Η διευθύντρια μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Υπόθεση: Η φίλη μας πιάνει δουλειά σε ένα δικηγορικό γραφείο. Η ιδιοκτήτρια είναι μια πολύ δύστροπη 45άρα που της έκανε συνεχώς τη ζωή δύσκολη. Ένα βράδυ την κράτησε έως αργά. Κάποια στιγμή, χωρίς να θυμάται τι και πως, βρέθηκε δεμένη κι από εκεί και πέρα αρχίζει ένα μαρτυρικό βράδυ για τη φίλη που δυστυχώς δεν μπορεί να αποφύγει γιατί η διευθύντρια της είχε βρει έναν τρόπο για να την εκβιάζει, κι έτσι θα δεχόταν ότι κι αν της έκανε…

Η ιστορία:

Πριν από τρία χρόνια πήγα στην πρώτη μου δουλειά. Δακτυλογράφος σ’ ένα δικηγορικό γραφείο. Η διευθύντρια και ιδιοκτήτρια του γραφείου στην οποία έδωσα συνέντευξη ήταν μία γυναίκα γύρω στα 45 - εγώ είμαι 25 - ψηλή, ξανθιά με μεγάλο στήθος και αρκετά αυταρχική και δύστροπη. Η αλήθεια είναι πως είχα πολύ ανάγκη αυτή τη δουλειά και αποφάσισα να μείνω, παρά τον μικρό μισθό και το αυταρχικό της ύφος.

Είχαν περάσει δύο μήνες και η διευθύντριά μου παρόλο που υπήρχαν και άλλες κοπέλες στο γραφείο πάντα ζητούσε σ’ εμένα να μένω παραπάνω για να τελειώσω τις δουλειές. Είχα πραγματικά αρχίσει να τη μισώ.

Μου συμπεριφερόταν απαξιωτικά, ποτέ δεν με φώναζε με το όνομα μου, αλλά πάντα έλεγε «Έλα εδώ εσύ!».

Ένα βράδυ η ώρα είχε πάει έντεκα και δεν λέγαμε να φύγουμε. Είχα αποφασίσει να της πως ότι θέλω να φύγω αλλά μου έφερε και άλλες σελίδες. Τότε, για πρώτη φορά μου είπε να της παραγγείλω ένα χυμό και προσφέρθηκε να με κεράσει και μένα. Είπα να μην αρνηθώ και την προσβάλλω.

Μετά με έστειλε για τσιγάρα στο περίπτερο και όταν γύρισα ο χυμός μου ήταν στο γραφείο μου. Κάθισα να δουλέψω και τον ήπια περιμένοντας κάποια στιγμή να μου πει να φύγουμε, και αυτό ήταν το τελευταίο που θυμάμαι…

Όταν ξύπνησα τα χέρια μου και τα πόδια μου ήταν δεμένα στην μεγάλη ξύλινη πολυθρόνα της. Ήμουν ζαλισμένη και δεν μπορούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Το γραφείο ήταν σχεδόν σκοτεινό και αυτή με κοίταζε με ένα αλλόκοτο περίεργο ύφος.  Ήρθε κοντά μου, μου έβαλε στο στόμα ένα κόκκινο ελαστικό μπαλάκι που έδενε πίσω από το κεφάλι μου. Είχα πάθει σοκ. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Τότε μου είπε:

-    «Σήμερα θα σε γαμήσω γιατί δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω. Όχι ότι είσαι όμορφη, αλλά έτσι για να πάρεις ένα μαθηματάκι…»

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και καμιά θεά. Έχω ύψος 1.68, λεπτή μέση, πολύ μεγάλο στήθος με αρκετά σκούρες πεταχτές ρώγες και φουσκωτό στρογγυλό κωλαράκι. Είμαι λίγο γεματούλα.

Ήρθε κοντά μου και ξεκούμπωσε το πουκάμισό μου. Αφού με χαστούκισε, και χωρίς να μου αφαιρέσει το σουτιέν έβγαλε έξω τα τεράστια βυζιά μου. Εντωμεταξύ από την τρομάρα μου, οι ρώγες μου είχαν διογκωθεί και είχαν σκληρύνει απίστευτα. Άρχισε να μου τις τσιμπάει και να τις γρατζουνάει με τα νύχια της.

Μετά άρχισε να ψάχνει με μανία πάνω στο γραφείο και αφού βρήκε δυο κλιπς για χαρτιά, μου τα έβαλε στις ρώγες και πέθανα από τον πόνο. Τότε κάθισε μπροστά μου στο γραφείο της, και μου τράβαγε τα κλιπς δυνατά φωνάζοντας:

-    «Πουτανάκι, με τρέλαναν τόσο καιρό αυτές οι κατάμαυρες τεράστιες ρώγες σου μέσα από τα άσπρα πουκάμισα!»

