Η Στάσα μυεί την Ιωάννα στον σαπφικό έρωτα (4ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια συλλογή από ερωτικά βοηθήματα θα πρωταγωνιστεί σε αυτή τη συνεύρεση των δύο κοριτσιών. Καινούργιες εμπειρίες και ο έρωτας δεν έχει τέλος…

Η ιστορία:

Κεφάλαιο τέταρτο

Στην διάρκεια του καφέ η Ιωάννα προσπάθησε να κρύψει την περιέργεια της για το περιεχόμενο του μαύρου χαρτοφύλακα. Σε μια κάποια στιγμή που είχαν σταματήσει να συζητάνε δεν άντεξε και ρώτησε την Στάσα για το περιεχόμενο του. Η Στάσα τότε πήρε τον χαρτοφύλακα και τον άνοιξε ανάμεσα τους πάνω στο κρεβάτι. Τα μάτια της Ιωάννας άνοιξαν διάπλατα από την έκπληξη βλέποντας ότι το περιεχόμενο της ήταν άκρως ερωτικό. Μια συλλογή από πλαστικούς - καουτσουκένιους φαλλούς, δονητές και διάφορα άλλα ερωτικά αξεσουάρ που κέντρισαν το ενδιαφέρον και την περιέργεια στο πως λειτουργούν. Βέβαια αρκετά από αυτά τα είχε ήδη δει να χρησιμοποιούνται μέσα στα πορνό βίντεο που είχε δει αλλά και κάποια άλλα μέσα από σελίδες που τα διαφήμιζαν προς πώληση. Τα λόγια της Στάσας έκαναν την Ιωάννα να ανατριχιάσει γλυκά σε όλο της το κορμί.

-    «Σου υπόσχομαι ότι μέχρι να χορτάσουμε τον έρωτα μας απόψε θα δοκιμάσεις πολλά από αυτά πάνω σου καθώς και πάνω μου!»

Το βλέμμα της Ιωάννας έπεσε σε ένα μακρόστενο μεταλλικό παραλληλεπίπεδο κουτί ερμητικά κλεισμένο. Όταν την ρώτησε τι είχε μέσα η Στάσα της είπε ότι θα της έδειχνε αργότερα. Τα κορίτσια αγκαλιάστηκαν και τα χείλη τους ενώθηκαν διψασμένα για νέες ηδονές. Γρήγορα η Ιωάννα βρέθηκα ξαπλωμένη ανάσκελα να απολαμβάνει την γλώσσα και τα χείλη της Στάσας καθώς και τα χάδια της πάνω στα βυζιά και τις ρώγες της. Η Στάσα γύρισε λίγο και τώρα τα δύο κορίτσια απολάμβαναν να γλείφουν και να ρουφούν τα βυζιά και τις ρώγες τους. Τα δάχτυλα της Στάσας γλίστρησαν πάνω στο στομάχι της Ιωάννας, πέρασαν στην κοιλιά της χαϊδεύοντας την σάρκα της και κατέληξαν να αγκαλιάσουν το μουνί της Ιωάννας, χωρίς να σταματήσει να βασανίζει τις καυλωμένες ρώγες της Ιωάννας με τα χείλη τη γλώσσα και τα δοντάκια της που της τραγάνιζαν απαλά.

