Τα κορίτσια της ηδονής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
«Άσε ρε Σόνια τις μαλακίες. Τι θέλεις να μας πεις τώρα ότι είσαι πιο καυλιάρα από μας;» Πέταξε χαιρέκακα η Μάρθα. \"Κι εμείς γαμιόμασrε και ξέρουμε τι θα πει οργασμός κι όλα αυτά που λες είναι παραμύθια». Όλα είχαν αρχίσει ένα απόγευμα Σαββάτου όταν η Μάρθα γειτόνισσα και φίλη με είχε προσκαλέσει σπίτι της για καφέ. Στην παρέα μας προστέθηκε και η Ελένη, μια φοιτήτρια από την Κατερίνη που έμενε στην γκαρσονιέρα ακριβώς κάτω από το διαμέρισμα της Μάρθας.

«Εγώ», είπε διστακτικά, η Ελένη, έχω φυσικά εμπειρίες, όχι βέβαια σαν τις δικές σας αλλά ίσως η Σόνια να 'χει δίκιο. Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν το 'χω κάνει ακόμα από πίσω. Προτιμώ τον κλασικό έρωτα. Αλλά για να το λέει η Σόνια κάτι θα ξέρει. Ένιωσα άσχημα. Τόσο γιατί η φίλη μου η Μάρθα με αμφισβητούσε μπροστά σε μια κοπέλα που είχα γνωρίσει μόλις πριν δύο ώρες αλλά και γιατί η Ελένη αν και έμμεσα συμφωνούσε μαζί μου στα μάτια της διέκρινα την αμφιβολία. Και ο λόγος τής αμφισβήτησης; Η κουβέντα μετά τη μόδα, την τηλεόραση και την πολιτική, ήρθε στα ερωτικά. κάτι που συνηθίζεται στις γυvαικoκoυβέντες.

Η Μάρθα άρχισε να υπερηφανεύεται για τις αμέτρητες κατακτήσεις, που όσο κι αν υπέρβαλλε ήταν αρκετές και μας πέταξε το εκπληκτικό ότι δεν υπήρξε άντρας και σίγουρα δεν πρόκειται να υπάρξει που να μην την οδηγήσει σε οργασμό. «Ξέρετε και ο πιο άπειρος πούτσος να με γαμήσει, σίγουρα θα με κάνει να χύσω». Και βέβαια ο λόγος είναι ότι πέρα από το ότι είμαι σούπερ καυλιάρα, διαθέτω κι ένα δώρο που η φύση μου το πρόσφερε απλόχερα. Ενώ οι μισές γυναίκες είναι κλειτοριδικές και οι άλλες μισές τη βρίσκουν όταν το πουτσοκέφαλο τους ερεθίζει τον πάτο της μήτρας τους, εγώ ερεθίζομαι και από τις δύο μεριές.

Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να γαμηθώ χωρίς να χύσω. Εσύ Σόνια;
«Τι εγώ;», μουρμούρισα ενοχλημένη από την τροπή που 'χε πάρει η συζήτηση.
«Εσύ από ποιο σημείο καυλώνεις; Έλα μη μου πεις ότι δεν το 'χεις ανακαλύψει ακόμα;»

Ο τόνος της φωνής της ήταν αρκετά ειρωνικός, όπως πάντα σχεδόν όταν αναφερόταν στα σεξουαλικά των άλλων αφού θεωρούσε τον εαυτό της σούπερ γυναίκα, κι αυτό με εκνεύρισε. «Εγώ είμαι πρωκτικιά » της πέταξα απότομα.

