Φανταστικό τελείωμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Έχω μείνει μόνο με το στριγκάκι μου… μόλις ξυρίστηκα παντού και σε έχω δίπλα μου με το μυαλό μου.

Είμαστε ξαπλωμένες στο κρεβάτι και νοιώθω την ανάσα σου στο λαιμό μου ενώ το χέρι σου χαϊδεύει τα βυζάκια μου. Μου γυρνάς το κεφάλι και νοιώθω τα χείλια σου στα χείλια μου ενώ το χέρι σου έχει κατέβει ήδη στο μουνί μου. Ανοίγεις το στόμα σου και ανοίγω το δικό μου!! Σου ρουφάω την γλώσσα σου και καταλαβαίνω το δάκτυλο σου να με τρυπάει.

Κάθομαι καλύτερα να ανοίξω καλά, και νιώθω το χέρι σου να χώνεται στο μουνί μου ενώ δειλά-δειλά χουφτώνω την μουνάρα σου. Είσαι τέλεια και έχω γίνει μούσκεμα! Το χέρι μου είναι μούσκεμα από τα υγρά σου… το μουνί μου ορθάνοιχτο για σένα και το στόμα μου γεμάτο από τα σάλια σου. Φιλάς υπέροχα!!!

Σε νιώθω να κατεβαίνεις προς τα βυζιά μου. Μου δαγκώνεις τις ρώγες μου ενώ το χέρι σου πλέον γαμάει το μουνί μου και ετοιμάζεται να γαμήσει τον κώλο μου. Μου φιλάς την κοιλίτσα μου και κατεβαίνεις ακόμη. Μου ανοίγεις τα μουνόχειλα και νοιώθω την γλώσσα σου στην κλειτορίδα μου… Μου την δαγκώνεις και πεθαίνω.

Ετοιμάζομαι να με γαμήσεις και σε νιώθω τότε να γυρνάς σε 69 και να μου φέρνεις το μουνί σου στο στόμα μου. Είσαι υπέροχη! Ανοίγω το στόμα μου και σου καταπίνω την κλειτορίδα ενώ το μουνί μου βγάζει φωτιές από την γλώσσα σου. Έχω μπροστά μου τον κώλο σου και δεν κρατιέμαι. Στον γλύφω για λίγο και σου βάζω κωλοδάκτυλο. Καυλώνεις άπειρα και μου χώνεις 2 δάκτυλα σου στον κώλο μου.

Είναι τέλεια.
Γλύφεις και γαμάς φανταστικά.
Με ρωτάς αν θέλω να χύσω και σου λέω ναι!
Μου λες:
• Όχι μωρό μου… εγώ θα σε χύσω πρώτη.

Γυρνάς και μου φέρνεις το μουνί σου στο πρόσωπο μου. Σε γλύφω και σε ακούω να μου λες:
• Πάρ’ τα καυλιάρα μου. Πιες τα χύσια μου καυλιάρα μου!
Και χύνεις υπέροχα και μοναδικά στο στόμα μου. Τα πίνω όλα και σου γλύφω την μουνάρα σου για να καθαρίσει!

Μόλις χύνεις γονατίζεις στο μουνί μου και μου χώνεις ένα δονητή στον κώλο και ένα στο μουνί μου. Τους παίζεις και τους δυο υπέροχα ενώ με κοιτάς στα μάτια και μου λες:
• Χύσε καυλιάρα μου!! Σε γαμάω! Είσαι η μουνάρα μου!
Και μόλις αρχίζω να χύνω χώνεις το στόμα σου στο μουνί μου και τα πίνεις όλα!

Με συγχωρείς χαρά μου αλλά σε λίγο θα χύσω στα αλήθεια! Είναι υπέροχα!

Σου αφιερώνω αυτό το χύσιμο και σε θέλω σαν τρελή!