...

Άρχισα να ζεσταίνομαι ακόμη πιο πολύ από την καύλα… έτρεμα και ήθελα τόσο να μπει μέσα μου!
Τότε εκείνη έσκυψε από πάνω μου, παραμέρισε την πετσέτα μου και ακουμπώντας τις σκληρές καυλωμένες ρώγες της πάνω-κάτω στην πλάτη μου, μου ψιθύρισε γλείφοντάς μου το αυτί:
- "Θέλεις να σε γαμήσω τώρα;"
- Μάλιστα κυρία! της είπα.

Και τότε άρχισε να διεισδύει με τα δάχτυλά της ταυτόχρονα στον κώλο και στο μουνάκι μου, βάζοντας ένα-ένα όλα τα δάχτυλά της μέσα μου και να μου ψιθυρίζει στο αυτί:
- "Θα σε ξεσκίσω, πουτανάκι, που ήρθες στο γραφείο να μας καυλώνεις κάθε μέρα! Κάθε πρωί θα έρχεσαι πρώτα από το γραφείο μου, θα σε βάζω να μου γλείφεις το μουνί μου και μετά θα πιάνεις δουλειά! Και κάθε φορά που θα ανακαλύπτω ότι έκανες λάθος στη δουλειά σου, θα σε φωνάζω στο γραφείο μου, θα σε στήνω στα τέσσερα και θα σε δέρνω στα κωλομέρια ώσπου να μελανιάσουν και θα αφήνω και τα στόρια στο παράθυρο μισάνοιχτα να βλέπουν όλοι τι ξεκωλάκι είσαι!"

Στο μεταξύ, οι άλλες δυο που ήταν μέσα στο χαμάμ, είχαν καθίσει απέναντι και μας κοίταζαν μέσα στους ατμούς και άρχισαν να παίζουν το μουνάκι τους... Είχα καυλώσει τόσο πολύ που με γαμούσε αυτή η γυναίκα και που με έβλεπαν οι άλλες απέναντι...

Δεν άντεξα, άρχισα να σπαρταράω στα χέρια της και έχυσα! Τότε εκείνη με γύρισε ανάσκελα, έσκυψε και έχωσε το πρόσωπό της στο πλημμυρισμένο μουνάκι μου ρουφώντας κάθε του σταγόνα και στο τέλος με ρώτησε:
- "Θα γίνονται όλα όπως είπαμε;"
- ...Μάλιστα, κυρία!!!