Home alone

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ένα Σαββατοκύριακο ολομόναχος σπίτι. Μπορεί να ήμουν 23 χρονών αλλά δυστυχώς έμενα ακόμη με τους δικούς μου όπως οι περισσότεροι στην ηλικία μου. Έτσι αυτά τα Σαββατοκύριακα που οι δικοί μου πήγαιναν στο χωρίο ήταν για μένα Σαββατοκύριακα ατελείωτης μαλακίας. Τον έπαιζα σχεδόν κάθε μέρα και μου είχε γίνει συνήθεια. Ειδικά όταν ήμουν ολομόναχος ήταν για μένα η απόλυτη ευχαρίστηση.

Ξύπναγα το πρωί και αφού έκανα ένα μπάνιο στην συνέχεια κυκλοφορύσα μέσα στο σπίτι γυμνός χωρίς τον φόβο να με δει κάποιος. Αν και δεν ήμουν σωματαράς και είχα κάποια παραπανίσια κιλάκια δεν είχα πρόβλημα με το εαυτό μου. Μου άρεσε να με κοιτάζω στον καθρέπτη και να με παρατηρώ.

Τους τελευταίους μήνες απο τότε που χώρισα με την Ελένη ξυριζόμουν παντού μιας
και δεν θα με καταλάβαινε κανείς. Ακόμη και στα αρχίδια και στον κώλο και
τώρα πια δεν μπορούσα να διανοηθώ να έχω τρίχες σε εκείνα τα μέρη.
Έτσι αφού βγήκα απο το μπάνιο κοιτάχτηκα στον καθρέπτη μου κοιτάχτηκα να δω μήπως είχα σημεία αξύριστα. Έλεγξα τα αρχίδια και τον κώλο μου και αφού βεβαιώθηκα πως δεν είχα αφήσει αξύριστα σημεία πήγα στο δωμάτιο μου. Μου άρεσε να φτιάχνομαι αν και παλιά δεν έδινα καθόλου σημασία σε αυτά. Δεν ήταν μόνο το ξύρισμα. Χρησιμοποιούσα αφρόλουτρα, φρόντιζα τα νύχια μου, ειδικά στα πόδια (που είναι κι ένα απο τα φετίχ μου) και γενικώς φρόντιζα να μυρίζω αλλά και να δείχνω καθαρός. Κάποιος θα μπορούσε να πει πως είχα αποκτήσει γυναικίες συνήθειες, όμως πέρα απο όλα αυτά ήμουν ένας
τυπικός 23άρης.

Είχα τις επιτυχίες μου, και εξακολουθούσα να είμαι αλλα και να αισθάνομαι άντρας. Απλώς μου άρεσαν όλα αυτά γιατί με έκαναν να αισθάνομαι καλύτερα.

Απλωσα μια μεγάλη πετσέτα στο κρεβάτι και κάθισα. Πήρα την βαζελίνη και άλειψα τα πόδια μου. Έτριψα γα λίγη ώρα τις πατούσες και τα δάχτυλα και στην συνέχεια άλειψα στο στήθος μου. Τέλος έβαλα μπόλικη βαζελίνη στο χέρι και με αργές και σταθερές κινήσεις την άπλωσα απο κάτω μου.

Αλειψα τα κωλομέρια μου και στην συνέχεια το χέρι μου φρόντισε να αλείψει και το παραμικρό σημείο μέσα στον κώλο μου δίνοντας λίγο παραπάνω προσοχή στην κωλοτρυπίδα μου. Αν κάποια προσπαθούσε να με πιάσει σίγουρα δεν θα τα κατάφερνε καθώς πλέον ολόκληρο το κορμί μου γλιστρούσε απο την βαζελίνη. Γενικότερα όλα αυτά δεν είχε πολύ καιρό που τα εκανα. Όμως με τον κώλο μου έπαιζα πάντοτε. Απο παλιά είχα ανακαλύψει πως μπορούσα να λιώσω απο καύλα με ελάχιστες κινήσεις μέσα σε δευτερόλεπτα αρκεί να έκανα τις κατάλληλες κινήσεις εκεί που έπρεπε. Έβαζα δαχτυλάκι και παρόλο που ήθελα κάτι μεγαλύτερο, δεν ήθελα να αγοράσω κάτι πιο extreme απο φόβο μην τον έβρισκε καμιά μάνα μου Έτσι αρκούμουν σε μερικά παιχνιδάκια με τα χέρια μου. Κάθισα στον υπολογιστή και έβαλα να δω τσόντες.

