Οι καλύτερες μου φίλες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τρεις κοπέλες θα ξεπεράσουν κάθε όριο και ταμπού πάνω στον λεσβιακό έρωτα και όχι μόνο… (Περιέχει κοπρολαγνία)

Η ιστορία:

Θέλω να σας γράψω αυτή την ιστορία γιατί με έπεισαν οι φίλες μου (Κατερίνα και Ιωάννα ας  τις πούμε έτσι). Αυτό έγινε πριν μερικές εβδομάδες. Πάμε ακόμα σχολείο στην Δευτέρα Λυκείου και μια μέρα με πήραν οι φίλες μου τηλέφωνο για να έρθουν να κάνουμε κάτι ασκήσεις που μας έβαλαν στο σχολείο.

Μόλις χτύπησαν την πόρτα, τις είδα και τρελάθηκα. Φορούσαν μίνι φούστες και κάτι μπλούζες πολύ προκλητικές και κάτι κάλτσες ροζ με άσπρες. Μόλις τις είδα μούσκεψα ολόκληρη κι αυτές το κατάλαβαν. Μόλις πήγαμε στο δωμάτιο τις ρώτησα:

-    «Τι θέλετε να πιείτε;»

-    «Εσένα στο ποτήρι!», είπαν αυτές.

Εγώ καύλωσα ακόμα πιο πολύ. Με πιάσανε και με έριξαν στο κρεβάτι. Είδανε το μουσκεμένο μου βρακί και αρχίσανε να με γλείφουνε πάνω από το βρακί. Μετά η Κατερίνα με φιλάει με πάθος και η Ιωάννα μου κατέβασε το βρακί και το μύριζε. Με ξεντύσανε και έμεινα με τα εσώρουχα κι αυτές το ίδιο. Η Κατερίνα και η Ιωάννα με γλείφανε παντού και μετά η Κατερίνα πήγε στο μπάνιο και ετοίμασε την μπανιέρα με νερό και με πήγανε εκεί.

Η Ιωάννα μου βγάζει τις κάλτσες μου και τις γλείφει, το ίδιο και η  Κατερίνα. Μετά ανταλλάσσαμε κάλτσες και τις μυρίζαμε και τις γλείφαμε. Μπήκαμε στην μπανιέρα με βάλανε μέσα και με πλένανε. Η Κατερίνα μου έτριβε το μουνί και η Ιωάννα μου έβαζε δαχτυλάκι στον κώλο. Μετά μου τον έγλειφε. Πήραν το σφουγγάρι και μου έτριβαν τα πόδια και μετά τα γλείφανε και ταυτόχρονα παίζανε τα μουνιά τους. Τέτοια καύλα δεν την έχω ξανανιώσει.

Μετά έχυσαν στην μούρη μου και όταν βγήκαμε από το μπάνιο πήγαμε στο δωμάτιο μου και κάναμε τρελίτσες. Η Κατερίνα έβγαλε από την τσάντα της ένα στραπόν και το φόρεσε. Εγώ μόλις το είδα τρελάθηκα. Δεν ήθελα να με γαμήσει με το στραπόν κι εγώ παρακαλούσα και έκλαιγα. Η Κατερίνα είπε στην Ιωάννα:

-    «Κράτα της τα πόδια για να την γαμήσω γιατί απ’ ότι φαίνεται δεν έχει ξεπαρθενιαστεί».

Η Ιωάννα με κρατούσε κι εγώ έκλαιγα. Με γαμούσε γερά και μου λέει:

-    «Εγώ είμαι η γαμιάς σου. Ποια είναι η γαμιάς σου;»

-    «Άσε με. Άσε με. Με πονάς!», της έλεγα κι αυτή συνέχιζε να με γαμάει.

-    «Ποιος είναι ο γαμιάς σου;», με ρωτάει.

-    «Εσύ είσαι ο γαμιάς μου!», της είπα.

-    «Από εδώ και πέρα θα λες ότι με ξεπαρθένιασε γυναίκα με πλαστικό πούτσο!», μου έλεγε και μου ξαναέλεγε.

Με ξεπαρθένιασε και από πίσω. Εκεί ήταν το αποκορύφωμα. Με τέτοιο πόνο που ένιωσα δεν περιγράφεται. Μετά χύσαμε και οι τρεις μαζί. Ευτυχώς που έλειπαν οι γονείς μου. Μετά κοιμηθήκαμε αγκαλιά για κανένα δίωρο. Όταν ξύπνησα αυτές μου έγλειφαν τα βυζιά μου για κανένα πεντάλεπτο. Τους είπα να σταματήσουνε για να πάω τουαλέτα και η Κατερίνα με ρωτάει:

-    «Ψιλό ή χοντρό πας να κάνεις;»

Εγώ ντράπηκα λίγο και της είπα χοντρό.

-    «Θα έρθουμε κι εμείς…», λέει η Ιωάννα.

Μπήκα τουαλέτα και κλείσανε τα παράθυρα και την πόρτα. Όταν πήγα να καθίσω στην τουαλέτα η Κατερίνα μου κρατούσε τα κωλομάγουλα και η Ιωάννα έβαζε δαχτυλάκι μέχρι που να χέσω. Μου έπιανε τα σκατά και τα έβαζε σε μια λεκάνη που είχε εκεί μέσα. Μετά με σκούπισαν και με πλένανε. Το μπάνιο βρωμοκοπούσε κι εγώ καύλωνα με την μυρωδιά.

Πήρανε το λάστιχο από το ντους και μου το χώσανε στον κώλο. Μετά με δέσανε στην τουαλέτα και πήραν τα σκατά και τα άλειψαν στα πόδια μου. Μου φόρεσαν της κάλτσες μου και τα παπούτσια μου, αφού τα μύρισαν και έχυσαν. Μετά μου δώσανε ένα παθιάρικο φιλί και ντύθηκαν και έφυγαν.

Αυτή ήταν μια από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής μου. Από τότε το κάνουμε κάθε μέρα και θα εξακολουθούμε να το κάνουμε. Δώσαμε και όρκο ότι και όταν παντρευτούμε θα βρισκόμαστε για παιχνιδάκια.

(Copyright protected OW ref: 26454