Τέσσερις λεσβίες απολαμβάνουν στη Λήμνο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Πέρυσι το καλοκαίρι με πήρε τηλέφωνο η Αλέκα και με ρώτησε πότε θα πήγαινα να δω τους δικούς μου στο νησί. Η Αλέκα είναι Λεσβία όπως και εγώ και τα είχαμε μέχρι πριν δύο μήνες. Είναι πολύ πληθωρική γυναίκα με εκρηκτική προσωπικότητα και μεγάλο ταμπεραμέντο στο κρεβάτι. Όμως είναι πολύ ζηλιάρα και ακραία κυριαρχική και μετά από αρκετούς τσακωμούς χωρίσαμε.
 
Την ρώτησα γιατί ενδιαφέρονταν τόσο αφού δύο μήνες που ήμασταν χώρια δεν είχε πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Μου είπε ότι είχε προγραμματίσει διακοπές εκεί με μια φίλη της που δεν ήξερα και ήθελε να μάθει αν συνέπιπταν με τις δικές μου. Της είπα την ημερομηνία και απάντησε ότι ταίριαζαν τέλεια.
 
Συναντηθήκαμε στο Πειραιά και πήραμε το πλοίο αφήνοντας τις πρώτες φωτιές που έκαιγαν την Αθήνα χωρίς να ξέρουμε την τραγωδία που θα εξελισσόταν αργότερα.
 
Τη φιλενάδα της την έλεγαν Χρύσα, είχε ωραία εμφάνιση και ήταν πολύ κοινωνική όση ώρα μιλάγαμε πάνω στο πλοίο. Κατά της 01:00 χωρίσαμε γιατί η Αλέκα ζαλίστηκε και τα κορίτσια πήγαν στην καμπίνα τους και εγώ στο κάθισμά μου όπου αποκοιμήθηκα αμέσως.
 
Ήταν 03:00 τα μεσάνυχτα όταν ένιωσα ένα άγγιγμα στην μέση μου, γύρισα τρομαγμένη και είδα στο διπλανό κάθισμα να κάθεται η Χρύσα. Ήταν ατάραχη με το χέρι της κάτω από το σλιπάκι και χάιδευε τον κώλο μου. Μου είπε ότι η Αλέκα με κάλεσε για να με κάνουν το πουτανάκι τους αυτές οι δύο.
 
Ενοχλήθηκα γιατί μίλαγε σαν να με ξέρει από παλιά και δεν πήρε το χέρι της όταν της είπα. Το μόνο που με κράτησε και δεν έκανα σκηνή ήταν ότι δεν ήθελα να ξυπνήσω τον κόσμο. Την είπα ότι αυτή η συζήτηση δεν οδηγούσε πουθενά και της ζήτησα να φύγει. Με αγριοκοίταξε και έφυγε.
Ένιωθα άσχημα για την εντύπωση που της έδωσε η Αλέκα για εμένα. Της είχε πει ότι μου άρεσε όταν μου έβαζε χέρι σε δημόσιους χώρους γιατί μου άρεσε η ταπείνωση και κάτι τέτοια.
 
Τις κοπέλες δεν τις συνάντησα ξανά πάνω στο πλοίο, αλλά στο νησί. Ήμουν στο δωμάτιο μου πρωί όταν χτύπησε το κινητό και είδα ότι ήταν η Αλέκα. Φοβόμουν να το σηκώσω, είχα ακούσει κάτι τηλεφωνικές κατσάδες από εκείνη που με έκαναν να πετάγομαι όταν άκουγα τηλέφωνο να χτυπάει. Επέμεινε αρκετή ώρα μέχρι που απάντησα και δεν ήταν καθόλου θυμωμένη. Μιλήσαμε για εμένα όπως μιλάγαμε όταν τα είχαμε, τι έκανα, πως περνούσα μόνη και αν είχα κάποια καινούργια σχέση στην ζωή μου.
 
Η Αλέκα ήταν πρώτη ερωτική σύντροφός που είχα και θα ήταν δύσκολο να την ξεπεράσω, της το είπα και χάρηκε που το άκουγε. Μετά το γυρίσαμε στο ποιο ερωτικό ενώ παραδέχτηκε ότι της έλειπα στο κρεβάτι. Κάναμε phone σεξ, μου έλεγε τι να κάνω και αυτά που θα μου έκανε αν ήταν κοντά μου και εγώ αυνανιζόμουν ακούγοντας την. Όταν είχα ικανοποιηθεί μου ζήτησε να πάω στο σπίτι που είχαν νοικιάσει με την Χρύσα για να βρεθούμε και από κοντά. Μαζί τους έμενε και άλλη μια κοπέλα με καταγωγή από την Λήμνο αν και δεν ήταν ντόπια και ήθελε και εμένα για να περάσουμε τέλεια.
 
Δεν της υποσχέθηκα αλλά την άλλη μέρα πήγα στο σπίτι που νοίκιαζαν. Πήγαμε για μπάνιο και γυρίσαμε όλες στο σπίτι τους. Μετά το μπάνιο η Φωφώ έμεινε τελείως γυμνή και με το πανέμορφο σώμα της μας έβαλε φωτιά. Η Χρύσα που εξακολουθούσε να είναι επιθετική απέναντι μου ήρθε δίπλα μου και άρχισε να με φιλάει και να με ξεντύνει. Γρήγορα έμεινα και εγώ γυμνή και με τράβηξε σε μια κρεβατοκάμαρα που το κάναμε.
 
Συνεχίσαμε να πηδιόμαστε για όσο μείναμε στην Λήμνο αλλά και στην Αθήνα. Εγώ κατα κάποιο τρόπο τα ξανα έφτιαξα με την Αλέκα αν και τώρα θέλει και άλλες κοπέλες στην σεξουαλική μας ζωή.