Ερωτικές εμπνεύσεις - Γυναίκα με γυναίκα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η πρώτη ερωτική επαφή σου με άλλη γυναίκα

Μέρος 2ο - Γυναίκα με γυναίκα

(υπάρχει άραγε τίποτε πιο αισθησιακό στον έρωτα;)

Φιλιόσασταν με πάθος….οι γλώσσες σας παράδερναν η μια πάνω στην άλλη. Αναστεναγμοί και βογκητά έδεναν αυτό το όμορφο θέαμα. Χαμηλώνω λίγο την ένταση της μουσικής.....θέλω να σας ακούω. Ενώ εσύ, ακόμα αβέβαιη και κάπως ντροπαλή έχεις τα χέρια απλώς ακουμπισμένα πάνω στους ώμους της Β….. που εξοικειωμένη με γυναίκες έχει γίνει πολύ τολμηρή!

Τα χέρια της γλιστράνε και χαϊδεύουνε το κορμί σου....αποφεύγοντας για λίγο τα επίμαχα σημεία σου. Κολλάει το κορμί της πάνω στο δικό σου....τα χέρια της γλιστράνε πίσω στην πλάτη σου και αγκαλιάζουν τα στρογγυλά σου κωλομαγουλα σφίγγοντας τα πιέζοντας έτσι το κορμί σου πάνω στο δικό της.

Έχει σταματήσει να σε φιλά στο στόμα. Η γλώσσα της και τα χείλη της οργώνουνε τον λαιμό σου φιλώντας….γλείφοντας….παίζοντας με τους λοβούς των αυτιών σου. Βογκάς από τα απανωτά συνεχόμενα ταυτόχρονα μηνύματα καύλας που σου προσφέρουν τα χάδια της. Τα χέρια σου ξεθαρρεύουν και αποκτούν δική τους ζωή. Χαϊδεύουν τα μακριά μαλλιά της που γλιστράνε στους ωμούς της και αναζητούνε το άνοιγμα μέσα από το πουκάμισο της. Ξεκουμπώνουν δυο κουμπιά και χάνονται μέσα στο πουκάμισο. Διστακτικά χαϊδεύεις το πλούσιο στήθος της. Η Β….. τότε πιέζει με τις δικές της παλάμες τις δικές σου πάνω στο βαρύ στήθος της δείχνοντας σου ότι δεν είναι εύθραυστη. Πλέον τα όποια ταμπού που σου είχαν μείνει έχουν εξαφανιστεί. Ακούς την φωνή σου και δεν πιστεύεις ότι αυτά τα λόγια τα είπες εσύ...

«Β….. σε θέλω....με έχεις καυλώσει....σε θέλω πολύ...» Εκείνη σε κοιτάει σου χαμογελάει....και σου λέει...
«Κι εγώ μωρό μου από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας ήθελα να κάνω έρωτα μαζί σου»

Τα χείλη σας ενώθηκαν σε ένα παθιασμένο δυνατό υγρό φιλί. Η Β….. με γρήγορες κινήσεις απαλλάσσεται από το πουκάμισο της, μένει με το σουτιέν. Πιάνει τα χέρια σου και τα πιέζει πάνω στα βυζιά της. Τα δάχτυλα σου αμέσως μαλάσουν δυνατά τα γεμάτα βυζιά της τρίβοντας τις ρώγες της πάνω από το σουτιέν. Η Β….. φέρνει τα χέρια της πίσω ξεκουμπώνει και πετάει το σουτιέν της....τώρα οι βαριές βυζάρες της γεμίζουν τις χούφτες σου. Βογκάς από ευχαρίστηση από την τέρψη αυτής της επαφής....από την τρυφερότητα και το βάρος της σάρκας που γεμίζει τα χέρια σου.

