Αίμα και ηδονή με την Πρωτάρα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Μπαινοβγαίνω μέσα της με ορμή ως που την νιώθω να μην αντέχει άλλο... Οι κραυγές τις ακούγονται πλέον σε όλη την πολυκατοικία...Της κλείνω το στόμα με το χέρι μου...
• «Βούλωσε το πουτανάκι» της φωνάζω…
Αλλά εκείνη συνεχίζει και με εξαγριώνει... Σηκώνω με δύναμη τη βίτσα, την προσγειώνω στη γυμνή της πλάτη και στο ήδη κοκκινισμένο κωλαράκι της... Κραυγή πόνου και ηδονής βγαίνει από μέσα της σαν ξέσπασμα, καθώς τραβάω το strap-on από το ξεχειλωμένο μουνί της.
Με χύνει ασταμάτητα…

Κατευθυνόμαστε στο κρεβάτι ξανά για να ηρεμήσει από το τρέμουλο και την καύλα. Την παίρνω αγκαλιά σαν μικρό μωρό και ανάβουμε τσιγάρο. Αμίλητες και οι δύο απολαμβάνουμε το καπνό σε κάθε του τζούρα.. Θέλω να την νιώσω «σκέπτομαι»….
είμαι σε δίλημμα.. να της παραδοθώ ή όχι;

Νιώθω απίστευτα την επιθυμία να την κάνω να πειραματιστεί επάνω μου για πρώτη φορά… έτσι και της δίνω τον έλεγχο..

Αρχίζει να με φιλάει παθιασμένα και της δίνω το σήμα ότι θα της αφεθώ... Η γλώσσα της αγγίζει το λαιμό μου και νιώθω ένα κύμα ανατριχίλας να με διαπερνά..
Σηκώνεται...
Αρπάζει τα χέρια μου και τα δένει στις 2 άκρες από το κρεβάτι...Το μαύρο μεταξωτό φουλάρι είναι στα μάτια μου και η γλώσσα της έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο έντονη.. Ξαφνικά νιώθω να χύνει κάτι υγρό στο στήθος και την κοιλιά μου.. αρχίζει να γλύφει και να το ρουφά από πάνω μου με μανία..

Με φιλάει στο στόμα... \'Κόκκινο κρασί\' λέω...
Την νιώθω ανάμεσα στα πόδια μου να με γλύφει και να με δαγκώνει στο εσωτερικό των μηρών... Φυσάει και νιώθω να καίγομαι.. Με αργές κινήσεις τη νιώθω να μου ανασηκώνει τα πόδια. Είναι πλέον στον αέρα... Εκείνη ήταν η στιγμή που περίμενα εδώ και ώρα... Άρχισε να ασχολείται με το μουσκεμένο μουνάκι μου.. Ένιωθα ότι θα αρπάξω φωτιά... Άρχισε αργά και βασανιστικά να παίζει εξωτερικά με τα υγρά μου... Έπαιζε για ώρα, με τιμωρούσε για αυτά που της έκανα...

Περίεργα συναισθήματα… προσπαθούσα να διώξω την Domme από μέσα μου. Ο περιορισμός που δεν μπορούσα να αγγίξω και να δω με βασάνιζε… πάλευα με τον εαυτό μου για να μην αντιδράσει ώσπου άρχισε να με γλύφει τόσο έντονα στην κλειτορίδα και στα χείλη που με έκανε να αφεθώ σώμα και ψυχή. Ένιωθα την γλώσσα της να κάνει θαύματα παίζοντας με τόσο σαγηνευτικά.

Αρχίζει και γίνεται πιο έντονη… καταλαβαίνω ότι είναι έτοιμη να μπει μέσα μου με τα μαγευτικά της δάχτυλα αλλά με ταλαιπωρεί γύρω-γύρω από την τρύπα με τα άκρα των δαχτύλων της… Κυκλικές κινήσεις όσο με γλείφει με την γλώσσα της.. Τρελαίνομαι και αγανακτώ να μπει μέσα μου.. Ακούει τα βογκητά μου να γίνονται πιο έντονα, με βλέπει που αρχίζω και σπαρταρώ από την καύλα και το χαίρεται, το νιώθω! Δεν μπορώ να με ελέγξω… συνεχίζει και με παίζει εξωτερικά ασταμάτητα, από μπροστά μέχρι πίσω… νιώθω τα υγρά μου να στάζουν παντού..

