Εγώ και η μάνα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Δεν ήξερα εάν έπρεπε να δημοσιεύσω στην ιστορία μου, αλλά πήρα θάρρος από τόσους ανθρώπους που ίσως κάποιοι να υπερβάλουν σε μερικά πράγματα. Τέλος πάντων…

Είμαι μια κοπέλα, που μπερδεύτηκα τα αισθήματα μου για την μάνα μου. Είμαι ψηλή με καλό σώμα, καλό στήθος αλλά όχι σαν της μάνας μου, η οποία το δικό της είναι τεράστιο , γεμάτο και καθόλου χαλαρό. Οι ρώγες της είναι μεγάλες, θαρρείς και είναι έτοιμες να βυζάξουν όλα τα μωρά του κόσμου, μιλάμε για πολύ μεγάλο στήθος και πολύ μεγάλες ρώγες. Λοιπόν, όλα αρχίσανε όταν έβλεπα το δικό μου στήθος να μεγαλώνει, αλλά όχι σαν τα δικά της και από μικρή ήθελα να μοιάσω στης μάνας μου. Αλλά η φύση δεν μου τα έδωσε απλόχερα.

Δεν είχα δει ποτέ μου την μάνα μου ερωτικά, αλλά πάντα αισθανόμουν κάτι περίεργο, που δεν μπορώ ν να το εξηγήσω. Το μόνο που ήξερα από μικρή είναι ότι πάντα ήθελα να την βλέπω, πάντα ήθελα να της πιάσω το στήθος της, μου δινότανε η ευκαιρία όταν μου έλεγε να της κάνω μασάζ. Το κακό είναι ότι πάντα ήθελε στην μέση της και επάνω στην πλάτη της. Εγώ βέβαια είχα τη θέα να βλέπω το στήθος της από το πλάι. Πάντα δειλά - δειλά ακουμπούσα στο χέρι μου στα βυζιά της.

Εκεί λοιπόν είχα πιάσει τον εαυτό μου να αρχίζει να μπερδεύεται καθώς αισθανόμουν να υγραίνεται το μουνάκι μου. Όταν το ένιωσα αυτό, κάπως τραβήχτηκα. Η μάνα μου κατάλαβε την ταραχή μου και με ρώτησε:

-    «Τι συμβαίνει;»

-    «Τίποτα…» της απάντησα.

Από τότε είχα πιο έντονα στο μυαλό μου τα τεράστια βυζιά της. Η μαμά μου είχε καταλάβει κάτι, αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Έπεσα στο κρεβάτι να κοιμηθώ και στο μυαλό μου ερχόταν η σκηνή με το μασάζ. Τρελαινόμουν. Το μουνάκι μου έτρεχε σαν ποτάμι από τα υγρά. Άρχισα να το χαϊδεύω και να παίζω την κλειτορίδα μου. Σταμάτησα γιατί άκουσα την μάνα μου να με καλεί. Ήμουν κατακόκκινη, ακόμη, είχα το πάθος να παίξω το μουνί μου. Περπάταγα και αναστέναζα. Έφτασα στο σαλόνι και την άκουσα που μιλούσε στο τηλέφωνο. Μιλούσε με την γιατρό η οποία είναι φίλη μας.

-    «Ορίστε!» της λέω. «Τι θέλεις; Μόλις πήγα να κοιμηθώ».

-    «Συγνώμη αγάπη μου αλλά επειδή ξέρεις ότι έχω πρόβλημα με τις ημικρανίες, η γιατρός μου είπε να μου κάνεις λίγο μασάζ πίσω στον αυχένα. Με κλειστά τα φώτα, εάν θέλεις αγάπη μου…» λέγοντας μου με ναζιάρικο ύφος.

Με την ιδέα ότι θα την έπιανα κόντευα να τρελαθώ. Το μουνάκι πλέον δεν μπορούσα να το ελέγξω.

-    «Γδύσου!» της είπα.

Αυτή με κοίταξε, χαμογέλασε και είπε!

-    «Να γδυθώ;»

Γέλασε αυτή κι εγώ ντρεπόμουν… κοκκίνισα. Κι αυτή με μιας βγάζει την μπλούζα. Τα βυζιά της, απίστευτα μεγάλα! Κόλλησαν τα μάτια μου επάνω στα βυζιά της. Έχασα το χρώμα μου. Έγλειψα τα χείλη μου.. ξεροκατάπια… Η μάνα μου δεν πίστευε αυτό που έβλεπε, αλλά λες την άγγιξε κάτι και η φωνή της έγινε βραχνή λες και το στόμα της είχε γεμίσει από υγρά.

