Πάλη γυναικών και υποταγή

Δημοσιεύθηκε από arch
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια σκύλα λιγότερη εκεί έξω. Ήξερε πλέον ότι ήθελε να υποτάξει και άλλες γυναίκες. Και θα το έκανε σύντομα.

Η ιστορία:

Η Κατερίνα στα 28 της χρόνια ήταν πολύ σέξι. Ήταν ξανθιά, 1.70 ύψος, γεροδεμένη από τα πολλά χρόνια που πήγαινε γυμναστήριο, με εντυπωσιακό μπούστο και εξίσου εντυπωσιακά πόδια που κατέληγαν σε 2 καλοσχηματισμένες πατούσες. Ήταν απόφοιτος φυσικομαθηματικής σχολής και για αρκετά χρόνια έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά.

Ένα από αυτά τα παιδιά ήταν ο Χρήστος, μαθητής 2ας λυκείου και αρκετά εμφανίσιμος παρά την εφηβεία του. Ο Χρήστος είχε και μια μεγαλύτερη αδελφή, την Άννα, που τελείωνε τις σπουδές της στο πολυτεχνείο. Η Άννα στα 26 της ήταν μια μελαχρινή σεξοβόμβα. Και αυτή ήταν περίπου 1.70 ύψος και εξαιρετικό σώμα λόγο κολύμβησης που έκανε χρόνια. Είχε σχετικά μεγάλο στήθος και δύο γεροδεμένα μακριά πόδια που κατέληγαν σε 2 εξίσου όμορφες πατούσες. Ήταν Ιούλιος και η Κατερίνα είχε ξεκινήσει να κάνει μαθήματα στο Χρήστο για την επομένη χρονιά. Όπως ήταν φυσικό λόγω ζέστης η Κατερίνα πήγαινε στα μαθήματα φορώντας τα απολύτως απαραίτητα και φυσικά στα πόδια φόραγε σαγιονάρες.

Αρκετές φορές όταν καιόντουσαν να κάνουν μάθημα στο σαλόνι, η Κατερίνα έβγαζε εντελώς τις σαγιονάρες και έμενε ξυπόλητη για όλο το μάθημα. Ένα μεσημέρι η Άννα ήταν στο σπίτι όταν ήρθε η Κατερίνα για μάθημα. Στην αρχή τη χαιρέτησε κανονικά και πήγε στην κουζίνα να κάνει καφέ ενώ η Κατερίνα πήγε στο τραπέζι του σαλονιού για να κάνει μάθημα με τον Χρήστο. Ενώ είχαν αρχίσει το μάθημα βγήκε η Άννα από την κουζίνα με τον καφέ και το βλέμμα της έπεσε πάνω στα φοβέρα πόδια της Κατερίνας. Η Κατερίνα εκείνη την ώρα παρακολουθούσε τον Χρήστο που έλυνε μια άσκηση που του είχε βάλει και έτσι με την άκρη του ματιού της είδε την Άννα που την κοίταζε.

Αρχικά δεν έδωσε σημασία, αλλά λίγα δευτερόλεπτα μετά, συνειδητοποίησε ότι η Άννα κοιτούσε τα πόδια της. Η πρώτη της σκέψη ήταν ότι κάνει λάθος, αλλά μετά που κοίταξε λίγο πιο προσεκτικά το είδε ξεκάθαρα. Αποφάσισε λοιπόν να κάνει ένα παιχνιδάκι με την Άννα, για να δει αν ισχύει κάτι τέτοιο. Έβγαλε, όπως συνήθιζε, της σαγιονάρες που φορούσε και άρχισε αρχικά να τρίβει ελαφρά τα πόδια της μεταξύ τους και μετά άρχισε να τρίβει ελαφρά τις πατούσες της μεταξύ τους. Με την άκρη του ματιού της παρατήρησε ότι η Άννα είχε καρφώσει το βλέμμα της πάνω στα πόδια της απροκάλυπτα. Την περίεργη στιγμή, έλυσε ο Χρήστος ο οποίος ολοκλήρωσε την άσκηση και άρχισε να μιλάει στην Κατερίνα.

