H πρώτη μου φορά με μη-λεσβία (πώς γνώρισα τον κολλητό μου)

Δημοσιεύθηκε από LadyDeWinter
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.88 (20 Votes)
Είχα γυρίσει στην Ελλάδα από τα μεταπτυχιακά και το μάστερ στο εξωτερικό. Το ηθικό μου ήταν ανεβασμένο. Οι γονείς μου είχαν χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες τους, για να μου βρουν δουλειά σε ένα μουσείο της Αθήνας. Εγώ ήθελα όμως να κερδίσω τη θέση με την αξία μου. Όταν πήγα στη συνέντευξη με το διευθυντή του μουσείου, ήμουν απόλυτα προετοιμασμένη για να τον εκπλήξω. Του παρέδωσα τα απαραίτητα έγγραφα και τις συστάσεις που είχα από τους καθηγητές μου. Χωρίς καν να με ρωτήσει οτιδήποτε σχετικό με τη δουλειά, είπε ότι προσλαμβάνομαι. Τον ευχαρίστησα και αρνήθηκα. Ακόμα θυμάμαι το πώς γούρλωσε τα μάτια και στη συνέχεια ένα λογύδριο που είχε ετοιμάσει, σχετικά με το πόσο δύσκολο είναι να βρω δουλειά και να ευχαριστήσω τον κύριο «Βύσμα» που τον «προέτρεψε» να με προσλάβει. Του απάντησα ότι θα δεχόμουν τη δουλειά για τις ικανότητες μου, που δεν ήταν αξιοκαταφρόνητες. Καθώς αποχωρούσα με το κεφάλι ψηλά, έτρεξε πίσω μου και με σταμάτησει.

-    Αν θες μια ευκαιρία, μία και μοναδική ευκαιρία για να αποδείξεις τι αξίζεις, ακολούθησε με πίσω στο γραφείο.

Ο τόνος που μου είχε μιλήσει, με έκανε να τον εμπιστευτώ. Μισή ώρα αργότερα ένα ταξί με άφηνε σε ένα επιχειρηματικό γραφείο στο κέντρο. Εκεί έδωσα τη δεύτερη συνέντευξη μου και οι γνώσεις μου καθώς και οι συστάσεις μου, εξέπληξαν ευχάριστα τον ιδιώτη. Αμέσως μου έκανε συμβόλαιο εξωτερικού συνεργάτη με υψηλά μπόνους αποδοχών για επίτευξη στόχων και προθεσμιών και μου συνέστησε ένα δικηγόρο για να το κοιτάξει. Δύο μέρες αργότερα υπέγραφα ενθουσιασμένη. Φυσικά οι γονείς μου έφεραν αντιρρήσεις, αλλά δε με ενδιέφερε. Ήξερα ότι ήθελαν το καλό μου, όμως εγώ ήθελα να ανελιχθώ χάρη στις δικές μου προσπάθειες.

Μέσα σε τέσσερις μήνες άκουγα τα καλύτερα λόγια στο γραφείο. Έβαζα τα δυνατά μου για να είμαι άψογη και τα κατάφερνα. Ο διευθυντής ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοσή μου και μου εκμυστηρεύτηκε ότι αν και ρίσκαρε, λόγω του νεαρού της ηλικίας μου και την έλλειψη εμπειρίας, είχε την πεποίθηση πως θα τα κατάφερνα γιατί ήμουν «διψασμένη» για τη δουλειά. Και τον δικαίωσα. Έλαβα λοιπόν μια πρόσκληση για ένα ιδιωτικό επίσημο πάρτι το επόμενο Σάββατο. Ο διευθυντής πρότεινε να με συνοδέψει ο γιος του, που είχε σπουδάσει οικονομικά και που «ταιριάζαμε» ηλικιακά. Δέχθηκα για να μη δώσω αφορμή για σχόλια. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έκανα εξόρμηση στα μαγαζιά για να αγοράσω βραδινά φορέματα.

Το βραδάκι του Σαββάτου ήμουν έτοιμη και στολισμένη. Το φόρεμα που είχα διαλέξει δεν ήταν καθόλου αποκαλυπτικό. Δεν ήθελα να συγκεντρώσω τα αντρικά βλέμματα πάνω μου. Το κουδούνι της πολυκατοικίας χτύπησε και κατέβηκα. Στην είσοδο με περίμενε ο γιος του διευθυντή, μπροστά από μια διπλοπαρκαρισμένη λιμουζίνα που έκοβε την κυκλοφορία. Μου έκανε νόημα να μπω και αφού έκλεισε ιπποτικά την πόρτα, έκανε το γύρο και μπήκε από την άλλη. Ο οδηγός ξεκίνησε για τον προορισμό μας.

