Με την Ειρήνη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Μαρία και γενικώς είμαι εμφανίσιμη κοπέλα όπως μου λένε όλοι οι άνδρες.
Τον περασμένο μήνα πήγα για διακοπές στην ρόδο μαζί με μια φίλη μου την Ειρήνη και εκεί έγινε κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γινόταν με την καλύτερη μου φίλη…

Φτάνουμε στην Ρόδο, πάμε στο ξενοδοχείο που μέναμε, και λέμε να κάνουμε ένα μπάνιο για να φρεσκαριστούμε και μετά να δούμε εάν θα πάμε έξω για κανένα καφέ, και να δούμε την Ρόδο πώς είναι, ή θα κάτσουμε να κοιμηθούμε για να ξεκουραστούμε.

Μπαίνει η Ειρήνη στο μπάνιο και όσο ήταν στο μπάνιο, ανάβω την τηλεόραση για να περάσει η ώρα και όπως έψαχνα τα κανάλια, πέφτω πάνω σε ένα κανάλι που έπαιζε αισθησιακές ταινίες και άρχισα να υγραίνομαι… κάποια στιγμή άρχισα να παίζω με το μουνί μου και άρχισα να χαϊδεύομαι μόνη μου πάνω στο κρεβάτι.

Μετά από 10 λεπτά ακούω την Ειρήνη να βγαίνει έξω από το μπάνιο και για να μην με δει, ντύνομαι ξαφνικά και πάω να μπω στο μπάνιο για να μην με δει αναμμένη αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα με βλέπει και με ρωτάει τι έπαθα και της απαντάω τίποτα, μπαίνω μέσα στο μπάνιο και όσο έκανα μπάνιο θυμήθηκα πως δεν έκλεισα την τηλεόραση και πως ήταν αναμμένη στο κανάλι που έβλεπα.

Λέω τέλος πάντων θα νόμιζε πως πήγε κατά λάθος εκεί και θα την έκλεισε.

Βγαίνοντας από το μπάνιο με την πετσέτα τυλιγμένη γύρω μου, βλέπω την Ειρήνη στο κρεβάτι ξαπλωμένη να παίζει με έναν μαύρο δονητή και να τον βάζει μια στο μουνί της μια στον κώλο της. Γυρνάει και με φωνάζει στο κρεβάτι. Πάω και μου τραβάει την πετσέτα και μένω ολόγυμνη…

Με πλησιάζει και αρχίζει να μου γλύφει τις ρώγες μια προς μια. Όσο μου έγλυφε της ρώγες μου έβαζε το δάκτυλο της στο μουνί μου που ήταν γεμάτο με υγρά. Μετά την ξάπλωσα και άρχισα να της γλύφω το μουνάκι της και ήταν και φρεσκοξυρισμένο… μόλις ακούμπησα την γλώσσα μου στο μουνί της άρχισε και έλιωνε από την καύλα και έχυνε… και εγώ κατάπινα...

Ώσπου της λέω:
- Σειρά σου τώρα.
Και αρχίζει να με γλύφει. Ήταν η πρώτη φορά που με έγλυφε γυναίκα και ήταν τέλειο! Μετά έπιασα τον δονητή της και τον φόρεσα στην μέση μου και άρχισα να την γαμάω με τον δονητή, και της έλεγα:
- Σου αρέσει μωρό μου; Και μου έλεγε:
- Ναι! Ναι! Γάμα με και άλλο… και άλλο…!
Στο τέλος, βάζω την μια άκρη του δονητή στο μουνί μου, και την άλλη στο δικό της και αρχίσαμε να γαμιόμαστε μαζί, ώσπου χύσαμε και οι δύο και αποκοιμηθήκαμε.

Την επόμενη μέρα που ξυπνήσαμε και οι δύο αγκαλιασμένες, φιληθήκαμε και ξανακάναμε έρωτα… και αυτό συνεχιζόταν κατά την διάρκεια των διακοπών μας.
Περάσαμε τέλεια!!!!