Η Στάσα μυεί την Ιωάννα στον σαπφικό έρωτα (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τι μπορεί να συμβεί όταν δύο γυναίκες γνωρίζονται μέσα στο chat…;  Η μία άρχισε να φλερτάρει την άλλη αλλά το φλερτ ήταν μονόπλευρο. Μέχρι που οι αντιστάσεις της άλλης κάμφθηκαν και υπέκυψε στην μύηση του σαπφικού έρωτα…

Η ιστορία:

Πρόλογος

Μέσα στο chat πολλά μπορούν να ειπωθούν. Ειδικά αν είναι αρκετά άτομα μέσα από ένα χιουμοριστικό-πειραχτικό περιβάλλον τα υπονοούμενα με μορφή αστείου αλλά και οι κατά μέτωπο επιθετικές ατάκες δίνουν και παίρνουν. Έτσι και οι δύο κοπέλες, η Στάσα και η Ιωάννα μιλούσαν μεταξύ τους πετώντας αστειάκια γεμάτα υπονοούμενα και πάντα σε μορφή αστείου φλέρταραν έντονα η μία την άλλη. Τουλάχιστον μονόπλευρα γιατί η Στάσα ήδη έχοντας γνωρίσει τον σαπφικό έρωτα, έτρεφε ελπίδες για την Ιωάννα.

Οι μέρες περνούσαν χωρίς να υπάρχει καμιά ιδιαίτερη εξέλιξη ανάμεσά τους. Μια μέρα η Ιωάννα της είπε ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα ανέβαινε στην Θεσσαλονίκη και θα έμενε λίγες μέρες, οπότε να κανόνιζαν να τα πούνε από κοντά. Η χαρά και η αγωνία της δεν περιγράφονταν. Οι επόμενες μέρες κυλούσαν αργά και δεν ήταν λίγες οι φορές που στους μοναχικούς οργασμούς της η Στάσα φαντασιωνόταν να κάνει χιλιάδες ερωτικά παιχνίδια με την Ιωάννα.

Όταν το κινητό της χτύπησε εκείνο το απόγευμα όσο και να το περίμενε, τινάχτηκε από την ανυπομονησία. Στην άλλη γραμμή η γλυκιά φωνή της Ιωάννας της είπε ότι είχε φτάσει από το προηγούμενο βραδύ και αν ήθελε να έβγαιναν για καφέ. Το ραντεβού δόθηκε και η Στάσα πέρασε τον υπόλοιπο χρόνο προσπαθώντας να διαλέξει τι θα φορούσε. Τελικά κατέληξε σε μια καρό φουστίτσα και ένα κοντό μπουστάκι που τόνιζε το ότι έδειχνε μικρότερη σε ηλικία από ότι ήταν. Το μπουστάκι μάλιστα διέγραφε τα στρόγγυλα μήλα του στήθους της κάνοντας να φαντάζουν ακόμα πιο ερωτικά. Δεν μπήκε στον κόπο να φορέσει σουτιέν. Ο καιρός στα μέσα του Μάη ήταν ήδη πολύ ζεστός. Έριξε μόνο μια ζακετούλα για το βραδάκι στους ώμους της κοιτάχτηκα για τελευταία φορά στον καθρέπτη και ξεκίνησε για το ραντεβού.


Κεφάλαιο πρώτο

Στην καφετέρια που δώσανε ραντεβού έφτασε πρώτη. Βλέμματα ανδρικά και γυναικεία την περιεργαζόντουσαν, καρφωνόντουσαν πάνω της, προσπαθώντας να διεισδύσουν κάτω από τα ρούχα της αλλά η Στάσα δεν έδινε σημασία. Κόβοντας βόλτες πάνω - κάτω κοιτούσε το δρόμο. Ξαφνικά η καρδιά της αναπήδησε. Είδε την Ιωάννα να της κάνει νόημα από το απέναντι πεζοδρόμιο χαμογελώντας διάπλατα. Ντυμένη με ένα εφαρμοστό λινό παντελόνι κι ένα πουκάμισο εξέπνεε μια μοναδική γοητεία. Η Ιωάννα την πλεύρισε και πιάνοντας το χέρι της έσκυψε και αντάλλαξαν φιλιά στα μάγουλα. Η Στάσα αναστατώθηκε από αυτές τις επαφές. Συγκρατήθηκε στα δευτερόλεπτα που αντάλλασσαν φιλιά για να μην την φιλήσει στο στόμα. Μπήκανε πιασμένες αγκαζέ και κάτσανε δίπλα - δίπλα σε ένα απόμερο τραπεζάκι στην καφετέρια.

