Η αυστηρή προϊσταμένη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Δουλεύω εδώ και αρκετό καιρό σε μια εταιρία. Όχι από τις πολύ μεγάλες, όπως καταλαβαίνετε δεν είμαστε πάρα πολλοί εργαζόμενοι. Οι περισσότεροι είναι άντρες και είμαστε και τέσσερις γυναίκες! Εγώ που είμαι γραμματέας διεύθυνσης, η προϊσταμένη, η λογίστρια και η βοηθός της λογίστριας.

Η προϊσταμένη, είναι μια γυναίκα γύρω στα σαράντα, παντρεμένη, με αρκετά ωραίο κορμί για την ηλικία της, μεγάλα στητά στήθια και πολύ ωραίο κώλο. Οι άλλες κοπέλες ήμασταν πιο μικρές σε ηλικία, μέχρι τριάντα χρονών! Ζέτα είναι το όνομα της, πολύ αυστηρή και αυταρχική γυναίκα, που μερικές φορές σε νευριάζει με τον τρόπο που σου μιλάει.

Στο τέλος του προηγούμενου μήνα, είχε πέσει πολύ δουλειά και αρκετές φορές καθόμασταν μέχρι αργά το βράδυ στο γραφείο για να τελειώσουμε. Μετά πηγαίναμε για φαί με τα άλλα κορίτσια, η Ζέτα όμως δεν ερχόταν ποτέ.

Μια από αυτές τις κουραστικές μέρες, χρειαζόμουν μια διευκρίνιση για κάτι και την φώναξα. (Ξέχασα να αναφέρω ότι η κάθε μία είχε ξεχωριστό γραφείο).

-    «Τι θες Ρέα;», μου λέει.

Της είπα τι ακριβώς ήθελα και έκατσε σε μια καρέκλα απέναντι μου, αφήνοντας με να δω... Φορούσε μια φούστα πολύ κοντή, που άφηνε να φαίνονται τα υπέροχα πόδια και το κιλοτάκι της, με ένα σακάκι από πάνω χωρίς τίποτα άλλο από μέσα.

Πάντα είχα φαντασιώσεις με γυναίκα και με ερέθισε αμέσως το θέαμα, που φυσικά προσπάθησα όσο μπορούσα να το κρύψω! Και εκείνη όμως, την πρόσεξα ότι με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω… σχεδόν με έγδυσε με το βλέμμα της.

Η ώρα είχε περάσει δουλεύοντας, και τα κορίτσια είχαν φύγει χωρίς εμένα αυτή τη φορά! Είχε έρθει δίπλα μου για να δουλέψουμε και το άρωμα της με είχε τρελάνει! Ένιωθα το μουνάκι μου να καίγεται! Έτρεμα από καύλα και εκείνη μάλλον το κατάλαβε.

Όπως κρατούσε κάτι χαρτιά, ξαφνικά ή επίτηδες, της έπεσαν και γυρίζοντας προς εμένα σκύβει να τα πιάσει. Το στήθος της βγήκε σχεδόν έξω από το σακάκι. Τρελάθηκα! Ήθελα απεγνωσμένα να την γλύψω. Σηκώνοντας τα χαρτιά, ακουμπάει (τάχα) το χέρι της ψηλά στο πόδι μου και το χάιδεψε απαλά.

Το μουνί μου είχε γίνει μούσκεμα από την καύλα. Μου λέει:

-    «Ρέα, ας κάνουμε ένα διάλειμμα να μιλήσουμε λίγο…»

Η πουτάνα! Έπαιζε μαζί μου γιατί είχε καταλάβει την καύλα μου! Άρχισε να με ρωτάει αν έχω σχέση, και η συζήτηση ήρθε στο σεξ.

-    «Μου αρέσει να γαμιέμαι!», μου είπε.

Δεν περίμενα ότι μια γυναίκα σαν αυτή, τόσο αυστηρή και σοβαρή που φαινόταν, να μιλούσε έτσι.

-    «Εσένα;», με ρωτάει.

-    «Ναι», απάντησα μονολεκτικά!

Είχε καυλώσει η πουτάνα! Οι ρώγες της διαγράφονταν από το σακάκι όπως είχαν καυλώσει.

Δεν άντεχα άλλο… έπρεπε να κάνω κάτι. Διστακτικά, όπως μιλούσε και με κοίταγε στα μάτια, άπλωσα το χέρι μου και χάιδεψα το στήθος της. Σταμάτησε… με κοίταξε πιο έντονα ακόμα, και έβαλε το χέρι της στο μουνάκι μου. Άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα μου και να μου βάζει δάχτυλο.

Με μια κίνηση, της έβγαλα το σακάκι και πετάχτηκαν οι βυζάρες της έξω.

-    «Ήθελα καιρό τώρα να με γαμήσεις παλιοπουτανάκι!», μου λέει.

Μου αρέσουν οι προστυχιές και με έφτιαχνε περισσότερο.  Γδυθήκαμε και αρχίσαμε τα όργια! Έχω πάντα μαζί τον δονητή μου. Έτσι, τον έβγαλα και της λέω:

-    «Γύρνα μωρό μου την κωλάρα σου να την γαμήσω!»

Το έκανε πρόθυμα και ενώ την γαμούσα από τον κώλο, έπιανα τα μεγάλα βυζιά της. Φώναζε από καύλα μέχρι που μου λέει:

-    «Θέλω να γλύψω την μουνάρα σου!»

Έβγαλα τον δονητή από τον κώλο της και αφού τον έγλυψε η καριόλα, άρχισε να μου κάνει ένα τρελό γλυφομούνι… μέχρι που την έχυσα φωνάζοντας:

-    «Πάρτα μωρή πουτάνα‼!»

Το όργιο κράτησε κάμποση ώρα ακόμα, κάνοντας και τις δύο να τελειώσουμε πολλές φορές.

Από τότε, βρισκόμαστε πολύ συχνά και γαμιόμαστε. Τώρα έχει μπει και άλλη μια στην παρέα και περνάμε ατέλειωτες ώρες καύλας.