Η Ιωάννα βόγκηξε δυνατά ρουφώντας λαίμαργα τη μία ρώγα της Στάσας καθώς η Στάσα ξεκίνησε να γαμάει το μουνί της Ιωάννας με δυο της δάχτυλα πιέζοντας την παλάμη της πάνω στην κλειτορίδα. Οι κινήσεις της Στάσας ήταν αργές αλλά έντονες ήθελε απλά να την καυλώσει στο φουλ χωρίς να την κάνει να χύσει. Σε μια στιγμή η Στάσα σταμάτησε να χαϊδεύει το μουνί της Ιωάννας και ψαχούλεψε το βαλιτσάκι. Σε λίγο η Ιωάννα άκουσε έναν χαρακτηριστικό βόμβο, δευτερόλεπτα μετά βόγκηξε δυνατά καθώς ένιωσε την καυλωμένη της κλειτορίδα να δονείται έντονα. Η Στάσα είχε περάσει σε ένα της δάχτυλο έναν δονητή δαχτύλου και θέτοντας τον σε λειτουργία έτριψε την κλειτορίδα της Ιωάννας. Η Ιωάννα ένιωσε να δονείται όλο της κορμί καθώς η Στάσα όχι μόνο έτριβε με το δονούμενο της δάχτυλο την κλειτορίδα της Ιωάννας αλλά εναλλάξ το έχωνε βαθιά μέσα στην μουνότρυπα της. Ο οργασμός της ήταν αναπάντεχος. Δεν τον περίμενε να συγκεντρωθεί και να ξεσπάσει τόσο γρήγορα, τόσο απότομα.

-    «Αααχχχχ… Βρωμοθήλυκο. Χύνωωω καύλα μου!! Για σένα χύνω πάλιιιι!!! Ναι μωρό ναι Ναι… Ναι!!»

Η Στάσα για λίγο έτριψε με τον δονητή δάχτυλο την κλειτορίδα της Ιωάννας διατηρώντας τις καύλες της στα ύψη. Ξαφνικά η Ιωάννα την αναποδογύρισε και αμέσως κόλλησε τα χείλη της πάνω στα ζουμερά μουνόχειλα της Στάσας. Η Στάσα βόγκηξε από την καύλα και αφέθηκε στις περιποιήσεις της Ιωάννας. Καθώς η Ιωάννα πότε γαμούσε το μουνάκι της Στάσας με την γλώσσα της και πότε έλιωνε την κλειτορίδα της ρουφώντας την με τα χείλη. Η Στάσα έπιασε έναν δονητή από το βαλιτσάκι και τον έδωσε στην Ιωάννα.

-    «Γάμησε με αυτόν ενώ θα μου γλείφεις την κλειτορίδα μωρό μου!», είπε στην Ιωάννα κι αυτή πρόθυμα το έκανε.

Τον έβαλε να δουλεύει και ξεκίνησε με αργές περιστροφικές κινήσεις να γαμάει το μουνί της Στάσας, ενώ παράλληλα ρουφούσε κι έγλειφε εναλλάξ την καυλωμένη της κλειτορίδα.

-    «Πιο γρήγορα καύλα μου! Μην με τυραννάς… Θέλω να χύσω μωρό μου για σένα!», φώναξε βογκώντας η Στάσα και η Ιωάννα περισσότερο από πρόθυμη την ικανοποίησε.

Πλέον κάρφωνε τον δονητή πολύ γρήγορα μέσα στο μουνί της Στάσας ενώ πιπιλούσε με μανία την κλειτορίδα της. Σε λίγα δευτερόλεπτα το κορμί της Στάσας λύγισε και...

-    Αααααχχχχχχ… Χύνωωωω. Βρώμα!!! Χύνω για σένα ξανάάάάά!!! Ααααχχχχχ!!»

Η Ιωάννα συνέχισε για λίγο να γαμάει με τον δονητή το μουνί της Στάσας χωρίς να σταματήσει να φιλάει και να γλείφει την κλειτορίδα της, περιμένοντας να ολοκληρωθεί ο οργασμικός της κύκλος. Έβγαλε τον δονητή από το μουνί της Στάσας και ξάπλωσε δίπλα της χαϊδεύοντας απαλά το στήθος της που ανεβοκατέβαινε λαχανιασμένο. Καθώς χαλάρωνε και μιλούσανε η Ιωάννα έβγαλε έναν δονητή που είχα δυο άκρες.

-    «Πώς λειτουργεί αυτό;», ρώτησε την Στάσα.

Αν και η ίδια μάντευε την χρήση του, απλά καύλωνε να ακούει την Στάσα να της περιγράφει την χρήση και την λειτουργία των διάφορων ερωτικών αξεσουάρ. Η Στάσα την φίλησε απαλά στα χείλη και της είπε σχεδόν ψιθυριστά με λάγνα φωνή.

