Διαβάζοντας κάποιες ιστορίες από 'δω...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Δύσκολη μέρα σήμερα… μετά από τις πολλές ώρες δουλειάς στο γραφείο πέρασα και από μία φίλη να φάμε παρέα, ήπιαμε τα κρασάκια μας και πλέον γύρισα κατάκοπη στο σπίτι.

Κάνω ένα ντουζάκι και ενώ είμαι κουρασμένη και είναι και ήδη αρκετά αργά δεν μπορώ με τίποτα να κοιμηθώ! Ανοίγω το pc και χαζεύω.. είμαι κάποιους μήνες μόνη μου και η αλήθεια είναι πως ακόμα σκέφτομαι τον πρώην μου, ίσως και επειδή δεν μου έχει τύχει κάτι άλλο καλύτερο..

Κάποια στιγμή ενώ ψάχνω κάτι στο google πέφτω πάνω στο xstream.

Ε και κολλάω… αφού διαβάζω διάφορα και ήδη έχω ανάψει αρκετά, ξενερώνω όμως και ταυτόχρονα γιατί αρκετές ιστορίες μου φάνηκαν ψεύτικες και κάποιες υπερβολικές.

Κάποια στιγμή μπαίνω και στις λεσβιακές… πάντα ήταν ένα κομμάτι που με έφτιαχνε και ας μην είχα ποτέ καν σκεφτεί να κάνω κάτι τέτοιο. Γουστάρω όμως να σκέφτομαι διάφορα και μέσα στις φαντασιώσεις μου να παίζει και αυτό το σκηνικό. Αλλά μέχρι εκεί. Κόλλησα με δυο - τρεις ιστορίες που πρέπει να πω πως μου άρεσαν ιδιαίτερα….

Οκ…. μόνη… ζέστη… ακόμα λίγο με την επιρροή του κρασιού, να φοράω μόνο το εσώρουχό μου.. να διαβάζω και αυτά, άρχισα χωρίς να το καταλάβω να κουνιέμαι και να τρίβομαι πάνω στην καρέκλα που καθόμουν. Το στρινγκ μου ήταν ακριβώς στη θέση που έπρεπε ώστε να τρίβει απαλά το μουνάκι μου με το κούνημά μου…

Κάποια στιγμή σκέφτηκα τι κάνω τώρα, αλλά μου πέρασε γρήγορα μιας και είχα ήδη καυλώσει τρελά!

Διαβάζοντας τις ιστορίες σκέφτομαι οκ δεν έχω ποτέ νιώσει έλξη για μια γυναίκα, αλλά η αλήθεια είναι πως και ποτέ δεν με έχει πλησιάσει γυναίκα με τέτοιο τρόπο ώστε να δω πως θα είναι. Συνήθως οργιάζει η φαντασία μου προς αυτή τη κατεύθυνση μόνο όταν είμαι καυλωμένη και μόνη μου. Μετά μου περνάει και σκέφτομαι: "μα τι βλακείες είναι αυτές;".

Ας μείνω όμως στο τι σκέφτομαι εκείνες τις στιγμές! Πόσο θα ήθελα να γνώριζα κάπου μια γυναίκα που θα κατάφερνε να με καυλώσει όπως τώρα που διαβάζω τις ιστορίες και να μου κάνει αυτά που μια γυναίκα ξέρει πολύ καλά! Αυτό σκέφτομαι... μια γυναίκα που ξέρει το σώμα της θα μπορεί να καυλώσει τρελά ένα άλλο μουνάκι.... θα ξέρει πως να το χαϊδέψει, να το γλείψει και να το παιδέψει έτσι όπως πιθανόν ένας άντρας να μην μπορεί!

Συνέχισα να διαβάζω μια ιστορία που ήταν όπως ακριβώς θα ήθελα να μου συμβεί και μένα η τρελή μου φαντασίωση! Ήμουν μόνη, τρελά καυλωμένη και μπορούσα να φανταστώ ότι ήθελα! όπως και τώρα που γράφω την ιστορία μου που αν την διάβαζε κάποια φίλη σε καμιά περίπτωση δεν θα πίστευε ότι τα γράφω εγώ αυτά! Ίσως και εγώ αύριο που θα ξυπνήσω να απορώ με τον εαυτό μου! Τώρα όμως μπορώ να σκέφτομαι και να γράφω ότι θέλω!

Ήθελα τρελά να πάω να ξαπλώσω στο κρεβάτι, να βγάλω το κιλοτάκι μου και να χαϊδέψω το μουνάκι μου που ήταν τόσο μούσκεμα από τα χύσια μου που ήδη άρχισαν να τρέχουν στην καρέκλα! Αλλά από την άλλη ήθελα να διαβάσω και άλλο!

Σήκωσα το ένα πόδι μου και το ακούμπησα στην καρέκλα δίπλα μου, ακούμπησα την πλάτη μου πίσω και πήγα να ανάψω ένα τελευταίο τσιγάρο! Κατά λάθος ακούμπησα τη ρόγα μου και με διαπέρασε ρεύμα! ήμουν τόσο καυλωμένη που ήξερα πως αν βάλω τα δάχτυλά μου στο μουνάκι μου θα χύσω αμέσως!

Δεν ήθελα όμως! Τρελαινόμουν που ήμουν τόσο καυλωμένη και βασάνιζα μόνη μου τον εαυτό μου πάνω στην καρέκλα... κάποια στιγμή τράβηξα το στρινγκάκι μου πιο σφιχτά γιατί δεν άντεχα άλλο αυτό το "λίγο" που τριβόταν στο μουνάκι μου! Η ιστορία τελείωνε αλλά εγώ ξαναδιάβαζα τα "ενδιαφέροντα" σημεία της.

Σβήνω το τσιγάρο που είχε φτάσει χωρίς να το καταλάβω στη γόπα. Καίγομαι λίγο και βάζω αυτόματα το δάκτυλό μου στο στόμα... το σαλιώνω.... ακόμα και αυτό με καύλωσε εκείνη την ώρα.. ξεχνάω κατευθείαν το ότι κάηκα και βάζω το δάκτυλό μου στο μουνάκι μου! Δεν άντεχα άλλο! Σκεφτόμουν πως με χαϊδεύει κάποια γυναίκα και προσπαθώ να το τρίβω σιγά.. όπως μου αρέσει... Ένιωθα πως με δύο κινήσεις θα χύσω! Προσπάθησα να κρατηθώ και να συνεχίσω έτσι σιγά και βασανιστικά... το μουνάκι μου τρανταζόταν με κάθε κίνηση...

Έβαλα το ένα δάχτυλό μου στην τρυπούλα μου και έπαιζα μαζί της έξω έξω και με το άλλο έτριβα όσο σιγά άντεχα την κλειτορίδα μου! Ήμουν τόσο καυλωμένη που ένιωθα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τους σπασμούς και ένα τρελό ρεύμα να περνάει όλο μου το κορμί!

Ευχαριστώ για τις φοβερές εκείνες ιστορίες που έκαναν να καυλώσω τόσο τρελά! Τώρα μπορώ να πέσω στο κρεβάτι μου και να κοιμηθώ σίγουρα! Ένιωσα όλη μου την κούραση ξαφνικά αλλά η γλυκιά καύλα κρατάει ακόμα...
Πιστεύω πως τώρα θα κοιμηθώ...