Υποφέρω! Της φωνάζω:
• «Γάμα με τώρα!»
Και επιτόπου μπαίνει μέσα μου με τα δυο δάχτυλα της..
• «Κι άλλο‼! φωνάζω… να σε νιώσω περισσότερο!»
Βάζει και τρίτο μέσα μου… με παίζει μέσα-έξω έντονα… ακούγονται οι ήχοι από τα υγρά μου όσο μπαινοβγαίνει και τόσο πιο πολύ καυλώνω.
Η ατμόσφαιρα είναι άκρως ερεθιστική…

Καθώς τα δάχτυλα τις μπαινοβγαίνουν μέσα μου ασταμάτητα καταλαβαίνω πόσο βίαιη έχει γίνει απέναντι μου.. Πονάω αλλά μ’ αρέσει! Με παίζει και με γλύφει ταυτόχρονα, έχει βάλει σκοπό να με κάνει να τελειώσω.. το νιώθω!

Μου βγάζει το μεταξωτό φουλάρι από τα μάτια για να δει τους μορφασμούς μου την ώρα που χύνω και η θέα που αντικρίζω είναι, το στόμα και το πιγούνι της γεμάτο αίμα να κυλά σε αργό ρυθμό. Ταράζομαι αλλά συνάμα η εικόνα με ερεθίζει απίστευτα! Δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι με είχε σκίσει εξωτερικά με τα νύχια της και πάνω στην καύλα δεν το πρόσεξε… όπως άλλωστε καν εγώ δεν το κατάλαβα παρ’ όλους τους πόνους..

Την πιάνω από το πιγούνι με το χέρι μου και την φέρνω κοντά μου..
• «Μείνε όπως είσαι» της λέω..
Δεν άντεξα… ήθελα να την φωτογραφίσω. Η μορφή της ήταν τέλεια! Το πρόσωπο της έλαμπε από τις σκιές των αναμμένων κεριών που αντανακλούσαν επάνω της και το φόντο με τα αίματα να τρέχουν από το στόμα της ήταν τόσο Vampiriko που είχα καθηλωθεί στην Dark ομορφιά της.. Ούτε προσχεδιασμένο να το είχα…

Αφού τράβηξα κάποιες φωτογραφίες, με την γλώσσα μου άρχισα να γλύφω το ματωμένο πρόσωπο της, αργά… με πάθος και καύλα. Τα γεύτηκα όλα όπως και η ίδια από μέσα μου.. Ήταν τόσο περίεργο που ένιωσα ότι αυτή η πράξη μας έφερε πιο κοντά.. μας έκανε Ένα!

Η ατμόσφαιρα παγώνει ξαφνικά… Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο γρήγορα που ποτέ δεν είχα ξανανιώσει τέτοια ένταση. Ήρθε και κούρνιασε δίπλα μου σαν μωρό παιδί. Με έσφιξε στην αγκαλιά της σαν να έδιωξε τον φόβο από μέσα της.
Μου λέει:
• «Συγνώμη… δεν ήθελα να συμβεί αυτό» και χαμογελώντας τις απάντησα:
• «Πραγματοποίησες μια από τις φαντασιώσεις μου. Σου είμαι ευγνώμων!»

Ανάβω τσιγάρο και για τις δύο μας..

Χαμένες στις σκέψεις μας, παραμείναμε αγκαλιά στο κρεβάτι με τα ματωμένα σεντόνια ως που οι πρώτες ακτίνες ηλίου πρόβαλαν από τα θολωμένα παράθυρα του δωματίου…
ΤΕΛΟΣ!