-    «Άσε με να σου δείξω…»

Πάλι τα δύο κορίτσια αγκαλιάστηκαν. Φιλιά λαίμαργα, γλώσσες πρόθυμες να δώσουν καύλα, δάχτυλα απαιτητικά, μέσα σε δυο - τρία λεπτά τα δυο κορίτσια βογκούσαν και στέναζαν από την καύλα. Η Στάσα τότε πήρε τον διπλό δονητή και έχωσε το ένα του άκρο στο μουνί της. Μετά δείχνοντας την Ιωάννα πως να στήθη μισοξαπλωμένοι απέναντι της, τοποθετήθηκε και αυτή σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, έτσι τώρα μπορούσαν η μια να τρίβει το μουνί της πάνω στο μουνί της άλλης. Η Στάσα οδήγησε προσεχτικά το άλλο άκρο του διπλού δονητή μέσα στο μουνί της Ιωάννας.

Στο τέλος βρέθηκε να τρίβει το μουνί της πάνω στο μουνί της Ιωάννας με τον διπλό δονητή θαμμένο μέσα στα καυλωμένα μουνάκια και των δύο. Η Ιωάννα ήδη είχε καυλώσει πολύ και μόνο από το γαμήσι του «άψυχου» ακόμα δονητή σε συνδυασμό με το τρίψιμο της κλειτορίδας της πάνω στο μουνί της Στάσας. Η Στάσα έβγαλε από το βαλιτσάκι ένα κοντρόλ και κοίταξε βαθιά στα μάτια την Ιωάννα.

-    «Έτοιμη;», την ρώτησε με λιγωμένη φωνή.

-    «Ναι. Δείξε μου καύλα…», απάντησε ψιθυριστά έχοντας όλο της το είναι συγκεντρωμένο στην αίσθηση του δονητή μέσα της.

Η Στάσα πάτησε το μοναδικό κουμπί που είχε το κοντρόλ και αμέσως ο διπλός δονητής «ζωντάνεψε» μέσα στα μουνάκια των δύο ερωμένων. Παρόλο που η δόνηση ήταν πολύ απαλή η Ιωάννα κόντεψε να φθάσει σε οργασμό. Δάγκωσε τα χείλη της βογκώντας από την καύλα και άρπαξε το ένα πόδι της Στάσας. Έτσι μπορούσε να τρίβει το μουνί της πάνω στο μουνί της Στάσας με περισσότερη δύναμη. Η Στάσα μεθοδικά γύρισε το κουμπί του κοντρόλ στο μέγιστο. Πριν ο δονητής φθάσει να δονείται με την μάξιμουμ ένταση η Ιωάννα εγκατέλειψε την προσπάθεια να κρατήσει τον οργασμό της.

-    «Χύνωωω... Ααχχχ βρώμα μου… Τι καύλα είναι αυτή!!». φώναξε η Ιωάννα ενώ οι σπασμοί του οργασμού της τράνταξαν το κορμί της.

Η Στάσα κρατήθηκε για να μην χύσει ακόμα. Είχε άλλο σχέδιο στο μυαλό της για να φθάσει σε οργασμό. Συνέχισε να τρίβει το μουνί της πάνω στο μουνί της Ιωάννας μέχρι που αυτή κάτω από το δονούμενο γαμήσι του διπλού δονητή μέσα στο μουνί της, έχυσε άγρια για μια ακόμα φορά. Πριν καταλαγιάσει ο οργασμός της, χωρίς να μειωθεί η καύλα εξαιτίας του ασταμάτητου δονισμού η Στάσα της είπε:

-    «Θέλω να γαμήσω τον κώλο σου!»

Η Ιωάννα άνοιξε διάπλατα τα μάτια της. Πήγε να αρνηθεί γιατί οι δυο - τρεις πρωκτικές της εμπειρίες με άνδρες μέχρι τώρα μόνο πόνο της έδωσαν. Αλλά κάτι μέσα της την έλεγε να εμπιστευτεί την Στάσα.

