Ελίνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Αγαπητές μου φίλες και φίλοι…
Μετά από πολύ - πολύ καιρό αποφάσισα να ξαναγράψω κάποια από τις εμπειρίες μου και να την ξαναστείλω κάπου για δημοσίευση.

Όπως θα έχουν καταλάβει οι πιστές μου αναγνώστριες, από την εποχή του site του ασυναγώνιστου Ευταξία, οι ιστορίες μου αναδημοσιεύτηκαν από διάφορες ή διάφορους άσχετους, σε διάφορα άσχετα sites, χωρίς την έγκριση μου.

Δεν πειράζει. Έτσι και αλλιώς τα γραπτά μου είναι αφιερωμένα και ανήκουν στο πάθος μου… Στις γυναίκες. Και αυτό δεν αλλάζει, όσο άσχημη ή και χυδαία κι αν είναι η χρήση τους από τρίτους.

Όπως ήταν γνωστό και από τότε οποιοσδήποτε άνδρας μπορεί να διαβάσει και να απολαύσει ότι γράφω αλλά τους παρακαλώ όλους κατ’ αρχάς να σέβονται το γραπτό και να μην προσπαθούν να έρθουν σε επαφή μαζί μου προσποιούμενοι ότι είναι γυναίκες.

Κάτι τέτοιο είναι απλά γελοίο! Και εξαιρετικά δύσκολο να το πετύχουν δεδομένου του ότι η γυναικεία ευαισθησία και ο γυναικείος τρόπος του φέρεσθαι δεν αντιγράφεται. Είναι ένας κώδικας που δεν έχει σπάσει από κανένα χάκερ.

Απολαύστε λοιπόν, το γυναικείο πάθος, εσείς εκπρόσωποι του ανδρικού φύλου αλλά σας παρακαλώ μείνετε μακριά… Δεν έχετε τίποτα που να ενδιαφέρει κάποια σαν εμένα. Ούτε εσωτερικά αλλά και ούτε εξωτερικά. Αυτό είναι όλο.

Αγαπημένες μου φίλες…
Από την τελευταία φορά μου μιλάγαμε έχουν περάσει πολλά χρόνια… Άλλο να είσαι τριάντα και άλλο να είσαι τριάντα πέντε. Ναι, τριάντα πέντε. Τριάντα ένα όμως είναι και η Ελίνα… Η Ελίνα… Ναι, η Ελίνα.

Όπως είναι πολύ συνηθισμένο τη γνώρισα σε ένα πάρτι. Μόλις είχα έρθει από το Λονδίνο, όπου όπως θα θυμούνται οι περισσότερες από εσάς κατοικώ καθ’ όλη τη διάρκεια του εργάσιμου έτους λόγω της εργασίας μου στο τομέα των οικονομικών, και πριν προλάβω καν να ξεκουραστώ μια ημέρα αναγκάσθηκα να πάω στο πάρτι μιας φίλης, στο σπίτι της στο γνωστό και μη εξαιρετέο τρίγωνο που σχηματίζουν η οδός Ηρώδη Αττικού, η Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου και η οδός Ρηγίλλης.

Η φίλη μου, γνωστή στο χώρο της εκμετάλλευσης έργων τέχνης, διατηρεί ένα πολύ όμορφο διαμέρισμα, λιτό και αρχοντικό και έχει και ένα ιδιαίτερα αναπτυγμένο ταλέντο στο να στήνει πετυχημένα πάρτι, οπότε πήγα!

Ως συνήθως ο περισσότερος κόσμος ήταν τα γνωστά νεόπλουτα ζευγάρια με τα ακριβά αλλά μάλλον κακόγουστα ρούχα, την περιποιημένη αλλά πολύ στη μόδα συνολικά παρουσία, το γνωστό χαμόγελο με τα λευκά ομοιόμορφα δόντια και την ψεύτικη καλή διάθεση… Η καλή παλιά αστική τάξη της περιοχής ήταν απούσα.

Με έπιασε μια ελαφριά κατάθλιψη με το γενικό χάλι. Μέχρι που την είδα!