«Ε, όχι ρε Σόνια. Παράτα τις μαλακίες. Άκου πρωκτικιά. Εκτός κι αν εσένα το μουνάκι σου βρίσκεται από πίσω και δεν το 'χεις πάρει ακόμα είδηση». Την ίδια στιγμή μετάνιωσα που είχα πει αυτήν την κουβέντα. όχι πως ήταν, ψέματα αλλά δεν είχα καμιά όρεξη ν' ακούω τα ειρωνικά της σχόλια. Και η αλήθεια ήταν αυτή. Είχα αποφασίσει ότι το δικό μου ευαίσθητο σημείο ήταν η κωλοτρυπίδα μου. Όχι πως δεν καύλωνα και δεν ερχόμουν σε οργασμό από το μoυνάκι μου αλλά έτσι και κάποιος μου ακουμπούσε τη σφιχτή μου πίσω τρυπούλα μπορούσε να με κάνει να χύνω χωρίς σταματημό.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που προσποιούμουν με τους κατά καιρούς άντρες που έβλεπα ότι το μoυνάκι μου είχε κάποιο πρόβλημα, φλεγμονή ερεθισμό κλπ. για να τους αναγκάσω να με πάρουν από πίσω. Άλλωστε όσες φορές έμενα χωρίς ερωτικό σύντροφο και η καύλα γέμιζε ολόκληρο το κορμί μου - ενώ οι άλλες γυναίκες τρίβουν την κλειτορίδα τους, εγώ έπαιζα με την κωλοτρυπίδα μου και τράβαγα τις καλύτερες μαλακίες της ζωής μου. Αν και σπάνια περίπτωση εγώ ήμουν ευτυχισμένη και περήφανη για τη σούπερ καυλιάρα κωλοτρυπίδα μου. Μερικές φορές μάλιστα αυτή η καύλα έχει φτάσει στο απροχώρητο και η έλλειψη αvδρικoύ πoύτσoυ κάνει το κορμάκι μου να τρέμει, εγώ αντί να χώσω καρότα η αγγούρια όπως κάνουν όλες οι γυναίκες στη μoυνότρυπα τους, προτιμώ τον σφιχτό όσο και ευαίσθητο κώλο μου.

Κάποιες φορές τόλμησα και έχωσα ένα δάχτυλο μου όσο πιο βαθιά μπορούσα και πραγματικά η αίσθηση από το κωλοδάχτυλo που εγώ η ίδια έβαλα στον εαυτό μου ήταν εκπληκτική. Αισθανόμουν το δάχτυλο μου να αιχμαλωτίζεται από τα τοιχώματα του τούνελ μου και πότε να προσπαθεί να το διώξει από τα βάθη του και πότε να θέλει να το ρoυφήξει στα βάθη του. Αυτή του η προσπάθεια έκανε το χέρι μου να μπαινοβγαίνει στο βάθος της κωλάρας μου και πάντα το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο σε ευχαρίστηση και ένταση. Ένας δυνατός υπέροχος οργασμός. Και να τώρα η Μάρθα που νόμιζε ότι τα ήξερε όλα να με αμφισβητεί.

«Λοιπόν λέγε και άσε αυτά του κώλου που ξέρεις». Πείσμωσα. την κοίταξα κατευθείαν στα μάτια.
«Εγώ χύνω από τον κώλο κι αν σ' αρέσει», της πέταξα κατάμουτρα. Η αντίδραση της ήταν απρόσμενη.
« Άκου να σου πω, στο σπίτι μου θέλω να μου μιλάνε καλύτερα και κυρίως να μου λένε την αλήθεια κι όχι μαλακίες για να μου κάνεις την έξυπνη. Κι αν έχεις αρχίδια, όσα λες πρέπει να τ' αποδείξεις». Τονίζοντας τις τελευταίες κουβέντες της μπήκε βιαστικά στο διπλανό δωμάτιο. Σηκώθηκα και ήμουν έτοιμη να σηκωθώ να φύγω και να μην της ξαναμιλήσω ποτέ στη ζωή μου. Ακούς εκεί η Μάρθα να μου κάνει μαθήματα καλής συμπεριφοράς. Είχα περάσει την τσάντα μου στον ώμο και ήμουν έτοιμη ν' αποχαιρετήσω την Ελένη που στο κάτω κάτω δεν μου είχε κάνει τίποτα, όταν η Μάρθα επέστρεψε στο σαλόνι κρατώντας έναν δονητή που είχε ήδη θέσει σε λειτουργία. Μου 'ριξε ένα ειρωνικό χαμόγελο γεμάτο δηλητήριο κουνώντας το πλαστικό αντικείμενο που έτρεμε και τσίριζε στο χέρι της.

