Η Πατρινιά λεσβία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)
Υπόθεση: Η Μίνα γνωρίζει την Ελένη, ξαδέρφη μιας συμφοιτήτριας της, που εκδηλώνει φανερά την προτίμηση της στις γυναίκες. Μια βραδιά, μετά από αρκετό ποτάκι, η Ελένη αποφασίζει να κάνει την κίνηση της και να την πέσει στην Μίνα. Η Μίνα είναι πολύ μπερδεμένη αλλά και φανερά αναστατωμένη μην ξέροντας πώς να το αντιμετωπίσει…

Η ιστορία:

Η ιστορία που ακολουθεί είναι πραγματική και συνέβη πριν από αρκετά χρόνια όταν, όντας φοιτήτρια και γεμάτη περιέργεια για τις ηδονές της ζωής, ένιωσα για πρώτη φορά την ευχαρίστηση του γυναικείου χαδιού στο κορμί μου.

Σαββατόβραδο και όπως όλοι έτσι κι εγώ μαζί με μια παρέα συμφοιτητριών μου έχουμε πάει σε ένα εκπληκτικό κουτούκι στην Κυψέλη για κρασάκι και χορό. Μαζί μας είναι και η ξαδέλφη μιας συμφοιτήτριάς μου από την Πάτρα. Ελένη το όνομά της. Πολύ όμορφη κοπέλα, γεμάτη θηλυκότητα που όμως δεν έκρυβε την προτίμησή της για τον γυναικείο έρωτα. Μετά από αρκετές ώρες οινοποσίας και γλεντιού, χρειάστηκε να πάω στην τουαλέτα. Η Ελένη προθυμοποιήθηκε να με συνοδεύσει. Δεν έφερα αντίρρηση αν και πέρασε από το μυαλό μου για μια μόνο στιγμή η κατάληξη που μπορούσε να έχει αυτή η επίσκεψη στην τουαλέτα.

Μπαίνοντας στον προθάλαμο άκουσα έναν σύρτη να κλείνει πίσω μου και ανήσυχη κοίταξα στις τουαλέτες μήπως είναι κανείς. Ευτυχώς όμως δεν ήταν. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ένιωσα μια ανάσα στο λαιμό μου και δυο χείλη να μου ψιθυρίζουν κάτι στο αφτί. Δεν άκουγα γιατί ο χτύπος της καρδιάς μου ήταν πολύ δυνατότερος και κάλυπτε τα λόγια. Έκλεισα τα μάτια, θυμάμαι, και προσπάθησα να ανασυντάξω τις σκέψεις μου και τις αισθήσεις μου. Παρόλο που είχα καταλάβει ότι αυτό δεν θα αργούσε δεν το περίμενα και τόσο σύντομα και μάλιστα σε αυτόν τον τρόπο!

-    «Γύρνα!», μου είπε.

Και γύρισα!

-    «Κοίταξέ με!», μου είπε πάλι.

Και την κοίταξα. Κι αυτό που είδα πραγματικά έκανε την καρδιά μου να χτυπήσει ακόμα πιο δυνατά. Είδα τον πόθο και το πάθος μιας γυναίκας για μένα κι αυτό ήταν ότι πιο ερεθιστικό μου είχε συμβεί στην μέχρι τότε ζωή μου.

-    «Τώρα θα σε φιλήσω…», μου είπε.

Εγώ το μόνο που μπόρεσα να κάνω ήταν να κουνήσω καταφατικά το κεφάλι. Μόλις τα χείλη της άγγιξαν τα δικά μου, σαν να ξύπνησα από λήθαργο και προσπάθησα να τραβηχτώ. Δεν με άφησε όμως και άρχισε να με φιλά κανονικά πια και να πιέζει τα χείλη μου να ανοίξουν. Τελικά ο ερεθισμός μου ήταν μεγαλύτερος από τις αναστολές και τις φοβίες μου και ανταπέδωσα τα φιλιά της. Κατάλαβε την υποχώρησή μου η Ελένη και χαλάρωσε το σφίξιμό της. Τα χέρια της άρχισαν να με χαϊδεύουν παντού. Έσκυψε και φίλησε το στήθος μου από το άνοιγμα του πουκαμίσου μου.

