Φοιτητικό ξεσκίσμα με τη Λία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δύο συμφοιτήτριες ανακαλύπτουν τον λεσβιακό έρωτα κατά τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων στο Ρέθυμνο...

Η ιστορία:

Ήταν το πρώτο μου έτος στη σχολή. Με τη Λία κάναμε παρέα από την αρχή της χρονιάς κι είχαμε την εξεταστική Σεπτεμβρίου. Διαβάζαμε μαζί.

Η Λία ήταν ξανθιά με πολύ σγουρά μαλλιά κι εγώ βαμμένη κοκκινομάλλα, με αρκετά γυμνασμένο σώμα και στητό μεγάλο στήθος. Είπαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα και βάλαμε λίγο μουσική. Στη συνέχεια βάλαμε και κρασί. Το ένα ποτήρι έφερε το άλλο και πάει λέγοντας, ενώ σε μερική ώρα γελούσαμε κι οι δύο σαν χαζοχαρούμενες.

Εκείνη τη στιγμή έβαλε στο ραδιόφωνο το τραγούδια από την ταινία "9 1/2 εβδομάδες". Πως μου ήρθε κι άρχισα μπροστά από την μπαλκονόπορτα να κάνω στριπτίζ. Σηκώθηκε και η Λία κι άρχισε να γδύνεται κι αυτή μαζί μου. Μόλις μείναμε μόνο με τα στρίνγκ, με πλησίασε και ακούμπησε διστακτικά το χέρι της στα βυζιά μου.

-    Είναι τέλεια, μου είπε.

Της χάιδεψα τα μαλλιά και πεθάναμε κι οι δύο στα γέλια, πέφτοντας στο πάτωμα. Τώρα της χάιδευα εγώ τα βυζιά. Κοιταχτήκαμε για μια στιγμή διστακτικά και σε χρόνο ρεκόρ οι γλώσσες μας είχαν συναντηθεί μέσα στα στόματά μας και φιλιόμασταν με πάθος. Ήταν το ωραιότερο φιλί μου. Γεμάτο με ολοκληρωμένες κινήσεις. Σκύβει, σφίγγει τα βυζιά μου και πιπιλίζει τις ρώγες μου. Και είναι τόσο τέλεια...

Κατεβαίνει προς τα κάτω φιλώντας μου την κοιλιά. Μου βγάζει το στρίνγκ και ανοίγοντας μου τα πόδια, φιλάει τα μουνόχειλα μου. Σιγά, σιγά βάζει τη γλώσσα της όλο και πιο μέσα στο γεμάτο υγρά μουνάκι μου. Δαγκώνει την κλειτορίδα μου και φωνάζω από ηδονή.

-    Αααααχχχχχχχχχχ Λία είναι τέλειο…

σηκώνεται, ξαπλώνει επάνω μου, με φιλάει και τρίβει το τελείως ξυρισμένο μουνάκι της στο τελείως ξυρισμένο δικό μου, ενώ ανασαίνουμε κι οι δύο βαθιά. Την γυρίζω από κάτω και αρχίζω να κάνω ότι μου έκανε αυτή πριν. Είναι τέλεια αίσθηση. Ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να την ακούσω να φωνάζει... Σηκώνομαι, πάω στο συρτάρι του κομοδίνου μου και βγάζω τον δονητή μου, ο οποίος είναι διαλεγμένος με βάση το μέγεθος (πάχος και ύψος). Με ρίχνει κάτω.

-    Τώρα θα σου γαμήσω το υγρό σου το μουνάκι και θα φωνάζεις να μας ακούσουν όλοι…

και με δύναμη χώνει τον "πούτσο" μέσα στο μουνί μου.

Φωνάζω όσο πιο δυνατά μπορώ. Τον βάζει και τον βγάζει γρήγορα και δυνατά.

-    Σ’ αρέσει μωρό μου; Πονάς; Καυλώνεις που σου γαμάει γυναίκα το μουνί;

-    Πήδα το μουνί μου Λία…

φωνάζω σαν να θέλω να μας ακούσουν οι από πάνω. Μου πιάνει τα πόδια, μου τα σηκώνει και χωρίς να προετοιμάσει την τρύπα του κώλου μου, χώνει τον πούτσο με βία μέσα, τόσο που μάτωσα. Ήμουν παρθένα στον κώλο και το ήξερε.

-    Αααααα... πονάω, της λέω

-    Σε λίγο θα με παρακαλάς να σου ξεσκίσω την κωλάρα...

και χώνει τον πούτσο πιο βαθιά. Σιγά, σιγά αρχίζει και μου αρέσει αυτός ο συνεχής πόνος. Χύνω συνέχεια και φωνάζω δυνατά το όνομά της, ενώ αυτή παράλληλα σκύβει και ρουφάει τα υγρά μου. Θέλω να μάθουν τα αγόρια από πάνω ότι από κάτω τους πηδιόμαστε εγώ και η Λία. Της ζητάω να της κάνω ότι αυτή. Της ξεσκίζω τη μουνάρα με τον πούτσο  μόνο που μαζί βάζω κι ένα μπουκάλι από τεντούρα. Φωνάζει κι αυτή συνέχεια.

Πηδιόμασταν έτσι ασταμάτητα για 4 ώρες. Με ποιον άντρα το κάνεις αυτό; Πήραν κυριολεκτικά φωτιά τα μουνιά μας.

Ήταν ότι καλύτερο έχω ζήσει ποτέ μου και το ζω ακόμη και σήμερα που είμαι 32 και παντρεμένη. Η Λία είναι η κουμπάρα μου και αρκετά συχνά θυμόμαστε εκείνη την φανταστική νύχτα. Άλλοτε μόνες μας άλλοτε με παρέα, όπως τότε στο Ρέθυμνο.

(Copyright protected OW ref: 21252)