Τα λεπτά πλέον έτρεχαν. Μίλαγαν γελούσαν και πειράζανε η μία την άλλη σαν να ήταν φίλες από παλιά. Η Στάσα δεν μπορούσε να κρύψει το ερωτικό της ενδιαφέρον για αυτήν την γοητευτική κοπέλα δίπλα της αλλά και η Ιωάννα, που δεν πήγαινε ο νους της στο σεξουαλικό, βλέποντας αυτό το πανέμορφο μωράκι δίπλα της ένιωθε μέσα της να ξυπνάνε πρωτόγνωρα συναισθήματα, όσον αφορά το ίδιο της το φύλο. Η Στάσα κάθε τόσο, σε δήθεν φιλικό τόνο, κάτω από τα γέλια και πειράγματα, ακουμπούσε την Ιωάννα αλλά τα αγγίγματα αυτά την αναστάτωναν. Πότε τα δάχτυλα της πάνω στα δάχτυλα της Ιωάννας, πότε στο μπράτσο της που δυο - τρεις φορές τα ακροδάχτυλα της φευγαλέα χάιδευαν την βάση του στήθους πότε πάνω στο γόνατο που φρόντιζε να τα γλιστράει προς τα πάνω μερικά εκατοστά ανέβασαν την λίμπιντο της για την Ιωάννα στα ύψη.

Σε μια στιγμή χτύπησε το κινητό της Ιωάννας. Η Ιωάννα κοίταξε την εισερχόμενη κλήση και χαμογελώντας διάπλατα είπε στην Στάσα.

-    «Το αγόρι μου είναι. Συγγνώμη για λίγο...», και άρχισε να μιλάει στο κινητό.

Την είδε ξαφνικά να σοβαρεύει και ένα στενοχωρημένο θλιμμένο πέπλο σκέπασε το βλέμμα της. Τα λόγια της από χαρούμενα βγήκαν λυπημένα ενώ μιλούσε.

-    «Σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι; Ναι... ναι... καταλαβαίνω ότι κυνηγάς την καριέρα σου... Μωράκι μου έκανα τόσα σχέδια γι’ αυτές τις μέρες που θα ήμασταν μαζί…»

Για λίγο σταμάτησε να μιλάει, ακούγοντας μόνο, και τελικά παίρνοντας βαθιά ανάσα είπε:

-    «Εντάξει... τι να κάνουμε; Αφού το απαιτεί η δουλειά σου, θα τα λέμε τηλεφωνικά. Φιλιά μωρό μου! Κι εγώ...»

Έκλεισε το κινητό φανερά στεναχωρημένοι. Η Ιωάννα δεν της μίλησε για λίγο. Μετά είπε στην Στάσα:

-    «Είχαμε κανονίσει να περνούσαμε αυτές τις μέρες μαζί... Να κάνουμε πολλές ώρες έρωτα κάθε μέρα... Είχα σχεδιάσει τόσα όμορφα πράγματα. Αλλά η δουλειά του βλέπεις. Πάθανε μια αβαρία και πρέπει να μείνει μέχρι να διορθωθεί. Αυτό θα πάρει μέρες. Γαμότο... και είμαι φορτωμένη καύλες!», ομολόγησε.