-    Καλησπέρα. Είσαι η Κατερίνα. Εγώ είμαι ο Κώστας. Αν και έχουμε βρεθεί στο γραφείο, δεν έχουμε συστηθεί επίσημα.

Του έδωσα το χέρι μου και το έσφιξε απαλά. Φορούσε βαθύ μπλε κοστούμι που ταίριαζε με τα μάτια του. Μέσα στη μία ώρα της διαδρομής μου εκμυστηρεύτηκε σχεδόν τα πάντα για τη ζωή του και ότι ο πατέρας του επίτηδες τον είχε βάλει να με συνοδέψει. Πρόσφατα είχε χωρίσει από μία μακρόχρονη σχέση και το είχε ρίξει στη δουλειά, χωρίς να διασκεδάζει καθόλου ή να βγαίνει έξω.

Πάντα είχα την ικανότητα να μου ανοίγονται οι άντρες. Ίσως να είναι και αμυντικός μηχανισμός γιατί  δεν ελκύομαι από αυτούς. Όμως μου έχει χρησιμέψει, στο να αποφεύγω δυσάρεστες καταστάσεις. Για όση ώρα μου μιλούσε ο Κώστας, αντιλήφθηκα ότι είχαμε πολλά κοινά και οι σκέψεις μας ταιριάζανε. Λίγο πριν φτάσουμε στον προορισμό μας, τον διέκοψα, του έπιασα το χέρι και τον κοίταξα στα μάτια.

-    Χαίρομαι που μου άνοιξες την καρδιά σου. Θέλω να σου πω κάτι. Έχουμε πολλά κοινά που θα μπορούσαν να γίνουν η βάση μιας πολύ καλής φιλίας.

Με κοίταξε με λίγο απορημένο βλέμμα και ετοιμάστηκε να πει κάτι, αλλά έβαλα το δείκτη μου στα χείλη του και τον σταμάτησα. Έσκυψα προς το αυτί του και του ψιθύρισα:

-    Το μεγαλύτερο κοινό που μας ενώνει όμως, είναι ότι και οι δύο γουστάρουμε γυναίκες.

Του ξέφυγε ένα αστείο ρουθούνισμα. Στο πρόσωπό του εμφανίστηκε ένα ειλικρινές και καλόκαρδο χαμόγελο.

-    Χαίρομαι που το μοιράστηκες μαζί μου. Κάτι είχα καταλάβει όταν αρνιόσουν να βγεις ραντεβού με κάποιους συναδέλφους, λέγοντας ότι δεν έχεις χρόνο.

-    Πολλοί λίγοι το ξέρουν Κώστα. Αλλά όπως με εμπιστεύτηκες και μου είπες τα εσώψυχά σου, έτσι σε εμπιστεύομαι κι εγώ. Κι έτσι στο πάρτι θα με «συνοδεύεις» για να μπορώ να αποφύγω οτιδήποτε!

Δώσαμε τα χέρια. Εκείνη τη στιγμή γεννήθηκε μια πραγματική φιλία. Η υπόλοιπη βραδιά κύλησε ευχάριστα. Ο Κώστας σαν άψογος κύριος «μονοπωλούσε» το ενδιαφέρον μου. Με τη βοήθεια του έκανα κάποιες γνωριμίες, που βοήθησαν το επαγγελματικό μου μέλλον.

Η εβδομάδα που ακολούθησε ήταν φορτωμένη με δουλειά, αλλά και οι δύο καταφέραμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο και να βρεθούμε για έναν καφέ. Πλέον ήμασταν πιο ανοιχτοί μεταξύ μας. Στην κουβέντα μας, ο Κώστας μου πρότεινε να εγγραφώ σε ένα γυμναστήριο κοντά στο σπίτι μου, που πήγαινε κι αυτός. Έτσι τουλάχιστο δύο απογεύματα, μπορούσαμε να βρεθούμε. Και πάλι χάρη στην παρουσία του, τα αντρικά λάγνα βλέμματα περιορίζονταν στο ελάχιστο. Εκείνο τον καιρό ακόμα με ενοχλούσε το γεγονός ότι άντρες ποθούσαν κάτι που δε μπορούσαν να έχουν.