Απομακρύνεις λίγο την Β….. ίσα-ίσα για να θαυμάσεις τα βυζιά της. Σχεδόν αμέσως σκύβεις και ξεκινάς να γλείφεις να ρουφάς και να δαγκώνεις πότε την μια ρώγα και πότε την άλλη. Η Β….. βογκάει και σε παροτρύνει να συνεχίσεις λέγοντας να γίνεις πιο άγρια....να την καυλώσεις πιο πολύ. Ενώ συνεχίζεις το ρούφηγμα τα χέρια σου ξεκουμπώνουν το παντελόνι της και το κατεβάζουν. Αμέσως τα δάχτυλα σου έρχονται πίσω από το κορμί της και χαϊδεύουν δυνατά τον κώλο της ενώ ανιχνεύουν το στριγκακι που φοράει.

Παρακολουθώ χωρίς να κουνιέμαι...το στόμα μου έχει ξεραθεί....το θέαμα που εξελίσσεται είναι πέρα από τις προσδοκίες μου....δεν είναι κάτι απλά καυλωτικό όπως συμβαίνει με ένα λεσβιακό σύμπλεγμα.
Ήταν κάτι το τέλειο....ήταν η πραγματικότητα....η πεμπτουσία του απόλυτου αισθησιασμού….η ολοκληρωμένη εικόνα μιας γυναίκας.

Έχετε μείνει και οι δυο μόνο με τα στριγκακια σας….αγκαλιασμένες, με τα πόδια σας μπλεγμένα….τα βυζιά σας να τρίβονται μεταξύ τους,…τα χέρια σας να χαϊδεύουν παντού η μια την άλλη…τα χείλη σας ενωμένα σε ένα άκρως ερωτικό καυτό φιλί….συνεχίζετε να χορεύετε για λίγη ώρα...

Σε μια στιγμή τα δάχτυλα της Β….. πιάνουνε το στριγκακι σου και το κατεβάζουν μέχρι τα γόνατα....μετά σε σπρώχνει απαλά και σε αναγκάζει να κάτσεις στον καναπέ. Γονατίζει μπροστά σου και σου βγάζει το στριγκακι και μετά τα ξώφτερνα πέδιλα σου. Παίρνει ταυτόχρονα τις πατούσες σου στα χέρια της και τις πιέζει πάνω στα βυζιά της….τρίβει για λίγη ώρα τις ρώγες της στα πέλματα και στα δάχτυλα των ποδιών σου.

Εσύ τσιμπάς τις ρώγες της χρησιμοποιώντας τα δυο πρώτα δάχτυλα....βογκητά καυλας και πονηρά γελάκια ακούγονται και από τις δυο σας. Η Β….. παίρνει την μια πατούσα σου και την γλύφει από την φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα. Καθυστερεί στο μεγάλο ειδικά και το ρουφάει το γλείφει και του κάνει τσιμπούκι σαν να είναι πουτσος. Μετά κάνει το ίδιο και στην άλλη σου πατούσα. Έχεις λιγώσει από την καυλα και περιμένεις ανυπόμονα την συνέχεια. Σε λίγο εγκαταλείπει τις πατούσες σου....σέρνει τα βυζιά της τρίβοντας τις καυλωμενες ρώγες της πάνω στις γάμπες και μετά στα μπούτια σου και πάλι πίσω. Συνεχίζει για λίγο αυτό το ηδονικό μαρτύριο και μετά σε τραβάει να κάτσεις πιο έξω.

Βρίσκεσαι τώρα μισοξαπλωμένη πάνω στον καναπέ με τα πόδια σου σε διάσταση και το μουνί σου μισάνοιχτο. Μπορώ να διακρίνω τα μουσκεμένα από καύλα χείλη του....ξερογλείφομαι.....θέλω τόσο πολύ να ορμήσω και να χώσω το πρόσωπο μου ανάμεσα στα μπούτια σου και να γλείψω να καταπιώ τους χυμούς του μουνιού σου... Ανάβω τσιγάρο για να ηρεμήσω....πρέπει να μην χαλάσω αυτό το υπέροχο θέαμα....δεν πρέπει να επέμβω σε αυτήν την παρθενική για εσένα στιγμή.

