Μια φίλη από τα παλιά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Ειρήνη ποθεί πολύ μια φίλη της και ψάχνει ευκαιρία να την προσεγγίσει. Τα γεγονότα τις έφεραν πολύ κοντά κάποια στιγμή και φάνηκε πως και οι δυο τους ήθελαν το ίδιο…

Η ιστορία:

Στην ιστορία που θα σας διηγηθώ, θα χρησιμοποιήσω ψευδώνυμα, για ευνόητους λόγους φυσικά. Είναι ανάμεσα σε μένα και στην κοπέλα που την στιγμή που μιλάμε είναι σύντροφος μου.

Ήμουν πολύ μικρή όταν ξεκίνησε όλο αυτό και όταν έχασα την παρθενιά μου. Την κοπέλα μου, ας την ονομάσουμε Χριστίνα. Την Χριστίνα λοιπόν την ήξερα καιρό πριν αποκτήσουμε ερωτικές περιπτύξεις. Είχαμε κοινούς γνωστούς και κοινές παρέες, ποτέ όμως δεν είχαμε κάτι παραπάνω από ένα γεια.

Ένα καλοκαίρι όμως οι παρέες μας έφεραν κοντά. Ένα βράδυ λοιπόν, αφού είχαμε αρχίσει τις επαφές μέσω ίντερνετ, αποφάσισα να της κάνω μια φάρσα για να δω την αντίδραση της. Ποτέ μου όμως δεν αρνήθηκα τον θαυμασμό μου γι’ αυτή την κοπέλα. Μου άρεσε πάντα ως γυναίκα. Καστανή, ψηλή, το σώμα της αν και όχι τόσο καλλίγραμμο ήταν σκέτη καύλα. Το βλέμμα της βάθη προκλητικό, το στήθος της κανονικού μεγέθους με μεγάλες ρώγες και ο κώλος της… για πολύ γαμήσι.

Η Χριστίνα είχε ένα πολύ έντονο σεξουαλικό παρελθόν, γι’ αυτό και αποφάσισα να της κάνω μια ανάλογη πλάκα. Της είπα ότι θέλω να δοκιμάσω με γυναίκα. Η μια κορόιδευε την άλλη. Τα υπονοούμενα όμως έπεφταν βροχή. Οι πονηρές λεξούλες όλο αυξάνονταν... Εγώ είχα καυλώσει απίστευτα. Σε κάποια φάση η πλάκα τέλειωσε και αρχίσαμε να γελάμε. Στο μυαλό μου όμως είχα ότι μου είχε πει. Από την πλάκα και μετά, αρχίσαμε να μιλάμε σε καθημερινή φάση και να βγαίνουμε με την παρέα μας. Κάθε φορά όμως γινόταν κάτι καινούργιο...

Όταν βρισκόμασταν, ήμασταν συνέχεια αγκαλιά, αποκαλούσε η μια την άλλη μωρό μου, φιλάκια στο μάγουλο και πολλά χάδια. Ένα βράδυ όμως, καθόμασταν στην βεράντα ενός φίλου. Εγώ και η Χριστίνα δίπλα - δίπλα και απέναντι μας δυο φίλες. Είχαμε αρχίσει συζητήσεις, εμένα όμως το μυαλό μου ήταν στην Χριστίνα που ήταν δίπλα μου. Ξαφνικά το χέρι της ήρθε πολύ κοντά μου άρχισε να χαϊδεύει το χέρι μου, χωρίς βέβαια να πάρει το βλέμμα της από τις φίλες μας. Το χεράκι της πήγαινε όλο και πιο χαμηλά, όλο και πιο χαμηλά, μέχρι να καταλήξει στο υγρό μουνάκι μου. Το έπιανε πάνω από το σορτσάκι που φορούσα, το χούφτωνε δυνατά. Μέτα όμως έβαλε το χεράκι της από μέσα…

Στην αρχή άρχισε να το χαϊδεύει σιγά - σιγά με όλη την παλάμη της, μετά έβαλε το δάχτυλο της ανάμεσα στα μουνόχειλα μου και όταν ένιωσε τα υγρά μου... άκουσα έναν ήχο ευχαρίστησης από το στοματάκι της πριν αρχίσει να παίζει με την κλειτορίδα μου. Το έκανε τόσο γρήγορα που ήθελα να φωνάξω από την καύλα, τα κορίτσια όμως ήταν ακόμα εκεί γι’ αυτό έβγαλα το χέρι της Χριστίνας από το μουνάκι μου το ακούμπησα στο πόδι μου και το χάιδεψα. Μέτα από λίγο η μια από τις φίλες μας πετάχτηκε στο περίπτερο, και η Χριστίνα ήταν αποφασισμένη να τελειώσει αυτό που άρχισε, γι’ αυτό είπε στην άλλη φίλη μας να πάει να της βάλει λίγο νερό. Τότε με αρπάζει και με φιλάει στο στόμα με μανία. Εγώ ξαφνιασμένη την ρωτάω:

-    «Γιατί τα κάνεις όλα αυτά;»

-    «Για να σου αρέσουν μωρό μου. Σε θέλω πολύ!»

Η φίλη μας τότε είχε ήδη έρθει και σταματήσαμε αναγκαστικά. Το ίδιο βράδυ όμως ενώ μιλούσαμε με μηνύματα, μου είπε ότι την επόμενη μέρα θέλει να πάω σπίτι της να με γαμήσει. Εγώ δέχτηκα φυσικά. Έτσι, την επόμενη μέρα βρεθήκαμε σπίτι της. Χτύπησα την πόρτα και αντίκρισα μπροστά μου κάτι πολύ διαφορετικό από τις υπόλοιπες φορές. Πλέον δεν κοίταζα τη φίλη μου, κοίταζα μια γυναίκα που με ποθεί πολύ. Αμέσως με άρπαξε και άρχισε να με φιλάει. Αρχίσαμε πολύ γρήγορα να γδυνόμαστε.

Με έριξε στον καναπέ και ανέβηκε πάνω μου. Τραβούσε τα μαλλιά μου προς τα πίσω, με φιλούσε στο λαιμό ενώ έκανε κυκλικές κινήσεις πάνω μου. Δεν άργησε να χύσει πάνω στο μουνάκι μου. Εγώ τότε, την ξάπλωσα και άρχισα να γλείφω τα χυσάκια της με πολύ μανία ενώ αυτή φώναζε από την καύλα. Όταν με ξάπλωσε αυτή μου έβαζε ένα δάχτυλο πολύ γρήγορα και με ρώτησε αν πονάω. Η απάντηση φυσικά ήταν όχι και τότε μου είπε:

-    «Εγώ μωρή καριόλα θέλω να πονάς!»

Και άρχισε να χώνει μέσα μου δυο δάχτυλα πολύ βαθιά και πολύ γρήγορα. Εγώ ούρλιαζα από τον πόνο κι αυτή μου είπε:

-    «Δεν είσαι πια παρθένα μωρή. Τώρα θα γίνεις πουτανάκι για να περάσουμε καλά…!»

Καύλωσα απίστευτα με όλο αυτό και ανέβηκα πάνω της. Άρχισα να τρίβομαι πάνω στην μουνάρα της αργά και βασανιστικά. Κόντευα να τελειώσω και κουνιόμουν όλο και πιο γρήγορα. Λίγο πριν χύσω μου έδωσε ένα χαστούκι και μου είπε:

-    «Κουνήσου καριόλα μου! Γαμήσου όσο θες καύλα μου!»

Όταν έχυσα, με γύρισε αμέσως στα τέσσερα και άρχισε να γλείφει το μουνάκι μου που ήταν γεμάτο χύσια. Με έγλειφε γρήγορα και με χτύπαγε στον κώλο. Η γλώσσα της ανέβαινε πιο ψηλά και πιο ψηλά ώστε να καταλήξει στην κωλοτρυπίδα μου εκεί μου είπε:

-    «Μωρό μου θέλω να σε ξεπαρθενέψω και από τον κώλο».

-    «Κάντο μωρό μου αφού το θες…»

Και τότε άρχισε να βάζει δυο δάχτυλα στον κώλο μου πολύ γρήγορα. Όταν τελείωσα της είπα:

-    «Αααααααχ… μωρό μου χύνω και από τον κώλο και από το μουνί για σένα…»

Αυτή γύρισε, με φίλησε, με ξάπλωσε στην αγκαλιά της και μου είπε ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί μου και ότι θέλει να είμαστε μαζί. Φυσικά δεν το αρνήθηκα γιατί ένιωθα κι εγώ το ίδιο. Είμαστε ακόμα και σήμερα μαζί. Βέβαια δεν το έχουμε κάνει μόνο μια φορά. Έχω χάσει το μέτρημα πια! Χε Χε!

(Copyright protected OW ref: 42122)