Η αδερφή μου και η κολλητή της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι 18 χρόνων και η αδερφή μου 20. Η αδερφή μου είναι πολύ εμφανίσιμη γυναίκα με πολύ καλά εξωτερικά χαρακτηριστικά και πολύ μεγάλα βυζιά. Παρεμπιπτόντως, ποτέ δεν την είχα δει ερωτικά απλά αναφέρομαι στα χαρακτηριστικά της.

Η αδερφή μου έχει μια κολλητή φίλη που εδώ και πάρα πολλά χρόνια από το σχολείο κάνουν παρέα. Έρχεται σπίτι μας και πολλές φορές κοιμάται στο δωμάτιο της αδερφής μου. Είναι και αυτή στα 20 όπως η αδερφή μου και είναι πολύ γκομενάρα μπορώ να πω, με τέλειο στήθος και πολύ ωραίο κώλο. Στο δωμάτιο της αδερφής μου περνούσαν ατελείωτες ώρες, δεν ξέρω φυσικά τι έκαναν και πολλές φορές αναρωτιόμουνα τι μπορεί να συζητάνε τόσες ώρες; Δεν είχα ποτέ υποψιαστεί όμως αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια ένα Σάββατο βράδυ. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα ποτέ μου να το φανταστώ. Η αδερφή μου ήταν λεσβία και η γκόμενα της ήταν η κολλητή της. Πως το ανακάλυψα;

Ήταν Σάββατο βράδυ και είχα κανονίσει να βγω με κάτι φιλαράκια για μπύρες. Είχαμε κανονίσει γύρω στις 11:30 να συναντηθούμε στο μπαράκι. Η φίλη της αδερφής μου, όπως τα περισσότερα βράδια, ήρθε ξανά σπίτι μας και κλειδώθηκαν στο δωμάτιο. Την ώρα που ετοιμαζόμουν ακούω την αδερφή μου να έρχεται στο μπάνιο που χτενιζόμουν και με ρώτησε αν θα αργήσω να γυρίσω, απαντώντας της καταφατικά, γύρω στις 4-5 τα ξημερώματα.

Με καληνύχτισε και ξαναμπήκε στο δωμάτιο χωρίς να κλείσει τελείως την πόρτα. Παραξενεύτηκα. Έφυγα λοιπόν κλείνοντας όλα τα φώτα του σπιτιού. Κατέβηκα στο γκαράζ να πάρω το αυτοκίνητο και κατάλαβα ότι δεν είχα πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Αφού μονολογούσα βρίζοντας στον αέρα ανέβηκα ξανά στο σπίτι, ανυποψίαστος να πάρω τα κλειδιά. Ανοίγω την πόρτα με τα κλειδιά μου και τη στιγμή που πήγα να πατήσω το διακόπτη για να ανοίξω τα φώτα, άκουσα περίεργους ήχους από το δωμάτιο τις αδερφής μου, σαν να φιλιούνται άνθρωποι με μεγάλο πάθος.

Παραξενεύτηκα αφού ήξερα ότι η αδερφή μου δεν έχει φέρει ποτέ γκόμενο της στο σπίτι. Η περιέργεια με έφαγε και πήγα να δω από την χαραμάδα τι γίνεται στο δωμάτιο. Το κρεβάτι είναι ακριβώς απέναντι από την πόρτα, δηλαδή αν ανοίξει κάποιος την πόρτα, βλέπεις τα πόδια αυτού που είναι ξαπλωμένος χωρίς αυτός να μπορεί να σε δει, ιδιαίτερα αν είναι απασχολημένος.

Έμεινα κάγκελο! Η αδερφή μου φιλιόταν παθιασμένα στο στόμα με την κολλητή της. Τα ‘παιξα! Δεν το πίστευα. Η αδερφή μου είναι λεσβία. Άνδρας είμαι και εγώ και ομολογώ ότι αυτό με καύλωσε ταυτόχρονα. Άνοιξα λίγο περισσότερο την πόρτα και τις έβλεπα καθαρά.

Έκαναν έρωτα. Η αδερφή μου στην αρχή γδύθηκε τελείως. Δεν την έχω ξαναδεί τελείως γυμνή. Είχε ξυρισμένο το μουνί τις τελείως. Μετά έγδυσε και τη φίλη της που αυτή είχε τεράστια βυζιά και ξυρισμένο μουνί τελείως και αυτή. Στη συνέχεια άρχισαν να γλείφονται και να γλύφουν τα μουνιά τους φωνάζοντας πολύ δυνατά από καύλα. Δεν άντεχα, πήρα τα κλειδιά και κατέβηκα στον κήπο για να την παίξω αφού αυτό με καύλωσε πάρα πολύ. Δεν ξανανέβηκα στο σπίτι για να μη με καταλάβουν.

Πήρα το αμάξι και πήγα με τους φίλους μου να πιω. Ήπια πολύ γιατί δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι η αδερφή μου, που έχουμε μεγαλώσει μαζί τόσα χρόνια, είναι λεσβία. Από εκείνη τη μέρα, όποτε την έβλεπα στο σπίτι με αναστάτωνε ερωτικά, γιατί σκεφτόμουν συνεχώς αυτό που την είδα να κάνει με τη φίλη της. Και η φίλη της ξανάρθε φυσικά πολλές φορές στο σπίτι, και κλειδώθηκε πολλές φορές ξανά με την αδερφή μου το δωμάτιο.

Και αφού πλέον ήξερα πολύ καλά τι κάνουν, τις φανταζόμουν και πήγαινα στην τουαλέτα και τον έπαιζα. Ήταν πολύ παράξενο να ζω στο σπίτι και να καυλώνω με την αδερφή μου. Όποτε την έβλεπα με το σουτιέν τρελαινόμουν πλέον και σκεφτόμουν τη στιγμή που την είδα να ρουφάει τα βυζιά και το μουνί της μουνάρας κολλητής της.

Έτσι αποφάσισα να της μιλήσω. Της τα είπα όλα και αυτή μου είπε ότι δεν την πειράζει και να προσπαθήσω να νιώσω άνετα μπροστά της. Στη συνέχεια της είπα ότι έχει αρχίσει να με... καυλώνει... ενώ ποτέ στο παρελθόν δεν είχα ξανανιώσει κάτι τέτοιο γι’ αυτήν αλλά μου είπε να μην ανησυχώ και πως είναι φυσιολογικό.

Ανακουφίστηκα βέβαια και ένιωσα πιο άνετος μπροστά της. Ήθελα πάρα πολύ να την ξαναδώ να κάνει έρωτα με την κολλητή της.

Αλλά δεν μπορούσα να της ζητήσω κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά υπήρχαν φορές που κρυφάκουγα και έκλεβα ματιές από την κλειδαρότρυπα...