Γλυκιά αμαρτία (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ίσως η αφορμή να είναι οι παρορτρύνσεις των αγοριών τους, ίσως οι κρυφοί τους πόθοι για δυο γυναίκες που άρχισαν να πειραματίζονται λεσβιακά και με μεγάλη επιτυχία.

Η ιστορία:

Συζητώντας με το αγόρι μου τον Αλέξη για την πρώην του, που έκανε σεξ με μια φίλη τους, μου είπε πως θα ήθελε να κάνω κι εγώ με την κολλητή μας, την Μαρία. Γελούσα και του έλεγα πως είναι αηδία να κάνω κάτι με μια κοπέλα και ότι δεν θα το έκανα γιατί δεν είμαι λεσβία, και ότι όσες το κάνουν είναι ανώμαλες.

Το ίδιο χρονικό διάστημα ο Αποστόλης, το αγόρι της Μαρίας, της έλεγε τα ίδια, ότι θα ήθελε πολύ να κάνει λεσβιακά μαζί μου. Την ίδια αντίδραση με μένα είχε και η Μαρία. Η ίδια συζήτηση γινόταν για αρκετό χρονικό διάστημα. Τα αγόρια μας λέγανε φράσεις όπως: «Είστε κομπλεξικές», «Είστε κότες», «Θέλετε λίγο καλαμπόκι;», μας κορόιδευαν και μας προκαλούσαν.

Ο Αλέξης με έβαλε να κάνω πλάκα στην Μαρία. Η πλάκα ήταν να της τηλεφωνήσω και να της την πέσω. Της τηλεφώνησα και της την έπεσα. Την άκουσα τρομαγμένη και είχε κομπλάρει γιατί συζητούσαμε γι’ αυτό το θέμα και συμφωνούσαμε σε ένα πράγμα: ότι είναι ανωμαλία. Αφού την άκουσα πολύ τρομαγμένη της είπα ότι κάναμε πλάκα. Την ίδια πλάκα μου έκανε και η Μαρία μετά από λίγο καιρό και είχα ακριβώς την ίδια αντίδραση με εκείνη.

Σκεφτόμουνα πολύ αυτό το θέμα και προσπαθούσα να το αναλύσω, άλλες φορές μόνη μου και άλλες φορές με τον Αλέξη. Σιγά - σιγά άρχισα να ξεκαθαρίζω κάποια πράγματα που αφορούσαν το θέμα μας, όπως ότι ένα χάδι από ένα αγόρι γίνεται με το χέρι, γιατί να κολλάμε αν το χέρι ανήκει σε κοπέλα; Ή και το φιλί τα χείλη είναι χείλη απλά ανήκουν σε διαφορετικά πρόσωπα και για την ακρίβεια στο αντίθετο φύλλο. Έλεγα από μέσα μου: «Άραγε έχει σημασία αν το χάδι και το φιλί είναι από άντρα ή από γυναίκα;».

Μέσα Μαρτίου η Μαρία ανεβαίνει Θεσσαλονίκη και κανονίζουμε να πάω στο ξενοδοχείο να την δω. Ήταν κάπως περίεργα όταν την είδα για πρώτη φορά. Αγκαλιαστήκαμε και τραβηχτήκαμε πολύ γρήγορα και απότομα. Ένιωσα κάπως περίεργα… μια ανατριχίλα διαπέρασε όλο μου το σώμα και τότε σκέφτηκα πως η αγκαλιά δεν ήταν εντελώς φιλική.

Όταν με πλησίαζε ανατρίχιαζα αλλά έκανα πάντα μερικά βήματα προς τα πίσω θέλοντας να κρύψω κάποια πράγματα και συναισθήματα. Όμως ο τρόπος που την κοιτούσα ήταν περίεργος και μου έλεγε η Μαρία συνέχεια να μην την κοιτάζω με αυτόν τον τρόπο. Δεν καταλάβαινα τι εννοούσε. Πλησιάζοντάς την, έκανε πίσω και η Μαρία. Γιατί κάναμε και οι δυο πίσω όταν πλησίαζε η μια την άλλη, δεν το καταλάβαινα. Με την Μαρία συναντιόμασταν καθημερινά μέχρι να κατεβεί Αθήνα. Περνούσαμε καλά και δεν ήθελα να φύγει. Στεναχωρήθηκα πολύ όταν έφυγε και μου έλειπε.

Μετά από λίγο καιρό αποφασίζω να κατεβώ Αθήνα. Λίγες μέρες πριν φύγω ο Αλέξης μου έλεγε να κάνω κάτι με την Μαρία. Δεν έλεγα τίποτα απλά γελούσα. Την 1η Απριλίου κατεβαίνω Αθήνα, ενώ η Μαρία πίστευε πως της έκανα πλάκα για Πρωταπριλιά. Τελικά έφτασα το μεσημεράκι στην Αθήνα. Ήρθε η Μαρία και με πήρε και πήγαμε να αφήσω τα πράγματα μου στο σπίτι της. Αφού αφήσαμε τα πράγματα στο σπίτι της, μου είπε να πάμε στο Mall για μια βόλτα.

Ενώ κάναμε την βόλτα μας, της έπιασα το στήθος κατά λάθος και εκνευρίστηκε, όμως δεν κατάλαβα τον λόγο. Το βράδυ αποφασίζουμε να μην πάμε πουθενά και απλά να κάτσουμε σπίτι. Ξαπλώσαμε μαζί στο ίδιο κρεβάτι και χωθήκαμε ολόκληρες κάτω από την ίδια κουβέρτα και απλά αγκαλιαστήκαμε για να κοιμηθούμε. Την πλησίασα αρκετά μπορώ να πω, όμως φοβόμουνα λίγο την αντίδραση της. Πλησίασε όμως και η Μαρία λίγο. Είχα ανατριχιάσει ολόκληρη. Ένιωθα την καυτή της ανάσα αλλά ταυτόχρονα ένιωθα φόβο. Φοβόμουνα μην πιστεύει πως είμαι ανώμαλη ή ότι θα κάνω κάτι από πείσμα.