Οι μέρες μου ήταν γεμάτες, αλλά κάτι μέσα μου ξυπνούσε. Η ανάγκη για συντροφιά και για εκτόνωση της σεξουαλικότητας. Ο δονητής που είχα παραγγείλει μέσω του ταχυδρομείου, ναι μεν βοηθούσε, αλλά δε γέμιζε τον αισθηματικό τομέα. Στην ίδια πάνω-κάτω κατάσταση ήταν κι ο κολλητός μου. Όταν ήμασταν μόνοι μας κουβεντιάζαμε για τα πάντα. Τελικά από κοινού αποφασίσαμε ότι ήταν καιρός να αρχίσουμε τις εξόδους. Έτσι γνώρισα κάποιους από τους φίλους και τις φίλες του, αλλά όταν βγαίναμε όλοι μαζί παρέα, δεν είχαμε το περιθώριο να «δράσουμε», οπότε κανονίσαμε για την επόμενη έξοδό μας να βγούμε μόνοι.

Το αναμενόμενο βράδυ ήρθε. Φόρεσα τα μαύρα δερμάτινα μου που τόνιζαν το μπούστο μου και όλες τις καμπύλες μου. Βρεθήκαμε σε κλασικό μπαράκι. Είχα φτάσει πρώτη και διαπίστωσα ότι αντρικά βλέμματα με έγδυναν. Δεν έδωσα σημασία. Απέκλεισα αυτές τις σκέψεις με το μυαλό μου. Ο Κώστας ήρθε ένα τέταρτο αργότερα. Δεν τον επέπληξα που άργησε. Αντίθετα τον αγκάλιασα και του έδωσα ένα απαλό φιλί στο στόμα. Στη συνέχεια του ψιθύρισα στο αυτί:

-    Έχει πολλά γκομενάκια εδώ μέσα. Όσα κάθονται κοριτσοπαρέα, ανιχνεύουν τους άντρες. Να ξέρεις ότι με εμένα δίπλα σου, σήμερα θα γαμήσεις. Και γιατί το λέω αυτό; Γιατί πρώτον στις μπακουροπαρέες δε ρίχνουν δεύτερη ματιά και δεύτερον θα τους τσιμπήσει η ζήλια όσο κάθεσαι μαζί μου.

-    Είσαι σίγουρη;

-    Εμπιστεύσου με!

Η αλήθεια ήταν ότι δεν ήμουν εκατό τα εκατό σίγουρη, αλλά ένοιωθα θετικά. Και αν περνούσα αυτόν τον οπτιμισμό στον Κώστα, τα πάντα θα μπορούσαν να συμβούν. Είναι δύσκολο για τους άντρες να «τσεκάρουν» το χώρο και τη διάθεση. Όσο καθόμασταν και απολαμβάναμε το ποτό μας και τη μουσική, «έπιασα» τα βλέμματα που περίμενα. Χωρίς να το σκεφτώ περισσότερο πλησίασα μια παρέα από κοπέλες. Ξεκίνησα κουβέντα πετώντας σπόντες για τον κολλητό μου, στην κοπέλα που καθόταν δίπλα σε αυτήν που τον ζαχάρωνε. Το ψάρι έφαγε το δόλωμα και πιάστηκε για τα καλά στο αγκίστρι. Έκανα νόημα στον Κώστα να έρθει και του ψιθύρισα στο αυτί να πάει με το σχέδιο μου. Έγιναν οι συστάσεις, ήπιαμε σφηνάκια και στο τέλος ο κολλητός έφευγε με την κοπέλα που τον γούσταρε. Εγώ ένοιωθα ικανοποιημένη.

Το άλλο απόγευμα μου περιέγραψε τα πάντα στον καφέ που πίναμε σπίτι μου. Η κοπέλα του είχε εκμυστηρευτεί ότι ζήλεψε που ήταν μαζί μου και που στην αρχή τον «ενδιέφερε» η φίλη της. Γι’ αυτό του έκανε τα πάντα στο κρεβάτι. Το κόλπο μου ήταν επιτυχημένο κατά το ήμισυ. Γιατί με μια τέτοια κοπέλα ο Κώστας δε θα μπορούσε να κάνει σοβαρή σχέση. Απλά κάλυπτε το κενό στη σεξουαλική του ζωή. Αυτό το συμπέρασμα βγάλαμε στην κουβέντα μας. Και έτσι εκ νέου αποφασίσαμε να γίνουμε «αρπαχτικά» για την ώρα.