Είχα κατεβασει τα πάντα αλλά αυτά που με καύλωναν πιο πολύ ήταν τα γυναικία πόδια, οι θυληπρεπείς τρανσέξουαλ με μεγάλα προσόντα, τα τσιμπούκια και τα οι πούτσες. Δεν μου άρεσαν οι άντρες. Πραγματικά ποτέ μου άρεσε κάποιος και η εμφανιση των φίλων μου ήταν το τελευταίο πράγμα που πρόσεχα ενώ ποτέ δεν σταμάτησαν να μου αρέσουν οι γυναίκες. Όμως στην θέα ενός χοντρού πέους καύλωνα. αντασιωνόμουν συνέχεια να παίρνω τσιμπούκι ή να με ξεσκίζει ένα χοντρό πέος. Έτσι την συλλογή μου μονοπωλούσαν οι φωτογραφίες που έδειχναν ψωλές σε διάφορα μεγέθη και εθνικότητες.

Έβαλα στην σειρα καμιά 100αριά φωτογραφίες και αφού επέλεξα full screen ξάπλωσα στο κρεβάτι. Αρχιζα να τον παίζω και σύντομα είχα καυλώσει. Στο μυαλό μου άρχισαν να έρχονται φανταστικές εικόνες με πρωταγωνιστή εμένα και κομπάρσους αυτά που έβλεπα στην οθόνη. Φανταζόμουν να με μπουκωνουν στο στόμα μαύροι γαμιάδες ενώ απο πίσω να με ξεσκίζουν με βία. Κόντευα να εκραγώ απο ηδονή. Όταν αισθάνθηκα να τελειώνω ξάπλωσα στα τέσσερα και άνοιξα τα πόδια μου.

Έβαλα το χέρι μου απο πισω και εκείνο γλίστρισε στον κώλο μου. Έτριβα αργά και δυνατά την επιφάνεια του κώλου και με τα δάχτυλα μου πίεζα την κωλοτρυπίδα μου. Απαλλαγμένος απο τον φόβο μην με ακούσει κανείς βογγούσα καθώς τα δάχτυλα μου έμπαιναν σιγά σιγά μέσα μου. Απο το στόμα μου έβγαιναν αναστεναγμοί ενώ κατα διαστήματα φώναζα στους φανταστικούς γαμιάδες μου πόσο όμορφα με "τακτοποιούσανε".

Όταν πια έφτασα να βάζω 3 δάχτυλα μέσα μου κόντεψα να χύσω χωρίς να ακουμπάω καθόλου τον πούτσο μου. Γύρισα ανάσκελα και άνοιξα τα πόδια μου. Με το ένα χέρι μου φρόντιζα την κωλοτρυπίδα μου που απεγνωσμένα ζητούσε ένα καυλί να την γεμίσει ενώ με το άλλο μου το χέρι έπαιζα τη πούτσα μου.

Ανοιξα τα μάτια μου και αντίκρυσα τα δάχτυλα των ποδιών μου. Είχα πανέμορφα πόδια. Μοιάζανε με γυναικεια καθώς ήταν μικρά αλλά σήμερα που ήταν και βαμμένα με καύλωναν ακόμη πιο πολύ. Έβαλα βαθιά το χέρι μέσα μου εκεί ακριβώς που είχα βρει το σημείο μου.

Σχεδόν αστραπιαία ένιωσα ένα κύμα καύλας να με γεμίζει και τα χύσια που εξφενδονίστηκαν απο το πούτσο μου πετάχτηκαν στο πρόσωπο και στο στήθος μου. Έγλυψα μερικές απο τις σταγόνες που είχαν πιτσιλίσει τα χείλια μου και στην συνέχεια ζαλισμένος απο ηδονή αφέθηκα στο στρώμα μου και αποκοιμήθηκα.

Όταν ξύπνησα όπως πάντα ένιωθα ενοχές. Ενοχές που είχα μετατραπεί σε μια μικρή τσούλα. Μπήκα στο μπάνιο και αφού ξέπλυνα τα χύσια απο την μούρη μου που είχαν πια ξεραθεί, έκανα ένα καλό μπάνιο για να φύγει η βαζελίνη απο το κορμί μου και ξέβαψα τα νύχια των ποδιών μου.

Σίγουρα ντρεπόμουν όμως δεν θα πέρναγαν πολλές ώρες μέχρι να ξαναεπαναλάβω τα ίδια καμωματα.... Πρώτα όμως θα κατέβαινα όπως κάθε μεσημέρι για έναν καφέ στο στέκι της παρέας. Ποιός ξέρει? Μπορεί και άλλοι απο τους φίλους μου να είχαν μια μικρή 2η κρυφή ζωή όπως κι εγώ κι αν όχι στον ίδιο βαθμό ίσως να έκαναν κι εκείνοι τα δικά τους παιχνίδια και να την έβρισκαν όπως κι εγώ. Αυτό όμως θα το ανακάλυπτα μετά απο λίγο καιρό...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")