Η Β….. κρατώντας τα βυζιά της γλιστράει κατά μήκος της σχισμής του μουνιου σου πότε την μια ρώγα και πότε την άλλη. Καθυστέρει σκόπιμα την κίνηση ασκώντας περισσότερη πίεση πάνω στην κλειτορίδα σου. Εσύ βογκάς και τινάζεσαι κάθε φορά που κάποια ρώγα της τριβελίζει τυραννικά την κλειτορίδα σου. Έχεις χουφτώσει τα βυζιά σου και τρίβεις δυνατά τις ρώγες σου. Ξαφνικά η Β….. χαμηλώνει....ακουμπά τις παλάμες της στα μπούτια σου τα ανοίγει όσο γίνεται και με μια γρήγορη κίνηση βγάζει έξω την γλώσσα της γλείφοντας στιγμιαία τα μουνοχειλα σου. Τινάζεσαι φωνάζοντας από την απρόσμενη αυτή επαφή. Σου φιλά την κλειτορίδα....γλιστράει πιο χαμηλά και με τα χείλη της ρουφάει τα μουνοχειλα σου δοκιμάζοντας τα υγρά του μουνιου σου…τα καταπίνει γουργουρίζοντας επιδοκιμαστικά και μετά σπρώχνει την γλώσσα της μέσα στην τρυφερή σχισμή του μουνιου σου.

Συστρέφεσαι από την καυλα που νιώθεις….λαχανιάζεις νιώθοντας την ταυτόχρονη επαφή της καυτής μαλακής γλώσσας της με την σκληρή αίσθηση της χάντρας που έχει στην γλώσσα της. Εκείνη αφοσιωμένη στο έργο της δεν σου δίνει περιθώρια να ηρεμήσεις. Τα δάχτυλα της ορμάνε να υποστηρίξουν το έργο της γλώσσας της. Ο αντίχειρας της βρίσκει και τρίβει δυνατά την κλειτορίδα σου....η γλώσσα της μπαινοβγαίνει βαθιά μέσα στην σχισμή σου γαμωντας την σαν ένας μικρός πούτσος. Τα δάχτυλα της αλείφουνε τα υγρά του μουνιου σου γύρω από την κωλοτρυπιδα σου....λαχανιάζεις….τινάζεσαι….αδημονείς....σε βλέπω....σε νοιώθω θέλεις να φτάσεις στον οργασμό....να χύσεις....δεν αντέχεις άλλο αυτό το πιλάτεμα.
Η Β….. ανασηκώνεται για λίγο....κρατάει ανοιχτά με το ένα χέρι τα μουνοχειλα σου και με το άλλο χώνει δυο και μετά τρία δάχτυλα μέσα στην καυλωμένη μουνάρα σου. Σε γαμάει για λίγο έτσι φέρνοντας σε στο χείλος του οργασμού και μετά σταματάει....απομακρύνει τα δάχτυλα της χαϊδεύοντας τα μπούτια και την κοιλιά σου....τα βογγητά σου γίνονται παραπονιάρικα.

«Β….. μην σταματάς....δεν αντέχω....έχω καυλώσει....γλείψε με μωρό μου....γόμησε με....θέλω να χύσω….πρέπει να χύσω….θα τρελαθώ…»

Αυτή χαμογελάει έντονα...σκύβει....αλλά αντί να ορμήσει στο μουνί σου, να ρουφήξει την κλειτορίδα σου, χαμηλώνει περισσότερο και ανοίγοντας λίγο τα κωλομαγουλα σου περνάει αργά βασανιστικά την γλώσσα της πάνω από την κωλοτρυπίδα σου χώνοντας μέσα την χάντρα της. Τινάζεσαι σαν να σε χτύπησε κεραυνός.

«Ααχχ….οχι…μηηη…μην μου το κάνεις αυτό....δεν αντέχω .... ωωχ....χυνωωωωω..»

Η Β….. αυτή ακριβώς την στιγμή συγκεντρωμένη στον κωλο σου πηγαινοφέρνει πάνω κάτω την γλώσσα της βάζοντας και βγάζοντας την χάντρα της μέσα την κωλοτρυπίδα σου. Παράλληλα τρίβει άγρια την πρησμένη κλειτορίδα σου ενώ τρία δάχτυλα της είναι χωμένα βαθιά μέσα στο μουνί σου. Το τριπλό αυτό καύλωμα εκτίναξε στα ύψη την ηδονή σου και έκανε τον οργασμό σου να εισβάλλει στο κορμί σου απότομα αναπάντεχα.

