Δημόσια αυτοϊκανοποίηση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι κάποια η οποία έχει αναγάγει την απλή αυτοϊκανοποίηση σε ιεροτελεστία και σε φετίχ.

Αυνανίζομαι από μικρή. Και ενώ από δεκαεννιά χρονών είμαι σεξουαλικά ενεργότατη με άνδρες, όταν αυνανίζομαι στο μυαλό μου κυριαρχούν μόνο γυναικείες εικόνες.

Τα περιοδικά και γενικά οι εικόνες που μας βομβαρδίζουν δείχνουν τις γυναίκες σε κάθε πιθανή εκδοχή. Γυμνές, ημίγυμνες, με διάφανα ρούχα, κλπ.

Πολλές φορές, ξεφυλλίζοντας κάποιο περιοδικό ή απλά βλέποντας στο δρόμο κάποια γυναίκα αισθησιακή, καυλώνω απίστευτα και θέλω να αυνανιστώ άμεσα.

Έχω βρει τον τρόπο να το κάνω δημόσια. Ναι, δημόσια. Και πιστέψτε με είναι καταπληκτικό. Κανείς δεν με έχει καταλάβει. Και η ηδονή είναι ασύλληπτη.

Το έχω κάνει σε ταξί, σε ασανσέρ, στο γραφείο, σε σινεμά, στην παραλία. Και ο οργασμός που με κατακλύζει είναι πιο δυνατός από οποιονδήποτε άλλον. Απλά γιατί το κάνω δημόσια. Με "μάρτυρες" οι οποίοι δεν κατάλαβαν τίποτα.

Η πιο δυνατή εμπειρία ήταν κάποτε στο βίντεο κλαμπ. Με τρέλαινε η υπάλληλος που δούλευε εκεί. Μια κοπέλα μυστήρια. Φορούσε μόνο μαύρα ρούχα, πολύ όμορφη και αισθησιακή. Κάθε φορά που την έβλεπα καύλωνα απίστευτα. Ένα βράδυ πήγα κατά τις 10:30 λίγο πριν κλείσει το βίντεο κλαμπ. Ήταν μόνη της. Κανείς πελάτης.

Πήγα στις ταινίες πρώτης προβολής. Έκανα ότι έψαχνα αλλά τα μάτια μου ήταν κρυφά κολλημένα πάνω της.

Έβαλα με τρόπο το χέρι μου κάτω από το παλτό μου (ήταν και χειμώνας βολικό) και πέρασα τα δάχτυλά μου πάνω από την δεξιά μου ρώγα.

Ήδη σκληρή και ορθωμένη. Το άγγιγμα αυτό έστειλε κύματα καύλας στο μουνί μου. Ήδη υγρό, ανοιχτό και παλλόμενο. Έπρεπε να χύσω. Δεν γινόταν.

Εκείνη καθόταν στο κομπιούτερ και καταχωρούσε κάτι κωδικούς. Κάθε λίγο διόρθωνε την θέση της στο στενό σκαμπό. Τα βυζιά της κουνιόνταν ελαφρά και ο κώλος της ασφυκτιούσε μέσα στο στενό κολάν.

Πήγα στην γωνία εκεί που ήταν τα dvd τα πολεμικά. Έβλεπε το πρόσωπό μου μόνο. Ξεκούμπωσα με τρόπο το παντελόνι. Μόνο το φερμουάρ. Γλίστρησα το δάχτυλό μου μέσα. Ποτέ δεν φοράω εσώρουχο. Μου αρέσει να νιώθω το μονίμως καυλωμένο μουνί μου να τρίβεται στα ρούχα. Ούτε όταν φοράω φούστα.

Ήμουν σχεδόν έτοιμη. Με ελάχιστες κινήσεις στην τρελαμένη μου κλειτορίδα έχυσα με σπασμούς. Ένιωθα το μουνί μου να ανοιγοκλείνει πάνω στον καβάλο του παντελονιού.

Είχα κοκκινίσει. Τα μάγουλά μου είχαν γίνει φωτιά. Πήρα στην τύχη ένα dvd και πήγα προς το μέρος της για να μου χρεώσει τον κωδικό. Την ώρα που έπαιρνε την θήκη από το χέρι μου, το μουνί μου ανοιγόκλεινε ακόμη. Αν κατάλαβε κάτι, δεν είπε τίποτα. Κοίταξε με απορία το κοκκινισμένο μου πρόσωπο.

Έφυγα και πήγα σπίτι. Κατέβασα το παντελόνι μου, χωρίς να βγάλω κανένα άλλο ρούχο, μισάνοιξα την κουρτίνα του σαλονιού, κάθισα στο μπράτσο του καναπέ και άρχισα να το τρίβω αργά, βασανιστικά... καύλωνα έτσι όπως ήμουν μισοντυμένη και αυνανιζόμουν με την κουρτίνα μισάνοιχτη.

Γρήγορα ελευθέρωσα μια ρώγα από το σουτιέν και την έβγαλα έξω. Την πήρα στα χείλη μου και την έγλειφα. Την δάγκωνα απαλά. Έχυσα βογκώντας.