« Λοιπόν, αν έχεις αρχιδια και υπογράφεις όσες μαλακίες μου λες ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Δικός σου». Μου πρότεινε τον δονητή κι εγώ χωρίς σκέψη, έτσι μηχανικά, τον άρπαξα στα χέρια μου. Ξανακάθισα στοv καναπέ και την κοίταξα ίσια στα μάτια. Σίγουρα αν μας έβλεπε κάποιος τρίτος θα νόμιζε πως ήμαστε έτοιμες να σφαχτούμε.

« Λοιπόν, χύσε από την περίφημη κωλάρα σου και αν τα καταφέρεις, εγώ θα κάτσω να με γαμήσεις. Κι εσύ», απευθύνθηκε στην Ελένη, «μην τολμήσεις να τη βοηθήσεις γιατί θα σου χώσω τον δονητή ολόκληρο στην αγάμητη κωλάρα σου να μην μπορείς να περπατήσεις για μια βδομάδα».

Η οργή μου ήταν τόση που παραμέρισα κάθε ντροπή. Στο κάτω κάτω αυτές πηγαίνανε γυρεύοντας. Έριξα μια αποφασιστική ματιά στη Μάρθα που εξακολουθούσε να με κοιτάει ειρωνικά. «Τι κάθεσαι; Ξεκίνα». Με πρόσταξε. «Ξέρεις, έτσι είναι δύσκολο. Αν δεν υπάρχει λόγος, δηλαδή αν δεν ερεθιστώ πώς ... ».

Η Μάρθα γέλασε. «Και τι περιμένεις; Να σου γλείψουμε το μoυvάκι; Έτσι ξέρω να χύνω κι εγώ και μάλιστα καλύτερα από σένα. Το πολύ πολύ να βάλω καμιά τσόντα στο DVD για να φτιαχτείς» Σηκώθηκε κι ένα dvd στη συσκευή. Η εικόνα δεν άργησε να γεμίσει την οθόνη. Δύο ζευγάρια ξαπλωμένα στη μοκέτα ενός δωματίου έγλειφε το ένα το άλλο. Στόματα γεμάτα πούτσες και μουνιά και βογκητά ηδονής γέμισαν το σαλόνι. Κάποια στιγμή η μία κοπέλα καβάλησε τον παρτενέρ της και γλίστρησε την ψωλή του στο βάθος της ορθάνοιχτης μoυvότρυπας της. Ταυτόχρονα ο άλλος επιβήτορας πήρε θέση πίσω της και της κάρφωσε τον δικό του πούτσο στην κωλάρα της. Η κοπέλα βογκούσε από καύλα και πόνο. Η οθόνη γέμισε από δύο τεράστιες ψωλές που μπαινοέβγαιναν με ταχύτητα στις δύο τεντωμένες τρύπες της. Την ίδια στιγμή η άλλη είχε γονατίσει και έγλειφε πότε τ' αρχίδια και πότε τις κωλοτρυπίδες των δύο αντρών. Το θέαμα ήταν αρκετά ερεθιστικό και το κορμί μου άρχισε σύντομα v' αντιδρά. Ήμουν έτοιμη v' αρχίσω να τρίβω τον δονητή στις καυλωμένες μου ρώγες όταν έστρεψα το βλέμμα μου στις δύο φίλες. Η Μάρθα είχε βγάλει το παπούτσι της και είχε χώσει το πόδι της κάτω από τη φούστα της Ελένης πιέζοντας με τα δάχτυλά της το μουνάκι της. Η Ελένη είχε ανοίξει τα πόδια και βογκούσε ενώ τα μάτια της ήταν καρφωμένα στο γαμήσι που γινόταν στην τηλεόραση.

