Η Στάσα μυεί την Ιωάννα στον σαπφικό έρωτα (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τα δύο κορίτσια μόλις συνήλθαν από την παραζάλη των οργασμών, ένιωσαν πάλι την καύλα τους να φουντώνει. Φαίνεται πως η ηδονή δεν έχει τέλος και θα συνεχίσουν τα ερωτικά τους παιχνίδια, κανείς δεν ξέρει μέχρι πότε…

Η ιστορία:

Κεφάλαιο τρίτο

Η Ιωάννα μέσα στην παραζάλη των οργασμών δεν κατάλαβε πως βρέθηκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Συνειδητοποίησε λίγο μετά, ότι η Στάσα σπρώχνοντας την, την είχε ρίξει στο κρεβάτι και την είχε καβαλήσει σε θέση 69. Συνήλθε καυλωμένη. Βρήκε τον εαυτό της να φιλάει και να γλείφει το υγρό μουνί της Στάσας ενώ ένιωθε την γλώσσα της Στάσας να σέρνεται πάνω - κάτω στα δικά της μουνόχειλα. Τα βογγητά ευχαρίστησης της Στάσας, που άκουγε αλλά ταυτόχρονα «ένιωθε» πάνω στο μουνί της, φούντωναν ξανά την καύλα της.

Λαίμαργα βύθισε την γλώσσα της στο καυλωμένο μουνί της Στάσας δοκιμάζοντας για πρώτη φορά τους ηδονικούς χυμούς της κατευθείαν από την πηγή που ανάβλυζαν. Η Στάσα από την μεριά της βύθισε δυο της δάχτυλα μέσα στην μουνότρυπα της Ιωάννας ενώ η γλώσσα και τα χείλη της τρέλαιναν με ρουφηχτά φιλιά και γλειψίματα την κλειτορίδα της. Η Ιωάννα σε μια στιγμή άρπαξε τον κώλο της Στάσας αναγκάζοντας την να τον χαμηλώσει πάνω στο πρόσωπο της. Ανασήκωσε λίγο το κεφάλι της και κρατώντας ανοιχτά τα κωλομάγουλα της θαύμασε λιγωμένη για λίγο αυτήν την ολοστρόγγυλη λαχταριστή τρυπούλα του κώλου της.

Η γλώσσα της τινάχτηκε έξω απότομα και σαν βέλος καρφώθηκε βαθιά μέσα στην κωλοτρυπίδα της Στάσας. Την άκουσε να βογκάει δυνατά από ευχαρίστηση. Ένιωσε τον σφικτήρα μυ του κώλου της να ανοιγοκλείνει χαρούμενα καλωσορίζοντας την γλώσσα της. Η Ιωάννα απολάμβανε το γλωσσικό γαμήσι που έκανε στον κώλο της Στάσας ενώ παράλληλα γαμούσε το καυτό μουνάκι της με δύο δάχτυλα. Η Στάσα ένιωθε το κορμί της να φουντώνει. Έγλειφε τώρα πιο έντονα την κλειτορίδα της Ιωάννας γαμώντας ταυτόχρονα γρήγορα το μουνάκι της με δυο της δάχτυλα ενώ έσπρωχνε τον κώλο της προς τα πίσω για να νιώσει την γλώσσα της Ιωάννας να την γαμάει πιο βαθιά.

Γρήγορα τα κορίτσια ένιωσαν τους οργασμούς της να πλησιάζουν. Πρώτη η Στάσα γεύτηκε τον οργασμό της μουγκρίζοντας δυνατά πάνω στο μουνί της Ιωάννας χωρίς να σταματήσει να γλείφει την κλειτορίδα και να την γαμάει μα τα δάχτυλα της. Η Ιωάννα αφέθηκε με την σειρά της να βυθιστεί στα κύματα του δικού της οργασμού βογκώντας πάνω στα κωλομάγουλα της Στάσας ενώ τα φιλούσε και τα δάγκωνε παντού.

