Κάτι διαφορετικό

Δημοσιεύθηκε από Imagine2014
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η παρακάτω ιστορία είναι από διηγήσεις μιας φίλης.

Εκτός από τις κανονικές μου σχέσεις, μου αρέσει να συναντιέμαι μερικές φορές και με μία φίλη μου, που ξέρει κάποιες… ιδιαίτερες προτιμήσεις μου. Μου αρέσει να πονάω και εκείνη, έμπειρη στο θέμα και με αρκετά σαδιστικές τάσεις ξέρει να ικανοποιεί τις επιθυμίες μου. Όμως αυτή τη φορά μου πρότεινε κάτι διαφορετικό.

Με ρώτησε αν έχω κέφι να κάνουμε παιχνιδάκια με μία φίλη της Αφρικάνα που είχε δείξει τάσεις σαδίστριας. Νέγρα, νέα, κάπου στα 23, πολύ όμορφη αλλά λίγο άπειρη. Δεν έφερα ιδιαίτερες αντιρρήσεις και έτσι, ένα απόγευμα συναντηθήκαμε στο σπίτι της φίλης μου. Η Μαρία, έτσι λένε την φίλη μου, είχε πει στην Νάμα, πως είμαι πολύ υπάκουη και πως μπορεί να μου κάνει ότι θέλει. Αν δεις την Νάμα, δεν σου κάνει για σαδίστρια, μικροδείχνει κιόλας και ενώ δεν έγινε τίποτα extreme, ήταν πολύ ερεθιστικό. Πήγα να μιλήσω, άλλα με σταμάτησε λέγοντάς μου να μη μιλάω αν δεν μου το επιτρέπουν. Καθίσαμε σε ένα ανάκλιντρο. Η Μαρία από την μεριά της πλάτης και εμένα με έβαλε να ξαπλώσω με το κεφάλι μου στα πόδια της Μαρίας και στο πλάι. Η Νάμα ήρθε και κάθισε στα πόδια μου, πίσω μου. Είπε στην Μαρία να μου κρατήσει τα χέρια, και η Μαρία έβαλε το ένα χέρι μου (όπως ήμουν στο πλάι) κάτω από τα δικά της πόδια, και το άλλο μου το κράτησε πάνω τους.

Η Νάμα άρχισε να με χαϊδεύει στο σώμα μου, στην αρχή στα πόδια μου και όπως ήμουν ξαπλωμένη πλάγια στο κορμί μου και μετά άρχισε να μου χαϊδεύει έντονα το στήθος μου. Μου το πίεζε και μου το έτριβε αρκετά δυνατά και με ερέθισε πολύ έτσι. Μετά ήρθε και κάθισε από την μπροστινή πλευρά, με κοίταξε και με ρώτησε αν φοβάμαι για το τι θα μου κάνει ή αν ντρέπομαι. Εγώ της είπα πως και φοβάμαι και ντρέπομαι λίγο, και εκείνη μου λέει:

-    Θέλω να σε δω γυμνή.

Άρχισε να μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο που φορούσα, αλλά όταν το άνοιξε δεν μου το έβγαλε, αλλά με ξεκούμπωσε από μπροστά και μου έβγαλε το στράπλες σουτιέν μου. Μετά άρχισε πάλι να με χαϊδεύει στο γυμνό μου πια στήθος, αλλά αυτή τη φορά πολύ πιο έντονα. Ξαφνικά μου έπιασε της ρόγες και ενώ μου τΙς έσφιγγε, μου της τράβηξε δυνατά. Φώναξα και πήγα να κατεβάσω τα χέρια μου, αλλά η Μαρία μου τα κράτησε δυνατά.

-    Σου αρέσει πουτανάκι;

Με ρώτησε η Νάμα, και εγώ λαχανιασμένα της απάντησα πως μου αρέσει πολύ.

-    Ερεθίστηκες; με ρώτησε.

-    Πολύ…

της απάντησα και με ρωτάει…

-    είναι το μουνί σου βρεμένο;

-    Πολύ!