Αφού θέλουν παιχνίδια, σκέφτηκα, θα τα έχουν. Έτσι κι αλλιώς είχα καυλώσει αρκετά και τίποτα δεν θα μ' έκανε να σταματήσω την επιθυμία μου να χύσω πάνω σ' αυτόν τον τεράστιο δovητή. Πέταξα τη φούστα και το κιλοτάκι μου και ακουμπώντας το ένα μου πόδι στο μπράτσο του καναπέ έκανα την ερωτική μου περιοχή ν' ανοίξει και να εμφανιστούν και οι δύο μου ερωτικές τρυπούλες. Το κορμί μου ζεμάταγε και δεν μπορούσα ν' αντέξω άλλο. Ακούμπησα την άκρη του δονητή στην κλειτορίδα μου και ήμουν έτοιμη με το ελεύθερο χέρι μου ν' ανοίξω τα χείλη του καυτού μουνιού μου. Ξαφνικά η Μάρθα άρπαξε το χέρι μου και απομάκρυνε τον δονητή από την ορθωμένη από καύλα κλειτορίδα μου. Με αγριοκοίταξε και ξέσπασε.

« Παλιοκαριόλα πας να κλέψεις ε; Είπαμε, αν είσαι γαμηστερή, χύσε από τον κώλο κι άσε τις μαλακίες γιατί θα πλακωθούμε». Είχα φουντώσει τόσο που δεν της απάντησα. Παραμέρισα με το ένα μου χέρι τα κωλομάγουλά μου και ακούμπησα τον δονητή στη χαράδρα τους. Σύντομα, η άκρη του πλαστικού πούτσου άγγιξε την τρυπούλα μου. Την έτριψα, μερικές φορές, πάνω της ενώ το κορμί μου σπαρταρούσε από καύλα. Έριξα μια ματιά κάτω από τον oρθάνoιχτo κώλο μου. Η Μάρθα είχε κατεβάσει το κιλοτάκι της Ελένης και είχε χώσει το πρόσωπό της ανάμεσα στα πόδια της γλείφοντας το τρυφερό της μουνάκι. Έβλεπα τη γλώσσα της να ανεβοκατεβαίνει σ΄όλο το μήκος της ερωτικής της φωλιάς και να τρίβεται πότε πάνω στην κλειτορίδας της και πότε στη χαράδρα που σχημάτιζαν τα κολλημένα από τα προερωτικα της υγρά μουνόχειλα.

Η καύλα μου πλησίαζε το όριο της αντοχής μου και εντάθηκε όταν άκουσα το πλατσoύρισμα που έκανε η γλώσσα της Μάρθας πάνω στο μουσκεμένο μoυνάκι της φίλης της η οποία βογκούσε και σπαρτάραγε από καύλα. Τέντωσα πίσω τον πισινό μου και ανάγκασα την κωλοτρυπίδα μου να τεντωθεί. Έσπρωξα την άκρη του δονητή αργά αλλά. σταθερά μέσα μου. Η πρώτη αvτίδραση του στενού μου διαδρόμου ήταν να κλείσει με βία με σκοπό να βγάλει από μέσα του τον πλαστικό επισκέπτη. Το παιχνίδι αυτό που έκανα με τον κώλο μου ήταν γνώριμο και στους δυο μας. Χωρίς να χάσω χρόνο έσπρωξα πιο δυνατά τον δονητή μέσα μου. Ο σφιγκτήρας του πισινού μου άρχισε σιγά σιγά να υποχωρεί και να δέχεται στην αρχή με δυσφορία και στη συνέχεια με ευχαρίστηση τον πλαστικό κορμό του ομοιώματoς αντρικής ψωλής.

Η ερωτική μου περιοχή έτρεμε από καυλα και τα πόδια μου με δυσκολία δεν λύγιζαν. Ξαφνικά άκουσα την Ελένη να ουρλιάζει «Χύνω, με τρελαίνεις, το μουνάκι μου τρέμει, συνέχισε, γλείψε λίγο ακόμα, πιο δυνατά, χύνω!». Έσκυψα και είδα το κορμί της Ελένης να τινάζεται προς τα μπροστά. Τα νύχια της είχαν μπει στην πλάτη της Μάρθας που συνέχιζε να κάνει την Ελένη να σπαρταράει από το υπέροχο γλειφομούνι που της έκανε. Έσκυψα ακόμα περισσότερο. Είδα τα μάτια της Ελένης να είναι καρφωμένα στην περιοχή του πισινού μου. Η παλιoπoυτάνα, σκέφτηκα, καύλωσε κοιτώντας τoν δoνητή να μου ξεσκίζει την κωλοτρυπίδα μου. Και μόνο αυτό μ' έκανε να σπρώξω τον δονητή ακόμα πιο βαθιά μέσα μου. Ένιωσα την πλαστική άκρη του ν' ακουμπάει τον πάτο του στενού μου σπηλαίου.