Για πρώτη φορά μετά το τηλεφώνημα γέλασε και γέλασες κι εσύ μαζί της ενώ το μυαλό σου σκεφτόταν: «Δεν πρέπει να την αφήσω να μου ξεφύγει. Το γεγονός ότι έχουν μείνει ξεκρέμαστες οι ερωτικές της επιθυμίες πρέπει να το εκμεταλλευτώ!». Την αγκάλιασες από τους ώμους κι αυτή ακούμπησε το κεφάλι της στον δικό σου για λίγο κάνοντας το κορμί σου να ανατριχιάσει. Της ψιθύρισες τότε στο αφτί με νόημα:

-    «Θα είμαι εγώ μαζί σου αυτές τις μέρες. Βέβαια μπορεί να μην είμαι σε θέση να αντικαταστήσω το αγόρι σου αλλά θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να σου μείνουν αξέχαστες αυτές οι μέρες…»

Με τη σειρά της η Ιωάννα, για κάποιο αδιόρατο λόγο, ένιωσε να ανατριχιάζει σύγκορμη κάτω από το ψιθυριστό φύσημα των λέξεων της Στάσας στο αφτί της, ενώ μια γλυκιά θαλπωρή απλώθηκε στα σωθικά της.

-    «Μμμ... σε ευχαριστώ. Είσαι πολύ καλή!»

Πραγματικά η Στάσα έμελλε να δώσει όλον της τον εαυτό για να μείνουν όντως αξέχαστες αυτές οι μέρες στην Θεσσαλονίκη και στις δύο. Αφού καθίσανε μέχρι που ο ήλιος έδυσε αποφάσισαν να πάνε κάπου να φάνε και μετά η Στάσα της πρότεινε ένα θερινό κλαμπ που έπαιζε ρετρό μουσική της δεκαετίας ’80 - ‘90. Ήδη το κρασάκι που ήπιανε είχε χαλαρώσεις τις αισθήσεις και στις δύο και πλέον περπατούσανε αγκαλιασμένες σχεδόν για το κλαμπ. Πήραν τα ποτά τους από το μπαρ και ανακατεύτηκαν με το πλήθος. Η Στάσα άρχισε να χορεύει γύρω  -  γύρω από την Ιωάννα και η Ιωάννα σε λίγο την ακολούθησε. Αλλά περισσότερο απλά κουνιόταν στην ξέφρενη μουσική γιατί τα μάτια της ήταν κολλημένα πάνω στην Στάσα που σαν ελάφι κουνιόταν στον ρυθμό της μουσικής.

Ο χορός της ήτανε καθαρά σεξιστικός προκαλώντας την Ιωάννα. Τιναζόταν, λύγιζε το κορμί της, λίκνιζε με μοναδικό τρόπο τη μεσούλα της, κουνούσε με νόημα τον κώλο της και φρόντιζε κάθε τόσο να ακουμπά ή και να τρίβεται πάνω στο κορμί της Ιωάννας. Της Ιωάννας που έπιασε τον εαυτό της για πρώτη φορά να κοιτάζει ερωτικά με πόθο μια άλλη κοπέλα! Κούνησε το κεφάλι της για να διώξει αυτές τις σκέψεις αλλά ένιωσε μέσα της για πρώτη φορά να αναζητά να χαϊδέψει ένα άλλο γυναικείο κορμί πέρα από το δικό της. Αλλά πώς; Δεν είχε ποτέ στο παρελθόν κάποιο ανάλογο συμβάν. Αφέθηκε στην ζάλη της από την δυνατή μουσική και το ποτό και με μισόκλειστα μάτια παρατηρούσε τον ερωτικό ξέφρενο χορό της Στάσας απολαμβάνοντας και το παραμικρό της άγγιγμα…

Ξαφνικά τα φώτα χαμήλωσαν και η ξέφρενη μουσική σταμάτησε. Ξεκίνησε μια σειρά από ροκ μπαλάντες και σλόου μπλουζ ρυθμικά κομμάτια. Τα περισσότερα ζευγάρια αγκαλιάστηκαν και αρχίσανε να κουνιούνται στον ρυθμό της μουσικής. Η Ιωάννα ξαφνιάστηκε από τον ίδιο της τον εαυτό που χωρίς να το πολυκαταλάβει το χέρι της τυλίχτηκε γύρω από τη μέση της Στάσας και την τράβηξε απαλά πάνω της για να χορέψουν...