Όταν βγαίναμε μόνοι μας, ο Κώστας γυρνούσε με νέα κοπέλα στο σπίτι του. Ποτέ μα ποτέ όμως δε μου περιέγραφε τις περιπτύξεις του και τον συμπαθούσα περισσότερο γι’ αυτό. Εγώ φλέρταρα με κάποιες γυναίκες που είχαν θετική προδιάθεση, αλλά καμία από αυτές δεν ήταν ομοφυλόφιλη κι έτσι δεν έκανα τίποτα. Σύντομα ο κολλητός μου το αντιλήφθηκε και ένα απόγευμα στο γυμναστήριο μου είπε:

-    Ρε Κατερίνα! Είπαμε ότι θα γίνουμε αρπαχτικά. Κι εσύ δεν κάνεις τίποτα. Δε λέω ότι δε γουστάρω τη φάση να μου ψαρεύεις γκομενάκια, αλλά πρέπει κι εγώ να στο ανταποδώσω με κάποιο τρόπο. Πώς μπορώ να σε βοηθήσω;

-    Η φιλία μας αξίζει παραπάνω από αυτές σου τις σκέψεις.

-    Ναι αλλά νοιώθω λες και σε εκμεταλλεύομαι.

-    Δε με εκμεταλλεύεσαι ρε μινάρα. Εγώ το κάνω επειδή το θέλω και σε συμπαθώ. Είμαστε φίλοι ή όχι;

-    Μα…

-    Μα τίποτα!

-    Όχι! Δεν το δέχομαι ρε κούκλα. Μίλα μου. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Όση ώρα κάναμε βάρη και συζητούσαμε, δύο τύποι μας κοίταζαν περίεργα. Εξήγησα στον Κώστα, ότι δε μπορώ να κάνω κάτι με κάποια, αν δε βεβαιωθώ πρώτα ότι είναι γκέι. Μου ανέφερε ότι πρέπει να καλύψω τις ανάγκες μου. Ας πήγαινα και με αμφισεξουαλική. Πλέον είχαμε αφήσει τα βάρη και κουβεντιάζαμε πάνω στον πάγκο. Ένας γυμναστής μας έκανε παρατήρηση. Ρουθουνίσαμε και οι δύο σαρκαστικά προς το μέρος του και σηκωθήκαμε να φύγουμε.  Πριν βγούμε από την είσοδο του γυμναστηρίου, μια γυναίκα γύρω στα τριάντα μας φώναξε να σταματήσουμε. Φορούσε ένα μαύρο κορμάκι και κολάν. Ιδρώτας διαγραφόταν στις μασχάλες και στο στητό στήθος της.

-    Σας άκουσα να μιλάτε, είπε διστακτικά και κατέβασε τα μάτια.

Ο Κώστας με σκούντηξε με το χέρι και μου είπε ότι θα με περιμένει έξω.

-    Συνέχισε! Μη ντρέπεσαι τίποτα, την παρότρυνα.

-    Να… Σε παρατηρούσα όσο τα λέγατε. Ξέρω ότι είσαι γκέι, αλλά μου αρέσεις σα γυναίκα. Ω θεέ μου πόσο ντρέπομαι…

Την εξέτασα με το βλέμμα μου. Είδα σημάδι από βέρα.

-    Με λένε Κατερίνα; Είσαι παντρεμένη;

-    Γιώτα! Όχι. Όχι πια. Χωρίσαμε.

-    Παιδιά;

-    Όχι ευτυχώς!

Πρόσεξα ότι τα μάγουλα της ροδίζανε. Ήταν όμορφη γυναίκα με πράσινα μάτια και πυκνά μαύρα μακριά μαλλιά, αν και λίγο κοντούλα σε σχέση με εμένα. Ίσα που έφτανε το 1.55. Είχε πολύ λεπτή μέση και λεκάνη. Όμως τα βυζιά της ήταν μεγαλύτερα για τον όγκο της. Η φαντασίωση του κάθε βυζολάγνου. Πήρα θάρρος από τα λόγια του κολλητού μου.

-    Μένω εδώ κοντά. Θες να 'ρθεις σπίτι μου να κουβεντιάσουμε ιδιαίτερα;

Κοκκίνισε κι άλλο και έγνεψε θετικά με το κεφάλι. Της είπα ότι θα την περιμένω απ’ έξω και εκείνη έφυγε βιαστικά για να μαζέψει τα πράγματά της. Όταν βγήκα έξω, ο Κώστας μου έκλεισε πονηρά το μάτι.

-    Λοιπόν;

-    Θα έρθει σπίτι μου!

-    Καλά να περάσεις Κατερινάκι. Τα λέμε όλα αύριο!

Δέκα λεπτά αργότερα προσέφερα στη Γιώτα χυμό πορτοκάλι στην κουζίνα του δυαριού που νοίκιαζα. Φορούσαμε και οι δύο τα ρούχα του γυμναστηρίου και κοιταζόμασταν για λίγο χωρίς να μιλάμε. Ήπιε μια γουλιά από το ποτήρι της και κοίταξε λοξά προς το μέρος μου.