Ήταν εκεί, στην άλλη άκρη του πάρτι και με κοιτούσε. Πως να σας τη περιγράψω… Αν θα ήθελα να σας τη δείξω με κάποιο τρόπο τότε θα σας έλεγα να ψάξετε για μια φωτογραφία της αγγλίδας ηθοποιού Lena Headey… Ναι, η Headey της μοιάζει πολύ και έχουν και το ίδιο όνομα.. Lena, Ελίνα.

Ψηλή για γυναίκα, γύρω στο 1.75 και με σκούρα μαλλιά. Αλλά το πρόσωπο… Το πρόσωπο της… Μια πραγματική ελληνίδα θεά. Δείτε τη Headey σας παρακαλώ, της μοιάζει πολύ. Φορούσε ένα ολόμαυρο κομψό φόρεμα με πολύ βαθύ ντεκολτέ με συνέπεια να τονίζονται δύο υπέροχα στήθη στρογγυλά και σφιχτά σαν πορτοκάλια.

Ένας κόμπος ανέβηκε στο λαιμό μου. Φανταζόμουν ήδη τα στήθη της να τρίβονται στα δικά μου, κάπως μικρότερα αλλά εξίσου σφικτά! Δεν φορούσε σουτιέν… Ήταν ολοφάνερο. Οι ρώγες απ’ τα στήθη της είχαν μεγαλώσει και σκληρύνει και διαγραφόντουσαν τόσο έντονα στο μεταξωτό φόρεμα που δεν μπορούσα να μην υγράνω τα χείλη μου με τη γλώσσα μου.

Ήθελα τόσο μα τόσο πολύ να τα δαγκώσω, να τα γλείψω, να τα φάω τα στήθη της… Και να έχω αυτό το θεϊκό πρόσωπο, αυτή τη θεά με τα μαύρα μάτια της να με κοιτάει την ώρα που θα βογκάει απ’ την ηδονή.

Είχα αρχίσει να υγραίνομαι ανάμεσα στα μπούτια. Είχε αρχίσει να με πιάνει εκείνη η τρέλα που με πιάνει όταν, πολύ σπάνια είναι η αλήθεια, συναντώ κάποια τόσο εντυπωσιακά απίθανα όμορφη, με ένα πολύ ιδιαίτερο και εσωτερικό τρόπο, γυναίκα του επιπέδου μου.

Την ήθελα. Την ήθελα αφόρητα και έντονα. Με κοιτούσε με ένα ιδιόμορφο πολύ ελκυστικό χαμόγελο, λίγο στραβώνοντας τα χείλη! Πήρα δύο ποτήρια σαμπάνια απ’ ένα σερβιτόρο και διασχίζοντας ολόισια, διαμέσου όλου του πάρτι, την απόσταση που μας χώριζε την πλησίασα και της έδωσα το δροσερό ποτήρι.

Το πήρε… Και χωρίς να χάσει το χαμόγελο της μου είπε:

-    «Εσύ θα είσαι η ‘Εμμα… Μου είπε για σένα η Μαντώ. Μου είπε ότι θα έρθεις κι εσύ μόνη σου στο πάρτι κι αν είναι να κάνουμε παρέα μια και είμαι κι εγώ μόνη…! Είμαι η Ελίνα!»

-    «Ω! Ελίνα! Τι ωραίο όνομα! Ναι, είμαι η Έμμα και όντως είμαι μόνη. Εσύ είσαι μόνη εδώ ή μόνη γενικά;»

-    «Μμμ… Μόνη γενικά… Πειράζει;»

-    «Ω! Όχι… Τι να πειράξει; Κάθε άλλο! Να σου πω κάτι; Μου είναι ανυπόφορο το πάρτι… Εδώ όλοι είναι ζευγάρια, παντρεμένοι κλπ… Δεν το σκάμε να πάμε πουθενά αλλού;»

-    «Ω! Έμμα… Σα να διαβάζεις τη σκέψη μου! Μήπως τη διαβάζεις τελικά;»

