Σειρά σου…

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Αφού έφυγε ο Μιχάλης, ταπεινωμένος, και εξευτελισμένος, πήγα να κάνω ένα μπάνιο. Ειλικρινά ήμουν πτώμα και το μόνο που ήθελα εκείνη την ώρα ήταν να κοιμηθώ.

Ήμουν σχεδόν σε κατάσταση «νιρβάνα», όταν η συγκάτοικος μου η Δάφνη χτύπησε την πόρτα του μπάνιου.

-    Να μπω;…

ρώτησε λες και είχε σημασία.

-    Έλα, το πρόσωπο μου πλένω. Τι γίνεται;

-    Κοντεύω να σκάσω για κατούρημα…

σχολίασε και της είπα να κάνει τη δουλειά της ελεύθερα. Η Δάφνη ήταν η καλύτερη μου φίλη. Μου έδινε μέχρι και οδηγίες για το sex μια και ήμουν λιγάκι άπειρη. Γύρισα την ώρα που σηκώνονταν. Της είπα με κάθε λεπτομέρεια το τι συνέβη ανάμεσα σε εμένα και τον Μιχάλη και προσπάθησε όπως πάντα να με προειδοποιήσει ξανά να προσέχω για να μην πληγωθώ. Ότι και να μου έλεγε εκείνη την ώρα, εγώ σκεφτόμουν όσα πέρασα μαζί του.

Ξάπλωσα στον καναπέ για ύπνο και η Δάφνη έμεινε ξύπνια να δει τηλεόραση για λίγο. Συνέχισε να με ρωτάει για τον Μιχάλη, όπως για παράδειγμα, αν φωνάζει στο σεξ, ή αν σκούζει σαν κοριτσάκι κλπ. Η Δάφνη ήταν πάντα πολύ καλή μαζί μου, παρά την εικόνα και τη φήμη της σκύλας που είχε.

-    Σε έβλεπα που τον τσιμπούκωνες. Έχεις μάθει καλά μπορώ να πω.

Εκείνη μου έμαθε όσα ξέρω.

-    Σε ευχαριστώ… χαίρομαι που εγκρίνεις…

Απάντησα χαμογελώντας. Δεν είχα καταλάβει ακόμα που το πήγαινε.

-    Μπορείς να φας μουνί τόσο καλά;

ρώτησε με λίγο επιτακτικό ύφος. Ίσως να μου φάνηκε άγριο γιατί δεν φορούσε τα γυαλιά της και έσφιγγε τα βλέφαρα της.

-    Δεν το έχω κάνει ποτέ. Που να ξέρω;

Απάντησα λίγο μπερδεμένη από την ερώτηση της.

-    Θες να δοκιμάσεις;

Με ρώτησε περιμένοντας ανυπόμονα την απάντηση μου. Δεν μου φάνηκε άσχημη ιδέα μετά τον εξευτελισμό του Μιχάλη, να γαμήσω και το πιο καυλιάρικο, πουτανιάρικο μουνί που ήξερα. Δεν ήξερα ακόμα πως, μα σηκώθηκα και πήγαμε μαζί στο υπνοδωμάτιο. Πήγε να βγάλει τη μπλούζα που φόραγε αλλά τη σταμάτησα και της είπα πως θέλω να το φοράει. Άρχισε να μου δίνει οδηγίες για το τι θέλει να κάνω, μα πάλι την έκοψα λέγοντας…

-    Μη μιλάς άλλο, θα ενθουσιαστείς.

Άπλωσα στο κομοδίνο της και πήρα ένα από τους δονητές που ήξερα πως έχει εκεί μέσα. Έβαλα τα δάχτυλα μου στη σχισμή, ανάμεσα στα μουνόχειλα της και τα έσπρωξα στη στενή μουνοτρυπούλα της. Έκαιγε. Ήθελα να τη δοκιμάσω. Άνοιξα τέρμα τα μπούτια της και είχα το μουνί της ακριβώς μπροστά στο πρόσωπο μου. Έσκυψα ανάμεσα στα μπούτια της και πέρασα τα πόδια της πάνω από τους ώμους μου. Πήρα το δονητή και τον βύθισα στο μουνί της. Ήταν τόσο στενή που τον έσπρωχνε έξω με τους μύες του μουνιού της. Το έσπρωξα πιο δυνατά, χωρίς να με νοιάζει αν ήθελε πιο σιγά ή όχι. Βύθισα το πρόσωπο μου μέσα στα σκέλια της. Βρήκα την κλειτορίδα της, μετά από λίγο ψάξιμο με τη γλώσσα και άρχισα να κάνω αυτό που φανταζόμουν πως θα μου άρεσε να μου κάνουν.

Αναστέναζε και βογκούσε από καύλα. Άρχισα να τη γλείφω πιο έντονα και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, έχυνε στο στόμα μου με σπασμούς και δυνατές κραυγές. Έτρεμε ολόκληρη σαν το ψάρι κι εγώ συνέχισα να τη γλείφω μέχρι που με σταμάτησε μόνη της σπρώχνοντας με. Ανέπνεε βαριά όταν τη ρώτησα αν τελικά μπορώ να φάω μουνί όσο καλά τσιμπουκώνω πούτσα, μα δεν πήρα απάντηση. Είχε ήδη κοιμηθεί, ή έκανε ότι έχει κοιμηθεί.

Γύρισα στον καναπέ και έβαλα μια τσόντα που έβλεπα παρέα με το Μιχάλη, σκεπτόμενη το πόσο μεγάλη πουτάνα είμαι και πόσο μου αρέσει αυτό. Έπαιξα το μουνί μου βλέποντας βίντεο μέχρι που έχυσα. Ήμουν πλήρως ικανοποιημένη με ότι συνέβη με τον Μιχάλη και τη Δάφνη και γρήγορα κοιμήθηκα σαν πουλάκι.

 

(Copyright protected OW ref: 65435)