-    «Έλα…» μου είπε και έπιασε τα βυζιά της.

Γυρίζω και φεύγω στο δωμάτιο μου. Πλέον νιώθω ενοχές… όχι μόνο ότι ερεθιζόμουν με την ίδια μου την μάνα, αλλά καταλαβαίνω ότι γίνομαι λεσβία. Μου αρέσουν οι γυναίκες ή η μάνα μου; Μα τι λέω; Η μάνα μου γυναίκα είναι κι εγώ γουστάρω τα βυζιά της. Μετά από λίγο έρχεται η μάνα μου στο δωμάτιο.

-    «Μα τι έγινε κορίτσι μου; Γιατί έφυγες έτσι; Νόμισα ότι κάτι έπαθες!»

-    «Τίποτα…» της απάντησα.

Αυτή έβαλε μόνο την νυχτικιά της και τα βυζιά της μόλις που τα έκρυβε. Συνέχισε η μάνα μου και μου λέει:

-    «Μην έχεις ενοχές, ούτε τύψεις».

-    «Για ποιο πράγμα;» της λέω.

-    «Κοίτα…» μου απαντάει. «Όταν ήμουν μικρό κορίτσι κι εγώ έβλεπα της θείας μου τα βυζιά που ήτανε μεγάλα και τεράστια σαν τα δικά μου. Πάντα ήθελα να την βλέπω».

-    «Ναι, αλλά εσύ ήθελες να την βλέπεις, ενώ εγώ…»

Έσκυψα το κεφάλι μου από ντροπή. Με παίρνει στην αγκαλιά της και μου λέει:

-    «Ήθελα κι εγώ να της πιάσω τα βυζιά της. Την είχα χαϊδέψει μια φορά, όταν ήθελε μασάζ. Να, όπως κι εσύ εμένα. Της έπιανα τα βυζιά και χάιδευα τις ρώγες της. Εκείνη έκλεινε τα μάτια της. Ήξερα ότι της άρεσε…»

Εγώ άρχισα να δαγκώνομαι… και δειλά - δειλά να κάνω ότι χαϊδεύω την πλάτη της. Βλέποντας με ότι είχα ερεθιστεί τόσο, μου λέει:

-    «Κοίτα, ξέρω ότι σου αρέσουν τα βυζιά μου. Σε έχω παρακολουθήσει να με κρυφοκοιτάζεις…»

Και λέγοντας μου αυτά άρχισε να πιάνει τα βυζιά της. Σοκαρίστηκα και ντρεπόμουν, αλλά ο ερεθισμός μου συνέχισε να είναι εκεί. Αλλά το απίστευτο είναι ότι καταλάβαινα πλέον ότι η μάνα μου είχε καυλώσει. Άρχισε να βαραίνει η φωνή της και να γίνεται ναζιάρικη. Συνέχισε να μου μιλάει ανοίγοντας την νυχτικιά της και πετάχτηκαν τα τεράστια βυζιά της έξω. Σάστισα. Δεν το περίμενα έτσι, αλλά και το περίμενα.

-    «Κοίτα πως σε κοιτάζουν τα βυζιά μου. Έλα να τα χαϊδέψεις…» μου λέει.

Πλέον ήταν σε κατάσταση που δεν έλεγχε τίποτα. Είχε καυλώσει τόσο μέσα της, που θαρρείς εκείνη την στιγμή δεν ήμουνα η κόρη της αλλά κάποια άλλη.

-    «Μα… έλα μωρό μου, μην μιλάς…»

Και με την μία άρχισα να την ζουλάω, να την χουφτώνω, να την τσιμπάω και να γλείφω σαν λαίμαργη την ρώγα της. Αυτή έβγαζε βαριά την ανάσα της…

-    «Μην σταματήσεις, έλα να ξεσαλώσεις μωρό μου μαζί με την μάνα σου, που σε ταλαιπωρούσα τόσο καιρό…»

Και πέρασε το χέρι της στο μουνάκι μου…

-    «Αχ, το μουνί σου με ήθελε τόσο! Πόσο υγρό και καυλωμένο είναι!»