Η Άννα σαν να ξύπνησε από όνειρο εκείνη τη στιγμή, σχεδόν έτρεξε στο δωμάτιο της και δεν ξαναβγήκε μέχρι να φύγει η Κατερίνα. Με το που κλείστηκε στο δωμάτιο της άρχισε να σκάφτεται τη στιγμή που πέρασε. Γιατί κοιτούσε τα πόδια της Κατερίνας τόσο έντονα και γιατί ερεθίστηκε που τα κοιτούσε; Το θέαμα των υπέροχων ποδιών της Κατερίνας να τρίβονται μεταξύ τους της δημιούργησε ρίγη και μόνο στη σκέψη τους. Είχε ανάψει και δε μπορούσε να ξεγελάσει τον εαυτό της. Η Κατερίνα από την άλλη, είχε μπει και αυτή σε σκέψεις. Τι ήταν όλο αυτό με τα πόδια της και μάλιστα από μια άλλη γυναίκα; Προσπαθούσε να παραμείνει συγκεντρωμένη στο μάθημα, αλλά δε μπορούσε να μη σκέπτεται πως η Άννα είχε ερεθιστεί από τα πόδια της και το όλο θέαμα. Στην αρχή αισθάνθηκε ένοχη, αλλά μετά άρχισε να νιώθει περίεργα όμορφα. Ήθελε να ξανασυμβεί και μάλιστα σύντομα.

Πέρασε μια εβδομάδα μαθημάτων και οι 2 κοπέλες δεν ξανασυναντηθήκαν στο σπίτι, ώσπου μια Παρασκευή μεσημέρι που ήρθε η Κατερίνα για μάθημα, την υποδέχτηκε στο σπίτι η Άννα. Φορούσε ένα φορεματάκι σχεδόν μίνι και ήταν ξυπόλητη, ενώ η Κατερίνα φορούσε ένα πιο μακρύ καλοκαιρινό φόρεμα μέχρι τις γάμπες και σαγιονάρες από κάτω. Η Άννα αφού τη χαιρέτισε της είπε ότι ο Χρήστος θα γύριζε σε λίγη ώρα από μια δουλειά που είχε να πάει, συνεπώς την πέρασε στο σαλόνι για να περιμένουν και κάθισαν στο τραπέζι που έκαναν μαθήματα. Στην αρχή μιλούσαν περί άνεμων και υδάτων και η Κατερίνα ήταν λίγο σφιγμένη, σκεπτόμενη το σκηνικό που είχε γίνει μεταξύ τους τις προάλλες. Κάποια στιγμή η Άννα που μιλούσε περισσότερο και έδειχνε άνετη, της είπε ότι χρεωστάει κάποια τελευταία μαθήματα για να πάρει πτυχίο και πως θα ήθελε κάποιον να της δείξει μερικά βασικά πράγματα για να τα καταλάβει. Η Κατερίνα έδειξε να ξαφνιάζεται αρχικά, αλλά αμέσως μετά έδειξε ενδιαφέρον. Μετά από λίγη κουβέντα για το θέμα αυτό, η Κατερίνα της πρότεινε να κάτσει στο μάθημα που θα έκανε εκείνη την ημέρα στο Χρήστο, διότι θα έβλεπε κάποια χρήσιμα πράγματα και μετά θα κανόνιζαν μερικά μαθήματα μόνο οι δυο τους. Η Άννα συμφώνησε και λίγη ώρα μετά, κάθονταν η Άννα απέναντι από την Κατερίνα και ο Χρήστος στο κεφάλι του τραπεζιού ανάμεσα τους και άρχισαν το μάθημα.

