Σεξ στο γυμναστήριο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Όνομα:Σοφιαννα
Διεύθυνση Email: Θα σας γράψω μια εμπειρία που μου έτυχε στην 2η λυκείου, όταν κάναμε γυμναστική...

Γεια σας, με λένε Σοφιάννα και εξωτερικά οι φίλες μου με χαρακτηρίζουν καυλάκι. Είμαι ψηλή, με μεγάλα βυζιά και μακριά πόδια και η κολλητή μου, η Ερατώ, είναι κι αυτή ψηλούλα με μεσαία βυζιά και ωραία πόδια. Γνωριστήκαμε στο γυμνάσιο και γίναμε αμέσως φίλες. Πήγαμε στο ίδιο λύκειο και κάναμε γυμναστική στο ίδιο τμήμα. Ο γυμναστής πάντα μας έβαζε και μαζεύαμε τις μπάλες, όποτε φεύγαμε τελευταίες κάθε μέρα. Αυτό αποδείχθηκε μοιραίο.

Είχαμε ιδρώσει πολύ με αποτέλεσμα τα ρούχα μας να κολλάνε πάνω μας. Το μπλουζάκι μου είχε κολλήσει πάνω στο σουτιέν μου με αποτέλεσμα να φαίνονται οι ρόγες μου. Το σορτσάκι της Ερατώς είχε ανέβει με αποτέλεσμα να φαίνεται το μουνί της (δεν φορούσε εσώρουχο). Σε κάποια φάση που έσκυψα να μαζέψω μια μπάλα την είδα που είχε κολλήσει και κοίταζε τις βυζόμπαλες μου.

-    Σ’ αρέσουν;

Τη ρωτάω κι εκείνη απαντά…

-    Ε… ναι καλά είναι.

Σηκώθηκα και της χούφτωσα τα δικά της.

-    Και τα δικά σου μια χαρά είναι.

-    Ευχαριστώ...

μου απάντησε και καθώς  πήγα να γυρίσω, εκείνη με άρπαξε και με φίλησε. Τραβήχτηκα έκπληκτη αφού δεν ήξερα ότι ήταν λέσβια.

-    Κοίτα Ερατώ, εγώ δεν είμαι λεσβία.

-    Μην ανησυχίες θα σε κάνω εγώ…

μου λέει και με ξαναφίλησε. Σιγά-σιγά αφέθηκα με αποτέλεσμα να βρεθούμε ξαπλωμένες πάνω στα στρώματα. Μου τράβηξε το σορτς με αποτέλεσμα να μείνω με το εσώρουχο. Εγώ σηκώθηκα και έβγαλα το σουτιέν και τη μπλούζα μου. Μόλις η Ερατώ είδε τις ρώγες μου κοκάλωσε. Είναι σκούρες και μεγάλες σαν μπίλιες. Γύρισα να την κοιτάξω και την είδα γυμνή. Πάω να ανοίξω το στόμα μου και εκείνη με έριξε πίσω. Μου έβγαλε το εσώρουχο και έμεινα γυμνή. Με γύρισε ανάποδα και μου είπε να κλείσω τα μάτια. Ένιωσα κάτι από πίσω και είδα μια πλαστική πουτσα. Της λέω "που την βρήκες" και μου λέει ότι έχει προμηθευτή. Μου την έχωσε στον κώλο. Στην αρχή πόναγα αλλά μετά συνήθισα. Άρχισε σταθερά να μου τον βάζει και να μου τον βγάζει με ρυθμό. Σε κάποια φάση με γύρισε και μου έχωσε 2 δάχτυλα στο μουνί. Ούρλιαξα από καύλα. Μετά την άκουσα να μου λέει…

-    τώρα εσύ!

Αμέσως έπιασα δουλειά. Της έχωσα την πουτσα στον κώλο και της έβαλα 3 δάχτυλα στο μουνί. Έσταζε. Μετά ακούσαμε την πόρτα να ανοίγει και μείναμε κάγκελο. Είδαμε τον γυμναστή να μπαίνει στην αίθουσα. Πήρε μερικά πράγματα κι έφυγε. Θα ορκιζόμουν όμως ότι μας έκλεισε το μάτι. Μετά είδα την Ερατώ με 2 δονητές. Αφού χύσαμε χρησιμοποιώντας τους αρχίσαμε να ντυνόμαστε γρήγορα και να ταχτοποιούμε την αίθουσα. Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου.

Υ.Γ: Με την Ερατώ βρισκόμαστε ακόμα και γαμιόμαστε όποτε μπορούμε.

 

(Copyright protected OW ref: 83712)