Η θεία μου είναι ο πρώτος μου έρωτας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Πένυ είναι ακόμα άβγαλτη και καθώς πέρασε σε κάποιο ΑΕΙ στην Αθήνα κανονίζει ο πατέρας της να φιλοξενηθεί από μια θεία της και ορίζει αυτήν ως κηδεμόνα της πια. Η θεία όμως θα την μυήσει και στο λεσβιακό έρωτα κι έτσι ανοίγουν νέοι ορίζοντες για την Πένυ η οποία θα χάσει την παρθενιά της με ένα πρωτόγνωρο γι’ αυτήν τρόπο…

Η ιστορία:

Τελείωσα το Λύκειο και πέρασα στην Αθήνα σε κάποιο ΑΕΙ. Η χαρά μου όμως δεν μπορεί να περιγραφεί. Στην Αθήνα έμενε σε δικό μας σπίτι, η θεία μου η μικρή αδελφή της μαμάς μου, με την οποία είμαστε κολλητές από την μικρή μου ηλικία και την λέω πάντα με το όνομα της, Τζένη. Την έχω δει και με έχει δει γυμνή πολλές φορές, χωρίς όμως τίποτα το πονηρό να υπάρχει ανάμεσα μας.

Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός, είπε στην μητέρα μου ότι μπορώ να μείνω στην Αθήνα, αφού το σπίτι είναι της μαμάς μου και ότι θα έβρισκε αλλού να μείνει. Ο πατέρας μου θύμωσε και την κάλεσε να έρθει στην επαρχιακή πόλη που ζούμε για να το συζητήσουν.

Την έπεισε ότι πρέπει να μείνει στο σπίτι μας αφού είναι αδελφή της γυναίκας του και πως θα είχα κι εγώ παρέα στην Αθήνα αφού είμαι μόλις δεκαοκτώ ετών και άβγαλτη. Υποσχέθηκε να της αλλάξει και το αμάξι για να με πηγαίνει βόλτες και τελικά πείστηκε να μείνουμε μαζί. Ο πατέρας μου την ώρα που φεύγαμε έπιασε την θεία μου από τους ώμους και της είπε:

-    «Η μικρή σου ανήκει πια. Είσαι κηδεμόνας και πάνω από όλα φίλη, μην το ξεχνάς ποτέ. Είναι δική σου!», και γυρνώντας σε εμένα, μου είπε: «Θα ακούς την Τζένη τυφλά και χωρίς όχι σε ότι και να σου πει».

Φιληθήκαμε και αναχωρήσαμε. για την Αθήνα. Στον δρόμο ρώτησα τη θεία γιατί το είπε αυτό ο μπαμπάς μου και μου είπε:

-    «Είσαι άβγαλτη ακόμα και πρέπει να μάθεις πολλά πριν κάνεις ότι κάνει η κάθε κοπέλα. Έχε μου εμπιστοσύνη και θα δεις, θα περάσουμε καλά οι δυο μας, όπως τόσα χρόνια…»

Φτάσαμε σπίτι και πήγαμε στο δωμάτιο μου για να τακτοποιήσουμε τα πράγματα μου και η θεία μου είπε:

-    «Εδώ θα είσαι άνετα και θα κάνεις ότι θέλεις. Κι όταν βρεις φίλο ή φίλη, μπορείτε και να μένετε μαζί».

Η θεία μου έβγαλε τα ρούχα της και με παρότρυνε κι εμένα να τα βγάλω για να μην τα λερώνουμε και να είμαστε πια εδώ πιο άνετα από ότι στην επαρχιακή πόλη που μέναμε. Άλλωστε πολλές φορές είχαμε γδυθεί μαζί, δεν ήταν η πρώτη φορά. Έτσι και έγινε. Όμως εγώ δεν φόραγα τα προκλητικά εσώρουχα της θείας μου, που ήταν αδύνατη και κορμάρα, ενώ εγώ εύσωμη. Τότε η θεία μου, μου είπε:

-    «Βγάλε και τα εσώρουχα και περίμενε λίγο…»

Ήρθε αμέσως κρατώντας ένα κουτί και με ρώτησε:

-    «Σου αρέσουν αυτά που φοράω;»

-    «Ναι!», απάντησα.

