Η μάνα, η κόρη, η φίλη κι εγώ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Στη δουλειά που έκανα γνώρισα την Λίνα. Μια ωραία κοπέλα με πλούσιο στήθος και ωραίο σώμα. Εγώ είμαι αδύνατη με αρκετά μεγάλο στήθος και στητό κώλο. Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα, στην αρχή όχι τόσο πολύ, αλλά μετά βρισκόμασταν κάθε μέρα.

Έμενε μόνης της. Οι γονείς της ήταν χωρισμένοι και μου είχε πει πολλές φορές ότι η μητέρα της είχε πολύ ανοιχτό μυαλό στο σεξ. Δεν φανταζόμουν όμως τι ακριβώς εννοούσε...

Ένα μεσημέρι, ήταν καλοκαίρι, πήγαμε για φαΐ και όπως συζητούσαμε μου είπε για μια εμπειρία που είχε με μια φίλη της. Οι λεπτομέρειες με έκαναν να καυλώσω αλλά προσπάθησα να μείνω ψύχραιμη. Μου είπε το βράδυ, αν ήθελα, να πάω απ’ το σπίτι της. Ξέχασα να σας πω ότι μου είχε δώσει κλειδιά του σπιτιού, επειδή έλειπε κάποιες μέρες να ποτίζω τα λουλούδια της. Έτσι κι έγινε.

Κατά τις οκτώμιση το απόγευμα πήγα στο σπίτι της. Επειδή ήθελα να της κάνω πλάκα, άνοιξα σιγά - σιγά, μπήκα μέσα και πήγα προς το δωμάτιο της. Η πόρτα ήταν μισάνοιχτη και όπως πλησίασα, είδα την Λίνα με την φίλη της ολόγυμνες σε στάση 69 να γλείφουν η μία την άλλη. Ένιωσα το μουνί μου να καίγεται. Δεν ξέρω αν με είχαν δει αλλά προφανώς δεν τις ένοιαζε ιδιαίτερα.

Ήμουν τόσο απορροφημένη με το θέαμα, που δεν είχα προσέξει ότι βρισκόταν κάποιος στο μπάνιο. Άκουσα την πόρτα του μπάνιου να ανοίγει και γύρισα σαστισμένη. Είδα την Κορνηλία να βγαίνει… (η μάνα της Λίνας), φορώντας μόνο ένα στρινγκάκι.

Η Κορνηλία ήταν μια πάρα πολύ ωραία γυναίκα, γύρω στα 42 με τέλειο σώμα, τεράστια βυζόμπαλα και απίστευτο στητό κώλο. Μόλις την είδα, ένα ρίγος διαπέρασε το κορμί μου. Εκείνη χαμογελώντας με ρώτησε τι κάνω. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, προσπαθώντας να συνέλθω, απάντησα:

-    «Καλά…»

Τα μάτια μου είχαν καρφωθεί στο γυμνό στήθος της κι εκείνη το κατάλαβε! Με πλησίασε με θράσος και μου είπε ψιθυριστά:

-    «Σ’ αρέσει το στήθος μου;»

Εγώ έχοντας χάσει την μιλιά μου, δεν απάντησα.

-    «Μόνο να βλέπεις θέλεις;»

Με ξαναρώτησε θυμίζοντας μου την Λίνα με την φίλη της που έβγαζαν κραυγές ηδονής. Τότε πήρε το χέρι μου, το έβαλε στο στήθος της και μου είπε με καυλωμένη φωνή:

-    «Είναι αληθινό. Θες να το γλείψεις;»

Χωρίς να απαντήσω, πήρα τη μεγάλη καυλωμένη ρώγα της στο στόμα μου και άρχισα να την πιπιλίζω. Εκείνη έβαλε το χέρι της κάτω από το φουστάκι μου και χάιδευε το μουνάκι μου που ήδη είχε αρχίσει να τρέχει υγρά. Με έγδυσε και με έβαλε στο δωμάτιο της Λίνας. Τα έχασα αλλά οι άλλες τρεις δεν πτοήθηκαν.

Με ξάπλωσε στο κρεβάτι και μου έκανε ένα τρελό γλειφομούνι ενώ οι άλλες πιπίλιζαν και χούφτωναν τις βυζάρες μου. Η Λίνα έφερε το μουνάκι της στο στόμα μου και ενώ εγώ έγλειφα την καυλωμένη κλειτορίδα της εκείνη πιπίλιζε τα βυζιά της φίλης της. Η Κορνηλία σηκώθηκε και έκατσε στα τέσσερα. Είπε της Λίνας να φέρει ένα στραπόν και με διέταξε να το φορέσω και να την πάρω από τον κώλο. Αυτό και έκανα. Άρχισε να φωνάζει και να μου λέει:

-    «Σκίσε με μωρή καριόλα! Σκίσε την κωλάρα μου!!!»

Το θέαμα με είχε καυλώσει τόσο πολύ που άρχισα να της το χώνω πιο γρήγορα και πιο άγρια ενώ η Λίνα έγλειφε την φίλη της. Είχε φτάσει στο αποκορύφωμα και φώναζε:

-    «Χύνω καύλα μου! Χύνω!»

Αφού έχυσε, μου πήρε το στραπόν, το φόρεσε και έστησε την φίλη της Λίνας στα τέσσερα. Ήθελα να τελειώσω… δεν άντεχα να κρατηθώ άλλο. Η Κορνηλία γαμώντας τη φίλη της κόρης της γύρισε στη Λίνα και της είπε να με γαμήσει από τον κώλο. Έβαλε το δάχτυλο της στην κωλοτρυπίδα μου και δυο δάχτυλα στο μουσκεμένο μου μουνάκι. Με γαμούσε στην αρχή σιγά, και μετά άγρια.

Έχυσα δυνατά κι εκείνη έγλειψε το μουνόχυμα μου απ’ τα δάχτυλα της. Συνεχίσαμε με άγρια γαμήσια η μια στην άλλη και η Κορνηλία με την Λίνα έδειχναν να το ευχαριστιούνται ιδιαίτερα και να το έχουν κάνει πολλές φορές.

Τελείωσα πολλές φορές μέχρι που έπεσα εξουθενωμένη στο κρεβάτι ενώ η Λίνα με την μάνα της έγλειφαν η μια την άλλη και η φίλη της φυλακιζόταν. Τα τεράστια βυζόμπαλα της Κορνηλίας και η καυτή μουνάρα της δεν χόρταιναν με τίποτα, γι’ αυτό δεν μ’ άφησε να ξεκουραστώ πολύ και με διέταξε να γλείψω την μουνάρα της κόρης της ενώ εκείνη με κάρφωνε στην κωλάρα μου και φώναζε:

-    «Πάρτα μωρή πόρνη! Σ’ αρέσει που σε γαμάω;»

Έτσι συνεχίστηκε σχεδόν όλη τη νύχτα μέχρι που μας πήρε ο ύπνος. Ακόμα και σήμερα βρισκόμαστε και ξεσκίζει η μία την άλλη. Μόνο που τώρα είμαι το μοναδικό τους παιχνίδι γιατί η φίλη της Λίνας μετακόμισε.