-    Γιατί χώρισες; Αν δε σε πειράζει που ρωτάω.

-    Ε… Να σου πω…

-    Την αλήθεια σε παρακαλώ. Όχι αυτά που λέτε σε συγγενείς και γνωστούς.

Έγνεψε με το κεφάλι και μετά με κοίταξε ίσια στα μάτια. Είδα τη λύπη της και την ελπίδα της ταυτόχρονα να ζωγραφίζεται πάνω στο πρόσωπό της.

-    Δε με ικανοποιούσε. Ήμασταν οκτώ χρόνια παντρεμένοι και δεν έφτασα ποτέ σε οργασμό.

-    Καλά ρε Γιώτα. Πριν το γάμο δεν το είχατε κάνει; Δεν ήξερες τι έπαιρνες;

-    Όλες οι σχέσεις που είχα… τέσσερις όλες κι όλες μαζί με τον άντρα μου, δε με…

-    Ποτέ;

-    Νόμιζα ότι ήμουν ανοργασμικιά, αλλά με τον άντρα μου υπήρχε κι άλλο πρόβλημα.

Το διάβασα στο μυαλό της. Το άκουσα να το λέει πριν το πει.

-    Είχε πρόωρη εκσπερμάτωση!

-    Πόσο πρόωρη, τη ρώτησα ανασηκώνοντας το φρύδι μου.

-    Με το που έμπαινε μέσα μου.

-    Και οι άλλοι;

-    Πάνω κάτω τα ίδια!

-    Μήπως τους έκανες καλό στοματικό; Μήπως γι’ αυτό δεν προλάβαιναν;

-    Όποτε το έκανα αυτό, τελείωναν στο στόμα μου σε δευτερόλεπτα.

Καύλωσα στην ιδέα να με γλείψει και να τελειώσω σε δευτερόλεπτα. Αλλά συγκρατήθηκα.

-    Είσαι πολύ άτυχη ρε κορίτσι μου. Τέσσερις άντρες και όλοι με το ίδιο πρόβλημα;

-    Ναι…

-    Γιατί ήρθες σπίτι μου;

-    Δεν ξέρω! Σας άκουσα να μιλάτε. Άκουσα ότι έχεις καιρό να πας με κάποια. Σκέφτηκα… Δεν ξέρω τι σκέφτηκα.

-    Πότε ήρθες σε οργασμό τελευταία φορά;

-    Πριν πολύ καιρό!

-    Δε χαϊδεύεις τον εαυτό σου; Δε νιώθεις σεξουαλική διέγερση;

-    Δεν έχω την όρεξη.

-    Δονητές;

-    Ντρεπόμουν να αγοράσω.

-    Ήμαρτον!

Η κατάστασή της ήταν πιο απελπιστική κι από τη δική μου. Κουνούσα σκεφτική το κεφάλι μου. Το βλέμμα μου έφευγε στις βυζάρες της. Η δική μου σεξουαλική πείνα είχε ανέβει. Ήθελα να τη γδύσω και να αρχίσω να χουφτώνω, να γλείφω, να δαγκώνω.

-    Καλύτερα να φύγω, είπε και σηκώθηκε από την καρέκλα.

Της έπιασα το χέρι και πίεσα δυνατά.

-    Δεν έχεις να πας πουθενά.

Πήγε να διαμαρτυρηθεί και τράβηξε το χέρι της για να ελευθερωθεί, αλλά δεν τα κατάφερε.

-    Ήρθες σπίτι μου για να μάθεις κάτι για τον εαυτό σου. Είσαι μεγαλύτερη από εμένα σε ηλικία και δεν έχεις εμπειρίες. Έζησες τη ζωή σου πειθήνια. Και έχασες οχτώ χρόνια από αυτήν για το τίποτα.

Ο τόνος της φωνής μου ήταν πολύ αυστηρός και δε σήκωνε αντιρρήσεις. Εξακολούθησα το κήρυγμα.

-    Είσαι πολλή όμορφη γυναίκα. Όση ώρα καθόσουν απέναντι μου, έφερνα στο μυαλό μου ακόλαστες σκέψεις. Δεν είσαι γκέι, αλλά αυτό έπαψε να με ενοχλεί πριν μερικά λεπτά. Δε θα φύγεις από το σπίτι μου, αν δεν τελειώσουμε και οι δύο πολλές φορές.

