Η κυρία στο piercing

Δημοσιεύθηκε από Lniko
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι μια φαντασίωση. Ενώ η κοπέλα μου έκανε την τρύπα στο φρύδι, εγώ φαντασιωνόμουν το πώς θα ήταν να την πάρω ενώ ο άντρας της ήταν ακριβώς στον κάτω όροφο του studio.

Λοιπόν ας ξεκινήσω με την περιγραφή, τη δική μου και της κοπέλας. Εμένα με λένε Νικόλ, είμαι 23 ετών, 1.56 ύψος και 54 κιλά, με ψιλό γυμνασμένο σώμα. Η κοπέλα ας την πούμε Χ, κοντά 26 ετών, παντρεμένη με πολύ ωραία χαρακτηριστικά και πολύ ωραίο σώμα με μέτριο στήθος αλλά και εμένα κωλαράκι τέλειο. Φορούσε ένα ψιλοκάβαλο παντελόνι τζιν, με ένα μπλουζάκι λευκό. Ας ξεκινήσω από το σημείο που ανεβήκαμε στον πάνω όροφο για να μου κάνει την τρύπα στο φρύδι.

Καθώς ανέβαινε και την ακολουθούσα, διέκρινα πως κάτι μαύρο φαίνεται και αφού κοίταξα καλύτερα είδα ένα τέλειο μαύρο στρινγκ δαντέλα και εκεί άρχισα να φαντασιώνομαι τα όσα θα σας πω. Μου είπε να καθίσω στην καρέκλα για να ετοιμάσει τα όσα χρειαστεί για να ξεκινήσει. Αφού τα ετοίμασε ήρθε έκατσε μπροστά μου και ξεκίνησε για να ετοιμάσει το σημείο στο φρύδι μου. Δεν έχασα στιγμή που να μην χαζέψω αυτόν τον υπέροχο κώλο και το στρινγκ που ακόμα δεν έχει κρύψει αλλά το αφήνει έτσι. Έρχεται κοντά μου και μου λέει.

-    Ελπίζω να μην πονέσεις.

-    Έχω κάνει τόσα τατουάζ, λες να πονέσω πιο πολύ από εσένα;

Της απαντάω και αυτή χαμογελάει αλλά σαν να ήταν ένα χαμόγελο με υπονοούμενα, έτσι ένιωσα. Αφού τελειώσαμε και με περιποιήθηκε, γυρνάω και της λέω.

-    Αφού τώρα τελείωσες, μπορείς να ταχτοποιήσεις και το στρινγκ σου που τόση ώρα μου έχουν βγει τα μάτια;

-    Αχ συγγνώμη, δεν το είχα καταλάβει τόση ώρα.

-    Δεν πειράζει πέρασε ευχάριστα η λίγη ώρα μου εδώ και με πολύ ενδιαφέρον θέαμα

και αφού της λέω αυτό με κοιτάει μου χαμογελάει, αλλά το παντελόνι δεν το σήκωσε.

-    Θέλω να αλλάξω σκουλαρίκι, δεν πάμε κάτω να πάρουμε ένα να το αλλάξουμε γιατί αυτό είναι πολύ μεγάλο;

Μου έκανε νόημα με το κεφάλι πως ok πάμε και αφού κατεβήκαμε, πήραμε το σκουλαρίκι την άφησα να ανέβει αυτή πρώτα, δήθεν κάτι κοιτούσα, για να ξανά χαζέψω αυτό το τέλειο κωλαράκι σε συνδυασμό με το μ' αυτό στρινγκ που με είχε τρελάνει μόνο και μόνο στο θέαμα. Αφού κάναμε την αλλαγή και μπορούσα να φύγω αυτή βρισκόταν με πλάτη προς εμένα στο πάγκο που τοποθετούσε τα εργαλεία της δουλειάς της και χωρίς να χάσω την ευκαιρία βρέθηκα σε μικρή απόσταση από πίσω της και χωρίς καν να το σκεφτώ με το ένα μου χέρι την αγγίζω σε αυτό το τέλειο κωλαράκι και με το άλλο στην κοιλιά της.

-    Μα τι κάνεις;

μου λέει η Χ, δήθεν δεν ήθελε και έμεινε κάγκελο από αυτή την χειρονομία μου.

-    Με έχεις τρελάνει με την κωλάρα σου…

και ενώ τη χάιδευα ίχνος αντίστασης, αντιθέτως πιστεύω της άρεσε και σίγουρα πρέπει το μουνάκι της να είχε γίνει μούσκεμα.