-    «Τι να σου πω…; Καταλαβαίνω πολλά… Δεν διαβάζω τη σκέψη αλλά καταλαβαίνω πολλά…»

-    «Και τι καταλαβαίνεις τώρα από εμένα, Έμμα;»

Στεκόμουν δίπλα της κοιτώντας και οι δύο μας τον κεντρικό χώρο του πάρτι. Έριχνα κλεφτές ματιές κατευθείαν μέσα στο ντεκολτέ στα βυζάκια της και μου ήταν εντελώς αδύνατο να συγκρατηθώ και να μην σκύψω στο πανέμορφο αφτάκι της και να της πω με λιγωμένη από τον πόθο φωνή:

-    «Καταλαβαίνω ότι είσαι μούσκεμα απ’ την καύλα ανάμεσα στα μπουτάκια σου! Ότι τα υγρά έχουν μουσκέψει το βρακάκι σου και ότι θέλεις επειγόντως να σου τα ρουφήξω με τη γλώσσα μου και να τα πιώ όλα, πάθος μου τρελό! Θέλω να χώσω τη γλώσσα μου όλη μεσ’ στην τρυφερή τρυπούλα του μουνιού σου, καυλωμένο μου μουνάκι και να σου χώσω μεσ’ στο πεινασμένο κωλαράκι σου όλα μου τα δάκτυλα, τρέλα μου!»

Έμεινε άφωνη και με διάπλατα τα υπέροχα μάτια της, μετά από αρκετή σιωπή, μου είπε έξαφνα βραχνιασμένη:

-    «Ω! Μα εσύ στ’ αλήθεια διαβάζεις τη σκέψη! Μόνο σε ένα έκανες λάθος… Δεν φοράω καθόλου βρακάκι κι αν δεν κάνουμε κάτι τα υγρά μου θα τρέξουν μέχρι κάτω απ’ το φόρεμα, σαν να έχω κατουρηθεί, και θα γίνω ρεζίλι!»

Το γεγονός ότι δεν φορούσε βρακί με τρέλανε εντελώς. Ένιωσα ένα βουβό οργασμικό τρόμο να με κυριεύει. Ήταν ασύλληπτο το πόσο την ποθούσα εκείνη τη στιγμή.

-    «Τρέλα μου, Ελίνα μου… Το σπίτι μου είναι σε απόσταση πενήντα μέτρων. Θα έρθεις…;»

Δεν μου απάντησε… Μόνο με τράβηξε πίσω απ’ τον τοίχο που ακουμπάγαμε, σε ένα άδειο διάδρομο, έχωσε το ένα μπούτι της ανάμεσα στα δικά μου, φορούσα κι εγώ κοντό γαλάζιο μεταξωτό φόρεμα, έπιασε με τα δύο της χέρια σφιχτά τα κωλομέρια μου και με τρομερή βία έχωσε την υπέροχα κατακτητική γλώσσα της βαθιά μέσα μου μέχρι κυριολεκτικά το λαρύγγι μου!

Δεν έχω ξανανιώσει κάτι τέτοιο! Δεν έχω μεγάλη γλώσσα αλλά έχω εκπαιδευτεί να την χώνω βαθιά στα μουνάκια και στις κωλοτρυπούλες απ’ τις ερωμένες μου αντικαθιστώντας, επαρκέστατα κατά τα λεγόμενα τους, ακόμα και τον καλύτερο φαλλό, αλλά η γλώσσα της Ελίνας ήταν ασύλληπτη!

Δεν μπορείτε να με καταλάβετε, δεν μπορείτε να με νιώσετε! Ήθελα, πέθαινα να με βάλει κάτω εκείνη τη στιγμή και να με γαμήσει στο καυλωμένο, στο τρελαμένο το μουνάκι μου με κείνη τη γλώσσα από φωτιά που έκρυβε στο στόμα της.

