Η συμφοιτήτρια και η φίλη της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Από το πρωί είχα τις απίστευτες καύλες... αλλά έπρεπε να πάω στη σχολή... Μετά τη σχολή είχα κανονίσει για καφέ στο σπίτι μιας συμφοιτήτριας μου, της Michelle, από τη Γαλλία.

Φόραγα ένα μικροσκοπικό φουστάκι και ένα λευκό αμάνικο φανελάκι. Το σουτιέν μου ίσα που ‘’κράταγε’’ το μεγάλο μου στήθος το οποίο ήταν έτοιμο να εκραγεί, αλλά και το μουνάκι μου δεν ήταν και σε καλύτερη μοίρα. Το λευκό μου στρινγκάκι στο πίσω μέρος αντί για κορδονάκι είχε αλυσιδίτσα. Αυτή τριβόταν και στις δύο μου τρυπούλες... ατέλειωτη καύλα!

Η Michelle ήταν μια κοπέλα μιγάδα, με μακριά μαύρα μαλλιά και τέλειο πρόσωπο. Ψηλή, με μεγάλα στητά βυζάκια και ένα απίστευτο κωλαράκι! Τα χείλη της κόλαση, σαρκώδη και καλοσχηματισμένα... Αυτή σκεφτόμουν και είχα ανάψει ακόμα πιο πολύ!

Επιτέλους έφτασα, ανοίγοντας την πόρτα έχασα τα λόγια μου…! Η Michelle εμφανίστηκε με ένα λιλιπούτιο baby-doll, το στρινγκ της μετά βίας κάλυπτε το ξυρισμένο της μουνάκι και το φανελάκι της δαντελωτό και ανύπαρκτο. Οι τεράστιες ρώγες της έτοιμες να το σκίσουν!

Το όλο θέαμα με είχε καυλώσει ακόμα πιο πολύ, ήθελα να την γαμήσω από παντού! Μετά το πρώτο σοκ την ακολούθησα και απάντησα μηχανικά στο τι θα ήθελα να μου προσφέρει… Όχι, δεν ήθελα χυμό που είπα, αλλά τη μουνάρα της...

Μετά από λίγη ώρα εμφανίστηκε από το υπνοδωμάτιο της φίλης μου μια ξανθιά κουκλάρα με ατέλειωτα πόδια και στήθος απίθανο! Αυτό που ακολούθησε λίγα δευτερόλεπτα μετά δεν υπήρχε ούτε στην πιο τρελή μου φαντασίωση!

Η ξανθιά άρχισε να γλείφει το λαιμό και τη σχισμή του στήθους της Michelle. Εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται, μέχρι που ήρθε η φίλη μου και άρχισε να γλείφει το λαιμό μου.

Σε λίγα λεπτά ήμασταν και οι τρεις στο πάτωμα να γλείφουμε η μία την άλλη. Οι πρώτοι οργασμοί δεν άργησαν να έρθουν... Το απίθανο γαμήσι συνεχιζόταν με αλληλογλειψίματα και δάχτυλα να μπαινοβγαίνουν στα μουνάκια μας.

Κάποια στιγμή και οι δύο σηκώθηκαν και εξαφανίστηκαν. Σε δύο λεπτά εμφανίστηκαν φορώντας από ένα stra-on η κάθε μία! Η καύλα μου είχε φτάσει στο κόκκινο. Με μιας άρχισαν να με τσιμπουκώνουν με τα strap-on.

Η φίλη μου ξάπλωσε και μου ζήτησε να κάτσω πάνω στο τεράστιο πουτσοκέφαλο του strap-on. Το μουνί μου το κατάπιε μονομιάς… Άρχισε να με γαμάει στην αρχή αργά και μετά να με ξεσκίζει. Τα υγρά μου έτρεχαν στα πόδια μου και στην κοιλιά της φίλης μου.

Ξαφνικά νιώθω έναν δυνατό πόνο στο κωλαράκι μου. Η ξανθιά έμπαινε βίαια μέσα μου και μου το άνοιγε! Άρχισαν να με γαμάνε συγχρονισμένα και δυνατά, δυνατά και όσο πιο βαθιά μπορούσαν…

Τα χύσια μου δεν άργησαν… έχυνα και από τις δύο τρύπες μου ταυτόχρονα! Ένας πολύ δυνατός οργασμός προκλήθηκε και η φωνή μου ακούστηκε σε όλο την πολυκατοικία!

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη, με αλλαγή στάσεων και θέσεων, παρτενέρ και «παιχνιδιών». Το απίθανο τρίο συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες…

Καθόλη τη διάρκεια των σπουδών μας βρισκόμασταν σχεδόν καθημερινά αλλά και μετά το τέλος της φοιτητικής μας ζωής βρισκόμασταν και βρισκόμαστε ακόμα…