Άρχισα να θέλω κι άλλο και άνοιξα τα δυο κουμπιά. Εκείνη ελευθέρωσε πρώτα το ένα μου στήθος και μετά το άλλο και άρχισε να γλείφει, να δαγκώνει και να ρουφάει μια - μια τις ρώγες μου. Με το ένα της χέρι άνοιξε και τα κουμπιά του παντελονιού μου και έχωσε το χέρι της μέσα πλησιάζοντας επικίνδυνα την κλειτορίδα μου! Όταν ένα της δάκτυλο άρχισε να αγγίζει το ερωτικό μου κέντρο, ένιωσα να μου κόβεται η ανάσα. Δυστυχώς εκείνη ακριβώς τη στιγμή διάλεξε κάποιος να χτυπήσει την πόρτα της τουαλέτας. Πριν ακόμα νιώσω κι εγώ τι είναι να φιλάς ένα γυναικείο κορμί.

-    «Δεν τελειώσαμε…», μου είπε. «Το βράδυ θα έρθεις να κοιμηθείς σπίτι μου».

Κι εγώ πάλι συγκατένευσα! Η γλώσσα μου είχε δεθεί κόμπος και δεν εμπιστευόμουν τα πόδια μου. Έμεινα μέσα στην τουαλέτα και την παρακολούθησα να ανοίγει την πόρτα και να πηγαίνει προς το τραπέζι μας. Η βραδιά όπως καταλαβαίνετε δεν τελείωσε εδώ! Η βραδιά προμηνύετω θυελλώδης! Κι όντως ήταν. Μετά από τουλάχιστον μιας ώρας παιχνίδια με τα μάτια και «τυχαία» αγγίγματα, η παρέα αποφάσισε να φύγουμε. Κι έτσι κι έγινε.

-    «Έλα να κοιμηθείς μαζί μας…», μου λέει η Ελένη.

Η ξαδέλφη της συμφώνησε:

-    «Έλα, έλα».

Πήγα, κάτσαμε λίγο στο καθιστικό και συνεχίσαμε την οινοποσία οι τρεις μας. Κάποια στιγμή η ξαδέλφη της νύσταξε και πήγε για ύπνο. Μείναμε οι δυο μας. Μείναμε για ώρα σιωπηλές, εγώ από αμηχανία κι αγωνία κι εκείνη, όπως έμαθα αργότερα, από φόβο μήπως με τρομάξει και φύγω. Με πλησίασε αργά και έκατσε δίπλα μου λέγοντας μου ότι δεν πρόκειται να κάνει τίποτα που δεν το θέλουμε κι οι δύο μας. Αυτό με καθησύχασε κάπως και χαλάρωσα ελαφρώς. Η Ελένη το κατάλαβε και άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά και να μου ψιθυρίζει γλυκόλογα στο αφτί.

Αυτό, σε συνδυασμό με την μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα μου, με έκανε να μην αντισταθώ όταν ήρθε το πρώτο φιλί. Είχε σαρκώδη χείλη και δυνατή, παιχνιδιάρα γλώσσα που δεν καθόταν ποτέ φρόνημα. Με φιλούσε παντού, στο στόμα, στα μάγουλα, στα μάτια... Η γλώσσα της χάραζε καυτά μονοπάτια στο λαιμό μου κατεβαίνοντας όλο και πιο χαμηλά μέχρι που έφτασε στο στήθος μου κι εκεί ήταν πλέον που ήξερα ότι δεν ήθελα να σταματήσει ποτέ να με φιλά.