-    «Θέλεις να φορέσεις κι εσύ τα ίδια;», με ρώτησε.

-    «Μα δεν έχω το κορμί σου… Θα είμαι χάλια!», της είπα.

-    «Θα κάνεις ότι είπε ο μπαμπάς σου. Θα με ακούς, έτσι;»

-    «Ναι…», είπα.

Με έπιασε από το χέρι, με έφερε κοντά της και μου έδωσε το κουτί να δω τι έχει. Είχε μέσα τέσσερα ζευγάρια εσώρουχα σουτιέν και στρινγκ στο νούμερο μου.

-    «Σου αρέσουν;», μου είπε.

-    «Ναι! Υπέροχα είναι! Και το νούμερο μου. Μα θα μου πηγαίνουν;», της είπα.

-    «Διάλεξε ποιο θα φορέσεις…», είπε.

Πήρα κι εγώ ένα φούξια με μαύρο.

-    «Δώσ’ το μου!», είπε.

Με γύρισε με την πλάτη προς εκείνη και ξεκούμπωσε το σουτιέν μου. Με γύρισε μπροστά και μου κατέβασε το κιλοτάκι σκύβοντας και ένιωσα την ανάσα της στο μουνάκι μου, χωρίς να πω τίποτα. Αμέσως μου είπε:

-    «Τι υπέροχο κορμί που έχεις! Δεν ξέρω… ενώ το έχω δει και το έχω αγγίξει πάλι, αυτή τη φορά νιώθω περίεργα.. τόσο που…»

-    «Που.. τι; Τι νιώθεις…;» της είπα με φωνή τρεμάμενη.

Ξαφνικά τα χείλη μας ενώθηκαν και άρχισε να με χαϊδεύει σε όλο μου το σώμα.

-    «Τζένη…», της είπα (έτσι την έλεγα πάντα). «Τόσο καιρό δεν είχες καταλάβει ότι το περίμενα αυτό;»

-    «Κι εγώ το ίδιο. Το περίμενα και το φαντάστηκα ότι το θέλεις…», μου είπε.

-    «Ναι, το θέλω!», είπα.

Με πήρε από το χέρι και πήγαμε στο κρεβάτι της, κρεβάτι μας από εδώ και πέρα, και μου είπε:

-    «Σε πειράζει; Νιώθεις όμορφα; Πες μου… σου αρέσει;», με ρώτησε.

-    «Ναι…», της είπα.

Εκείνη μου χάιδεψε τα μαλλιά, με φίλησε στο μάγουλο και με πήρε αγκαλιά. Τα χείλη της ακούμπησαν στα γυμνά βυζιά μου, αλλά δεν έκανα τίποτα παρόλο που με χάιδευε. Σήκωσε το πρόσωπό μου και κοιτάζοντας με στα μάτια μου είπε:

-    «Απόψε θέλω να μου κάνεις μια χάρη. Να σου πάρω εγώ την παρθενιά, αν θέλεις…»

Δάκρυα κύλησαν από μάτια μου και της είπα:

-    «Θα μου κάνεις τέτοιο δώρο;»

-    «Ναι! Το θέλω και σε αγαπώ πολύ…»

Με αγκάλιασε και τα χείλη της φίλαγαν τον λαιμό μου. Μου άρεσε αυτό. Άρχισε να μου αρέσει πολύ. Το φίλημά της ήταν υπέροχο. Αμέσως άφησα μια μικρή αναπνοή λίγο δυνατά. Το κατάλαβε και προχώρησε σε όλο μου το κορμί με την γλώσσα της. Ποτέ δεν με είχε ακουμπήσει χέρι ή γλώσσα τόσο ερεθιστικά και όταν έφτασε στο μουνάκι μου, με έγλειφε ατελείωτα. Άρχισα να ανάβω και αποφάσισα να μην κάνω πια πίσω. Αμέσως με ρώτησε:

-    «Τι έπαθες; Σου άρεσε το φιλί;»

-    «Ναι, πολύ!!!», είπα.