Ξαφνικά ενώ συνεχίζανε τα δυο κορίτσια να παίζουν με τα καυλωμένα κορμιά τους, η Στάσα αναποδογύρισε το 69 που κάνανε φέρνοντας από κάτω την Ιωάννα. Τώρα η Στάσα μπορούσε να ασχοληθεί πιο άνετα με τον κώλο της Στάσας. Η γλώσσα της λαίμαργη τινάχτηκε και έγλειψε την κωλοτρυπίδα της Ιωάννας. Η Ιωάννα ανατρίχιασε από την γλυκιά αυτή επαφή. Βόγκηξε από ευχαρίστηση πριν κολλήσει τα χείλη της στο μουνάκι της Στάσας ρουφώντας τα μουνόχειλα της. Δυο της δάχτυλα χώθηκαν ξανά βαθιά μέσα στην κωλοτρυπίδα της Στάσας γαμώντας τον κώλο της αργά αλλά βαθιά…

Η Στάσα για αρκετά λεπτά απολάμβανε να γλείφει την κωλοτρυπίδα της Ιωάννας με την γλώσσα της αλλά ταυτόχρονα να την γαμάει στέλνοντας βαθιά την γλώσσα της μέσα στον κώλο της Ιωάννας. Φρόντισε να την λιπαίνει ασταμάτητα με το σάλιο της γιατί είχε στο νου της μετά να γαμήσει τον κώλο της Ιωάννας με τα δάχτυλα της. Πραγματικά σε λίγο η Στάσα άφησε το στόμα της να γλείφει το μουνί της Ιωάννας απολαμβάνοντας τα καυτά υγρά της. Τη μία η γλώσσα της χωνόταν βαθιά μέσα στην καυτή υγρή μουνότρυπα της Ιωάννας, την άλλη σερνόταν βασανιστικά πάνω στην πυρακτωμένη διψασμένη για χάδια κλειτορίδα της. Η Στάσα προσεχτικά χάιδεψε για λίγο την κωλοτρυπίδα της Ιωάννας με τα δάχτυλα της λιπαίνοντας την με τα υγρά της Ιωάννας.

Στη συνέχεια, καθώς έτριβε μόνο ένα της δάχτυλο πάνω στην τρυπούλα του κώλου της Ιωάννας, άρχισε να το πιέζει βυθίζοντας το αργά - αργά μέσα στον κώλο της Ιωάννας. Κάθε φορά το έχωνε όλο και περισσότερο κρατώντας το για λίγο ακίνητο και μετά, αφού σκάλιζε για λίγο, το τραβούσε έξω. Φρόντιζε κάθε φορά που το έχωνε να το λιπαίνει είτε με το σάλιο της είτε με τα υγρά από το μουνί της Ιωάννας.

Η Ιωάννα σε αυτή τη σχεδόν πρωτόγνωρη επίθεση από την Στάσα στην αρχή ένιωθε άβολα. Μάλιστα το χώσιμο του δαχτύλου της Στάσας μέσα στον κώλο της, της προκαλούσε δυσφορία και την πονούσε λίγο. Αλλά σιγά - σιγά τα συναισθήματα της άλλαξαν. Ο πόνος αντικαταστάθηκε από μια αίσθηση γλυκιάς φαγούρας που με την τριβή του δαχτύλου της Στάσας μέσα στον κώλο της μετατρεπόταν σε μια αφάνταστη γλυκιά αίσθηση που σάρωνε όλο το κορμί της. Έπιασε τον εαυτό της να κουνάει τον κώλο της αποζητώντας να νιώσει το δάχτυλο της Στάσας ακόμη πιο βαθιά μέσα της. Τα λόγια της βγήκαν από το στόμα της μόνα τους καθοδηγημένα από την πρωτόγνωρη αυτή ηδονή εκεί πίσω.

-    «Αααχχχ, τι μου κάνεις εκεί πίσω βρωμοθήλυκο! Τι καύλα είναι αυτή!!! Θα με τρελάνεις πάλι! Γάμα με πουτάνα! Γάμα μου ΤΟΝ κώλο και το μουνί μαζί! Δεν αντέχω κοντεύω καριόλα γυναίκα!!! Αααααχχχ… Χύνωωωω! Χύνω χύνω για σένα!!! Με πονάάάάς!!! Χύνωωω!! Ααααχχχχ!!»

