Για τη Μαρία

Δημοσιεύθηκε από Elena31
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ερωτική επιθυμία ολοκληρώθηκε η είναι απλά μια φαντασίωση; Μόνο μια το ξέρει αυτό.

Δεν περίμενα να απαντήσει. Με ξάφνιασε ευχαρίστα. Γρήγορα όμως ο ενθουσιασμός μου ακυρώθηκε! Και αν το προφίλ της είναι ψεύτικο; Αυτά τα αν σε όλη μου τη ζωή με ταλαιπωρούσαν. Φρόντιζα να τα παρακάμπτω φυσικά, αλλά με ώριμη σκέψη και σίγουρη για το τι ήθελα και τι πρόκειται να κάνω. Όπως μου περιέγραφε τον εαυτό της, ήταν αυτό που ζητούσα, ώριμη πάνω από όλα και με σχετική εμπειρία στον ομόφυλο έρωτα. Κάθε μεσημέρι λοιπόν, εκεί στο άτυπο ραντεβού μας, πίσω από τον υπολογιστή μου εγώ, πίσω από το κινητό της αυτή. Οι συζητήσεις μας άλλαζαν θεματολογία ταχύτατα, από το πιο απλό στην καθημερινότητα μας, έως καυτά υπονοούμενα για το σώμα μας. Δεν άργησαν φυσικά να γίνουν πλήρως ερωτικές οι φαντασιώσεις και να κλείνουμε με την υπόσχεση να βρεθούμε. Στην αναφορά μου και μόνο ότι θα έρθω στην Αθήνα τις επόμενες μέρες, η μυστικοπαθής σε σημείο τρέλας Μαρία, άρχισε να με βομβαρδίζει με ερωτήσεις.

-    Θα μείνεις μέρες; Θα μου πεις πότε ακριβώς θα έρθεις; Ένα καφέ θα με αφήσεις να στον κεράσω;

-    Θα σου απαντήσω σε όλα, αρκεί να μου δώσεις χρόνο...

της έλεγα. Σε μια λοιπόν από τις συζητήσεις μας της είπα και τη μέρα που σκόπευα να πάω Αθήνα. Λεπτομέρειες για το πως θα βρεθούμε και που, μόλις θα έφτανα και θα είχα ταχτοποιηθεί. «Σε περιμένω» ήταν το τελευταίο μήνυμα της. Έπειτα από δυο μέρες και με την καρδία μου να χτυπά τόσο δυνατά, που νόμιζα ότι θα πεταχτεί έξω από το στήθος μου, της έστειλα προσωπικό μήνυμα από το site. «Είμαι Αθήνα, θέλω να σε δω, μένω στο *******. Φιλιά!» Απορώ με τον εαυτό μου ορισμένες φορές, πως μπόρεσα να στείλω τόσο άκυρο μήνυμα, ούτε 14 χρονών να ήμουν! Και όσο αργούσε να απαντήσει μετάνιωνα που το έκανα, αλλά συνέχιζα να κοιτώ μήπως και μου απαντήσει. «Σε μια ωρίτσα θα είμαι εκεί, πες όμως ποια θα ζητήσω».

Καλά είμαι τόσο ηλίθια. Δεν της είπα το πραγματικό όνομα μου. Ξέφτια έγινα, μερικές από τις σκέψεις που με πολιόρκησαν αμέσως. «********* με λένε, θα σε περιμένω κάτω στο καφέ, φιλιά». Πετάχτηκα αμέσως πάνω και άρχισα να ετοιμάζομαι, αφού πρώτα πήρα αμέτρητες μικρές ανάσες, σε σημείο να ζαλιστώ. Ήμουν έτοιμη. Κοίταξα το κινητό μου. Ήθελε ένα τεταρτάκι ακόμα μέχρι να έρθει. Θα κατέβω κάτω και θα περιμένω σκέφτηκα. Κατέβηκα λοιπόν και πριν φτάσω στο σαλόνι του ξενοδοχείου, άκουσα να φωνάζουν το όνομα μου. Γύρισα και ήταν εκεί, με περίμενε. Εντυπωσιακή. Αυτή είναι η λέξη που μου ήρθε πρώτη στο μυαλό μου. Χωρίς συστάσεις, σαν να γνωριζόμασταν χρόνια, καθίσαμε για καφέ. Καμία σχέση με ότι εικόνα είχα στο μυαλό μου γι' αυτή. Την κοιτούσα στα μάτια όση ώρα μιλούσε. Λάτρευα τον αινιγματικό τρόπο που απαντούσε. Έτσι απλά πέρασε αρκετή ώρα και κανονίσαμε για τη βραδινή μας συνάντηση, που θα γινόταν με διαφορετικές παρέες, αλλά στο ίδιο μαγαζί.