Τα τοιχώματα του στενού πίσω τούνελ μου ανοιγόκλεινε σφίγγοντας όλο το μήκος της ψωλής που ήταν σφηνωμένη στα σωθικά μου. Έριξα ακόμα μια ματιά πίσω μου. Τώρα η Μάρθα είχε ξαπλώσει στον καναπέ με τα πόδια ορθάνοιχτα ενώ η Ελένη γονατιστή ανάμεσα στα μπούτια της, της ανταπέδιδε το γλειφομούνι. Η Μάρθα με το ένα της χέρι πίεζε το κεφάλι της Ελένης ενώ με τ' άλλο έτριβε την καυλωμένη της κλειτορίδα. Εκείνο που μ' ενόχλησε ήταν όταν οι ματιές μας διασταυρώθηκαν και διαπίστωσα ότι στο πρόσωπό της υπήρχε ακόμα αυτό το ειρωνικό χαμόγελο. Πείσμωσα. Έπιασα τον δovητή γερά από την άκρη και άρχισα να τον μπαινοβγάζω βίαια στο βάθος του κώλου μου. Το τέλος δεν άργησε να έρθει, άλλωστε γι' αυτό ήμουν σίγουρη. Ο κώλος μου άρχισε να τρέμει και να ανοιγοκλείνει Τα πόδια μου ήταν έτοιμα να λυγίσουν. Το κορμί μου γέμισε από ένα ηλεκτρικό ρεύμα που ξεκινούσε από τα βάθη της μικροσκοπικής αλλά και τόσο καυλιάρας, πίσω τρυπούλας μου. Βογκούσα από την καύλα και φώναζα μ' όλη μου την ψυχή.

«Την ξέσκισα την κωλάρα μου, την έκανα να χύσει για σένα παλιογαμημένη, χύνω, τελειώνω».
Έκανα ένα από τα καλύτερα xυσίματα της πλούσιας καριέρας μου. Τράβηξα με προσοχή τον πλαστικό πούτσο από το βάθος της χορτασμένης μου κωλοτρυπίδας. Του 'ριξα μια ματιά. Πραγματικά ήταν τεράστιος κάτι που μ' έκανε ακόμα υπερήφανη για το βάθος και την αντοχή της κωλάρας μου. Έστρεψα προς το μέρος της Μάρθας. Το μουνάκι της ανοιγόκλεινε κάτω από τα αλλεπάλληλα γλειψίματα της γλώσσας της Ελένης. Είδα την Μάρθα να με κοιτάει με έκπληξη και θαυμασμό. Αυτό με ικανοποίησε. Επιτέλους, σκέφτηκα, να και κάτι που τα καταφέρνω καλύτερα απ' αυτή τη γαμημένη τσούλα.

