Δώρο για τα γενέθλια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Σχεδόν κάθε μέρα πηγαίνω στο γυμναστήριο. Προτιμώ να βρίσκομαι στο χώρο της πισίνας, για δυο ώρες. Καθώς κολυμπούσα διέκρινα δυο μάτια καρφωμένα επάνω μου.

Γύρισα και είδα μια γυναίκα να μου χαμογελά και αμέσως να βουτάει μέσα στο χλιαρό νερό. Βγήκα και πήγα να συνεχίσω την υπόλοιπη γυμναστική.

Κάποια στιγμή την ξαναείδα στο χώρο του γυμναστηρίου να μου χαμογελά και πάλι. Τότε πρόσεξα το καλοβαλμένο κορμί της. Μπορεί να της ξέφευγαν δυο τρία κιλά αλλά είχε κάτι το ερωτικό. Δεν ξέρω γιατί με ερέθισε παρόλο που είμαι στρέιτ. Αυτό φυσικά ούτε που ήθελα να γίνει φανερό.

Συνέχισα το πρόγραμμα αλλά που διάθεση. Προχώρησα για τα ντους. Μόλις άρχισα να πλένομαι ένιωσα και πάλι δυο μάτια να με κοιτάνε. Γύρισα και την είδα να στέκεται ολόγυμνη πίσω μου.

-    «Είσαι πολύ μαυρισμένη και δίχως σημάδια από μαγιό», μου είπε πονηρά.

Πριν προλάβω να απαντήσω ή να αντιδράσω, πήρε το σφουγγάρι κι άρχισε να μου χαϊδεύει το λαιμό, τους ώμους και το στήθος.

-    «Το σώμα σου είναι σαν μετάξι!» μου είπε.

Ένιωσα τις ρώγες μου να σκληραίνουν. Έσκυψε και με φίλησε με ένα καυτό ζεστό φιλί. Ανατρίχιασα…!

Τα δάχτυλα της γλίστρησαν ανάμεσα στα πόδια μου…

-    «Σε θέλω…», μου ψιθύρισε.

Τα έχασα αλλά ο πόθος ήταν τόσο έντονος που δίχως σκέψη της απάντησα:

-    «Σε θέλω κι εγώ!»

Δεν κατάλαβα για πότε βρέθηκα πάνω στον πάγκο. Μου άνοιξε τα πόδια κι έβαλε τα δάχτυλα της μέσα μου. Καθώς συνηθίζω να είναι πάντα ξυρισμένο την άκουσα να λέει πως αυτό την τρελαίνει, πως η κλειτορίδα μου είναι τεράστια από την καύλα.

Έσκυψε και άρχισε να την δαγκώνει απαλά, να με γλείφει. Έβαλε το πρόσωπο της όλο πάνω μου. Ένιωσα τον πόθο της, την καυτή της ανάσα, τα χέρια της με άγγιζαν παντού. Η γλώσσα της μπαινόβγαινε μέσα μου δυνατά.

Εγώ ήθελα να φωνάξω από ικανοποίηση. Έφτανα σε οργασμό και ξαναέφτανα. Σταμάτησε για λίγο και ξανάρχισε. Όλο μου το σώμα τρανταζόταν από ηδονή. τινάχτηκα μερικές φορές. Γύρισε και με φίλησε.

Είχα πλέον χάσει τον έλεγχο. Έβαλα το χέρι μου στο μουνάκι της που είχε πιάσει φωτιά. Με μια κίνηση βρέθηκα μέσα της. Τα γόνατα της λύγισαν καθώς το χέρι μου κουνιόταν μέσα της. Οι κινήσεις μου γίνονταν όλο και πιο έντονες, όλο και πιο παθιασμένες.

Άρχισα να τρίβω την κλειτορίδα της με το δάχτυλο μου. Έτσι ήθελα να το κάνουν και σε μένα εκείνη τη στιγμή. Άρχισε να βογκάει και να τραντάζει το κορμί της από ηδονή, και μετά να χαλαρώνει.

Αφού κατάλαβα ότι τελείωσε, βγήκα από μέσα της. Πήρε το χέρι μου και έγλειψε. Με αγκάλιασε σφικτά και μου είπε:

-    «Είσαι το ωραιότερο δώρο των γενεθλίων μου. Σήμερα έχω γενέθλια».