Στο δοκιμαστήριο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια κοπέλα πηγαίνει σε κάποιο κατάστημα να ψωνίσει. Η πωλήτρια όμως, καύλωσε με την πιτσιρίκα και όρμησε κατευθείαν στο ψητό!

Η ιστορία:

Μια κοπέλα γύρω στα 22 μπαίνει σε ένα μαγαζί που πουλάει μαγιό για να αγοράσει ένα. Ρωτάει την πωλήτρια που είναι τα μαγιό στο νούμερό της και αφού διαλέγει τέσσερα, πάει στο δοκιμαστήριο. «Πολύ ωραία κοπέλα!» σκέφτηκε αυτή και αμέσως υγράνθηκε. Σε λίγο η κοπέλα βγήκε φορώντας ένα μαύρο μαγιό και κοιτάχτηκε στον καθρέφτη. Εκείνη αναστατώθηκε και ένιωσε το μουνί ακόμα πιο υγρό.

Η κοπέλα ξαναμπήκε στο δοκιμαστήριο και βγήκε με ένα προκλητικό κόκκινο μαγιό όπου από πάνω ήταν strapless και άφηνε το μισό στήθος της ακάλυπτο και από κάτω ένα στρινγκ που όμως την έκανε να νιώθει πολύ άβολα και αποφάσισε να το απορρίψει και ξαναμπήκε μέσα.

Η πωλήτρια (40 χρονών, 5-6 παραπανήσια κιλά) παρατηρώντας αυτό το «άβολο» συναίσθημα της 22χρονης έχυσε ακαριαία. Νιώθοντας το κιλοτάκι της να μουσκεύει αποφάσισε να κάνει κίνηση προς τα αποδυτήρια και να διδάξει το πιτσιρίκι με τα κόκκινα μαλλιά, τα πράσινα μάτια και τις τέλειες αναλογίες. Έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα. Πήγε στο παραβάν και την κρυφοκοίταζε να βγάζει το μαγιό και να ετοιμάζεται να φορέσει το κιλοτάκι της τη άφησε όμως να το κάνει.

Άρπαξε το κιλοτάκι και της το έσωσε στο στόμα. Η 22χρονη δεν πρόλαβε να αντιδράσει και βρέθηκε με την μούρη κολλημένη στον τοίχο. Η πωλήτρια της έπιασε τα χέρια με το ένα χέρι της και με το άλλο πείραζε τον κώλο και το μουνί της. Της φίλησε τα κωλομέρια και πήγε να της γλείψει τον πρωκτό της. Η 22χρονη χτυπιόταν αλλά δεν μπορούσε να ξεφύγει. Ένιωθε την γλώσσα της άλλης στο κωλαράκι της και ενώ ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα μια τσιμπιά στο μουνί της, την έκανε να υγρανθεί. Η πωλήτρια το κατάλαβε.

Πωλήτρια: Τι έγινε μουνάρα μου, καυλώσαμε;

Κοπέλα: Μη! Σταματήστε σας παρακαλώ, δεν θέλω. Δεν είμαι λεσβία.

Τότε η γλώσσα της πωλήτριας χώθηκε στο μουνί της κοπέλας.

Κοπέλα: Σας παρακαλώωω… Ααα! Θεέ μου!

Πωλήτρια: «Είδες που γουστάρεις μωρό μου;» είπε και συνέχισε να γλείφει.

Κοπέλα: Μη δεν… αα Θεέ μου έχω καυλώσει τόσο. Γλείψε με. Πω ρε καύλα!

Τότε η πωλήτρια σηκώθηκε και την έβαλε να την γλείψει αφού της έσκασε ένα καυτό γλωσσόφιλο.

Πωλήτρια: Γλείψε με τώρα εσύ πιπινάκι μου και για μετά σου έχω και δονητή…

Κοπέλα: Δονη…

Πωλήτρια: Σσσς… συνέχισε να γλείφεις, με ανάβεις. Α πουτανάρα, χύνω! Ρούφα τα ζουμιά μου. Αααα!

Το γλειφομούνι τελείωσε με την κοπελίτσα να πίνει όλα τα υγρά και έτσι η πωλήτρια την ξάπλωσε και την άφησε για λίγο μόνη. Ξαναεμφανίστηκε με τον δονητή. Είπε στην κοπέλα να ανοίξει τα πόδια της και εκείνη το έκανε με δισταγμό. Το χάιδεψε και αφού της έδωσε να τον γλείψει τον έχωσε με δύναμη στο μουνάκι της.

Κοπέλα: Ααα! Τι μου κάνεις; Πονάω!

Πωλήτρια: Πάρ’ τα καριόλα μου. Έτσι… Πονάς αλλά σου αρέσει κιόλας πουτανάκι;

Κοπέλα: Δεν είμαι πουτανάκι αλλά… Ααα!!! Μου αρέσει. Σκίσε με. Δεν έχω αναστολές. Μόνο σκίσε με!

Η πωλήτρια της τον έβγαλε και της τον έβαλε στην κωλοτρυπίδα αφού της έκλεισε το στόμα. Η κοπέλα μούγκρισε αλλά η πωλήτρια δεν σταμάτησε. Άρχισε και πάλι πότε να της γλείφει το μουνί και πότε να της δαγκώνει τα βυζιά πηγαίνοντας όμως σταθερά τον δονητή μέσα - έξω στον κώλο της.

Πωλήτρια: Τώρα θα σε τελειώσω με ένα 69 μουνάρα μου.

Κοπέλα: Κάνε με ότι θες, μόνο μη μου βγάλεις τον δονητή από πίσω. Γουστάρω.

Έτσι και έγινε. Η μικρή ξαπλωμένη ανάσκελα έγλειφε το μουνί της πωλήτριας ενώ εκείνη από πάνω της έγλειφε το δικό της και της έσκιζε την κωλάρα με τον δονητή. Η μικρή της έβαλε δυο δάχτυλα βίαια στον κώλο.

Πωλήτρια: Ααα! Μπράβο σου κορίτσι μου! Μαθαίνεις. Έτσι… σκίσε μου το κωλάντερο και ρούφα τα ζουμιά μου.

Τελείωσαν σχεδόν ταυτόχρονα. Η πωλήτρια την πήρε αγκαλιά και έμειναν έτσι για κανένα πεντάλεπτο. Φιλήθηκαν αρκετές φορές στο στόμα και μετά ντύθηκαν. Η πωλήτρια πήγε να δει αν ερχόταν κανείς. Όταν βεβαιώθηκε πως όχι, είπε στην μικρή να φύγει. Η μικρή της έχωσε στην τσέπη το κιλοτάκι, της χαμογέλασε και έφυγε.

(Copyright protected OW ref: 41419)