-    «Μου αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι…», ψιθύρισε στο αφτί της Στάσας, ανατριχιάζοντας από την ζεστή επαφή του κορμιού της πάνω της.

Η Στάσα δοκίμασε μια πολύ ευχαρίστηση έκπληξη σε αυτήν την κίνηση της Ιωάννας και δεν την άφησε να πάει χαμένη. Κόλλησε επιτηδευμένα το κορμί της πάνω στης Ιωάννας και το ακολούθησε στο ρυθμιστικό της λίκνισμα. Η Ιωάννα ένιωσε τις αισθήσεις της σε συναγερμό. Ποτέ πριν δεν είχε νιώσει έτσι για ένα άλλο θηλυκό. Η Στάσα πλησίαζε το πρόσωπο της ολοένα και πιο κοντά στο πρόσωπο της Ιωάννας κοιτώντας την με ένα βλέμμα που θα κόλαζε και άγιο. Η Ιωάννα ρουφούσε με όλο της το είναι την ανάσα της. Το βλέμμα της Στάσας μια κοιτούσε βαθιά μέσα στο δικό της μια τα μισάνοιχτα χείλη της. Ήταν θέμα δευτερολέπτων πλέον να ενωθούν τα χείλη τους.

Ενώθηκαν! Ένα φιλί αβίαστο απαλό. περισσότερο σαν χάδι των χειλιών της Στάσας, πάνω στα χείλη της Ιωάννας. Η Ιωάννα ταράχτηκε ολόκληρη. Τα συναισθήματα της συγκρούστηκαν μέσα της. Από τη μία σκεφτόταν ότι δεν ήταν σωστό και από την άλλη παρακαλούσε να μην τραβήξει τα χείλη της η Στάσα. Η Στάσα ένιωσε το κορμί της Ιωάννας να τρεμουλιάζει και τα δάχτυλα της να σφίγγονται σπασμωδικά στην μέση της. Κατάλαβε ότι το φιλί της κάθε άλλο παρά αδιάφορο της ήταν. Ρούφηξε πιο έντονα τα χείλη της Ιωάννας αφήνοντας την γλωσσίτσα της να «γαργαλήσει» τα χείλη της ανοίγοντας δρόμο προς τα μέσα. Η άκρη της γλώσσας της βούρτσισε για λίγο τα μπροστινά δόντια της Ιωάννας. Η Ιωάννα σε μια τελευταία της αβέβαιη προσπάθεια να αντισταθεί προσπαθεί απαλά να απωθήσει την Στάσα ρωτώντας την:

-    «Μα... τι κάνεις τώρα;»

Η Στάσα ακούμπησε τότε το μάγουλο της στο μάγουλο της Ιωάννας και ξεφυσώντας την καυτή της ανάσα στο αφτί της, ψιθύρισε:

-    «Τίποτε περισσότερο από το να πραγματοποιήσω την υπόσχεση μου... Να κάνω ότι είναι δυνατόν να σου μείνουν αξέχαστες αυτές οι μέρες στην Θεσσαλονίκη!»

Η Ιωάννα ήδη εγκατέλειπε τις τελευταίες αμυχές της άμυνας της.

-    «Δεν πρέπει... δεν είναι σωστό...»

Τα λόγια της Στάσας την έκαναν να παραδοθεί τελείως.

-    «Κι έτσι να είναι... δεν παύει να είναι κάτι όμορφο γιατί θα είναι ανάμεσα μας το κοινό μας μυστικό!»

