Μοναδικό άγγιγμα ενός αγγέλου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Η Ζωή ξεκινά μαθήματα ζωγραφικής και γνωρίζει μια καθηγήτρια που της ανάβει τα λεσβιακά της ένστικτα. Πολύ γρήγορα οι δυο γυναίκες θα συναντηθούν και η Ζωή θα ανακαλύψει πόση ηδονή μπορεί να της προσφέρει ο έρωτας μιας άλλης γυναίκας.

Η ιστορία:

Ο απόλυτος έρωτας

Γεια σας. Είμαι η Ζωή και μέχρι στιγμής δεν είχα καμία ένδειξη για το ενδιαφέρον μου για το ίδιο φύλο. Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή. Πριν δυο χρόνια που τελείωσα μια ιδιωτική σχολή, αποφάσισα να αρχίσω μαθήματα ζωγραφικής. Γενικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την εμφάνιση μου, αντιθέτως έχω δεχτεί πολλά όμορφα σχόλια για το γυμνασμένο σώμα μου. Εκείνη την εποχή είχα ένα χρόνο σχέσης με τον Γιώργο και είχαμε μια πολύ έντονη σεξουαλική ζωή. Μέχρι στιγμής ούτε καν μου είχε περάσει απ’ το μυαλό να τον απατήσω. Και όσο αναφορά τον έρωτα ανάμεσα σε δυο γυναίκες αηδίαζα στη σκέψη. Ας περάσω στο θέμα όμως.

Πριν ένα χρόνο και ενώ τα πήγαινα τέλεια σε όλα τα μαθήματα και ήμουν πρότυπο για όλους, καθώς ζωγράφιζα έναν άγγελο, ανοίγει η πόρτα. Ήταν η καινούργια μας καθηγήτρια. Εκεί είδα πραγματικά έναν άγγελο. Δεν έδωσα και πολύ βάση όμως. Πέρασε απ’ όλους για να δει τους πίνακες. Μόλις έφτασε στον δικό μου, στάθηκε για λίγο και μου είπε:

-    «Αυτό τον άγγελο τον θέλω σπίτι μου».

-    «Ευχαρίστως αλλά θα αργήσω να τον τελειώσω. Πρέπει να έχω έμπνευση» της είπα.

Οι μέρες και οι μήνες περνούσαν και ολοένα ένιωθα κάτι μέσα μου περίεργο όταν με πλησίαζε. Ήταν ξανθιά με πράσινα μάτια. Μπορεί για άλλους να μην ήταν και θεά αλλά στα μάτια μου φαινόταν ένας πραγματικός άγγελος. Ολοένα έπιανα τον εαυτό μου να έχω την τάση να την αγγίζω φιλικά, να την βλέπω, να μυρίζω το υπέροχο άρωμα της κι ένιωθα μια αναστάτωση. Είχα αρχίσει να τρομάζω. Οι σχέσεις μου με το Γιώργο είχαν αρχίσει να κόβουν. Κάναμε έρωτα και σκεφτόμουν την κυρία Φανή. Δεν άντεχα άλλο αυτή την παράνοια. Ώσπου πήρα την απόφαση να απέξω για λίγο απ’ τη σχολή μπας και την ξεχάσω.

Είχαν περάσει ήδη πέντε μέρες και δεν είχα πάει. Ήταν Παρασκευή απόγευμα. Μπήκα να κάνω ένα μπάνιο και εκεί η σκέψη μου πάλι έτρεχε στα υπέροχα χείλη της που ήθελα τόσο πολύ να γευτώ. Εκείνη τη στιγμή χτυπάει το κουδούνι. Βάζω γρήγορα μια πετσέτα και τρέχω να ανοίξω. Αυτό που συνάντησα, ήταν ένα λάθος. Ήταν η κυρία Φανή. Μου κόπηκαν τα πόδια.

-    «Ενοχλώ;»

-    «Όχι. Περάστε μέσα» της λέω. «Πάω να ντυθώ κι έρχομαι».

Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει. Έβαλα ένα στενό σορτσάκι και μια στενή λευκή μπλούζα. Είχα καυλώσει τόσο που οι ρώγες μου διαγράφονταν. Πήγα μέσα και την είδα να κοιτάει τους πίνακες μου.

-    «Ααα Ζωή μου, τελικά τον έφτιαξες τον πίνακα ε;»

-    «Ναι. Βρήκα την έμπνευση που λέγαμε. Καθίστε όμως, μην στέκεστε. Να βάλω ένα ποτό;»

-    «Ναι, αν θες».

Πάω βάζω γρήγορα ποτά και κάθομαι δίπλα της.

-    «Δεν ήθελα να σε ανησυχήσω. Απλά λείπεις καιρό απ’ τη σχολή και πήρα το θάρρος να ρωτήσω που μένεις απ’ την Ελευθερία. Τι έχεις πάθει; Είσαι πολύ καλή σ’ αυτό που κάνεις».

-    «Τίποτα… απλώς προσπαθώ να αποφύγω κάποια πράγματα».

Μου αλλάζει κουβέντα και μιλάγαμε για άσχετα. Με ρώτησε αν μένω καιρό μόνη μου και γενικά μιλάγαμε για διάφορα θέματα μια ώρα. Εγώ κοίταζα τα μάτια της και είχα χαθεί. Σε κάποια στιγμή σηκώθηκα και της λέω:

-    «Αυτός ο πίνακας όταν φύγεις είναι δικός σου».