-    «Πρόσεξε μόνο γιατί έχω πονέσει πολύ χωρίς ίχνος απόλαυσης μέχρι τώρα...», της απάντησε η Ιωάννα.

-    «Μην ανησυχείς μωρό μου. Σου υπόσχομαι ότι θα σε κάνω να χύσεις ξανά και ξανά…»

Στα λόγια της Στάσας η Ιωάννα «ηρέμησε». Ήταν όμως ακόμα καυλωμένη πολύ όταν προσεχτικά η Στάσα «έλυσε» το σύμπλεγμα τους βγάζοντας τον δονητή από μέσα τους. Έκλεισε το κοντρόλ και έβαλε τον δονητή στην θέση του. Μετά ανασηκώθηκε και έβγαλε έναν άλλον δονητή πάλι διπλό. Μετά έβγαλε ένα δέσιμο στραπόν και το προσάρμοσε πάνω στον δονητή. Στη συνέχεια προσεχτικά έχωσε το ένα άκρο του δονητή μέσα στο μουνί της και «έδεσε» πάνω της τα λουριά του στραπόν.

-    «Με αυτό θα σου γαμήσω το κωλαράκι σου μωρό μου…», της είπε τρυφερά.

Η Στάσα γούρλωσε τα μάτια της στον χοντρό φαλλό της Στάσας.

-    «Μανάρι μου... θα μου το ξεσκίσεις το κωλαράκι μου...», της είπε σχεδόν κλαψιάρικα.

-    «Μην ανησυχείς. Όταν θα συμβεί αυτό θα είναι γιατί εσύ θα μου το έχεις ζητήσει να στο κάνω…», απάντησε η Στάσα τονίζοντας με νόημα μία - μία τις λέξεις.

Έβγαλε από το βαλιτσάκι το μυστηριώδες μεταλλικό κουτί και το άνοιξε. Η Ιωάννα κοίταξε με απορία το περιεχόμενο του που δεν ήταν τίποτε άλλο ένα αγγούρι κομμένο σε λεπτές σχετικά ροδέλες. Πριν ρωτήσει σε τι χρειάζονται η Στάσα της είπε:

-    «Είναι για τα «καψίματα» και τα «πονάκια» ενώ θα σου ανοίγω την τρυπούλα του κώλου σου. Στήσου στα τέσσερα τουρλώνοντας τον κώλο σου για μένα…»

Η Ιωάννα έπεσε στα τέσσερα ακουμπώντας το κεφάλι της στο πλάι πάνω στο μαξιλάρι τουρλώνοντας τον κώλο της με τα πόδια της αρκετά ανοιχτά όπως της είπε η Στάσα. Η Στάσα πέρασε πρώτα στον μέσο δάχτυλο της Ιωάννας τον δονητή δαχτύλου λέγοντας της να τον χρησιμοποιήσει πάνω στην κλειτορίδα της και μέσα στο μουνί της όταν νιώσει τα πρώτα κύματα του πόνου. Μετά έσκυψε πάνω στον τουρλωμένο κώλο της και άρχισε να γλείφει την κωλοτρυπίδα της στέλνοντας μέσα της πολύ σάλιο. Η Ιωάννα ένιωσε να χάνεται στην ηδονή που της πρόσφερε η υγρή σκληρή γλωσσίτσα της Στάσας καθώς βυθιζόταν βαθιά μέσα στον κώλο της.