Σηκώθηκε, με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στο δωμάτιό της. Με έγδυσε εντελώς, με ξάπλωσε στο κρεβάτι και μετά έβγαλε κι εκείνη τα ρούχα της και ξάπλωσε δίπλα μου. Πήγα να την φιλήσω και μου είπε:

-    «Όχι σήμερα... σήμερα θα απολαύσεις μόνο…»

Κι εγώ αφέθηκα στις αισθήσεις… Ήρθε από πάνω μου και άρχισε το ταξίδι της ηδονής από εκεί που το είχε αφήσει… από το στήθος μου. Τα χέρια της με άγγιζαν παντού στέλνοντας ηλεκτρικές εκκενώσεις σε όλο μου το κορμί. Τα χάδια της άρχισαν να γίνονται πιο τολμηρά και κατέληξε να χαϊδεύει την κλειτορίδα μου. Τα χείλη της ακολούθησαν τα δάχτυλά της και σύντομα ένιωσα τον πρώτο οργασμό να φτάνει και να με συγκλονίζει ολόκληρη.

Εκείνη, πάντα πιστή σε αυτό που έκανε, έμεινε εκεί ρουφώντας μέχρι τελευταίας σταγόνας τους χυμούς μου. Τα δάχτυλά της ήταν από ώρα μέσα στο μουνάκι μου και με ερέθιζαν τόσο πολύ που σύντομα ήμουν έτοιμη για τον δεύτερο γύρο.

-    «Θέλω να σε φιλήσω…», της είπα και αυτή τη φορά δεν μου το αρνήθηκε.

Τα χείλη μας ενώθηκαν σε ένα βαθύ φιλί που με ζάλισε.

-    «Θέλεις να με γλείψεις κι εσύ;», με ρώτησε.

Εγώ ανίκανη να απαντήσω, απλά κούνησα καταφατικά το κεφάλι. Ανασηκώθηκε και ήρθε πάνω από το πρόσωπό μου έτσι ώστε το ξυρισμένο μουνάκι της ήταν σε απόσταση αναπνοής από το στόμα μου. Έβγαλα δειλά τη γλώσσα μου και την άγγιξα στην κλειτορίδα της. Εκείνη αναστέναξε δυνατά και άρχισε να κινείται δείχνοντάς μου τι της άρεσε. Παίρνοντας θάρρος σιγά - σιγά της ρούφηξα τα χείλη της και έχωσα την γλώσσα μου μέσα στην τρυπούλα της. Ξαφνικά σηκώθηκε λέγοντάς μου:

-    «Φτάνει! Η σειρά σου τώρα…», και με γύρισε στα τέσσερα.

Την άκουσα να ανοίγει ένα συρτάρι και σε λίγο άκουσα έναν ήχο σαν απαλό γουργούρισμα. Κατάλαβα ότι είχε βγάλει τον δονητή της. Συνέχισε να με γλείφει και να παίζει με την κλειτορίδα μου και σύντομα ένιωσα τον δονητή της να μπαίνει απαλά μέσα μου. Μου ερχόταν να φωνάξω από την ηδονή. Πρώτη φορά ένιωθα έτσι στη ζωή μου και πραγματικά δεν ήξερα τι να κάνω για να την παρατείνω.

Με το δονητή πάντα μέσα μου, μου ζήτησε να γυρίσω ανάσκελα για να μπορεί να με γλείφει καλύτερα. Το έκανα αλλά της ζήτησα να έρθει κι αυτή από πάνω μου, σε ένα 69 για να μπορώ κι εγώ να τη γεύομαι και να την χαϊδεύω. Το έκανε και σε αυτή τη στάση ήρθε και ο δεύτερος και πολλαπλός οργασμός μου. Τα υγρά μου έτρεχαν πάνω στο δονητή κι αυτή αμέσως τα μάζευε με τη γλώσσα της. Αφού ηρέμησα λίγο ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου αγκαλιάζοντάς με και ψιθυρίζοντας μου ερωτόλογα και χαϊδεύοντας μου τα μαλλιά και το πρόσωπο.

Έτσι χωμένη στην αγκαλιά της, γυμνές και τις δύο, μας βρήκε το πρωί. Ξανακάναμε έρωτα άλλες δύο φορές κι υποσχεθήκαμε να μην ξεχάσουμε ποτέ αυτή την μοναδική βραδιά. Εγώ δεν την ξέχασα…

(Copyright protected OW ref: 14243)