Τα χέρια της χάιδευαν τα βυζάκια μου και έκαναν τις ρώγες μου σκληρές. Έσκυψε και τις φίλησε με μανία. Έπιασα τα χέρια της και βάζοντας τα πάνω στις ρώγες μου της είπα:

-    «Μάθε με να χαϊδεύομαι… Να χαίρομαι τον έρωτα. Από τώρα εσύ είσαι η δασκάλα μου. Μην διστάζεις, προχώρα μωρό μου…»

Τότε εγώ αμέσως την φίλησα στο στόμα ενώ τα χέρια μου χάιδευαν τις βυζάρες της και τις σκληρές ρώγες της. Και ενώ με το χέρι της πίεζε το κεφάλι μου πάνω σ’ αυτές, με το άλλο χέρι της χάιδευε και τα δικά μου βυζάκια. Άρχισα να καυλώνω και το κατάλαβε και με το χέρι της χάιδευε το μουνάκι μου, που σιγά - σιγά έβαζε το δάχτυλο της όλο και πιο μέσα για να με κάνει δική της. Σε κάποιο σημείο σταμάτησε και με λίγη προσπάθεια με έκανε δική της ρωτώντας με:

-    «Πόνεσες…;»

-    «Όχι, σχεδόν καθόλου μωρό μου… Σε ευχαριστώ που με έκανες εσύ δική σου και είσαι η πρώτη μου αγάπη. Θα το θυμάμαι μέχρι να πεθάνω…», της είπα.

Τόση ήταν η καύλα μου, που την γύρισα κι έπεσα πάνω στην Τζένη και την χάιδευα παντού. Έβαλα το χέρι της πάνω στο μουνί της και της είπα:

-    «Δεν ξέρω τι να κάνω… Οδήγησε με εσύ…»

Προσπάθησε σιγά και έβαλα την γλώσσα μου στην τρύπα της και την έκανα να χύσει, ενώ και το δάχτυλο μου έμπαινε μέσα της. Το ξυρισμένο μουνί της μου άρεσε και είπα να με ξυρίσει κι εμένα μετά και την έκανα να χύνει. Έχωσα δυο δάχτυλα τότε και άρχισε να φωνάζει από ηδονή. Γύρισα ανάποδα και έβαλα το μουνί μου στο πρόσωπο της και άρχισε και εκείνη να με γλείφει όπως μπορούσε, αφού το έκανε σε εμένα για πρώτη φορά.

Χύναμε συνέχεια… Στο τέλος αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε και μου είπε:

-    «Ευχαριστώ…»

-    «Εγώ σε ευχαριστώ που έκανες κάτι που ήθελα καιρό…», της είπα.

Την πήρα, την πήγα στο μπάνιο να μου ξυρίσει το μουνάκι και μου έδωσε υπόσχεση ότι αυτό θα είναι το μεγάλο μυστικό μας, ακόμα και όταν παντρευτώ. Της υποσχέθηκα ακόμα περισσότερα και καλύτερα ερωτικά παιχνίδια… Με βεβαίωσε ότι θα με πάρει κι από πίσω για να είμαι ολότελα δική της.

Από τότε συνεχίζουμε μαζί τον έρωτα μας. Έκανα και δίαιτα και είμαι κούκλα. Με είδαν οι γονείς μου και τα έχασαν από την αλλαγή. Στην σχολή μου δε, όλοι και όλες μου την πέφτουν άλλα εγώ έχω την Τζένη, τη θεία μου, την πρώτη μου αγάπη. Θα σας πω και για την εμπειρία από πίσω δεν θα σας αφήσω έτσι…

(Copyright protected OW ref: 9587)