Ερωτικές εμπνεύσεις - Δυο γυναίκες κι εγώ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μέρος 4ο - Στους δυο τρίτος δεν χωράει. Στις δυο όμως;

Δεν ξέρω πόση ώρα κοιμόμουνα αλλά ξύπνησα ενώ ονειρευόμουνα διάφορα ερωτικά συμπλέγματα μαζί με εσένα και την Β. Μόνο που αυτό συνέβαινε και στην πραγματικότητα. Είχατε ξυπνήσει πριν από μένα και τώρα γονατισμένες στο πάτωμα δίπλα - δίπλα στο ύψος της κοιλιάς μου παίζατε με τον πούτσο μου. Μισάνοιξα τα μάτια μου και είδα την Β. να ρουφάει αργά και βαθιά τον καυλωμένο μου πούτσο, ενώ εσύ να της ψιθυρίζεις γελώντας χαμηλά.

-    «Ελααα… δώσ’ τον και σ’ εμένα. Μην θέλεις να το ρουφάς όλο εσύ!»

Μέσα από τα μισόκλειστα βλέφαρα μου σας έβλεπα να μάχεστε ποια θα μου τον ρουφήξει. Γέλασα από μέσα μου και προσποιήθηκα τον κοιμισμένο. Δεν ήθελα να σας χαλάσω το... "αγώνισμα". Τώρα εσύ είχες πάρει τον πούτσο μου και έγλειφες το κεφαλάκι του σαν παγωτό χωνάκι. Η Β. είχε σκυμμένο το κεφάλι της γλείφοντας και ρουφώντας τα αρχίδια μου. Εσύ καθόσουνα γονατισμένη πιο κοντά προς τα εμένα με τον στρογγυλό κώλο σου να φαντάζει υπέροχος. Δεν άντεξα άπλωσα το χέρι μου και τον χάιδεψα...

-    «Επ! Τι βλέπω; Ο μικρούλης ξύπνησε; Πονηρούλη… Πόση ώρα προσποιείσαι τον κοιμισμένο;», με ρώτησες.

-    «Αρκετή για να χαρώ την, μονομαχία σας!», απάντησα και γελάσαμε όλοι μαζί.

Ήρθες στο ύψος του προσώπου μου και κόλλησες τα χείλη στα δικά μου ρουφώντας μου την γλώσσα ενώ το χέρι σου χάιδευε το στήθος μου. Η Β. βρήκε ευκαιρία, χούφτωσε τον πούτσο μου με το ένα χέρι και ξεκίνησε ένα καυλωτικό ρούφηγμα, ενώ με το άλλο μου έκανε μασάζ στα φουσκωμένα μου μπαλάκια.

-    «Είπαμε να σου κάνουμε ένα δωράκι προτού ξαναπέσουμε για ύπνο…», μου ψιθύρισες στο αφτί ενώ η Β. αύξησε την δύναμη του ρουφήγματος πάνω στον πούτσο μου.

-    «Το δικό σου δώρο-έκπληξη και στις δυο μας ήταν απερίγραπτο…!», πρόσθεσες και ξανακόλλησες τα χείλη σου πάνω στα δικά μου χώνοντας την γλώσσα σου βαθιά μέσα στο στόμα μου.

Εγώ έχοντας συνέλθει τελείως, σκέφτηκα να ζητήσω κάτι που το φανταζόμουνα εδώ και καιρό.

-    «Κούκλες, μπορώ να διαλέξω με ποιο τρόπο, θα μου κάνετε το δωράκι;»

Η Β. σταμάτησε να με ρουφάει και με κοίταξε λιγωμένα...

-    «Ζήτα ότι θες αγόρι μου. Θα στο κάνουμε χωρίς αντίρρηση!», απάντησε.

-    «Θέλω να με καυλώνετε συνέχεια χωρίς να με κάνετε να τελειώσω. Μόνον όταν κουραστείτε τότε να με αφήσετε να χύσω».

Αλλάξατε μια γρήγορη ματιά και συμφωνήσατε αμέσως. Η Β. ξαναπήρε τον πούτσο μου στο στόμα της ρουφώντας τον τώρα πιο ήρεμα πιο χαλαρά χωρίς να πάψει να με καυλώνει. Εσύ χάιδευες κι φιλούσες το στήθος μου, τις ρώγες μου, το στομάχι μου και την κοιλιά μου. Κάθε τόσο αλλάζατε θέσεις, πότε εσύ έπαιρνες την θέση της άλλοτε ρουφώντας τον πούτσο μου και άλλοτε παίζοντας τον απλώς μέσα στην χούφτα σου, ενώ η Β. μου έκανε μασάζ πάνω στο κορμί μου με τις βυζάρες της. Τρελαινόμουν από καύλα.

Ήθελα να χύσω σαν τρελός, αλλά όλη αυτή η ιεροτελεστία μου άρεσε τρομερά. Την απολάμβανα με όλο μου το είναι. Το μαρτυρικό όλο γλύκα και προσμονή αυτό παιχνίδι σας συνεχίστηκε ίσως για πάνω από μια ώρα. Τελικά η Β. πήρε την πρωτοβουλία να μου δώσει την χαριστική βολή. Έπιασε τα βυζιά της και εγκλώβισε ανάμεσα τους τον καυλωμένο πούτσο μου. Αμέσως άρχισε να ανεβοκατεβάζει τις βυζάρες της πάνω - κάτω στον πούτσο μου προσφέροντας μου μια έντονη ισπανική, ενώ κάθε φορά που χαμήλωνε πάνω μου, η άκρη του χωνόταν μέσα στα χείλη της.

Αυτό ήταν πέρα από τα όρια μου, βγάζοντας μια μακρόσυρτη κραυγή υποδέχτηκα τον οργασμό μου που όρμησε ανεξέλεγκτος στην πολυπόθητη ελευθερία του. Βογκώντας και μουγκρίζοντας εκσπερμάτωνα με μεγάλη ένταση. Το σπέρμα μου όσο δεν έβρισκε το ανοιχτό της στόμα μαστίγωνε το πρόσωπο της, γλιστρούσε στον λαιμό της ανάβλυζε πάνω στα βυζιά της.

Έχυνα για αρκετό χρόνο, πολύ περισσότερο από ότι συνήθως εξαιτίας της συγκεντρωμένης καύλας τόσων ωρών. Ένιωθα ότι άδειαζα πλέον όλα μου τα υγρά από το κορμί μου. Η Β. ελευθέρωσε την μέγγενη των βυζιών της γύρω από τον πούτσο μου και τον πήρε τρυφερά στο στόμα της ρουφώντας ότι είχε πλέον απομείνει. Δεν τον άφησε ακόμα και όταν άρχισε να μαλακώνει. Δεν τον άφησε παρά μόνο όταν κατάλαβε ότι είχα αποκοιμηθεί ικανοποιημένος κι εγώ.

Τέλος

Επτά ερωτικές ιστορίες που ανήκουν στους πρωταγωνιστές που τις έζησαν.