Στην αρχή όλα ήταν φυσιολογικά και η Άννα έδειχνε πραγματικό ενδιαφέρον γα το μάθημα. Η Κατερίνα ενώ εξηγούσε, σκεπτόταν ότι μάλλον κάτι θα είχε παρεξηγήσει τις προάλλες στη συμπεριφορά της Άννας. Μετά από ένα μισάωρο μαθήματος, η Κατερίνα σηκώθηκε και πήγε τουαλέτα. Κλασσικά είχε βγάλει τις σαγιονάρες της και ήταν ξυπόλητη. Η Άννα φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να κοιτάξει τα πόδια της Κατερίνας όταν απομακρυνόταν προς την τουαλέτα. Το θέαμα των βρώμικων πατουσών της Κατερίνας την είχε τρελάνει. Όταν γύρισε και κάθισε στο τραπέζι, η Άννα είχε απλώσει επίτηδες τα γυμνά πόδια της, με αποτέλεσμα να ακουμπήσουν οι πατούσες της Άννας με τις πατούσες της Κατερίνας. Αμέσως οι δυο κοπέλες, ένιωσαν ένα φοβερό συναίσθημα να τις κυριεύει. Και οι δυο ένιωσαν την ίδια έξαψη. Αρχικά μάζεψαν τα πόδια τους αλλά μετά από λίγο η Άννα ένιωσε το πόδι της Κατερίνας να ακουμπά στο δικό της.

Το παιχνίδι είχε αρχίσει! Και αυτή τη φορά τίποτα δεν ήταν στο μυαλό των δυο γυναικών. Ήταν και οι δυο σίγουρες για αυτό. Σα να πήρε ένα μήνυμα, απάντησε βάζοντας το άλλο δικό της πόδι πάνω στο πόδι της Κατερίνας. Ήταν ξεκάθαρο πλέον και στις δυο κοπέλες ότι ήθελαν κάτι η μια από την άλλη. Το θέμα ήταν τι. Αρχικά τα πόδια τους ήταν ακίνητα, αλλά μετά άρχισαν να τα τρίβουν μεταξύ τους. Στην αρχή αργά αλλά σταθερά τριβόντουσαν γάμπα με γάμπα και στη συνέχεια μπήκαν στο παιχνίδι οι πατούσες και τα δάκτυλα των ποδιών τους. Η Κατερίνα έστριψε λίγο στο πλάι τη δεξιά της πατούσα και την έφερε απέναντι από τη δεξιά πατούσα της Άννας, η όποια έβαλε και αυτή την πατούσα της στο πλάι και τις κόλλησαν. Έτσι πατούσα με πατούσα τριβόντουσαν ενώ οι αριστερές πατούσες τους είχαν μπλεχτεί με τα δάκτυλα τους.

Η μια προσπαθούσε να πιάσει με τα δυο μεγάλα δάκτυλα του ποδιού της το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού της άλλης. Στην αρχή αυτό το κάνανε αργά, αλλά μετά έγινε πιο έντονο και σχεδόν πάλευαν με τις πατούσες και τα δάκτυλα τους. Όταν τελικά η Άννα έπιασε το μεγάλο δάκτυλο της Κατερίνας με τα δικά της δυο δάκτυλα της το έσφιξε με δύναμη και η Κατερίνα κρατιόταν για να μην ουρλιάξει από τον πόνο. Πάνω από το τραπέζι, η Άννα είχε μια άγρια έκφραση στο πρόσωπο της. Ήθελε να κάνει την Κατερίνα να πονέσει. Να την υποτάξει. Σε όλη αυτή τη διάρκεια, ο Χρήστος δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν κάτω από το τραπέζι. Λίγο πριν τελειώσει το μάθημα, η Άννα άφησε την πατούσα της Κατερίνας ελεύθερη και οι κοπέλες μάζεψαν τα πόδια τους. Με το τέλος του μαθήματος η Κατερίνα ζήτησε από την Άννα να πάει μαζί της στο σπίτι της, μιας και έμενε σχετικά κοντά, να της δώσει κάτι βοηθήματα που είχε και που θα τη βοηθούσαν στα μαθήματα της. Αυτό τουλάχιστον είπε μπροστά στο Χρηστό σα δικαιολογία. Η Άννα δέχτηκε και οι δυο κοπέλες έφυγαν μαζί από το σπίτι.