Είδα τη Μάρθα να μου κάνει νόημα δείχvoντάς μου με το κεφάλι της την Ελένη. Κατάλαβα. Το παλιοπουτανάκι, σκέφτηκα, ακούς εκεί να μην έχει γαμηθεί ακόμα από τον κώλο. Γονάτισα ακριβώς πίσω από την Ελένη. Έσκυψα και της έπιασα το μουνάκι. Η χούφτα μου ,γέμισε από τα υγρά της. Η Ελένη γουργούρισε ικανοποιημένη από το άγγιγμα. Της τσίμπησα απαλά την κλειτορίδα. Το κορμί της τινάχτηκε και ανασήκωσε τον πισινό της προς το μέρος μου. Η ευκαιρία που περίμενα μου δόθηκε. Ακούμπησα τον δovητή στο πάτωμα και άνοιξα με τα δυο χέρια μου τα κωλομάγουλά της. Μπροστά μου εμφανίστηκε η ωραιότερη κωλοτρυπίδα που είχα ποτέ δει. Το κατάλευκο δεματάκι των κωλομάγουλών της ενωνόταν και χανόταν στο βάθος της χαράδρας της σχηματίζοντας μια ροδαλή τρυπίτσα. Ένα χvoύδι, από απαλές κοντές ξανθωπές τριχούλες κάλυπταν ολόκληρη την περιοχή. Δεν άντεξα.. Έβαλα το πρόσωπό μου ανάμεσα από τα κωλομάγουλά της και άρχισα να της γλείφω σαν πεινασμένη την σφιχτή κωλοτρυπίδα της.

Η πρώτη της αντίδραση ήταν να κλείσει ερμητικά. Συνέχισα την προσπάθεια. Το γλείψιμο που της έκανα ήταν τέλειο και δεν άργησε η στενή τρυπούλα να χαλαρώσει και ν' ανοίξει. Το θέαμα ήταν εκπληκτικό. Η ροδαλή της τρυπούλα ανοιγόκλεινε σαν να με παρακαλούσε να συνεχίσω. Άρπαξα τον δoνητή και ακούμπησα την άκρη του στην ερεθισμένη από το γλείψιμό μου κωλοτρυπίδα της. Η Μάρθα ήρθε σε βοήθειά μου. Σήκωσε το γυμνό της πόδι ανάμεσα στα σκέλια της Ελένης και με το πάνω μέρος του έκανε ένα υπέρoχo μασάζ στη μουνότρυπά της κάνοντας τη να βογκάει. Η στιγμή ήταν η κατάλληλη.

Έσπρωξα την άκρη του δονητή τόσο όσο ν' ανοίξει η στενή δίοδος του πισινού της. Άρχισα να σπρώχνω και να στρίβω τον δονητή σαν να ήταν βίδα. Στην αρχή δύσκολα και στη συνέχεια με ευκολία ο δονητής «βιδώθηκε» στα σωθικά της Ελένης η οποία ούρλιαζε από πόνο και ηδονή. «Πονάω, πεθαίνω στον πόνο. Σιγά σιγά βάλτον μέσα μου, με προσοχή. Πονάω αλλά μ' αρέσει. Συνέχισε, γάμησε μου το κωλαράκι κι άλλο. Πιο μέσα.. Το μουνοτρίψιμο που της έκανε η Μάρθα με το πόδι της σε συνδυασμό με το γαμήσι που της πρόσφερα με τον δονητή έκαναν την Ελένη να χύσει με φωνές και ουρλιαχτά. Την ίδια στιγμή έχυνε και η Μάρθα η οποία με τη βοήθεια του χεριού της έδινε στο μουνάκι της μια καταπληκτική μαλακία. Μετά από λίγα λεπτά και αφού είχαμε συνέλθει από την υπεράνθρωπη προσπάθεια αγκαλιαστήκαμε και αρχίσαμε να χαϊδεύει η μία την άλλη. Η Μάρθα μου 'δωσε ένα καυτό φιλί στο στόμα και απολογήθηκε.

«Ομολογώ ότι η κωλάρα σου είναι εκπληκτική. Σε είδα την ώρα που έχυνες και ζήλεψα». Της έδωσα κι εγώ ένα φιλί. «Μην ανησυχείς» της είπα και κυρίως να μην ζηλεύεις. Είμαι σίγουρη πως αν χρησιμοποιήσεις σωστά τον δονητή, θα κάνεις το καλύτερο χύσι της ζωής σου και το πρώτο απ' ότι κατάλαβα από τον κώλο. Εγώ θα σε βοηθήσω. Άλλωστε μου το χρωστάς. Εσύ ήσουν αυτή που είπες πως αν κατορθώσω να χύσω από πίσω, εσύ θα κάτσεις να σε γαμήσω. Λοιπόν, γύρνα».