Δεν κατάλαβα πως πήγαμε στο σπίτι μου…

Μόλις μπήκαμε μέσα, πέταξε με μια χαριτωμένη κίνηση των ποδιών τα πεδιλάκια της, κάθισε, σχεδόν ξάπλωσε με την πλάτη στον καναπέ και τότε, και τότε Θεέ μου κόντεψα να λιποθυμήσω! Άνοιξε ψηλά και ορθάνοιχτα τα υπέροχα, τα μακριά λεπτά και γυμνασμένα πόδια της ακουμπώντας τα γόνατα στους ώμους και με τα δύο χέρια της, μαλακά και τρυφερά άνοιξε τα υπέροχα μουνόχειλα από το πιο πανέμορφο μουνάκι και μου είπε:

-    «Είδες τώρα που δεν φοράω βρακί; Έλα και ρούφα με, μουνάρα μου! Έλα, καύλα μου και πάρε το μουνάκι μου, γλείψε και γάμα μου τον κώλο! Σε ποθώ, σε λατρεύω! Κάνε με γκόμενα σου, γάμα με, πήδα με, σκίσε με!»

Φυσικά και δεν άντεξα ούτε δευτερόλεπτο. Ένιωσα, κατάλαβα ότι η στιγμή δεν ήταν κατάλληλη για φιλιά και τρυφερό πάθος. Η στιγμή απαιτούσε να γαμηθούμε μέχρι θανάτου. Το ένιωθα, το ήθελα και αυτό ακριβώς είχε ανάγκη και εκείνη.

Από ένα συρτάρι έβγαλα πολύ γρήγορα και φόρεσα χωρίς να γδυθώ ή να βγάλω το βρακί μου, ένα ζωνάτο ψεύτικο φαλλό, πανάκριβο, πολύ υψηλής ποιότητας και πήγα από πάνω της. Με το ένα πόδι πάτησα πάνω στον καναπέ και με το άλλο πιο ψηλά στην πλάτη του έτσι ώστε να είμαι ολόκληρη σχεδόν πάνω από το πανέμορφο κεφάλι της.

Εκείνη, που με έβλεπε όλη από κάτω, σαν να τρελάθηκε από την καύλα άρπαξε τον ψεύτικο τεράστιο φαλλό και τον ρούφηξε ολόκληρο μέχρι το λαρύγγι!! Άρχισε να βγάζει ήχους πνιγμού και τρέλας… Με έσπρωξε για να τον βγάλει και μέσα στην παραφορά της καύλας ούρλιαξε:

-    «Γάμα με, πήδα το λαρύγγι μου καύλα μου, ξέσκισέ το, είναι όλο δικό σου, αγάπη μου, τρέλα μου!»

Άρχισα να την πηδάω με ρυθμό στο στόμα, στο λαρύγγι αλλά η προσεκτική μου κίνηση δεν της έφθανε, χτυπιόταν πάνω στο φαλλό με δύναμη σε βαθμό να φοβάμαι μην της κάνω ζημιά στο λαιμό! Το κατάλαβε, η άτιμη, και μου είπε:

-    «Αντέχω, γάμα με, σκίσε μου το λαρύγγι σε παρακαλώ!»

Άρχισα να την πηδάω πιο δυνατά μέχρι που από την τρέλα και την καύλα τα μάτια της άρχισαν να τρέχουν νερό τα δάκρυα και να φαίνεται μόνο το ασπράδι τους. Ξαφνικά, με ένα απίθανο ήχο έβγαλε το φαλλό απ το λαρύγγι της, έπεσε στα τέσσερα μπροστά από τον καναπέ και μου τούρλωσε τον κώλο κι από κάτω το υπέροχο μουνί της!

-    «Σε παρακαλώ, μην με λυπάσαι… Θέλω να είμαι η σκλάβα σου… Η γκόμενα σου, η γυναίκα σου, γυναίκα μου, έρωτα μου, πήδα με σε παρακαλώ!»

Και με τα χεράκια της άνοιγε τον κώλο της και το μουνί της διάπλατα. Έχει ένα μικρό πανέμορφο ροζ μουνί και εξίσου μικρούλα, ροζ και πεντακάθαρη κωλοτρυπούλα. Δεν άντεχα και πριν να κάνω αυτό που ήθελε και που είχε ανάγκη ήθελα να κάνω και αυτό που είχα ανάγκη και εγώ!

