Εγώ και η κολλητή μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Ένα βράδυ με την κολλητή μου...

Γεια σας. Είμαι η Κατερίνα και είμαι ψηλή, με κόκκινα μαλλιά και πράσινα μάτια. Μπορώ να πω πως οι καμπύλες μου είναι αρκετά καλές χωρίς να ξεχειλίζουν. Αυτό το mail είναι η ιστορία μου μαζί με τη μέχρι πρότινος κολλητή μου Μ., εξίσου ψηλή με καστανά μάτια και μαλλιά. Τη γνώρισα όταν ήμουν πρώτη γυμνασίου και δεθήκαμε πολύ γρήγορα. Για να μην πλατειάζω όμως, στην πρώτη λυκείου βρεθήκαμε να παίζουμε θάρρος ή αλήθεια με μια παρέα φίλων μας. Τότε ήταν η πρώτη φορά που φίλησα τη Μ. Τα αγόρια της παρέας ρώτησαν αν έχουμε το θάρρος πρώτα να φιληθούμε και μετά να ακουμπήσουμε η μία την άλλη πάνω από τα ρούχα. Εμείς τελείως ανοιχτόμυαλες, γνωρίζοντας τη straight σεξουαλική μας ταυτότητα, δεν διστάσαμε. Κάτι όμως υπήρχε σε εκείνα τα αγγίγματα με τη Μ.

Ήμασταν και οι δύο αρκετά καυλιάρες γενικότερα και αν μας έβλεπε κάποιος τρίτος σίγουρα θα έλεγε ότι μοιάζουμε για ζευγάρι. Μέρες αργότερα βρεθήκαμε να ξαναπαίζουμε θάρρος ή αλήθεια με περίπου παρόμοιες ερωτήσεις. Πάλι δεν δείξαμε δισταγμό. Κατά βάθος και οι δυο μας γουστάραμε να "φτιάχνουμε" τα αγόρια της παρέας αλλά και να φτιαχνόμαστε μεταξύ μας. Οι μήνες πέρασαν χωρίς τίποτα παραπάνω ώσπου έφτασε η πολυήμερη της δευτέρας λυκείου. Τότε ήταν που την είδα για πρώτη φορά γυμνή. Μπήκα στο μπάνιο την ώρα που μισομεθυσμένη λουζόταν για να πλύνω τα δόντια μου. Ήταν αμήχανα για λίγο. Κοίταζα τον πανέμορφο κώλο της και τα στητά της στήθη να λούζονται με άφθονο νερό. Ήταν η στιγμή που κάτι άλλαξε μέσα μου για τις γυναίκες.

Οι μήνες ξαναπέρασαν και σαν ο εαυτός της σκύλας που έκρυβε μέσα της να έβγαινε στην επιφάνεια. Ίσως οι πανελλήνιες, ίσως ότι για αρκετό καιρό δεν την είχε πηδήξει κάποιος; Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω. Εκείνη την περίοδο, με τις ορμόνες μου στο ζενίθ τους, ήθελα να πειραματιστώ. Ήθελα να δοκιμάσω "μουνάκι" που όλοι οι άντρες φίλοι μου έλεγαν ότι ήταν υπέροχο. Τότε ήμουν ακόμα παρθένα και δεν είχα καμία πρόθεση η πρώτη μου φορά να είναι με γυναίκα. Ήθελα όμως να δοκιμάσω μία. Έτσι σε κάποια άκυρη στιγμή, βράδυ που είχαμε βγει για βόλτα, την κοιτάω και της λέω:

-    Θέλω να τελειώσω κάποιον σήμερα, γαμώτο. Έχω τόσες πολλές καύλες.

Με κοίταξε πονηρά και απάντησε:

-    Γιατί δεν τελειώνεις εμένα;