Πήγα να την φιλήσω όμως τραβήχτηκε. Άρχισα να παίζω με τα μαλλιά της και φτιαχνόμουνα όλο και πιο πολύ. Μέχρι που δεν άντεξα και απλά έπιασα τα μαλλιά της και την τράβηξα προς το μέρος μου και της έδωσα ένα πεταχτό φιλί. Τότε τραβήχτηκε και μου είπε:

-    «Χριστίνα μη! Δεν είναι σωστό!»

Της είπα να δοκιμάσουμε κι αν δεν της άρεσε να το σταματήσουμε. Πλησίασα και την φίλησα. Άρχισα να της χαδεύω το στήθος με το ένα μου χέρι και με το άλλο μου χέρι να παίζω με το πίσω μέρος των μαλλιών της. Άρχισα να χαδεύω τα βυζιά της και να τα φιλάω απαλά και εκείνη έλεγε: «Όχι. Μην το κάνεις…» όμως δεν την άκουσα. Δεν με ένοιαζε και πολύ τι έλεγε. Την άρπαξα από τα μαλλιά της και ξαναφίλησα τα χείλη της και της τα δάγκωνα.

Με είχε νευριάσει πολύ αλλά είχα καυλώσει πολύ. Ήθελα να συνεχίσω και να ήθελε να σταματήσω μου ήταν αδύνατον. Έβαλα το χέρι μου στα βυζιά της και τα χάιδευα ενώ φιλούσα τον λαιμό της. Το χέρι μου σιγά - σιγά κατέβαινε όλο και πιο κάτω γιατί ήθελα σαν τρελή να της χαδέψω το μουνί της. Όταν έφτασε το χέρι μου στο μουνί της, το χάιδευα πάνω από τα ρούχα. Δεν άφηνε να βάλω το χέρι μου μέσα από το παντελόνι της και της είπα να γδυθεί. Δεν με άκουγε και προσπάθησα να την γδύσω εγώ όμως αντιστεκόταν.

Την έπεισα τελικά και μου είπε πως αν γδυνόμουν θα έκανε κι αυτή το ίδιο. Δεν χρειάστηκα και πολύ για να γδυθώ και τα έβγαλα όλα. Το ίδιο έκανε και η Μαρία. Άρχισα να χαϊδεύω το μουνί της, το οποίο ήταν πολύ υγρό. Δεν άργησα να της βάλω και δάχτυλο. Ήθελε το ίδιο να κάνει και η Μαρία, όμως ήθελα να την καυλώσω πιο πολύ. Ήθελα να τελειώσει εκείνη πρώτα.

Βλέποντάς την να καυλώνει, καύλωνα πιο πολύ. Όμως μερικές φορές κολλούσα, γιατί σκεφτόμουνα πως αν έλεγα όλο αυτό σε κάποιον θα με θεωρούσε ανώμαλη και ότι ίσως το κάνω γιατί απλά από το πρωί μέχρι το βράδυ συζητούσαμε γι’ αυτό με τον Αλέξη. Όμως το απέκλεια γιατί δεν γίνεται να καυλώνεις τρελά επειδή απλά το συζητούσες με το αγόρι σου, οπότε συνέχισα να κάνω αυτό που είχα ξεκινήσει. Συνέχιζα να χαδεύω το μουνί της Μαρίας και εκείνη χάιδευε παράλληλα το δικό μου μουνί. Ήθελα πιο πολύ, ήθελα κι άλλο, είχα καυλώσει τρομερά.

Άρχισα να βογκάω η Μαρία μου έλεγε να κάνω ησυχία γιατί οι γονείς της ήταν στο σαλόνι ακριβώς δίπλα από το δωμάτιο της. Όμως δεν μπορούσα να σταματήσω να βογκάω. Πώς να σταματήσω να βογκάω όταν με τρέλαινε και είχα καυλώσει τρομερά; Δεν ήθελα κιόλας να σταματήσω να βογκάω, ήθελα να το απολαύσω και να μην καταπιέζομαι. Μερικές φορές μου έκλεινε το στόμα μου με το χέρι της. Ευχόμουν όμως να μου το έκλεινε το στόμα για να μην βογκάω, φιλώντας με.

Το κορμί μου καιγόταν ολόκληρο, όπως και όλο μου το κορμί, έτρεμα πολύ από την απίστευτη καύλα το ίδιο και εκείνη. Πήρα την πρωτοβουλία να ανέβω πάνω της. Το υγρό μου μουνί ακούμπαγε το δικό της, το οποίο ήταν εξίσου υγρό. Αυτό με καύλωνε πιο πολύ.

Δεν αργήσαμε και πολύ για να τελειώσουμε. Ενώ τα υγρά μας μουνιά τριβόντουσαν, ήταν η δεύτερη φορά που θα τελείωνα. Αφού τελειώσαμε μας έπιασε και τις δύο ένα νευρικό γέλιο. Η Μαρία ντύθηκε κι εγώ έβαλα μονό το στρινγκ μου και τότε η Μαρία έβαλε το κεφάλι της πάνω στο δεξί μου βυζί και το ένα της χέρι στο αριστερό και το άλλο χέρι πολύ χαμηλά στην κοιλιά.

Δεν μιλούσαμε.. απλά κάναμε ησυχία μέχρι που μας πήρε ο ύπνος...
Μην κρίνεις κάτι ενώ δεν το έχεις δοκιμάσει!

(Copyright protected OW ref: 25832)