-    Δεν πρέπει να κάνει ότι θέλει αυτό εκεί κάτω…

και πηγαίνει πίσω μου σηκώνει την φουστίτσα μου και μου βγάζει το κιλοτάκι μου. Μετά άρχισε να με χαϊδεύει στα πόδια και να γυρίζει το χέρι της γύρω από την τρυπούλα μου χωρίς όμως να με αγγίζει εκεί και με ερέθιζε έτσι πολύ περισσότερο. Με ερέθισε τόσο που ενώ είχα τα πόδια μου κλειστά και όπως ήμουν στο πλάι το ένα πάνω στο άλλο, έκανα κάποιες κινήσεις να τα ανοίξω ανασηκώνοντας λίγο το ένα, αλλά δε με άφηνε. Δεν έκανε όμως κάτι βίαιο, έλεγε απλώς… «επ…» και μου κατέβαζε μαλακά πάλι το πόδι μου. Κάποια στιγμή όμως μου πιάνει και τα δύο μεγάλα χείλια του μουνιού μου και μου τα σφίγγει πολύ. Είχα τόσα υγρά από τον ερεθισμό μου, που ξεχείλισαν έτσι που με έπιασε, αλλά πόνεσα πολύ όμως και σφίχτηκα. Η Μαρία με χάιδεψε στο κεφάλι, και αυτό με ερέθισε περισσότερο. Η μία να με πονάει και η άλλη να με κρατάει και να με χαϊδεύει.

Μετά άρχισε να με χαϊδεύει από πίσω και να με σφίγγει με το ένα χέρι στο μουνί μου και να παίρνει τα υγρά μου που έτρεχαν και να μου τα βάζει στην πίσω τρυπούλα μου. Η Μαρία της έδωσε κάτι δονητές που είχαμε, και η Νάμα μου λέει:

-    Θα σου χώσω έναν μεγάλο από πίσω…

και πιάνει έναν αρκετά χοντρό. Εκεί τα ‘παιξα, και της λέω «όχι», αλλά εκείνη μου απαντά…

-    δε συμφώνησες πως θα κάνω ότι θέλω;

-    Ναι…

και άρχισε να μου βάζει αυτό το πράγμα από πίσω. Ήταν πολύ χοντρό, αλλά η τρυπούλα μου γλίστραγε πολύ από τα υγρά από το μουνί μου, και άρχισε να μπαίνει και να μπαίνει και τελικώς μπήκε αρκετά βαθιά και με πόναγε πολύ, αλλά εκείνη συνέχισε να το σπρώχνει μέχρι που μπήκε όλο μέσα μου. Ξαφνικά μου σηκώνει απότομα το πόδι μου, όχι πολύ ψηλά, αλλά αρκετά ώστε να το νιώσω καλά-καλά και να με πονέσει πολύ περισσότερο, αλλά και για να μου δώσει μία δυνατή ξυλιά με το χέρι της ακριβώς ανάμεσα στα πόδια μου. Φώναξα πολύ, αλλά μου λέει πως δεν φώναξα αρκετά, και πως πρέπει να φωνάξω πολύ περισσότερο, οπότε ξαφνικά άρχισε να μου χώνει το χέρι της μέσα στο μουνί μου, και να σπρώχνει με το άλλο χέρι της το πράμα πίσω μου. Πέθανα από τον πόνο αλλά και από την καύλα όμως.

Φώναζα πολύ αλλά η Νάμα μου έλεγε να λέω συνέχεια πως θέλω κι άλλο και πιο δυνατά και φώναζα κι εγώ… «κι άλλο… πιο δυνατά». Χωρίς να το περιμένω, βγάζει το χέρι της από το μουνί μου και μου χώνει έναν άλλο δονητή από μπροστά μου. Τους πιάνει και τους δύο με το ένα της χέρι και αρχίζει να τους σπρώχνει και τους δύο μαζί. Μετά λέει στη Μαρία να μου κρατήσει ανοιχτό το πουκάμισο και ενώ η Μαρία μου το άνοιγε εγώ ρωτάω…

-    τι θα κάνεις;

-    Δεν σου είπα να μην μιλάς;

μου λέει, παίρνει ένα μικρό μαστιγιάκι και εκεί που μου έσπρωχνε με το ένα χέρι της τους δονητές μέσα μου με το άλλο άρχισε να με χτυπάει με το μαστίγιο στο στήθος, αρκετά δυνατά. Η Μαρία με χάιδευε στο κεφάλι και εγώ τρελαινόμουνα και πονούσα και φώναζα από τον πόνο από τα χτυπήματα στα βυζιά μου που τα κατεύθυνε κυρίως πάνω στις ρόγες μου, από τους δονητές μέσα μου και από την καύλα που μου προκαλούσαν όλα αυτά, και άρχισα να χύνω ατελείωτα. Η Νάμα όμως δε σταμάτησε το μαστίγωμα, αλλά το συνέχισε και στο υπόλοιπο σώμα μου. Κάποια στιγμή και ενώ με μαστίγωνε, ανέβηκε πάνω στα πόδια μου και άρχισε να τρίβει το μουνί της πάνω μου. Απ’ ότι κατάλαβα, έχυσε κι εκείνη έτσι, βλέποντας με να φωνάζω κάτω από τα χτυπήματά της.

 

(Copyright protected OW ref: 75952)