Ακολούθησαν μερικά τηλεφωνήματα που επιβεβαίωσαν ότι οι γονείς της είχαν φύγει από το σπίτι. Μου είπε να περιμένω στο δωμάτιο της και ότι θα ξυριζόταν και θα ερχόταν και εκείνη. Πέρασε κανένα μισάωρο και η ανυπομονησία μου ήταν απίστευτη. Μπήκε στο δωμάτιο με ένα κολλητό σορτσάκι που τόνιζε τον ήδη πεταχτό κώλο της και ένα φανελάκι. Τα φώτα ήταν κλειστά και μόνο το πορτατίφ φώτιζε το δωμάτιο. Ήταν τρελό καυλάκι η Μ. Με πλησίασε και εγώ τη φίλησα. Αρχίσαμε να γλωσσοφιλιόμαστε γρήγορα. Μετά τα χείλη μου κατέβηκαν στον ψηλό λαιμό της και τα χέρια μου στις στητές βυζόμπαλές της. Αυτό το στήθος της ήταν σκέτος οργασμός. Της έβγαλα τη μπλούζα και έμεινε με το σουτιέν της. Συνέχισα να την χουφτώνω, μία στο στήθος και μία στον κώλο. Φορούσε στριγκάκι. Της έλυσα το σουτιέν και πήρα τις ρώγες τις στο στόμα μου. Τις έγλειφα, τις πιπιλούσα, τις δάγκωνα. Είχε πολύ ωραία γεύση το σώμα της. Την έριξα στο κρεβάτι και στάθηκα από πάνω της. Την φίλαγα στο στόμα και χούφτωνα τα υπέροχα βυζιά της. Εκείνη είχε ήδη αρχίσει να αφήνει βογκητά.

Όταν οι ρώγες της μου έδειξαν πόσο πολύ την είχα καυλώσει, κατέβασα τα δάχτυλα μου στο μουνάκι της που ήταν τέρμα υγρό. Ερεθίστηκα στη σκέψη ότι εγώ, τα δικά μου χέρια, την έκαναν τόσο υγρή. Την έγδυσα τελείως. Δάγκωσα τα στηθάκια της ξανά και η φωνούλα ανέβηκε τόνο. Μετά κατέβασα τη γλώσσα μου κατά μήκος της κοιλιάς της και ανάμεσα στα πόδια της. Άρχισα να της κάνω γλειφομούνι, πότε έγλειφα την κλειτορίδα της και πότε τα μουνόχειλα της. Είχε πεθάνει στην καύλα και το μουνάκι της έσταζε στο στρώμα. Οι φωνούλες έγιναν κραυγές ηδονής.

-    Πως σου φαίνεται;

-    Είσαι σίγουρη ότι δεν το έχεις ξανακάνει αυτό; Γαμώτο, πεθαίνω.

-    Εγώ στο είπα, ξέρω πως μπορώ να τελειώσω κάποιον και το γουστάρω.

Η Μ. ήρθε για πρώτη φορά στην ζωή της σε οργασμό παρ' ότι είχε κάνει σεξ με άλλους δυο άντρες γενικότερα. Εγώ συνέχισα βάζοντας στο παιχνίδι τα δάχτυλα μου. Τα βύθιζα βαθιά στον κόλπο της και εκείνη βογκούσε ηχηρά. Άλλοτε πάλι, ενώ ρουφούσα τα υγρά της χούφτωνα δυνατά το στήθος της και μετά το δάγκωνα. Η Μ. ξαναέχυσε στα χέρια και το στόμα μου. Πλέον τα πόδια της είχαν τυλιχτεί στο λαιμό μου και με παρακαλούσαν για περισσότερα. Δάγκωσα ελαφρά τα μουνόχειλα της και την δαχτύλωσα πιο έντονα από πριν με έναν υπερβολικά γρήγορο ρυθμό.

-    Πρώτη φορά τελειώνω. Αν υπάρχει οργασμός είναι αυτό που μου κάνεις.

Χαμογέλασα πάνω από την κλειτορίδα της με αυτή της τη φράση. Όταν για ακόμα μια φορά μέσα σε εκείνο το βράδυ έχυσε την φίλησα δυνατά στο στόμα και ετοιμάστηκα να φύγω. Στο πρόσωπό της ήταν χαραγμένη μια έκφραση καύλας. Καθώς γυρνούσα σπίτι κατάλαβα πως τα λεσβιακά δε μου έλεγαν τίποτα. Εγώ πούτσο επιζητούσα, όσο ωραία πράγματα και αν ακουγόταν για το μουνί. Με την Μ. μετά από λίγο καιρό τσακωθήκαμε για άλλους λόγους και σπάσαμε τελείως. Όποτε την ξαναβλέπω θυμάμαι τις τρελές αναμνήσεις μας αλλά ως εκεί. Τώρα έχω βρει αυτό που πραγματικά θέλω. Ένα μεγάλο και χοντρό πούτσο να ρουφάω και να με ξεσκίζει αλύπητα. Πάντα θα μου αρέσουν οι γυναίκες, όμως οι άντρες θα βρίσκονται πρώτοι στη λίστα μου.

 

(Copyright protected OW ref: 79627)