Έπεσα και εγώ στα τέσσερα και με τρελή λύσσα έχωσα ολόκληρη τη γλώσσα μου μες’ στον κώλο της! Θεέ μου… Θα μπορούσα να πεθάνω εκείνη τη στιγμή! Πέθανα εκείνη τη στιγμή! Έπιασα με τα δύο μου χέρια τα δύο θεϊκά κωλομέρια της και άρχισα να την γαμάω με τη γλώσσα μου.

Πρέπει να της άρεσε πάρα πολύ γιατί σταμάτησε τις τρελές φωνές και τις τσιρίδες και άρχισε να βογκάει με βαθιά όλο καύλα φωνή. Την γαμούσα πολύ, ασταμάτητα, με πάθος και με δύναμη. Η γλώσσα μου είχε γίνει τεράστια και σκληρή σαν αληθινός φαλλός αλλά με την ευλυγισία και την τρέλα που μόνο μια γλώσσα μπορεί να έχει!

Οι οργασμοί της ήταν ένα όνειρο! Χτυπιόταν πάνω μου, με έβριζε και με παρακαλούσε! Αφού έχυσε για τρίτη φορά με τη γλώσσα μου βαθιά μέσα στον κώλο της την έστησα στα τέσσερα και της καταγάμησα το μουνάκι με τον ψεύτικο φαλλό, όσο δεν το έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου.

Την γάμησα πάρα πολύ γυρνώντας την και ανάσκελα και την ώρα που την γαμούσα την φιλούσα με πάθος στο στόμα όπως δεν έχω φιλήσει ποτέ καμία! Όση ώρα την γαμούσα ερχόμουν σε τρελούς οργασμούς καθότι ο ψεύτικος φαλλός είχε μια ειδική μαλακή προεξοχή ακριβώς στο σημείο της κλειτορίδας μου και με τρέλαινε!

Παρόλα αυτά, όταν αυτή η πρώτη τρέλα καταλάγιασε και ηρεμήσαμε και εγώ και εκείνη είχα ακόμη τρελή όρεξη και πάθος για το κορμί της και για όλα της.

Τότε ήταν που η Ελίνα μου είπε το ωραιότερο πράγμα που έχω ακούσει στη ζωή μου:

-    «Έμμα μου, αγάπη μου… Ήσουν, είσαι και θα είσαι η πρώτη και μοναδική γυναίκα στη ζωή μου!»

-    «Τι θέλεις να πεις, Ελίνα μου, πάθος μου; Δεν έχεις ξανακάνει έρωτα με γυναίκα;»

-    «Έμμα μου, αγάπη μου… Δεν έχω ξανακάνει έρωτα ούτε με γυναίκα αλλά ούτε και με άνδρα. Μόνο μόνη μου το έκανα και ποτέ στο μουνάκι. Χιλιάδες φορές έχω αυτοϊκανοποιηθεί γαμώντας με ότι εύρισκα και με μια φωτογραφία σου στο χέρι μου. Σε λατρεύω εδώ και πολλά χρόνια, Έμμα μου αγάπη μου. Ήμουν στο LSE μαζί σου αλλά τρία χρόνια νεότερη και δεν με πρόσεξες ποτέ… Εγώ όμως σε ακολουθούσα. Σε ακολουθούσα παντού! Μέχρι που έπιασα δουλειά στο μαγαζάκι της Μαντάμ Μαλρό που ψώνιζες τα εσώρουχα σου. Σε κοιτούσα! Κρυφά και φανερά να τα δοκιμάζεις! Έχω φωτογραφίες σου απ’ το κρυφό μπουντουάρ της Μαντάμ. Σε έχω δει στα διάφορα spa της πόλης και σε έχω δει και με την κινέζα υπηρέτρια και ερωμένη σου. Είσαι το πάθος της ζωής μου, Έμμα μου… Άφησε με να σε γλείψω…»

Και πριν προλάβω να πω ή να κάνω οτιδήποτε ήμουν ανάσκελα στο πάτωμα με τα γόνατα μου να ακουμπάνε στους ώμους μου και τα πόδια ορθάνοικτα διάπλατα. Η Ελίνα μου ρουφούσε υπέροχα το μουνάκι με τα χείλη της και μου γάμαγε τρυφερά τον κώλο με δύο από τα πανέμορφα ντελικάτα δακτυλάκια της.