Όσο μιλούσα με επιβλητική φωνή πλησίαζα το σώμα μου και το πρόσωπό μου προς το δικό της. Στην τελευταία λέξη τα χείλη μου βρίσκονταν μόλις μερικά εκατοστά από τα δικά της. Πάλι δεν έκανε καμία κίνηση. Δεν πήρε καμία πρωτοβουλία. Τα μάτια της είχαν καρφωθεί στα δικά μου. Πίεσα τα χείλη μου στα δικά της. Δεν ανταποκρίθηκε και ξεροκατάπιε. Η γλώσσα μου πίεσε τα σφραγισμένα χείλη. Το ελεύθερο μου χέρι έπιασε τη βάση του λαιμού της και έσφιξε απαλά. Επιτέλους το στόμα της άνοιξε και η γλώσσα μου άρχισε να εξερευνεί το εσωτερικό.  Έπαιξα μαζί της. Στριφογύρισα τη γλώσσα μου πάνω στη δική της και χάιδεψα την άκρη της. Αναστέναξε και πλέον ανταπέδωσε τα χάδια με τη δική της.

Το άλλο μου χέρι άφησε το δικό της και ανέβηκε χουφτώνοντας το στήθος. Ζούληξα δυνατά και την άκουσα να αναστενάζει εκ νέου. Με τα δάχτυλα μου βρήκα τη θηλή πάνω από το σουτιέν. Την τσίμπησα και την έτριψα. Σύντομα έγινε πιο σκληρή. Το φιλί μας δεν είχε διακοπεί. Η γλώσσα της πίεζε πλέον τη δική μου. Τα χέρια της πέρασαν πίσω από το λαιμό μου και τυλίχτηκαν. Ένοιωσα το μουνάκι μου να υγραίνεται. Σταμάτησα να πειράζω τη ρώγα της και πέρασα και τα δύο χέρια πίσω από την πλάτη της. Τα τρύπωσα κάτω από το κορμάκι και σε μισό δευτερόλεπτο είχα ξεκουμπώσει το σουτιέν που συγκρατούσε τα στήθη της.

Απότομα σταμάτησα να την φιλάω. Πήρα το ποτήρια από το ξύλινο τραπέζι και τη διέταξα να ανέβει. Υπάκουσε. Μισό λεπτό αργότερα της έβγαζα το κολάν και το κιλοτάκι. Σήκωσα το κορμάκι για να εκθέσω τις βυζάρες της στο λάγνο βλέμμα μου. Με τα χέρια μου τη βοήθησα να ξαπλώσει και ταυτόχρονα πίεσα και τις δύο θηλές. Νέος ιδρώτας άρχισε να αναμειγνύεται με τον παλιό. Έσκυψα το πρόσωπο μου ανάμεσα στα πόδια της. Με τη γλώσσα μου άρχισα να γλείφω τα χείλη του μουνιού της και την κλειτορίδα της. Είχε αλμυρή γεύση. Κάθε φορά που η άκρη της γλώσσας μου χωνόταν για λίγο μέσα στον κόλπο της βογκούσε ηδονικά. Η ανάσα της γινόταν κοφτή και γρήγορη.

-    Πίεσε τις ρόγες σου με τα χέρια σου και μην κάνεις τίποτα άλλο, την διέταξα.

Υπάκουσε ξανά στις εντολές μου. Έφυγα από την κουζίνα και δύο λεπτά αργότερα γύρισα με το δονητή μου. Πήγα στο πλάι του τραπεζιού και έβαλα το πρόσωπό μου ανάμεσα στα στήθη της. Η Γιώτα εξακολουθούσε να τσιμπάει τις ρόγες της. Η γλώσσα μου παραμέρισε τα δάχτυλα της και επιτέλους άρχισα να απολαμβάνω τις τεράστιες πλέον ρώγες. Έγλειψα, πιπίλισα, δάγκωσα με πάθος και εκεί που δεν το περίμενε, της κάρφωσα το δονητή μέσα στο μουνάκι της. Βόγκηξε δυνατά και μισό δευτερόλεπτο αργότερα άρχισε να κραυγάζει, γιατί ενεργοποίησα τη δόνηση. Καθώς το στόμα μου ταξίδευε από ρώγα σε ρώγα, το χέρι μου τη γαμούσε με το δονητή ρυθμικά και γρήγορα. Η ανάσα της κόπηκε για λίγο.

-    Τι μου συμβαίνει, φώναξε αναστενάζοντας.

-    Οργασμός! Άσε ελεύθερο το σώμα σου να χύσει. Μη συγκρατιέσαι! Απόλαυσε το!

Πράγματι αφέθηκε. Και το σώμα της άρχισε να σπαρταράει πάνω στο τραπέζι.