Στην αρχή ήταν αμίλητες αλλά με το που βρέθηκαν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας στάθηκαν αντικριστά και τόσο κοντά η μια την άλλη που τα στήθη τους ακουμπούσαν. Οι ρώγες και των 2 ήταν ερεθισμένες από την κατάσταση. Είχαν και οι 2 ένα άγριο βλέμμα στα ματιά τους και ήταν έτοιμες να χιμήξουν η μια πάνω στην άλλη. Πρώτη μίλησε η Άννα…

•    A- Λοιπόν… σου άρεσε το παιχνιδάκι μας εκεί πάνω;

•    Κ- Εγώ δεν το είδα σαν παιχνίδι μικρή βρωμιάρα. Μου έπιασες το πόδι και με πόνεσες πολύ, οπότε καταλαβαίνω ότι δεν το βλέπεις σαν παιχνίδι αλλά σαν επιβολή. Δεν ξέρω τι κόμπλεξ έχεις αλλά δε θα στα λύσω εγώ.

•    Α- Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα καριόλα. Σε έχω δει πως φοράς τα απολύτως απαραίτητα κάθε φορά που έρχεσαι για μάθημα και πως επιδεικνύεις κάθε φορά τα πόδια σου.

•    Κ- Και εσύ που κολλάς; Μήπως γουστάρεις; Ε πουτανίτσα; Γουστάρεις ε;

•    Α- Γουστάρω να σε δω να πονάς και να υποφέρεις. Γουστάρω να σε υποτάξω με κάθε τρόπο και να γίνεις σκλαβάκι όπως σου αξίζει.

•    Κ- Πολύ θα το ήθελες αυτό μωρή ε; Αλλά δε θα σου κάτσει. Αφέντρα γίνεται η καλύτερη γυναίκα. Και όταν λέω καλύτερη, εννοώ σε όλα. Και εσύ δεν είσαι καλύτερη μου σε τίποτα.

•    Α- Εντάξει… περίμενα να μου το πεις αυτό. Σου έχω τη λύση λοιπόν αν σε ενδιαφέρει.

•    Κ- Είμαι όλη αυτιά βρωμιάρα. Λέγε.

•    Α- Θα πάμε τώρα σπίτι σου και θα μείνουμε με τα εσώρουχα μας. Θα ανεβούμε στο κρεβάτι ή οπού άλλου προτιμάς και θα δοκιμάσουμε η μια την άλλη σε όλα αυτά που θεωρείς ότι είσαι καλύτερη.

•    Κ- Θα σε παλέψω τόσο δυνατά που θα λιποθυμήσεις. Όταν συνέλκεις θα σε έχω δέσει και θα σε βάλω να μου γλείψεις τις βρώμικες πατούσες μου με τις ώρες.

•    Α- Από λόγια άλλο τίποτα βρωμιάρα. Όταν θα παλεύεις μαζί μου θα παρακαλάς να σταματήσω αλλά δε θα σε ακούω. Θα σε υποτάξω και θα γουστάρεις.

Οι κοπέλες μετά από αυτό δεν είπαν τίποτα άλλο σε όλη τη διαδρομή μέχρι το σπίτι της Κατερίνας. Μπήκαν στο σαλόνι, πέταξαν παπούτσια και ρούχα και σπρώχνοντας η μια την άλλη μπήκαν στο υπνοδωμάτιο. Εκεί υπήρχε ένα διπλό κρεβάτι. Ανεβήκαν πάνω με τα γόνατα και έμειναν να κοιτάνε η μια την άλλη για λίγο. Ήθελαν να παλέψουν. Το ένιωθαν, ότι έτσι θα έκλειναν την ιστορία που είχε αρχίσει πριν μια εβδομάδα. Και οι δυο ήταν ξαναμμένες. Σκαφτόντουσαν το πώς νιώθαμε όταν πάλευαν με τα πόδια τους πριν λίγη ώρα στο μάθημα και ήθελαν κι άλλο. Αλλά τώρα θα αποδείκνυε η μια στη άλλη ποια ήταν η καλύτερη γυναίκα. Αυτά σκαφτόντουσαν και σήκωσαν τα χέρια τους. Πρώτη άρμεξε η Κατερίνα. Έπιασε την Άννα από τους ώμους και προσπάθησε να τη ρίξει στο πλάι. Η Άννα φυσικά αντιστάθηκε βάζοντας τα δικά της χέρια στους ώμους της Κατερίνας σπρώχνοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση. Για λίγη ώρα, οι δυο κοπέλες φάνηκε να είναι ισοδύναμες αφού καμιά δε νικούσε. Μετά από λίγες στιγμές η Κατερίνα έπιασε τους καρπούς της Άννας και τους γύρισε με δύναμη, με αποτέλεσμα η Άννα να ακολουθήσει λόγω πόνου και να πέσει ανάσκελα στο κρεβάτι. Η Κατερίνα, μη χάνοντας ευκαιρία, ανέβηκε πάνω στην κοιλιά της και ξάπλωσε μπρούμυτα πάνω της, κρατώντας τα χέρια της Άννας πάνω απ’ το κεφάλι της. Η Άννα πάλευε δυνατά για να σηκωθεί ή να γυρίσει, αλλά οι δυο κοπέλες είχαν παρόμοιο βάρος και ήταν αδύνατο να σηκωθεί.