Η Ιωάννα παίρνοντας βαθιά ανάσα αναζήτησε τώρα αυτή τα χείλη της Στάσας. Τα δύο κορίτσια άρχισαν να φιλιούνται όλο και πιο λαίμαργα. Ρουφούσαν τα χείλη η μία της άλλης, οι γλώσσες τους χόρευαν μεταξύ τους στον δικό τους ερωτικό ρυθμό, τα δάχτυλα τους χάιδευαν τις πλάτες μέχρι χαμηλά στην μέση τους. Η Στάσα κολλημένη πάνω στην Ιωάννα άφηνε το στήθος και τις ρώγες της να τρίβονται πάνω στο στήθος και τις ρώγες της Ιωάννας κάτω από τα λεπτά ρούχα τους. Η Ιωάννα δεν χόρταινε να γεύεται τα λαίμαργα φιλιά της Στάσας και να απολαμβάνει την παιχνιδιάρα γλώσσα της πάνω στην δική της.

Σύντομα τα χέρια και των δυο κοριτσιών έγιναν περίεργα. Άρχισαν να εξερευνούν πάνω από τα ρούχα τα κορμιά! Η Ιωάννα κάπως συνεσταλμένα τα γλίστρησε στην πλάτη της Στάσας σφίγγοντας τα δάχτυλα της απαλά πάνω από την καρό φουστίτσα της ζουλώντας τα δυο ολοστρόγγυλα ημισφαίρια του κώλου της Στάσας. Η Στάσα πάλι ήδη μάλαζε τον κώλο της Ιωάννας πάνω από το λεπτό ύφασμα του παντελονιού της έχοντας βυθισμένα τα δάχτυλα της στην χαράδρα του. Το άλλο της χέρι είχε ξεκουμπώσει τα δύο πάνω κουμπιά του πουκαμίσου της Ιωάννας και έχοντας περάσει μέσα από το σουτιέν της βασάνιζαν ηδονικά τις σκληρές της ρώγες. Τράβηξε για λίγο το χέρι της από το στήθος της Ιωάννας και ακούμπησε τα δάχτυλα της στα χείλη της. Η Ιωάννα τα έγλειψε υγραίνοντας τα με το σάλιο της και μετά η Ιωάννα τα πέρασε ξανά πάνω στο στήθος της.

Η Ιωάννα σε αντίθεση με την Στάσα έριχνε κλεφτές ματιές δεξιά - αριστερά από φόβο μην τις πάρουνε χαμπάρι. Μέσα στο αμυδρό φως όμως διέκρινε ότι τα περισσότερα ζευγάρια ασχολούνταν με ανάλογες επιδόσεις. Αυτό την ηρέμησε αρκετά και προσηλώθηκε περισσότερο στα χάδια της Στάσας. Η Στάσα προχωρούσε ακάθεκτη. Το ένα της χέρι από πίσω ανασηκώθηκε και γλίστρησε μέσα από το παντελόνι χαϊδεύοντας τα κωλομέρια της Ιωάννας. Το άλλο της από μπροστά χώθηκε επίσης μέσα στο παντελόνι και παραμερίζοντας το πανάκι από το στρινγκάκι της Ιωάννας τα δάχτυλα της ξεκίνησαν να τρίβουν τα μουνόχειλα της Ιωάννας εισχωρώντας σιγά - σιγά στον φιλόξενο υγρό και καυτό της κόλπο. Η Ιωάννα βογκούσε απαλά κάτω από τα ασταμάτητα γλωσσόφιλα τους.

Ξεθαρρεύοντας άφησε το ένα της χέρι να περιπλανηθεί για λίγο πάνω από το μπουστάκι της Στάσας νιώθοντας την ζουμερή σάρκα του στήθους της και την σκληράδα των θηλών της για να καταλήξει να περάσει μέσα από το ρούχο και να νιώσει την γυμνή σάρκα των σφαιρικών μαστών να καίνε τα δάχτυλα της. Τα δάχτυλα της ζούλιξαν λαίμαργα τα βυζιά της Στάσας και έτριψαν στριφογυρίζοντας τις κατάσκληρες ρώγες της. Τα κορίτσια ήδη βογκούσαν μέσα από τα λαίμαργα υγρά γλωσσόφιλα τους. Η Ιωάννα αισθάνθηκε τον οργασμό της να πλησιάζει. Δεν άντεξε άλλο… Τα έμπειρα δάχτυλα της Στάσας τίναξαν την ηδονή της στα ύψη. Ο οργασμός την κατέκλυσε…