Στις 11 ήμασταν εκεί, αυτή με δυο κοπέλες και ένα αγόρι για παρέα κι εμείς τέσσερις μόνες μας. Κάθισα έτσι ώστε να την κοιτώ. Περίμενα κάποιο σημάδι της. Ζούσα τη φαντασίωση που με έκανε μούσκεμα όταν ακόμα ήμασταν χιλιόμετρα μακριά. Το σημάδι της μου δόθηκε και με τρόπο την ακλούθησα στις τουαλέτες. Μπαίνοντας στεκόταν στους νιπτήρες και με κοιτούσε από τον καθρέφτη. Γύρισε, με έπιασε από το χέρι και με τράβηξε στην τελευταία τουαλέτα, κλειδώνοντας την πόρτα πίσω της.

-    Εδω είμαστε λοιπόν,

μου λέει και κολλά πάνω μου!

-    Ναι…

της απαντώ ανασαίνοντας βαριά. Είχε το πρόσωπο της στο στέρνο, μου και τα χέρια της δεξιά και αριστερά στους μηρούς μου. Έσκυψα το κεφάλι μου και μύρισα τα μαλλιά της. Την αγκάλιασα και ανταπέδωσε περνώντας τη γλώσσα της στο πάνω μέρος του στήθους μου, ενώ τα χέρια ανέβηκαν και χούφτωσαν με δύναμη τον πισινό μου. Τη γλώσσα της τη διαδεχόταν φιλιά και μικρά δαγκώματα. Είχα παραδοθεί πλήρως στα χάδια της χωρίς να έχω αίσθηση του που ήμουν. Το στήθος της με πίεζε και ενώ τα φιλιά της συνεχιζόταν στο λαιμό μου, ένιωσα το χέρι της να ανασηκώνει την φούστα μου και να περνά από κάτω. Ένα βογκητό βγήκε από τα χείλη μου που χάθηκε αμέσως όταν η γλώσσα της μπλέχτηκε με τη δίκη μου.

Το άλλο χέρι της, άνοιξε απότομα το δερμάτινο που φορούσα και με μια κίνηση κατέβασε τη μπλούζα μου με το σουτιέν μαζί, ελευθερώνοντας το στήθος μου, την ώρα που δυο δάχτυλα βυθιζόταν στο μουνάκι μου. Έπαψε να με φίλα και πηρέ στο στόμα της τη ρόγα μου κάνοντας με να δαγκώνω τα χείλη μου για να μην ουρλιάξω. Της πίεζα το κεφάλι πάνω στο στήθος μου απολαμβάνοντας το ρούφηγμα της και τη βίαιη πλέον διάσειση των δαχτύλων της στο μουνάκι μου. Η ανάσα μου γινόταν πιο γρήγορη, αφού ένοιωθα ότι τελείωνα, πράγμα που το κατάλαβε και έχωσε πάλι τη γλώσσα της στο στόμα μου. Μόνο μια στιγμή τραβήχτηκα και τις είπα χύνω και πάλι τα χείλη της έκλεισαν το στόμα μου, ενώ τα υγρά πλέον έτρεχαν στα μπούτια μου και στα δάχτυλα της.

Τράβηξε το χέρι της και το έγλειψε κοιτώντας με στα μάτια. Πλησίασε πάλι και με φίλησε. Παραδόθηκα στο φιλί της και αν δεν με κρατούσε σίγουρα θα έπεφτα κάτω.

-    Ουφ… ήταν πολύ κάλο αυτό…

ξεστόμισε και τραβήχτηκε να με ελευθερώσει.

-    Σου άρεσε;

τη ρώτησα και η φωνή μου ήταν λες και βγήκε από ηχείο.

-    Πολύ…

μου απάντησε, σκούπισε την παλάμη της στο στήθος μου και έσκυψε για να το γλείψει. Ρήγισσα και πάλι νιώθοντας τη γλώσσα της. Τραβήχτηκε και με κοίταξε. Άνοιξε την τσάντα της και μου έβαλε μια κάρτα στο χέρι. Ήταν το τηλέφωνο της.

-    Αν σου άρεσε και θες να με ξαναδείς, τώρα έχεις πιο άμεσο τρόπο.

Μου χαμογέλασε και βγήκε. Αφού συμμαζεύτηκα, βγήκα κι εγώ νομίζοντας ότι έχει περάσει ένας χρόνος. Πηγαίνοντας στο τραπέζι μου, ήπια με τη μια το πότο μου και έκανα νόημα για άλλο ένα. Όσο και να καθίσαμε, το μυαλό μου ήταν σε εκείνη, μόνο σε εκείνη. Όποτε την κοιτούσα, μου χαμογελούσε. «Μόνο εγώ θα ξέρω μικρή εκεί μέσα γιατί είσαι αναστατωμένη», μου είχε πει σε ένα από τα μηνύματα της. Βγαίνοντας και περνώντας την επιστροφή για το ξενοδοχείο, την πήρα τηλέφωνο.

