Η συγκάτοικος κι εγώ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Με λένε Νίκη και είμαι φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη, και θα σας πω την ιστορία της συγκατοίκησης μου. Συγκατοικούσα με μια φίλη, την Βούλα που ήταν φοιτήτρια της γυμναστικής Ακαδημίας.

Γνωριστήκαμε μέσω αγγελίας για συγκατοίκηση σε τοπική εφημερίδα. Γίναμε καλές φίλες σε μια περίοδο που και οι δυο είχαμε σχέση με αγόρια. Ήταν μελαχρινή, με σώμα που ακόμη το θυμάμαι και ερεθίζομαι, και δυναμική. Κατά τον πρώτο καιρό, άρχιζα να πιάνω τον εαυτό μου να την κοιτάζω και να αισθάνομαι μια αδιανόητη έλξη, αλλά το προσπερνούσα.

Όπως ήταν φυσικό, ερχόταν τακτικά το αγόρι της για επίσκεψη, και μετά από συζητήσεις, είχαμε συμφωνήσει πως ήταν επιτρεπτό για την καθεμιά μας να έχει την ευκαιρία να κρυφοκοιτάζει της ιδιαίτερες στιγμές της άλλης.

Την πρώτη φορά που το επιχείρησα για πέντε λεπτά, έπιασα τον εαυτό μου να ζηλεύει και να ερεθίζεται βλέποντας την γυμνή φίλη μου να κάνει παθιασμένο έρωτα με το αγόρι της.

Σε λίγο καιρό χώρισα, και από την επόμενη μέρα, επιδόθηκα στο να την κάνω δική μου ελεύθερα πλέον!

Όλα γίνανε κάπως απότομα σαν έκπληξη, όταν μια μέρα γύρισα σπίτι από το γυμναστήριο, και είδα πως ξέχασα τα κλειδιά μου.  Χτύπησα το κουδούνι, και άκουσα την Βούλα να ρωτάει:

-    «Ποιος;»

-    «Εγώ είμαι», απάντησα, «ξέχασα τα κλειδιά η χαζή».

Ποιος θα περίμενε αυτό που αντίκρισα! Η πόρτα άνοιξε και είδα την Βούλα να μου χαμογελάει γυμνή και μούσκεμα από το μπάνιο.

-    «Συγγνώμη που καθυστέρησα, αλλά με έπιασες στο μπάνιο..»

-    «Εγώ συγγνώμη..» της είπα σαστισμένη. «Είμαι χαζή». 

Ήταν απίστευτο, μου κόπηκαν τα πόδια και δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Η γυμνή φιγούρα της αποτυπώθηκε στο μυαλό μου και έτρεξα στο δωμάτιο μου αναψοκοκκινισμένη και σε απόγνωση. Ήθελα να την βιάσω, αλλά ποιος τολμούσε; Η χαρά όμως δεν άργησε, όταν απρόσμενα, την άκουσα να με φωνάζει:

-    «Νίκη μου, θα μου κάνεις μια χάρη;» μου φώναξε.

-    «Ναι, ότι θέλεις!», απάντησα με τρεμάμενη φωνή, και με τα υγρά μου να κάνουν πορεία προς τους μηρούς μου.

-    «Μιας που θα κάνεις μπάνιο τώρα, μπορείς να με βοηθήσεις να ξυρίσουμε το κωλαράκι μου;»

Άρχισα να με τσιμπάω. Πως θα το αντέξω τώρα αυτό;

-    «Είσαι σίγουρη;», την ρώτησα.

-    «E, ναι!» μου είπε. «Έλα, δεν μπορώ να δω και φοβάμαι μην κοπώ. Σε παρακαλώ…»

Πήγα φοβισμένα προς το μπάνιο, παρακαλώντας να μην μου κάνει πλάκα.

-    «Καλά, με τα ρούχα θα μπεις; Γδύσου και εσύ, να χαλαρώσεις και να κάνεις το μπανάκι σου..»

Αυτό ήταν, πέταξα όπως όπως τα ρούχα μου και πήγα φοβισμένα για το τι θα αντιμετωπίσω.

-    «Έτσι μπράβο!» μου είπε.

Έριξα λίγο νερό πάνω μου προσπαθώντας να μην καρφωθώ, αλλά έπιασα την Βούλα να με περιεργάζεται παράξενα.  Δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Έκλεισα το νερό και την είδα να μου δίνει το ξυραφάκι, και να στήνεται ηδονικά στα τέσσερα σαν να με καλούσε να την ξεσκίσω.

-    «Εμπιστεύομαι το κωλαράκι μου στα χέρια σου..» μου είπε.

Έτρεμα ολόκληρη, δεν πίστευα στα μάτια μου! Έπρεπε όμως να κρατηθώ.
Άρχισα απαλά να της αφαιρώ τις τρίχες όταν το χέρι μου ακούμπησε τα μουνόχειλα της και την άκουσα να κάνει:

-    «Μμμμμ…»

Αυτό ήταν! Εκεί άφησα κάθε ενδοιασμό. Άφησα το ξυραφάκι και άρχισα να της τρίβω το μουνάκι της με πάθος.  Και η ανταπόκριση δεν άργησε… αφού είδα πως είχε γίνει ηφαίστειο, αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα και να τρίβουμε τα υγρά μουνόχειλα μας. 

-    «Το είχα καταλάβει ότι με γούσταρες...»

Μου τοποθέτησε της παλάμες στον τοίχο και έχωσε δυο της δάχτυλα στο μουνάκι μου και ένα στο κωλαράκι μου. Ακολούθησαν στιγμές οργίων, που ακούστηκαν στην μισή πολυκατοικία.

Από εκείνη την μέρα δημιουργήσαμε μια σχέση που κράτησε ένα χρόνο, και χωρίσαμε με το τέλος του Πανεπιστήμιου και της συγκατοίκησης.