-    «Τι; Σοβαρά; Δεν έχω λόγια. Αχ, βρε Ζωή μου. Σ’ ευχαριστώ! Και να ξέρεις ότι μου έλειψες. Μα τι προσπαθείς να αποφύγεις;»

Εκεί δεν ξέρω πως πήρα το θάρρος, με τόσο που είχα πιει κιόλας, πάω κοντά στο αφτί της και της λέω:

-    «Εσένα».

-    «Έκανα κάτι;»

-    «Ναι».

-    «Τι;»

-    «Σε θέλω. Πολύ!»

Γυρνάει, με κοιτάει και αρχίζει να με φιλάει με πάθος. Ζούσα ένα όνειρο! Είχα ανατριχιάσει ολόκληρη. Ένιωθα τη γλώσσα της ενωμένη με τη δική μου. Ένιωθα τη βαριά ανάσα της καθηγήτριας μου. Είχα φτάσει στην απόλυτη καύλα… είχα ζαλιστεί. Άρχισα να της πιάνω τα βυζιά με μανία. Οι ρώγες της είχαν γίνει πέτρα απ’ την καύλα. Ήθελα να την ρουφήξω ολόκληρη! Μου λέει:

-    «Σε θέλω απ’ την πρώτη στιγμή που σε είδα».

Εκεί έχασα κάθε έλεγχο. Της έβγαλα όλα τα ρούχα και τα εσώρουχα και άρχισα να ρουφάω και να μαλάζω τις βυζάρες της. Η καυτή μου ανάσα την έκανε να αναστενάζει πριν καλά - καλά της γλείψω την μουνάρα της.

-    «Σε θέλω μωρό μου. Γλείψε με. Δεν μπορώ άλλο. Είμαι δική σου!»

Είχα βάλει σκοπό να την τρελάνω από καύλα. Άρχιζα να την γλείφω παντού εκτός από ‘κει που με ήθελε τόσο πολύ. Μετά από αρκετή ώρα έβαλα το χέρι μου στη μουνάρα της. Ένιωθα τα υγρά να κυλάνε στα δάχτυλα μου. Τότε κατέβηκα και άρχισα να της δαγκώνω την κλειτορίδα.

-    «Εκεί μωρό μου, εκεί! Φάτο όλο!»

Άρχισα να της γλείφω αχόρταγα το μουνί. Είχα κάνει τη γλώσσα μου σαν έμβολο και έμπαινα βαθιά μέσα της.

-    «Ναι, ναι, ναι! Καύλα μου, κάνε με να χύνω μόνο για σένα! Εκείίίίί! Μη σταματάς…»

-    «Σ’ αρέσει παλιοκαριόλα έτσι που σε γαμάω με τη γλώσσα μου;»

-    «Ναι μωρό μου. Μη σταματάς, ξέσκισε με!»

Τότε αρχίζω να της χώνω δυο δάχτυλα και άρχισε να γαμιέται με αυτά. Έκανε κυκλικές κινήσεις με τη λεκάνη. Τότε έχωσα μέσα στην κωλοτρυπίδα της τη γλώσσα μου βίαια και εκεί τινάχτηκε επάνω μου! Με γρατζούνισε με τα νύχια της στην πλάτη μου και έχυνε σαν τρελή!

-    Τι μου κάνεις καυλιάρααααααα; Ναι, ναι μωρό μου. Έτσιιιιι!!!»

Άρχιζα να της δίνω όλα τα χύσια της στο στόμα για να τα γευτεί κι αυτή.

-    «Με έχεις κάνει τρελή από καύλα μωρό μου!»

Το μουνί μου είχε πρηστεί. Ήθελα να με γλείψει τόσο! Πέταξα ότι φορούσα και άρχισε να μου γλείφει τα βυζιά και πήρα με βία το κεφάλι της και το έχωσα μέσα στο μουνί μου.

-    «Φάτο παλιοπουτάνα. Δεν αντέχω τόσο καιρόόόόό!!! Σε θέλωωωωωωωω!»

-    «Με περίμενε πολύ το μουνάκι σου καύλα μου; Τώρα θα δεις τι θα του κάνω…»

Άρχισε να με γλείφει. Είχε χώσει μέχρι τη ρίζα τη γλώσσα και με γαμούσε δυνατά ενώ ένα της δάχτυλο βρισκόταν ήδη μέσα στον κώλο μου!

-    «Εκείίίίί! Ναι καυλιάραααα! Εκεί… μη σταματάς…»

Την πίεζα όλο και πιο πολύ για να μου γλείψει κάθε τοίχωμα του μουνιού μου. Μετά με καβάλησε και άρχισε να τρίβει το μουνί της με το δικό μου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου ζούσα τον απόλυτο οργασμό! Μετά από λίγο άρχισε να με δαγκώνει στο λαιμό. Κατέβηκε και άρχιζε να μου γλείφει την μουνάρα μου σταθερά και αργά.

-    «Ναι, ναι, ναι, ναι!!! Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Πάρτα όλααααα! Καυλιάρααααααααα!!! Πιες τα όλααααααα!!!»

Δεν άφησε ούτε σταγόνα. Μετά από δυο ώρες ασταμάτητου γαμησιού αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Την κράταγα και δεν την χόρταινα.. ήθελα να την νιώθω συνέχεια. Κάναμε έρωτα μέχρι το πρωί. Από τότε συναντιόμαστε αρκετά συχνά και νιώθω το αγγελικό της άγγιγμα.

(Copyright protected OW ref: 40423)