•    Κ- Τόσο να ήταν μόνο μικρή πουτάνα; Έτσι θα με υποτάξεις; Έλα να σε δω. Πάλεψε με λίγο να δούμε τι έχεις. Αλλιώς ετοιμάσου να φας τις πατούσες μου στην μάπα.

•    Α- Καργιόλα… άσε με και θα σε γαμήσω όπως σου αξίζει.

Η Άννα πάλευε μόνο με τα πόδια της να σηκώσει την Κατερίνα έστω και λίγο από πάνω της για να γυρίσει. Η Κατερίνα της κρατούσε τα χέρια γερά πάνω από το κεφάλι και δεν την άφηνε, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να τις ακινητοποιήσει τα πόδια με τα δικά της. Οι δυο κοπέλες ήταν πλήρως μπλεγμένες η μια με την άλλη καθώς πάλευαν σώμα με σώμα για την επικράτηση. Τα πόδια τους ήταν μπλεγμένα στη δική τους πάλη που είχε ξεκινήσει λίγες ώρες πριν στο σπίτι της Άννας. Η Άννα λόγο κολύμβησης είχε πολύ δυνατά πόδια και κατάφερε να τα σπρώξει με δύναμη και πατώντας με τις βρώμικες πατούσες της πάνω στις εξίσου βρώμικες πατούσες της Κατερίνας, κατάφερε και γύρισε μπρούμυτα στο κρεβάτι.

Η Κατερίνα πάλευε να κρατηθεί πάνω της και η Άννα κατάφερε να σηκωθεί γονατιστή. Η Κατερίνα ήταν πίσω της και έμοιαζαν σαν αθλητές της ελληνορωμαϊκής πάλης από μακριά. Μόνο που οι δυο κοπέλες μισούσαν πλέον η μια την άλλη και ήθελαν να επικρατήσουν στην αντίπαλο τους με κάθε κόστος. Η Κατερίνα έμπλεξε για ακόμα μια φορά τα πόδια της ανάμεσα στα πόδια της Άννας προσπαθώντας να τη σφίξει με δύναμη. Για ακόμα μια φορά οι κοπέλες βρέθηκαν πατούσα με πατούσα, χωρίς όμως να μπορούν να κάνουν πολλά, γιατί ήταν και οι 2 γονατισμένες. Η Άννα με μια δυνατή και γρήγορη κίνηση κατάφερε να ξεφύγει από τα πόδια της Κατερίνας και να ξανασταλθεί απέναντι της. ΟΙ δυο κοπέλες ήταν εξαντλημένες από την πάλη τους, αλλά ήθελαν να επικρατήσουν. Δεν υπήρχε άλλη λύση. Το θέμα θα έκλεινε οριστικά μεταξύ τους. Η Άννα με μια επίσης γρήγορη κίνηση κατάφερε και έκανε ψαλίδι στη μέση της Κατερίνας με τα πόδια της.

•    Α- Έλα μωρή κωλόγρια. Τι περιμένεις; Θα παραδεχτείς ότι είμαι καλύτερη σου η θέλεις να συνεχίσεις να υποφέρεις;

•    Κ- Σκάσε πουτάνα. Θα σε έχω αποτελειώσει πριν το καταλάβεις.