Στον τεράστιο ολόσωμο καθρέπτη απέναντι μπορούσα και την έβλεπα από πίσω, πεσμένη στα τέσσερα, να μου γλύφει το μουνί, με το ένα χέρι να μου γαμάει τον κώλο και με το άλλο να γαμάει πρόστυχα το μουνάκι της με τον φαλλό! Θεέ μου… Δεν έχω δει τίποτα ομορφότερο!

Έχυσα, έχυσα, έχυσα χιλιάδες φορές… Τα υγρά του μουνιού μου πεταγόντουσαν σαν να κατουριέμαι μια, δύο, τρεις, τέσσερις, χιλιάδες φορές… Η Ελίνα, η καύλα μου, τα μάζευε και τα έτριβε χαμογελώντας πάνω στα σφριγηλά και απίθανα καυλιάρικα βυζάκια της. Δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη…

Ο έρωτας μου με την Ελίνα συνεχίζεται. Η τρυφερότητα που διαρκώς ψάχνω στην ζωή μου δεν υπάρχει όταν γαμιόμαστε. Την γαμάω και με γαμάει με αχαλίνωτο πάθος και δύναμη ανά πάσα ώρα και στιγμή. Τις ώρες που δεν γαμιόμαστε είναι το πιο τρυφερό λουλούδι της ζωής μου.

Έχουμε το ίδιο κορμί και μοιραζόμαστε τα ρούχα μας όχι από γυναικεία ματαιοδοξία αλλά επειδή μας αρέσει να μπαίνουμε η μία μέσα στα ρούχα της άλλης. Της αρέσει να με βάζει να αυτοϊκανοποιούμαι μπροστά της και αυτή να αυτοϊκανοποιείται μπροστά μου!

Της έκανα δώρο μια συλλογή από πανάκριβους γιαπωνέζικους ξύλινους δονητές, σκέτα έργα τέχνης. Πεθαίνει να γαμιέται με αυτούς εμπρός μου. Προχθές είχε πέσει στα τέσσερα, είχε βεντουζάρει ένα δονητή στην πλάτη του κρεβατιού και τον έπαιρνε στον κώλο, με το ένα χέρι γαμούσε με ένα άλλο το μουνάκι της και με το άλλο χέρι γαμούσε το λαρύγγι της… Το ίδιο και εγώ!

Μόλις μπήκα στο δωμάτιο και την είδα μου έστριψε από την καύλα… Ότι έκανε εκείνη έκανα και εγώ! Αυτό ήθελε! Γαμιόμουνα σαν την σκύλα μπροστά της από παντού! Και όποια έχυνε, αν δεν χύναμε μαζί, έβγαζε με φούρια το δονητή από το μουνί και κατάβρεχε με τα υγρά την άλλη!

Τρέλα σας λέω! Δεν έχω ευχαριστηθεί ποτέ στην ζωή μου τον έρωτα όσο με την Ελίνα! Είναι ο θησαυρός μου…

Είχα πολλές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια… Σχέσεις με τρυφερότητα και περιεχόμενο… Όμως… Όμως όταν υπάρχει αυτή η τρελή σωματική έλξη όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα και τρίτα. Δεν νιώθω λεσβία… Όλες οι φίλες μου και οι παλιές μου αναγνώστριες το ξέρουν αυτό.

Αγαπάω πολύ τη γυναίκα. Μου αρέσει η γυναίκα και η ομορφιά της, η αισθητική της. Και αυτό είναι όλο.

Εμμα

Λονδίνο 06.08.2010