Εγώ δεν έβγαζα μιλιά μέχρι εκείνη την ώρα… ώσπου της λέω:

-    «Χρόνια τώρα ήθελα να γαμηθώ μαζί σου».

-    «Κι εγώ μωρό μου, όταν άρχιζες να μου κάνεις μασάζ, δεν ήξερες πόσο με καύλωνες. Να ήξερες πόσες φορές έπαιξα το μουνάκι μου.. όσες φορές με έκανες μασάζ».

Τρελαινόμουν όσο μου τα έλεγε αυτά… δεν μπορούσα να σταματήσω να γλείφω τις τεράστιες βυζάρες της, τσιμπούσα την ρώγα της… Ανάσαινε βαριά.. άρχισα να χαϊδεύω το μουνί της, που ήτανε ζεστό, υγρό και αναμμένο.

-    «Αχ, μωρό μου, πιάσε την μουνάρα μου. Αχ, γλείψε το μουνάκι μου που το έκανες μούσκεμα!»

Έχωσα την γλώσσα μου μέσα στο μουνί της. Αυτή με έπιανε τα βυζιά μου, τσιμπώντας τη ρώγα μου.

-    «Θα χύσω μωρό μου. Αχ… αχ… αχ… αχ… Έλα πριν χύσω να σου γλείψω το καυλωμένο μουνί σου!»

Άρχισε να μου γλείφει της ρώγες πρώτα… με τα χέρια της άρχισε να μου τρίβει τα μπούτια μου… έφτασε στην κοιλιά μου γλείφοντας…

-    «Αχ… αχ, αχ, αχ! Είναι απίστευτη τόσο καυλωμένη που ήμουνα!» της λέω. «Ρούφα το μουνί μου!»

Ήταν σαν δασκάλα με την γλώσσα της. Ρούφαγε την κλειτορίδα μου και κάποια στιγμή γυρίζει ανάποδα και φέρνει το μουνί της στο στόμα μου. Γλείφαμε και οι δυο μας τα μουνάκια μας. Τα βυζιά της τα ένιωθα επάνω μου. Έβαζα τα δάχτυλα μου μέσα στο μουνί της.

-    «Σκίσε με μωρό μου!» φώναζε.

Συνέχισα και έβαλα όλα μου τα δάχτυλα μέσα της.

-    «Αχ… αχ... Αχ...»

Δεν μπορούσε να σταματήσει… από πόθο για την ίδια της την κόρη κι εγώ για την ίδια μου την μάνα.

-    «Θα χύσω!» φώναζε όσο μου έγλειφε το μουνάκι μου και το γαμούσε με τα δυο της τα δάχτυλα.

Έχωσε την μούρη της μέσα στο μουνί μου και ούρλιαζε:

-    «Αχ… Αχ... Αχ... χύνω… χύνω… χύνωωωωω!!!»

Σηκώθηκε κατακόκκινη, με έβαλε στην καρέκλα, άνοιξε τα πόδια μου και μου λέει:

-    «Πιάσε τα βυζιά μου μουνάρα μου!»

Κι εγώ άρχισα να χουφτώνω τα τεράστια βυζιά της, έχοντας αυτή το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου και έγλειφε την μουνάρα μου.

-    «Γλείψε! Ναι! Έτσι… αχ… αχ… αχ… αχ… αχ…»

Τα χέρια μου δεν τα άφηνα με τίποτα από τα βυζιά της. Ώσπου κάνει την τέλεια σκηνή χουφτώνοντας το ένα της βυζί με το χέρι της και με το άλλο με γαμούσε και έγλειφε την κλειτορίδα μου. Φώναξα:

-    «Χύνω… χύνω… αχ... αχ…»

Έτρεμα σαν το ψάρι. Αυτή γύρισε και μου είπε:

-    «Ήταν μια τρέλα. Πρέπει να το κρύψεις. Δεν πρέπει να το πεις πουθενά. Είμαι χρόνια μόνη και το ξέρεις».

-    «Μου άρεσε και το ήθελα…»

Χαμογέλασε και με φίλησε. Της πιάνω το κεφάλι και της δίνω ένα καυτό φιλί στο στόμα.

-    «Κι εμένα μου άρεσε και δεν πρόκειται να πω τίποτα. Ένα μόνο έχω να σου πω: είσαι τέλεια μαμά!»

Και έπειτα βγήκαμε για ποτό…