Σε λίγο η Στάσα έχωσε ένα της δάχτυλο βαθιά στον κώλο της Στάσας και για λίγο την γάμησε με αυτό. Αλλά γρήγορα το έβγαλε και έγλειψε ξανά την κωλοτρυπίδα. Αφού το έκανε αρκετές φορές αυτό το σενάριο στη συνέχεια άρχισε να χώνει δύο δάχτυλα. Από τα βογγητά της Ιωάννας κατάλαβε ότι άρχισε να την πονάει. Γι’ αυτό στις εναλλαγές με την γλώσσα της αφιέρωνε πολύ περισσότερο χρόνο στο να γλείφει την κωλοτρυπίδα της. Στη συνέχεια δοκίμασε να χώσει τρία δάχτυλα. Εδώ η Ιωάννα εκδήλωσε ότι πονούσε. Τότε η Στάσα πήρε μια φέτα αγγούρι και την έτριψε πάνω στην κωλοτρυπίδα της. Η κρύα υγρασία της ροδέλας του αγγουριού απορρόφησε σχεδόν αμέσως το κάψιμο από τον πόνο της κωλοτρυπίδας της Ιωάννας.

Η Στάσα επανέλαβε το σενάριο αρκετές φορές μέχρι που έφτασε στο σημείο να γαμάει τον κώλο της Ιωάννας χωρίς αυτή να διαμαρτύρεται. Αντίθετα ένιωθε μια ευχαρίστηση να γεμίζει τα σωθικά της. Η Στάσα πήρε δίπλα της τέσσερις πλαστικούς πούτσους με αυξανόμενο πάχος. Ο πιο λεπτός ήταν λίγο πιο χοντρός από τον όγκο τον τριών δαχτύλων της. Ο τελευταίος, μια ιδέα πιο χοντρός από αυτόν που φορούσε με το στραπόν. Η Στάσα γάμησε προσεχτικά τον κώλο της Ιωάννας ξεκινώντας με τον λεπτότερο και καταλήγοντας στον χοντρότερο. Πάντα με πολλές εναλλαγές ανάμεσα στο να χρησιμοποιεί την γλώσσα της με σάλιο η μία ροδέλα αγγουριού.

Η Ιωάννα στα μισά ξεκίνησε να τρίβει με τον δονητή δαχτύλου την κλειτορίδα της και να γαμάει το μουνάκι της. Αυτές οι εναλλαγές, από σύντομο πόνο σε χαλάρωμα, από την γλώσσα της Στάσας ή από την υγρή κρύα επαφής των στρογγυλών κομματιών του αγγουριού, σε συνδυασμό με την αυτοϊκανοποίηση που χάριζε στο καυλωμένο μουνάκι της με τον δονητή δαχτύλου έκανε την καύλα της να φουντώνει σιγά - σιγά. Άρχισε να αγωνιά κατά κάποιον τρόπο να αναζητά να νιώσει την Στάσα να της γαμάει τον κώλο. Έφτασε επιτέλους η στιγμή που η Στάσα τελείωσε την προετοιμασία του κώλου της Ιωάννας. Σκύβοντας της ψιθύρισε:

-    «Είσαι έτοιμη να γαμήσω το καυλιάρικο κωλαράκι σου μωρό μου;»

Η Ιωάννα έγνεψε καταφατικά για να μην χάσει την συγκέντρωση της στην ευχάριστη «φαγούρα» που ένιωθε πάνω στην κωλοτρυπίδα της. Η Στάσα στήθηκε πίσω από τον κώλο της Ιωάννας. Πήρε ένα σωληνάριο με υδροδιαλυτή βαζελίνη και άλειψε τον πούτσο του στραπόν της. Μετά έριξε αρκετή ποσότητα πάνω στην κωλοτρυπίδα της Ιωάννας. Τοποθέτησε την άκρη του δονητή πάνω στην κωλοτρυπίδα της Ιωάννας και σιγά - σιγά άρχισε να σπρώχνει τον δονητή μέσα στον κώλο της. Η Ιωάννα μετά την πρώτη «στεναχώρια» που ένιωσε αντιλήφθηκε ότι σχεδόν ρούφηξε από μόνη της τον φαλλό της Στάσας. Η Στάσα έβαλε να δουλεύει ο δονητής και γραπώνοντας τα κωλομέρια της Ιωάννας άρχισε σιγά-σιγά να γαμάει τον κώλο της. Η Ιωάννα γουργούρισε από ευχαρίστηση.