Βογγητά και πνιγμένες ανάσες βγαίνουν από το λαρύγγι σου. Το μουνί σου γεμίζει με υγρά που κυλάνε ανάμεσα στα δάχτυλα της Β….. και καταλήγουνε πάνω στο πρόσωπο της. Η Β….. δεν αφήνει να καταλαγιάσει ο οργασμός σου….ανασηκώνει λίγο το πρόσωπο της και βάζει την πεινασμένη της γλώσσα πάλι βαθιά μέσα στο μουνί σου γαμώντας το άγρια. Κάθε τόσο ανασηκώνει το κεφάλι της και τρίβει την χάντρα της γλώσσας της πάνω στην κλειτορίδα σου....δυο δάχτυλα της έχουν χωθεί μέσα στην κωλοτρυπίδα σου και κουνιούνται γρήγορα μέσα έξω.

Τινάζεσαι....σπαρταράς....φωνάζεις....και συνεχίζεις να χύνεις. Η απρόσμενες αλλαγές της Β….. σου δημιουργούν απανωτούς μικροοργασμούς. Βλέπω ότι η Β….. παράλληλα με το ελεύθερο χέρι έχει παραμέρισε το πανάκι από το στριγκακι της και τρίβει άγρια το μουνί της....έχει καυλώσει και αυτή....αλλά η δίψα της για το καυτό μουνί σου υπερτερεί. Σε γλείφει με λύσσα....ρουφάει συνέχεια τα υγρά σου....την μια γαμάει το μουνί σου με την γλώσσα της και την άλλη τριβελίζει την κλειτορίδα σου με την χοντρούλα της γλώσσας της. Κάποια στιγμή την αρπάζεις από τους ώμους και την τραβάς απότομα στην αγκαλιά σου λέγοντας με πνιγμένη φωνή γεμάτη καύλα και παράπονο...

«Φτάνει μωράκι μου....θα λιποθυμήσω....δεν αντέχω άλλο αυτό που μου κάνεις....άσε με να ηρεμήσω λίγο...»

Εκείνη σου προσφέρει τα χείλη της χωρίς να πει τίποτε....τα φιλάς τα γλείφεις….γεύεσαι το σάλιο της….τον ιδρώτα και τα υγρά σου. Ενώ ανταλλάσσεται φιλιά η Β….. βγάζει το στριγκακι της....και μου το πετάει στα μούτρα. Το αρπάζω και το σφίγγω πάνω στο πρόσωπο μου ρουφώντας άπληστα την μυρωδιά της καύλας της και νιώθοντας την γεύση των υγρών της...

Τρελαίνομαι....έχω καυλώσει....αλλά δεν θέλω ακόμα να πάρω μέρος....έχετε να κάνετε ακόμα πολλά μόνες σας.

«Β….. μου….θέλω κι εγώ να σου χαρίσω την γλύκα που μου χάρισες....θέλω να γευτώ το μουνάκι σου….να καταπιώ την ηδονή σου....να σε κάνω να χύσεις όπως μ\' έκανες εσύ εμένα...»

Η Β….. αμέσως σηκώθηκε πάτησε πάνω στον καναπέ και αργά χαμήλωσε την λεκάνη της πάνω στο πρόσωπο σου. Εσύ κοίταξες με φανερή λαιμαργία το ξυρισμένο μουνί της και με εμφανή περιέργεια το μικρό χαλκά στην κλειτορίδα της...

«Δεν σε ενοχλεί αυτό εδώ μωράκι μου;….ρώτησες χαϊδεύοντας απαλά το μεταλλικό χαλκαδάκι...

«Όχι....ίσα-ίσα όταν καυλώνω και το παίζω μεγαλώνει η καύλα μου….απάντησε η Β.