Η Ιωάννα ρούφηξε δυνατά την γλώσσα της Στάσας νιώθοντας τα κύματα του οργασμού της να διαδέχονται το ένα το άλλο. Βόγκηξε και έσφιξε τα δάχτυλα της πάνω στο στήθος της Στάσας ενώ το χέρι της πίσω χώθηκε κάτω από την φουστίτσα της ζουλώντας δυνατά τα κωλομέρια της. Η Στάσα με την σειρά της απολάμβανε την καύλα της τρίβοντας το μουνάκι της πάνω στο γόνατο του προτεταμένου ποδιού της Ιωάννας ανάμεσα στα δικά της. Η Ιωάννα ένιωσε την αυξανόμενη πίεση της πάνω στο πόδι της και την επιτάχυνση του λικνίσματος του κορμιού της και κατάλαβε ότι πλησίαζε στον οργασμό.

Μέσα στη ζάλη της τράβηξε το χέρι από το στήθος της Στάσας και το έχωσε κάτω από την φούστα της. Τα δάχτυλα της παραμέρισαν το πανάκι από το στρινγκάκι της και αγκάλιασαν το μουνί της. Σύντομα δυο της δάχτυλα βυθίστηκαν μέσα στον κόλπο της, ενώ ο αντίχειρας της πολιόρκησε δυνατά την κλειτορίδα της. Από πίσω τα δάχτυλα της πάνω στον κώλο της Στάσας γλίστρησαν στην χαράδρα του πέρασαν πάνω από την τρυπούλα του κώλου της και μούσκεψαν από τα υγρά του μουνιού. Μετά τα τράβηξε πίσω και πιέζοντας βύθισε ένα της δάχτυλο στην κώλο της Στάσας. Η Στάσα ένιωσε τον οργασμό της να φτάνει απροειδοποίητα θυμωμένος. Σφίχτηκε πάνω στην Ιωάννα και της σφύριξε στο αφτί:

-    «Μην σταματάς μωρό μου. Με καυλώνεις τόσο γλυκά... Παίξε το μουνάκι μου και το κωλαράκι μου. Κοντεύω καύλα μου... Χύνωωωω μωρό μου!»

Το κορμί της Στάσας τρεμούλιασε και αμέσως ο οργασμός γέμισε το είναι της. Η Ιωάννα ένιωσε τα δάχτυλα της να μουσκεύουν. Τα βογγητά της Στάσας στο αφτί της όρμησαν μέσα της τινάζοντας για δεύτερη φορά την καύλα της στα ύψη. Έφθασε στον δεύτερο της οργασμό ταυτόχρονα με τον πρώτο της Στάσας. Η Ιωάννα χωρίς να σταματήσει τα έντονα χάδια της χάρισε σχεδόν απανωτά και έναν δεύτερο οργασμό στην Στάσα.

Τα δυο κορίτσια έμειναν για λίγα λεπτά σχεδόν ακίνητα απολαμβάνοντας τους μεταοργασμικούς σπασμούς των κορμιών τους χωρίς να τραβήξουν τα δάχτυλα τους. Μόνο που τώρα οι έντονες κινήσεις και διεισδύσεις τους είχαν μετατραπεί σε απαλά χαδάκια. Σιγά - σιγά συνήλθαν και χαμογελώντας η μία στην άλλη κατευθύνθηκαν στις γυναικείες τουαλέτες. Εκεί φρεσκαρίστηκαν και φτιάξανε τα ρούχα τους. Πριν βγουν, η Στάσα άρπαξε απότομα από την μέση την Ιωάννα και κόλλησε λαίμαργα τα χείλη της στα δικά της. Η Ιωάννα ανταποκρίθηκε σχεδόν αμέσως νιώθοντας την καύλα της να αναζωπυρώνεται. Δισταχτικά την απομάκρυνε γιατί αν συνέχιζαν σκέφτηκε θα κυλιόντουσαν στο πάτωμα.