Πέρα από μια «παράξενη φαγούρα» στην κωλοτρυπίδα της που την έκανε να ευχαριστιέται το χύσιμο του δονισμένου φαλλού δεν ένιωθε τίποτε άλλο. Ούτε πόνο, ούτε τσούξιμο. Μόνο την καύλα της να φουσκώνει σιγά - σιγά μέσα της. Η Στάσα καύλωνε με την σειρά της κι αυτή καθώς ενώ γαμούσε τον κώλο της Στάσας γαμιότανε ταυτόχρονα μόνη της με το άλλο άκρο του δονητή που ήταν χωμένος μέσα στο μουνί της. Άρχισε βαθμιαία να επιταχύνει τις κινήσεις της. Η Ιωάννα αγκομαχούσε... ένιωθε να «φουσκώνει» σιγά - σιγά σε κάτι πρωτόγνωρο μέσα της. Τα λόγια της βγήκαν από μόνα τους. Πήγασαν από βαθιά από αυτό το πρωτόγνωρο βασανιστικό συναίσθημα της καύλας στα σωθικά της.

-    «Έλα καύλα μου... δεν αντέχω... θέλω να χύσω... ξέσκισε μου τον κώλο βρώμα!»

Η Στάσα δεν περίμενε να το ακούσει για δεύτερη φορά. Έγειρε πάνω στην πλάτη της Ιωάννας και άρχισε να της γαμάει την κωλοτρυπίδα γρήγορα βογκώντας από την δική της καύλα. Η Ιωάννα έτριβε με δύναμη τον δονητή δαχτύλου πάνω στην κλειτορίδα της...

-    «Μην σταματάς βρώμα! Γαμημένο θηλυκό! Μου ξεσκίζεις τον κώλο και μου αρέσει.... Αααααα! Τώρα… Ναι! Χύνωωω πούστρα πάνω στο καυλί σου!!!»

Η Ιωάννα τσίριξε δυνατά καθώς ένας πρωτόγνωρος, άγριος, θυμωμένος οργασμός «έσκασε» πίσω εκεί στην τρυπούλα του κώλου της ενώθηκε με την καύλα του μουνιού της και σαν ένα θεόρατο παλιρροιακό κύμα «έπνιξε» όλο της το κορμί. Η Στάσα αφέθηκε κι αυτή δυο - τρία δευτερόλεπτα μετά.

-    «Χύνω βρώμα μου γλυκιά! Αααχχχ χύνω μέσα στον κώλο σου καύλα μου! Τι γαμιόλα που είσαι!!!», φώναξε η Στάσα ενώ σφίχτηκε με όλη της την δύναμη πάνω στο κορμί της Ιωάννας ενώνοντας τους σπασμούς του οργασμού της με αυτούς της Ιωάννας.

Τα δύο κορμιά ενωμένα για αρκετό διάστημα σπαρταρούσαν από τα οργασμικά κύματα. Η Ιωάννα κόντεψε να λιποθυμήσει από αυτόν τον κυκεώνα οργασμών. Ή μήπως τελικά για λίγο έχασε τις αισθήσεις της; Γιατί όταν συνήλθε κάπως, βρέθηκε ξαπλωμένη στην αγκαλιά της Στάσας η οποία την χάιδευε και της μιλούσε τρυφερά... Ανατρίχιασε από ευχαρίστηση σε κάποια στιγμή στα λόγια της Στάσας.

-    «Μόλις συνέλθεις μανάρι μου, είναι η σειρά σου να γαμήσεις το δικό μου κωλαράκι. Είμαι ακόμα καυλωμένη…»

Η Στάσα διάλεξε ένα παράξενο ομοίωμα φαλλού - δονητή. Ήταν διπλός από τη μία μεριά και είχε μια προέκταση από την άλλη. Η Ιωάννα, καθώς της τοποθετούσε το στραπόν, κατάλαβε την χρήση του. Η κατασκευή του ήταν έτσι ώστε να γαμάει το μουνί αυτής που φορούσε το στραπόν ενώ ταυτόχρονα να γαμάει το μουνί και τον κώλο της άλλης. Η Στάσα ξάπλωσε ανάσκελα και μόνη της λίπανε τους δύο φαλλούς της Ιωάννας. Μετά λίπανε την κωλοτρυπίδα της. Σήκωσε τα πόδια της στους ώμους της Ιωάννας και περνώντας κατάλληλη θέση η Ιωάννα, η Στάσα τοποθέτησε πάνω στις δυο της τρυπούλες της δυο άκρες του δονητή.