Η Κατερίνα προσπαθούσε να ξεφύγει από το ψαλίδι της Άννας. Της ήταν αδύνατο να γυρίσει το σώμα της, οπότε άπλα προσπάθησε με τα πόδια της να ανοίξει τα πόδια της Άννας. Ξανά οι κοπέλες βρέθηκαν με τις πατούσες τους κολλημένες να τρίβονται σε όλο το μήκος τους σε μια άγρια πάλη. Η Κατερίνα προσπάθησε να πιάσει με τα δυο μεγάλα δάκτυλα του ποδιού της το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού της Άννας, μιας και ήθελε και εκδίκηση για το περιστατικό που έγινε στο μάθημα. Της το έπιασε και το έσφιγγε όσο μπορούσε με τα δάκτυλα της, ενώ η Άννα έσφιγγε ολοένα τα πόδια της μεταξύ τους γύρω από την μέση της Κατερίνας. Για λίγες στιγμές, που φάνηκαν αιώνας στις δυο κοπέλες, οι δυο τους έσφιγγαν και πονούσαν ταυτόχρονα. Ήταν ξεκάθαρο πως όποια άντεχε περισσότερο θα νικούσε και θα ξεφτίλιζε την άλλη.

Αυτή που λύγησε πρώτη ήταν η Κατερίνα. Η μέση της δε μπορούσε να αντέξει άλλο πόνο. Με μια κραυγή απελπισίας φώναξε στην Άννα να σταματήσει.

•    Α- Δε σε άκουσα καλά Καρνιόλα. Ξαναπές το άλλη μια καθαρά.

•    Κ- Σε παρακαλώ σταματά. Με πονάς πολύ. Δε μπορώ άλλο. Είσαι η καλύτερη.

•    Α- Καλύτερη σημαίνει πως θα σε κάνω να υποφέρεις.

Η Άννα άφησε τη λαβή της και σηκώθηκε από το κρεβάτι. Η Κατερίνα ήταν σχεδόν λιπόθυμη στο κρεβάτι. Όλο της το σώμα πονούσε. Και το χειρότερο, ήταν η χαμένη. Έπρεπε να υποταθεί στις ορέξεις της Άννας.

Η Άννα επέστρεψε λίγο αργότερα με ένα δονητή.

•    Α- Και τώρα το κομμάτι που περίμενα καιρό βρωμιάρα. Θα σε γαμήσω και εσύ θα μου γλείφεις τις πατούσες. Είναι τόσο βρώμικες που σκούπισαν όλο το βρωμόσπιτο  σου.

Η Άννα γύρισε την Κατερίνα στα 4 και τις έχωσε βιαία το δονητή στον κώλο. Η Κατερίνα τώρα κόντεψε να λιποθυμήσει ξανά. Πονούσε φοβέρα. Η Άννα ξάπλωσε ανάσκελα από κάτω της αντίθετα από την Κατερίνα και τη διέταξε να της γλείψει της πατούσες ενώ παράλληλα της έχωνε το δονητή στον κώλο με βία.

•    Α- Γλείψε παλιόμουνο γλείψε. Θα σε γαμάω μέχρι να χύσεις και μετά θα σε ξαναγαμήσω μέχρι να λιποθυμήσεις. Ποια είναι η καλύτερη λέγε…

•    Κ- Εσύ…

•    Α- Ποια; Φώναξε το… σου αρέσει να τον παίρνεις από πίσω καριόλα;

•    Κ- Είμαι μια βρωμιάρα που τον παίρνει από πίσω. Εσύ είσαι η καλύτερη…

φώναζε η Κατερίνα ενώ μετά έγλειφε τις βρώμικες πατούσες της Άννας. Η Άννα τη γάμησε αρκετή ώρα ακόμα και μετά σηκώθηκε και της έχωσε τις βρώμικες πατούσες της στο πρόσωπο και στο στόμα ξανά και ξανά.

Είχαν περάσει 3 ώρες με το όλο σκηνικό και η Κατερίνα ήταν πλέον κλαμένη και λιπόθυμη στο κρεβάτι. Η Άννα είχε κερδίσει. Είχε ικανοποιηθεί. Μάζεψε τα πράγματα της και έφυγε.

 

(Copyright protected OW ref: 60461)