-    Όταν σε βλέπω δεν υπάρχει στιγμή που να μην σε φαντασιώνομαι κάθε μέρα και σε διαφορετικό σκηνικό.

Και εκεί που περιμένω δήθεν αρνητική απάντηση, αυτή κάνει πίσω το κεφάλι της και τότε καταλαβαίνω πως γουστάρει φάση και αρχίζω να την χαϊδεύω σε μεγαλύτερη έκταση πηγαίνοντας προς το στήθος της και μετά όλο και πιο κάτω μέχρι που έφτασα στο μουνάκι της, στην αρχή πάνω από το τζιν, αλλά κατάλαβα το ποσό έκαιγε και το ποσό υγρό πρέπει να είναι. Τη γέμιζα φιλία στο λαιμό, της ψιθύριζα στο αφτί και τα χέρια μου άρχιζαν να εξερευνούν κάθε σημείο πάνω στο σώμα της. Αφού το κατάλαβα πως είχε φτάσει στα όρια της, με μια κίνηση έβαλα το αριστερό μου χέρι μέσα από την μπλούζα της, το δεξί μου χέρι χώθηκε αργά-αργά μέσα από το τζιν και το μαύρο στρινγκ της και χάιδευα το μουνάκι της που έπεσα μέσα στο ότι ήταν πάρα πολύ υγρό και έκαιγε.

Αυτή το απολάμβανε χωρίς να κάνει τίποτα, μέχρι που έφτασε η στιγμή να περάσει το αριστερό της χέρι στην πλάτη μου και με το δεξί να με χαϊδεύει στο πρόσωπο. Εκεί γυρνάει και μου λέει…

-    Αχ, κακώς το κάνεις, αλλά Θέλω να συνεχίσεις, μου αρέσει!

Η αλήθεια είναι έμεινα λίγο, αλλά δεν έχασα χρόνο, τη φίλησα και άρχιζα να παίζω με το μουνάκι και τα βυζιά της. Αφού κατάλαβα πως έφτανε η ώρα να τελειώσει την ξανά έπιασα να την φιλήσω αλλά με έσπρωξε και μου λέει.

-    Όχι μωρό μου, δεν θέλω έτσι, θέλω να τελειώσω το στόμα σου.

Χωρίς να χάσουμε χρόνο κάθεται σε μια μαύρη δερμάτινη πολυθρόνα βγάζει γρήγορα το ένα πέδιλο και το ένα μπατζάκι του τζιν, τραβάω λίγο στο πλάι το στρινγκ και αρχίζω παίζοντας έντονα με την κλειτορίδα της γλείφοντας την και με το δάχτυλο μου να χαϊδεύω την τρυπούλα της. Συνέχιζα να την γλείφω και να τη ρουφώ, ενώ ήδη ένα δάχτυλο ήταν μέσα της και αυτή να βογκάει από καύλα, να μου χαϊδεύει τα μαλλιά πιέζοντας το κεφάλι μου στο περιποιημένο μουνάκι της και να μου λέει όσο πιο σιγά μπορούσε…

-    Χύνω μωρό μου, χύνω μέσα στο στόμα σου.

-    Χύσε μωρό μου κι εγώ θα στα γλείψω όλα, δεν θα αφήσω τίποτα.

Δεν κρατήθηκε και πολύ και ένα ποτάμι ξεχύθηκε στο στόμα μου και εγώ κράτησα το λόγο μου. Της περιποιήθηκα καλά το μουνάκι της, αλλά έβαλα και λίγο τη γλώσσα μου στη κωλότρυπα της. Σηκώθηκα, τη φίλησα αυτή δεν είχε συνέλθει καλά-καλά σηκώθηκε σουλουπώθηκε και μου έδωσε και αυτή ένα φιλί. Δεν μπορούσαμε να κάτσουμε άλλο πάνω γιατί είχε έρθει το επόμενο ραντεβού της. Κατεβήκαμε χωρίς να τρέχει τίποτα, την πλήρωσα και ενώ ο επόμενος πελάτης πήγαινε στις σκάλες για τον επάνω όροφο και ενώ εγώ είχα βγάλει τα χρήματα για να την πληρώσω για το piercing, αυτή μου είπε πως της άρεσε πάρα πολύ, μου έκλεισε το και μου είπε πως ήθελε αυτό να το ξανά κάνει.

Ελπίζω να σας άρεσε η φαντασίωση μου με την κυρία Χ από το studio piercing και κάποια άλλη στιγμή να σας πω κάποια άλλη φαντασίωση μου με την ίδια αλλά σε πιο προχωρημένα στάδια.

 

(Copyright protected OW ref: 83303)