Η Στάσα στα τελευταία λόγια της Ιωάννας, νιώθοντας τον οργασμό της να πλησιάζει, έχωσε και δεύτερο δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της. Ο απρόσμενος πόνος πάνω στο φούντωμα της καύλας έκανε την Ιωάννα να φτάσει απότομα σε οργασμό. Μέσα στο ολοκαύτωμα του οργασμού της ο πόνος της φάνηκε πολύ γλυκός. Σχεδόν ένιωσε να τον αποζητά ενώ έχυνε απολαμβάνοντας έναν πρωτόγνωρο ολέθριο οργασμό. Αυτός ο οργασμός της, σε συνδυασμό με τον γλυκό πόνο πάνω στην κωλοτρυπίδα της, την έκανε να κουνήσει με μανία τα δάχτυλα της μέσα στον κώλο της Στάσας και να ρουφήξει με λύσσα την κλειτορίδα της κάνοντας την Στάσα να την ακολουθήσει λίγο μετά με τον δικό της οργασμό.

-    «Αχχχ… Πιο δυνατά καύλα μου! Πιο άγρια! Κοντεύω... Ωωωωω! Ναι, ναι, ναι! Τώρααααα! Χύνωωωω...»

Τα κορμιά των δύο κοριτσιών πάλεψαν σφιχταγκαλιασμένα για λίγα δευτερόλεπτα ενάντια στα κύματα των βάρβαρων οργασμών που λεηλατούσαν τα ιδρωμένα κορμιά τους. Χαλαρώνοντας απολαμβάνοντας τους μετοργασμικούς σπασμούς η Ιωάννα ξεκαβάλησε την Στάσα ξαπλώνοντας δίπλα της. Αγκαλιασμένες ανταλλάσσοντας τρυφερά χάδια και φιλιά μέσα από γλυκόλογα και χαρούμενα γελάκια, χαλάρωσαν τα ταλαιπωρημένα κορμιά τους μέχρι που σηκώθηκαν και μπήκαν μαζί στο μπάνιο για να ξεπλυθούν.

Μέσα στο μπάνιο σαπούνισαν αργά με ερωτικές κινήσεις των δαχτύλων η μία την άλλη ξυπνώντας ξανά τις καύλες στα αχόρταγα κορμιά τους. Τα στήθη φούσκωσαν, οι ρώγες σκλήραιναν σηκώνοντας αυθάδικα το παράστημα τους, τα πόδια μισάνοιξαν και τα δάχτυλα με την ευκολία της σαπουνάδας γλιστρούσαν παντού με άνεση επάνω και μέσα στα φουντωμένα από ηδονή νεανικά κορμιά. Η Στάσα με την Ιωάννα συνέχιζαν να φουντώνουν την καύλα τους ανταλλάσσοντας λαίμαργα υγρά καυτά γλωσσόφιλα, προσφέροντας η μία στην άλλη έναν αμοιβαίο αυνανισμό ταυτόχρονα στο μουνί και στον κώλο τους. Η σαπουνάδα βοηθούσε πολύ στα δάχτυλα να μπαινοβγαίνουν με άνεση μέσα στις καυλωμένες τρύπες τους.

Η Ιωάννα απολάμβανε το γαμήσι του κώλου της χωρίς πόνο. Τα δάχτυλα της γαμούσαν ταυτόχρονα το μουνί και τον κώλο της Στάσας ακολουθώντας τον ρυθμό των δαχτύλων της Στάσας μέσα στο δικό της μουνί και κώλο. Ανάμεσα στα βογγητά και τα φιλιά τους με λόγια πυρακτωμένα από την καύλα τους τα κορίτσια συγχρόνισαν τον οργασμό τους. Μετά από λίγα λεπτά φθάσανε σχεδόν ταυτόχρονα σε οργασμό.

-    «Χύνω μωρό μου... καύλα μου. Έλα μου τώρα!!». «Κι εγώ... Τώρααααα! Μαζί σου μανάρι μου γλυκό... λατρεία μου!!»

Για μια ακόμα φορά με τα κορμιά τους σφιγμένα το ένα πάνω στο άλλο χάρισαν τον οργασμό η μία στην άλλη. Μείνανε για λίγο ακίνητες αγκαλιασμένες βαριανασαίνοντας η μία στον λαιμό της άλλης βρίσκοντας σιγά - σιγά τον κανονικό ρυθμό της αναπνοής τους. Αφού ξανασαπούνισαν η μία το κορμί της άλλης ξεπλύθηκαν, σκουπίστηκαν και μετά παράγγειλαν να πιούνε καφεδάκι. Και οι ώρες περνούσαν απίστευτα όμορφα...

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 12624)