Το μουνί της τώρα βρισκόταν πολύ κοντά στο πρόσωπο σου. Μύρισες την δυνατή οσμή της και φίλησες ρουφηχτά τα μουνόχειλα της. Ένα βογγητό ευχαρίστησης βγήκε από τα χείλη της Β…. Άλλο ένα φιλί σου πιο ψηλά πάνω στο χαλκαδάκι....δεύτερο βογγητό πιο δυνατό από την Β.... Η γλώσσα σου γλίστρησε χαμηλά και ξανά-σκαρφάλωσε ανοίγοντας δρόμο ανάμεσα στα υγρά της μουνόχειλα. Εκείνη λαχανιάζει από αναμονή….η γλώσσα σου πεταρίζει πάνω στο χαλκαδάκι της κλειτορίδας της στέλνοντας μικρές ηλεκτρικές εκκενώσεις σε όλο της το κορμί. Ανατριχιάζει και τινάζεται....βογκώντας....μάλλον είναι πολλά συνεχόμενα βογγητά μαζί. Αυτή αφήνει λίγο το βάρος της να πέσει πάνω σου....τώρα τα χείλη σου έχουν εγκλωβίσει το εφηβαίο της λίγο πιο χαμηλά ρουφώντας την κλειτορίδα της και παίζοντας την γλώσσα σου πάνω της. Η Β….. έχει ρίξει το κεφάλι της πίσω και απολαμβάνει το γλειφομουνι που της κάνεις....καταλαβαίνοντας ότι προχωράς σωστά....γνωρίζοντας πια ότι για να την ικανοποιήσεις κάνεις αυτό που θα θελες να κάνουν σε εσένα.

Γίνεσαι επιθετική....η γλώσσα σου βρίσκεται την μια να μπαινοβγαίνει μέσα στην σχισμή του μουνιού της και την άλλη να παραδέρνει πάνω στην κλειτορίδα της. Απλώνεις τα χέρια σου και χουφτώνεις τις βυζάρες της τρίβοντας δυνατά τις ρώγες της. Την νιώθεις να τρέμει....καταλαβαίνεις ότι είναι πια….στα όρια....ένα γλείψιμο ακόμα….ένα μικρό δάγκωμα της κλειτορίδας της….και τότε την ακούμε...

«Μωρό μου….ωωωωωω…..χυνωωωωω…χυνωωωω»

Φωνάζει σπαρταρά και τινάζεται….ο οργασμός κυριεύει το κορμί της…το κάνει καρυδότσουφλο μέσα στην τρικυμία του. Κι εσύ είσαι ο Ποσειδώνας αυτής της αναταραχής....με τρίαινα την γλώσσα σου.

Η Β….. φτάνει σε σημείο παραλογισμού....γιατί εσύ τις προσφέρεις τα γλυκά αντίποινα....για αυτά που σου πρόσφερε απλόχερα πριν λίγο. Δεν την αφήνεις να ηρεμήσει....ενώ βρίσκεται ακόμα κάτω από την επήρεια του πρώτου της οργασμού….δύο….τρία δάχτυλα σου χώνονται ακόμα μια φορά μέσα στο μουνι της και ξεκινάνε ένα άγριο πήγαινε έλα. Η Β….. παραληρεί μέσα στο ντελίριο του παροξυσμού της. Ο ένας οργασμός διαδέχεται τον άλλον....ανήμπορη να σταθεί πέφτει πάνω στον καναπέ….εσύ όμως δεν σταματάς....την γυρίζεις μπρούμυτα και την στηρίζεις στα γόνατα της....χώνεις το κεφάλι σου ανάμεσα στα κωλομαγουλα της και χωρίς δισταγμό βυθίζεις την γλώσσα σου βαθιά μέσα στην ροζ τρυπούλα του κώλου της.

Τα δάχτυλα σου τρίβουν την κλειτορίδα της παίζοντας δυνατά με το κρικάκι ενώ ο αντίχειρας σου βρίσκεται βυθισμένος βαθιά μέσα στο μουνί της. Γλείφεις και γαμάς με χείλη….με γλώσσα και δάχτυλα ταυτόχρονα….κι αυτή ανήμπορη πια να αντιδράσει είναι έρμαιο των επαναληπτικών οργασμών της. Απλά με κλειστά τα μάτια απολαμβάνει....βογκάει....μουγκρίζει....χύνει....και στο τέλος σχεδόν λιποθυμά....
Συνεχίζεται….
VLV