Η Ιωάννα έσπρωξε σιγά - σιγά και ο διπλός πούτσος βυθίστηκε βαθιά στο μουνί και τον κώλο της Στάσας. Η Στάσα πόνεσε για λίγο όμως γιατί αμέσως έβαλε σε λειτουργία τον δονισμό και η Ιωάννα ξεκίνησε να την διπλογαμάει. Στην αρχή σιγά - σιγά... στη συνέχεια κάτω από τα βογγητά και τις παροτρύνσεις της Στάσας να μην την λυπηθεί και να την ξεσκίσει, σε συνδυασμό με την καύλα που φούντωνε μέσα της από το γαμήσι του άλλου άκρου του δονητή - στραπόν μέσα στο μουνί της, αφέθηκε στις απαιτήσεις της Στάσας.

Άρχισε να την γαμάει γρήγορα και κοφτά... Λόγια χυδαία ξέφευγαν από τα στόματα των δύο κοριτσιών. Η Ιωάννα γαμούσε γρήγορα την Στάσα μπρος - πίσω ενώ τα δάχτυλα των χεριών της είχαν γραπώσει τα βυζιά της Στάσας ζουλώντας τα δυνατά. Τα δύο κορίτσια έχυσαν ταυτόχρονα. Η Ιωάννα ένιωσε να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια και έπεσε πάνω στο κορμί της Στάσας απολαμβάνοντας τον οργασμό της. Η Στάσα από κάτω της την κράταγε σφιχτά πάνω της σαν να ήθελε να ενώσεις τον οργασμό της με αυτόν της Ιωάννας. Τα κορμιά τους αργά - αργά χαλάρωσαν το σφίξιμο τους ενώ οι οργασμοί αποχαιρετούσαν τα κορίτσια με τους τελευταίους σπασμούς.


Επίλογος

Χαλαρωμένες και οι δύο, ξαπλωμένες στο πλάι ανάμεσα στα απαλά χαντάκια τους και τα τρυφερά τους χάδια, ανάμεσα στα γλυκόλογα ευγνωμοσύνης που αντάλλασσαν, η Ιωάννα είπε στην  Στάσα:

-    «Σε ευχαριστώ μωράκι μου. Κράτησες την υπόσχεση σου. Θα μου μείνει αξέχαστη αυτή η άδεια μου εδώ πέρα!»

Η Στάσα της απάντησε:

-    «Έχουμε μια εβδομάδα ακόμα. Έχω πολλά να σου δείξω μέχρι να φύγεις…»

-    «Τέλεια!!!», απάντησε η Ιωάννα ενώ σκεφτόταν το αγόρι της.

Σκέφτηκε τι παραλλαγές και παιχνίδια θα κάνανε στον έρωτα αν αποκτούσαν μια συλλογή με ερωτικά αξεσουάρ. Μάλιστα και με αρκετά που προορίζονταν για τον άνδρα με σκοπό να ικανοποίησε περισσότερο την παρτενέρ του. Η νύχτα άρχισε να πέφτει και τα δύο κορίτσια μπήκαν στο μπάνιο να ξεπλυθούν για να βγουν έξω να φάνε και να διασκεδάσουν. Αλλά η Ιωάννα σκεφτόταν ήδη την επιστροφή στο διαμέρισμα της Στάσας. Να κάνουν πάλι έρωτα μέχρι τελικής πτώσεως πριν κοιμηθούν αγκαλιασμένες…

Τέλος!

(Copyright protected OW ref: 12680)