Η καυλίτσα μου και ο φοιτητής

Δημοσιεύθηκε από stefania84
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Οι δυο φίλες επιδίδονται σε λεσβιακά παιχνίδια, και ο φοιτητής από απέναντι έχει τρελαθεί στην καύλα. Ώσπου…

Η ιστορία:

Και πάλι στον καναπέ-κρεβάτι με το γλυκό μωρό μου αγκαλιά, γυμνές να φιλιόμαστε όλο πάθος. Η κουρτίνα ήταν ανοιχτή και ο φοιτητής από απέναντι είχε πλήρη θέα. Την φιλούσα στο στόμα και εκείνη χάιδευε το στήθος μου. Τσιμπούσε τις ρώγες μου. Η γλωσσίτσα της έπαιζε με την δική μου. Αναστενάζαμε βαριά και οι δύο. Από απέναντι ο φοιτητής καθόταν σε μια ψάθινη πολυθρόνα και χάιδευε τον πούτσο του πάνω από την βερμούδα του.

Ζήτησα από την καυλίτσα μου να γυρίσει στα τέσσερα με το πρόσωπό της προς την μπαλκονόπορτα και να τον κοιτάει όσο πιο έκφυλα μπορούσε. Το έκανε αμέσως. Έπιασα τον υπέροχο κώλο της. Φιλούσα τα κωλομάγουλά της και κοιτούσα κι εγώ προς τον θεατή μας. Της ζήτησα να ανοίξει λίγο πιο πολύ τα πόδια της και ξάπλωσα από κάτω της ανάσκελα. Είχα θέα το μουνί της. Άρχισα να της το πειράζω. Της έβαλα ένα δάχτυλο το οποίο βυθίστηκε πανεύκολα στην τρύπα της. Την γάμησα έτσι για ώρα και εκείνη αναστέναζε βαριά. Την έπιασα από την μέση και την έβαλα να κάτσει στο πρόσωπό μου. Η γλώσσα μου ήταν πάνω στην κλειτορίδα της. Την πιπιλούσα.

Μετά από λίγο εκείνη γύρισε και έσκυψε πάνω από το δικό μου μουνί. Με έγλειφε με τον ίδιο ρυθμό που την έγλειφα κι εγώ. Ήταν ένα τέλειο 69. Αφού χύσαμε η μία στο στόμα της άλλης σηκωθήκαμε όρθιες στον καναπέ και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και τα χουφτώματα πάλι. Ξαπλώσαμε η μία δίπλα στην άλλη. Πήρα τον δονητή και τον έβαλα στο στόμα της. Εκείνη έβαλε δυο δάχτυλα στο μουνί μου. Ο φοιτητής είχε βγάλει έξω τον πούτσο του και τον έπαιζε κανονικά. Έχωσα τον δονητή με δύναμη στο μουνάκι της καυλίτσας μου. Ούρλιαξε από καύλα. Η γλώσσα μου ρουφούσε την κλειτορίδα της.

Με έβαλε να κάτσω στα τέσσερα και τον δονητή με τα υγρά της μέσα στο στόμα μου. Η μικρή έγλειφε την κωλότρυπά μου. Πήρε τον δονητή και τον κάρφωσε στο μουνί μου. Συνέχισε να γλείφει τον κώλο μου. Με γάμαγε έτσι για κανένα τέταρτο. Ο φοιτητής είχε χύσει αλλά συνέχισε να μας βλέπει και να τον παίζει. Αλλάξαμε στάση. Ενώσαμε τα μουνιά μας και τριβόμασταν. Η αίσθηση της κλειτορίδας της πάνω στην δικιά μου ήταν απλά υπέροχη.

Ξαπλώσαμε αγκαλιά στον καναπέ. Της πιπιλούσα τις ρώγες και εκείνη χάιδευε τα μαλλιά μου. Χτύπησε το κουδούνι. Ο φοιτητής είχε πάρει θάρρος και ήρθε μέχρι το διαμέρισμά μου. Τον βάλαμε να κάτσει στην απέναντι πολυθρόνα. Μόνο θα έβλεπε. Απαγορευόταν να μας αγγίξει για κανένα λόγο. Με την καυλίτσα μου αρχίσαμε και πάλι τα παιχνίδια. Οι γλωσσίτσες μας μπερδεύονταν στα στόματά μας. Έπαιζα την κλειτορίδα της με δύναμη όσο φιλιόμασταν και εκείνη έπαιζε την δική μου. Κατέβηκε πιο χαμηλά. Φιλούσε το στήθος μου, τις ρώγες μου, την κοιλιά μου.

Έφτασε στο μουνί μου. Φίλησε τα μουνόχειλά μου, την κλειτορίδα μου και έχωσε την γλώσσα της στην τρύπα μου. Αυτό είναι για μένα το τέλειο γαμήσι. Να γαμάει την τρύπα μου με την γλώσσα της. Δεν άντεξα πολύ και έχυσα στην γλωσσίτσα της. Ο φοιτητής φαινόταν έτοιμος να χύσει. Του είπαμε να χύσει πάνω στους κώλους μας χωρίς όμως να μας ακουμπήσει. Μας γέμισε χύσια και αρχίσαμε η μία να γλείφει τον κώλο της άλλης.

Καθαριστήκαμε καλά και ξεπροβοδίσαμε τον φοιτητή. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά στον καναπέ- κρεβάτι. Την επόμενη φορά συμφωνήσαμε ο φοιτητής να έχει πιο ενεργό ρόλο…

(Copyright protected OW ref: 50523)