-    Ναι, ναι, ναι…

Επαναλάμβανε την ίδια λέξη σαν ινδικό μάντρα. Η λεκάνη της άρχισε να κινείται στο ρυθμό που την γαμούσα. Άφησα τα βυζιά της και στράφηκα στην κλειτορίδα. Άρχισα να γλείφω όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Το σώμα της τραντάχτηκε. Τα μπούτια της κινήθηκαν χωρίς να τα ελέγχει. Ούρλιαξε από καύλα. Υγρά πλημμύρισαν το δονητή και το χέρι μου.

Λίγο αργότερα τη βοηθούσα να κατέβει από το τραπέζι. Οι ρώγες της με «κοιτούσαν» ακόμα καυλωμένες. Της χαμογέλασα και τη διέταξα να με ακολουθήσει στο μπάνιο. Ήρθε πειθήνια από πίσω μου. Της είπα να με γδύσει. Το έκανε προσεκτικά και διστακτικά. Της είπα να μη φοβάται να με ακουμπήσει. Όταν ήμουν ελεύθερη από τα ρούχα, της έπιασα το κεφάλι και έφερα το πρόσωπό της στο στήθος μου.

-    Γλείψε μου τις ρώγες!

Το έκανε απαλά. Και με καύλωνε ακόμα πιο πολύ ο τρόπος της. Την τράβηξα στη μπανιέρα και μπήκα μόνη μου μέσα. Τη διέταξα να με πλύνει. Πήρε το σφουγγάρι που της έδωσα και με αργές κινήσεις το πέρασε από όλο μου το σώμα. Είχα ανατριχιάσει. Γούσταρα που άκουγε τις εντολές μου. Γούσταρα που την είχα κάνει να χύσει. Ήμουν σχεδόν έτοιμη να χύσω κι εγώ. Αφού με καθάρισε, άρχισε να με ξεπλένει με τη ντουζιέρα. Όταν έφυγαν εντελώς οι σαπουνάδες από πάνω μου, άνοιξα τα πόδια και της είπα να γονατίσει. Αφού στηρίχτηκα στον τοίχο, πέρασα το ένα πόδι πάνω από τον ώμο της και έφερα το μουνάκι μου στο πρόσωπό της.

-    Καθάρισε το με τη γλώσσα σου!

Αμέσως η γλώσσα της άρχισε να στριφογυρίζει στην κλειτορίδα μου και στα χείλη του μουνιού μου. Αναστέναξα δυνατά από καύλα. Με το άλλο χέρι της έπιασα το κεφάλι. Ο οργασμός μου ερχόταν γρήγορα.

-    Γάμα με, με τη γλώσσα σου!

Κατ’ ευθείαν βύθισε τη γλώσσα της μέσα στον κόλπο μου. Στην πρώτη αυτή εισβολή άρχισα να την χύνω και ούρλιαξα:

-    Πιες τα όλα!

Πραγματικά ότι υγρά έτρεχαν από μέσα μου τα κατάπινε. Έβαζε τα δυνατά της για να με ευχαριστήσει. Αφού έχυσα, την τράβηξα και ανταλλάξαμε ένα καυτό φιλί. Ήθελα να γευτώ τα υγρά μου, μέσα από το στόμα της. Στη συνέχεια της έβγαλα τα υπόλοιπα ρούχα και άρχισα να την πλένω εγώ με τη σειρά μου. Με τη βοήθεια της σαπουνάδας, γλίστρησα τρία δάχτυλα μέσα στο μουνάκι της. Για άλλη μια φορά η Γιώτα έχυσε απολαυστικά.

Αφού σκουπιστήκαμε την έφερα στο δωμάτιο μου, κάνοντας μια στάση στην κουζίνα για να πάρω το δονητή. Δεν είχαμε ανταλλάξει πολλές κουβέντες. Την έβαλα να ξαπλώσει στο ημίδιπλο κρεβάτι και άρχισα να τη φιλάω παντού. Τη γύρισα μπρούμυτα και της είπα να τουρλώσει το κωλαράκι της και να γονατίσει. Αφού άνοιξα λίγο τα σκέλια της, βύθισα το δονητή μέσα της. Πήρα το χρόνο μου. Τη γαμούσα αργά και ότι υγρά έτρεχαν τα μάζευα με το ελεύθερο χέρι και τα χρησιμοποιούσα για να λιπάνω την κωλότρυπα της. Στη συνέχεια βύθισα το δείκτη μου μέσα της και άρχισα να τον κουνώ κυκλικά και αργά. Ένιωσα πίεση και την άκουσα να ξεροκαταπίνει. Άφησα το δονητή μέσα στο μουνάκι της και της έριξα μια δυνατή ξυλιά στο κωλομέρι.

-    Χαλάρωσε!