Απρόθυμα πιασμένες αγκαζέ έφυγαν από το κέντρο διασκέδασης. Η Στάσα την συνόδεψε μέχρι το σημείο που πρωτοσυναντήθηκαν γιατί και οι δύο έπρεπε να ξυπνήσουν νωρίς. Ανταλλάξανε τυπικά φιλιά στα μάγουλα σφίγγοντας όμως η μία στην αγκαλιά της την άλλη και μετά χωρίστηκαν δίνοντας ραντεβού την επόμενη το βραδάκι. Η Στάσα χαρούμενη επέστρεψε σπίτι της σιγοτραγουδώντας. Η Ιωάννα έφτασε πρώτη στο διαμέρισμα της σκεφτική. Πέταξε τα ρούχα της και μπήκε κάτω από το ντους. Το ζεστό νερό χαλάρωσε το κορμί της αλλά σαν άρχισε να το σαπουνίζει οι αισθήσεις αναζωπυρώθηκαν καθώς οι σκέψεις της γύρισαν σε αυτό το απίστευτα όμορφο πράγμα που είχε με την Ιωάννα λίγο πριν…

Ασυναίσθητα, με την βοήθεια της σαπουνάδας, τα δάχτυλα της γλίστρησαν χαϊδεύοντας παντού το κορμί της. Βόγκηξε καθώς ένιωσε τις ρώγες της να σκληραίνουν κάτω από τα χάδια των δαχτύλων της. Το άλλο της χέρι κατηφόρισε στην κοιλιά της και αγκάλιασε δυνατά το μουνί της.. το κορμί της συσπάστηκε καθώς δύο δάχτυλα της βυθίστηκαν μέσα στο μουνάκι της. Δάγκωσε τα χείλη της βογκώντας από την γλυκιά ηδονή που ένιωσε να πλημμυρίζει τα σωθικά της. Συνέχισε να χαϊδεύεται ξεπλένοντας το κορμί της από σαπουνάδα σκεφτόμενη να ξαπλώσει αμέσως μετά στο κρεβάτι και να συνεχίσει τον μοναχικό της έρωτα σκεφτόμενη την Στάσα, όταν ξαφνικά χτύπησε το κινητό της. Τυλίχτηκε στα γρήγορα με την πετσέτα του μπάνιου και προς μεγάλη της χαρά είδε ότι την καλούσε η Στάσα!

Η Στάσα, φτάνοντας στο σπίτι της, πέταξε στα γρήγορα τα ρούχα της κι έκανε ένα γρήγορο ντους. Μετά ξάπλωσε στο κρεβάτι αλλά δεν της κόλλαγε ύπνος. Ασυναίσθητα τα χέρια της γλίστρησαν στο κορμί της ανατριχιάζοντας το. Γρήγορα τα δάχτυλα της, έχοντας αγκαλιάσει το πληθωρικό της στήθος, έτριβαν τις σκληρές ρώγες της κάνοντας την να βογκάει απαλά από την ηδονή που ένιωθε. Πριν το ένα της χέρι γλιστρήσει πάνω στο λιγωμένο για χάδια μουνάκι της, άρπαξε το κινητό και κάλεσε την Ιωάννα, ελπίζοντας να μην έχει κοιμηθεί ακόμα. Η αναμονή την ερέθισε περισσότερο. Βόγκηξε δυνατά όταν η Ιωάννα απάντησε από την άλλη μεριά. Τα δάχτυλα της Στάσας αγκάλιασαν κι έσφιξαν το μουνάκι της κάνοντας το κορμί της να σχηματίσει ένα τόξο..

Στάσα: «Αχχ μωρό μου, σε σκέφτομαι. Είμαι γυμνή ξαπλωμένη στο κρεβάτι και χαϊδεύομαι!»

Ιωάννα: «Κι εγώ γλυκιά μου. Ήμουν στο ντους και χαϊδευόμουνα για σένα!»