-    Παρακαλώ…

-    Εγώ είμαι, η *********.

-    Τι κανείς μωρό μου; Σου έλειψα κιόλας;

-    Βασικά γυρίζω στο ξενοδοχείο. Ναι μου έλειψες!

-    Νωρίς δεν είναι;

-    Εντάξει, όχι και νωρίς. Δεν θα κοιμηθώ ακόμη.

-    Θες να έρθω να σου κάνω παρέα;

-    Ναι!

-    Μόνο παρέα;

-    Και ότι άλλο θέλεις.

-    Σε λίγο θα είμαι εκεί να σε ξεσκίσω μικρή.

-    Ότι θες, μην αργήσεις.

Μπαίνοντας, ενημέρωσα τη ρεσεψιόν, ότι αν με ζητήσει μια κοπέλα να την αφήσουν να έρθει στο δωμάτιο μου. Ανέβηκα γρήγορα και έκανα ντους. Την υποδέχτηκα μερικά λεπτά αργότερα, φορώντας το μπουρνούζι μου. Πέρασε και έκατσε σε μια πολυθρόνα, απέναντι από το κρεβάτι. Μου έκανε νόημα να πάω κοντά της και με σταμάτησε, όρθια πλέον, μπρος της. Άνοιξε το μπουρνούζι και με νόημα μου ζήτησε να το βγάλω. Το έκανα και ανέβηκα όπως καθόταν πάνω της, περνώντας τα πόδια μου δεξιά και αριστερά της. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα. Κρατούσα το κεφάλι της στα χέρια μου ενώ τα δικά της είχαν μαγκώσει στην κυριολεξία το στήθος μου. Με μια κίνηση με έσπρωξε πέρα και σηκώθηκε. Μου ζήτησε να ξαπλώσω. Αυτή στάθηκε μπρος στο κρεβάτι και ξεκίνησε να γδύνεται γρήγορα.

Νόμιζα ότι δεν το ζω αυτό. Την κοιτούσα που γδυνόταν και έτρεμα από την καύλα. Τελείως γυμνή με πλησίασε και έπιασε τα δυο μου πόδια από τους αστράγαλους. Τα ακούμπησε στην κοιλιά της, μετά στο στήθος της και έπειτα έφερε τα δάχτυλα μου στο στόμα της και άρχισε να γλείφει εναλλάξ πότε το ένα πότε το άλλο. Έκλεισα τα μάτια και χάιδευα το στήθος μου. Τα άνοιξα μόνο όταν ένιωσα τη γλώσσα της στις γάμπες και μετά στους μηρούς. Άνοιξα τα πόδια μου για να την διευκολύνω και ένιωσα τη γλώσσα της πάνω στο μουνάκι μου. Βογκούσα δυνατά και χωρίς να το θέλω τις περισσότερες φορές, αφού κάθε φορά ήταν και σε διαφορετικό σημείο.

Από στιγμή σε στιγμή, περίμενα τα δάχτυλα της. Αντί αυτού όμως, σηκώθηκε, καβάλησε το ένα μου πόδι και έφερε το μουνάκι της πάνω από το δικό μου, το ακούμπησε απαλά πάνω και σηκώθηκε αμέσως, στέλνοντας μου κύματα καύλας. Έπιασε τα χέρια μου και τα έβαλε στη λεκάνη της και ακούμπησε πάλι πάνω, αυτή τη φορά πιέζοντας πιο έντονα. Αναστέναξε βαριά και συνέχισε να τρίβει και να πιέζει, κουνώντας τη μέση της αυτή τη φορά. Έγειρα το κεφάλι μου πίσω και μάταια προσπαθούσα να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Σε λίγα μόλις λεπτά, έχυνα ασταμάτητα. Το ίδιο κι εκείνη, ώσπου έπεσε πάνω μου και μου χάρισε το πιο αισθησιακό φιλί. Μείναμε αγκαλιασμένες αρκετά χωρίς να μιλάμε βρίσκοντας τη φυσιολογική αναπνοή μας.

-    Μωρό μου, όλα εντάξει;

μου λέει κάνοντας με να την κοιτάξω.

-    Ναι ήταν υπέροχα…

της απάντησα και πήγα να σηκωθώ.

-    Που πας;

-    Να ξεπλυθώ λίγο…

και την κοιτώ απορημένη.

-    Δεν τελειώσαμε ακόμα,

μου λέει και με τραβά πάνω της πιέζοντας το κεφάλι μου προς την μουνάρα της.

-    Σου είπα ότι απόψε θα σε ξεσκίσω…

και έβαλε δυο δάχτυλα της, επιδεικτικά, στο στόμα της.

 

(Copyright protected OW ref: 75320)