Μετά αφού τα έβγαλε άρχισε να τις δαγκώνει και να τις ρουφάει με λύσσα. Μου τράβαγε τα βυζιά και τα χαστούκιζε με μανία. Κάποια στιγμή σήκωσε τη φούστα μου και άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα μου. Ξαφνικά σταμάτησε, άρχισε να με βγάζει φωτογραφίες σαν τρελή και με έλυσε.

Εγώ νομίζοντας ότι τελείωσε προσπαθούσα να ντυθώ και τότε με ρώτησε που νομίζω ότι πάω. Μου είπε ότι αν φύγω όλες οι φωτογραφίες μου θα δημοσιευτούν παντού. Τη ρώτησα τι θέλει να κάνω και μου είπε να το βουλώσω. Πήρε το κινητό της και την άκουσα να λέει:

-    «Ναι, απ’ το γραφείο. Έχω εδώ ένα πουτανάκι που θα μας διασκεδάσει πολύ και απόψε και όποτε θέλουμε!»

Εντωμεταξύ μέχρι να έρθει αυτός που κάλεσε, με διέταξε να κάτσω στο γραφείο μου και να δακτυλογραφήσω, αφού πρώτα βγάλω τα βυζιά μου έξω από το σουτιέν και τοποθετήσω μόνη μου αυτή τη φορά τα κλιπς. Δεν είχα άλλη επιλογή...

Μετά από δεκαπέντε λεπτά χτύπησε το κουδούνι και μπήκε μέσα μια φίλη της. Πήγε να ανοίξει λέγοντας μου να μην τολμήσω να κουνηθώ από το γραφείο. Η φίλη της βλέποντας με, ήρθε από πάνω μου, μου έβγαλε τα κλιπς από το στήθος και άρχισε να τραβάει τις ρώγες μου.

Κάθισαν στον καναπέ, μου είπαν να γονατίσω και να πάω προς το μέρος τους. Μου είπαν να βγάλω τη φούστα και το εσώρουχο μου και άρχισαν να αγγίζουν με τα τακούνια τους μία το μουνί μου και μία τις ρώγες μου.

Μετά η διευθύντρια μου, μου είπε να γλείψω τις ρώγες της φίλης της που ήταν ήδη ερεθισμένες, ενώ η ίδια έτριβε με μανία το ξανθό μουνί της. Σηκώθηκε απότομα από τον καναπέ, και όταν γύρισε φορούσε ένα στραπόν. Με γύρισε στον καναπέ πάνω στη φίλη της και άρχισε να με γαμάει με μανία φωνάζοντας:

-    «Ξεσκισμένο πουτανάκι, θα σε σκίσω! Θα κάνω τη μουνάρα σου να χύνει τρελά!»

Ενώ η φίλη της μου πιπιλούσε τις ρώγες και τις δάγκωνε, χαστουκίζοντας με. Το περίεργο είναι ότι τελείωσα με σπασμούς στα χέρια τους. Αλλά δεν τους έφτανε αυτό… με ξάπλωσαν στον καναπέ και μου είπαν να αυνανιστώ μέχρι να χύσω, ενώ αυτές γελούσαν, με φωτογράφιζαν και με άγγιζαν παντού σαν να ήμουν αντικείμενο.

Την άλλη μέρα πήγα στο γραφείο με σκοπό να την απειλήσω ότι θα την καταγγείλω αν δε μου δώσει τις φωτογραφίες, αλλά με φώναξε στο γραφείο της πριν προλάβω να μιλήσω και μου είπε ότι αν κάνω το παραμικρό θα τα δω όλα στο ίντερνετ.

Μου είπε να κλειδώσω την πόρτα, και ότι κάθε φορά που θα με ζητάει στο γραφείο της θα πρέπει να μπαίνω μέσα να βγάζω έξω τα βυζιά μου, να τρίβω τις ρώγες μου για να σκληραίνουν και να περιμένω έτσι τις εντολές της. Επίσης, μου είπε ότι θα είμαι πάντα διαθέσιμη, οποιαδήποτε ώρα, με ξυρισμένο τελείως το μουνάκι μου, και απόλυτα υπάκουη.

Άλλωστε το ίδιο βράδυ με πήγε στο σπίτι της φίλης της, όπου ήταν άλλες τρεις γυναίκες, και αφού μου φόρεσαν κολάρο και στολή υπηρέτριας αφήνοντας το στήθος μου και το μουνί μου ακάλυπτα, με έβαλαν να τις σερβίρω όλο το βράδυ, και με άγγιζαν παντού, με χτυπούσαν και με γαμούσαν με δονητές και στραπόν στο μουνάκι και στον κώλο.

Το ίδιο συνεχίζεται και σήμερα, όποτε η διευθύντρια μου έχει διάθεση...

(Copyright protected OW ref: 9439)