Μετά εξακολούθησα να μαλάζω το σφιγκτήρα της με το δάχτυλο μου και να βάζω και βγάζω αργά το δονητή μέσα στο μουνάκι της. Το σημείο που την είχα χτυπήσει είχε πάρει κόκκινη απόχρωση. Τα βυζιά της κρέμονταν και χόρευαν στο δικό τους ρυθμό και εκείνη κρατούσε με τα χέρια της τις ξύλινες άκρες του κρεβατιού. Η πίσω τρυπούλα της είχε χαλαρώσει αρκετά. Το δάχτυλο μου κινιόταν πιο ελεύθερα. Το έβγαλα και βύθισα το μέσο ως την άρθρωση. Βόγκηξε από καύλα. Έψαξα να βρω το σωστό σημείο στην πίσω τρυπούλα. Κι αφού το βρήκα, άρχισα να το μαλάζω με γρήγορες κινήσεις. Το χέρι μου με το δονητή, κινήθηκε πιο γρήγορα.

-    Κατερίνα σταμάτα. Νομίζω ότι θα κατουρηθώ, φώναξε για να με προειδοποιήσει ανάμεσα στα αγκομαχητά της.

Χαμογέλασα σαρδόνια και αύξησα το ρυθμό μου. Ήξερα τι συνέβαινε. Η λεπτή μεσούλα της άρχισε να κινείται. Τα γόνατά της να λυγίζουν.

-    Θεέ μου, τι μου κάνεις;

Ούρλιαξε και άρχισε να χύνει δυνατά. Τα χέρια της έσφιξαν το ξύλο. Τα βογκητά της ήταν εντονότερα. Όλο της το σώμα έτρεμε από τον οργασμό. Ένα λεπτό αργότερα ο δονητής κολυμπούσε στο μουνάκι της. Τον τράβηξα και τον ακούμπησα στην κλειτορίδα της. Χαμογέλασα όταν τα υγρά της τινάχτηκαν στο σώμα μου. Έβαλα τη γλώσσα μου στα χείλη του μουνιού της.

-    Σβήνω!

Την άφησα να ηρεμήσει. Τα μάτια της ήταν κλειστά. Η αναπνοή της κοφτή. Το σώμα της συσπόταν ακόμα. Τη βοήθησα να γυρίσει ανάσκελα. Τα μπούτια της τινάζονταν χωρίς να τα ελέγχει. Τα βυζιά της είχαν φουσκώσει και οι σκούρες ρώγες της είχαν πρηστεί όσο δεν πάει.

-    Τι μου έκανες, ρώτησε λαχανιασμένα.

-    Τίποτα ακόμα.

Πέρασα τα πόδια μου ανάμεσα από το σώμα της και κάθισα πάνω στα βυζιά της. Έβαλα το δονητή στην κλειτορίδα μου και μετακινήθηκα ελαφρά για να βρω τη μία ρώγα της. Όπως ήταν καυλωμένη και σκληρή, βυθίστηκε με ένα ευχάριστο τρόπο στο μουνάκι μου. Πήρα μια βαθιά αναπνοή και άρχισα να ανεβοκατεβαίνω πάνω στη ρώγα. Η όλη ιδέα με είχε καυλώσει απίστευτα. Σύντομα έχυσα δυνατά. Τα μάτια της Γιώτας με κοιτούσαν με απορία και με λαγνεία ταυτόχρονα. Έγειρα και ξάπλωσα δίπλα της.

-    Κατάλαβες τι έχασες οκτώ χρόνια;

-    Περίπου!

Απάντησε με τσαχπίνικο τρόπο και με φίλησε στο λαιμό.

-    Αντέχεις να τελειώσεις πάλι;

-    Δεν ξέρω, μου απάντησε.

-    Άρα αντέχεις!

Περάσαμε το υπόλοιπο απόγευμα και ένα μεγάλο κομμάτι της νύχτας εξερευνώντας τα κορμιά μας. Την άλλη μέρα ο Κώστας είδε το πρόσωπό μου να λάμπει και κατάλαβε. Η Γιώτα παρέμεινε φίλη μου και για λίγο καιρό η ερωτική μου σύντροφος. Δεν ήταν καν αμφισεξουαλική. Απλά ήθελε να μάθει να τελειώνει. Όσο ήμασταν μαζί, μου έκανε όλα τα χατίρια. Η τελευταία διαταγή που της έδωσα ήταν να μην υπακούσει ποτέ κανέναν άντρα και να έχει πάντα αυτή το πάνω χέρι στις σχέσεις της.

Έως και σήμερα το έχει καταφέρει!Copyright protected OW ref: 98606