Στάσα: «Σε θέλω, σε θέλω πολύ. Δεν σε χόρτασα καθόλου πριν!»

Ιωάννα: «Κι εγώ σε θέλω μωρό μου. Χαϊδεύω το μουνάκι μου τώρα και σκέφτομαι ότι το κάνεις εσύ σε μένα!»

Στάσα: «Ναι καύλα μου. Θέλω να στο γλείψω. Να γευτώ τα υγρά σου, να πιπιλίσω την κλειτορίδα σου!»

Ιωάννα: «Αααχχ… κι εγώ το ίδιο. Έλα μου, έλα να το κάνουμε η μία στην άλλη!»

Στάσα: «Έλα πάνω μου μωρό μου. Έλα να κάνουμε 69. Θέλω να χύσουμε ταυτόχρονα!»

Ιωάννα: «Ναι.. ήρθα.. γλείψε με κορίτσι μου, παίξε την γλώσσα σου στο μουνάκι μου. Γλείφω κι εγώ το δικό σου τώρα!»

Στάσα: «Έτσι καύλα. Έχω γίνει μούσκεμα. Δεν αντέχω άλλο... έλα μαζί μου... χύσε μαζί με μένα...»

Ιωάννα: «Ααχχχ… ναι! Τώρα ρούφα με. Χύνωωωωω!»

Στάσα: «Κι εγώ μαζί σου καύλα μου. Χύνωωωωω!»

Μετά από λίγα λεπτά, ανάμεσα σε γλυκόλογα και φλυαρίες, η Ιωάννα άκουσε ένα βουητό από την άλλη γραμμή.

Ιωάννα: «Στάσα, τι είναι αυτό που ακούγεται;»

Στάσα: «Ο δονητής μου Ιωάννα. Τον τρίβω πάνω στο μουνάκι μου που έχει καυλώσει πάλι για σένα…»

Ιωάννα: «Θέλω κι εγώ... περίμενε, έχω μια ιδέα...»

Στάσα: «Τι κάνεις; Τι ψάχνεις;»

Ιωάννα: «Βρήκα την βούρτσα για τα μαλλιά μου. Έχει κυλινδρική λαβή. Έλα να γαμήσεις το μουνάκι μου με αυτήν κι εγώ το δικό σου με τον δονητή!»

Στάσα: «Αχ παλιοκόριτσο. Τι κολπάκια είναι αυτά; Πας να με τρελάνεις καύλα μου;»

Ιωάννα: «Εσύ έχεις τρελάνει το είναι μου μωρό μου. Μουσκεύω μόνο που σε σκέφτομαι!»

Στάσα: «Έλα καύλα μου. Σε θέλω πάλι. Γάμησε το μουνάκι μου με τον δονητή κι εγώ θα γαμήσω το δικό σου με την βούρτσα σου!»

Ιωάννα: «Ναι μωρό μου. Ααααχχχ… έτσι... μαζί καύλα μου... μαζί!»

Στάσα: «Πιο δυνατά καύλα μου. Γάμησε το μουνάκι μου πιο δυνατά... Αααχχχ… κοντεύω μωρό μου...»

Ιωάννα: «Κι εγώ... έλα... έλα μαζί μου κορίτσι μου... χύσε μαζί μου καύλα μου... δεν αντέχω άλλο!»

Στάσα: «Τώρα μωρό μου! Χύνω καύλα μου! Αααχχχ… Πως με γαμάς έτσι! Χύνω για σένααα!!!»

Ιωάννα: «Κι εγώ... Τώρα... Μαζί σου μωρό μου! Χύνωωωω!»

Τα κορίτσια απόλαυσαν τον αμοιβαίο οργασμό τους πριν καληνυχτίσουν το ένα το άλλο και ανανεώσουν το ραντεβού τους για το απόγευμα. Και τα δύο βυθίστηκαν σχεδόν αμέσως σε έναν βαθύ λυτρωτικό ύπνο…

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 12540)