Ο φοιτητής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Τους τελευταίους μήνες έχει ξεσπάσει ένας άτυπος πόλεμος μεταξύ των δυο πτερύγων του τρίτου ορόφου στις εστίες του ΤΕΙ. Εμείς από εδώ αποκαλούμε αυτούς που μένουν στην άλλη πτέρυγα οι μαύροι και για εκείνους είμαστε οι κόκκινοι.

Όλοι ξέραμε φυσικά ότι πολύ κόκκινοι ήταν φίλοι με μαύρους αλλά απαγορευόταν να μιλάς με κάποιον από την άλλη πτέρυγα. Εγώ μένω στις εστίες τα τελευταία τρία χρόνια. Είμαι ψηλός, 1.85, 75 κιλά και έχω ένα κανονικό σώμα. Τίποτα πάνω μου δεν μαρτυράει το μεγάλο μυστικό μου: είμαι γκέι. Οπότε είναι εύκολο να καταλάβει κανείς τι μαρτύριο περνάω όταν βλέπω όλους αυτούς τους παίδαρους με τα σφιχτά κωλαράκια να περνάνε από μπροστά μου. Ή όταν πετυχαίνω μερικούς από αυτούς στον διάδρομο να γυρνάνε από τις ντουζιέρες με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση τους.

Αμέσως το μάτι μου πέφτει στο φούσκωμα που σχηματίζεται ανάμεσα στα πόδια τους και τους σκέφτομαι γυμνούς να κάνουν μπάνιο. Τον έχω παίξει πολλές φορές στις ντουζιέρες και καυλώνω τρομερά όταν σκέφτομαι ότι χύνω εκεί που έχει κάνει μπάνιο ένας παίδαρος ή ότι μπορεί και εκείνος πριν μερικά λεπτά να τον έχει παίξει.

Από ένα μπάνιο άρχισε κι αυτή η ιστορία. Ετοιμαζόμουν να πάω για το νυχτερινό μπάνιο, αφού πρώτα είχα περάσει όλη μέρα τρίβοντας και παίζοντας την ψωλή μου και σταματώντας λίγο πριν χύσω, κρατώντας το καλύτερο για το βράδυ. Κάπου εδώ πρέπει να πω ότι ο πούτσος μου είναι 15 εκ., χοντρός, με μια με φλέβα που ξεκινάει από την βάση και καταλήγει στο μεγάλο ροζ πουτσοκέφαλο. Στην βάση του κρέμονται δυο σκληρά αρχίδια που ξυρίζω τακτικά, όπως και το κωλαράκι μου.

Αφού γδύθηκα, λοιπόν, και έβαλα το σορτσάκι μου πήγα στις ντουζιέρες. Ήταν 2:30 το βράδυ οπότε δύσκολα θα έβρισκα κάποιον εκεί. Αφού άφησα τα μπουκάλια και το σφουγγάρι στην άκρη, άνοιξα για να τρέξει το ζεστό νερό. Περίμενα περίπου πέντε λεπτά αλλά τίποτα. Πάλι δεν είχαμε ζεστό νερό. Σπαστικά πολύ, όχι μόνο γιατί δεν θα έκανα μπάνιο, αλλά γιατί η προετοιμασία ολόκληρης μέρας πήγαινε ουσιαστικά χαμένη. Πήρα τα πράγματα μου και κατευθύνθηκα στο δωμάτιο μου.

Λίγο πριν μπω μέσα, κοίταξα στο βάθος και είδα το μπάνιο της άλλης πτέρυγας, των μαύρων. Δεν ακουγόταν κάτι και τα φώτα ήταν σβηστά. Τότε σκέφτηκα κάτι που έκανε την ψωλή μου να σκληρύνει μέσα στο σορτσάκι μου. Να κάνω μπάνιο στις ντουζιέρες των μαύρων. Όχι μόνο θα έκανα τελικά μπάνιο, αλλά θα είχα την ευκαιρία να χύσω εκεί που κάνουν μπάνιο οι μαύροι. Ειδικά ο αρχηγός των μαύρων, ο Θοδωρής.

Όχι ιδιαίτερα ψηλός, αλλά πολύ γυμνασμένος με ένα πολύ πεταχτό κώλο. Τον είχα βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό. Αυτόν, και τον κολλητό του, τον Δημήτρη. Εκείνος ήταν ψηλός, γεροδεμένος με μακριά μαλλιά και ο κώλος του ήταν απίστευτα σφιχτός. Ήταν δυο από τους πιο καυτούς παίδαρους στο ΤΕΙ. Χωρίς να το πολυσκεφτώ, περπάτησα σιγά - σιγά προς τις ντουζιέρες της αντίπαλης πτέρυγας. Καθώς πέρναγα από τα δωμάτια δεν άκουγα φασαρία η φωνές οπότε υπέθεσα ότι θα κοιμόντουσαν. Αυτό μου έδωσε θάρρος. Μπήκα στο μπάνιο και κατευθύνθηκα στην τελευταία ντουζιέρα. Άφησα τα πράγματα μου, έβγαλα το σορτσάκι μου και άνοιξα την βρύση.

Όση ώρα περίμενα να κατέβει το ζεστό νερό, απασχολήθηκα με την ψωλή μου, που δεν άργησε να καυλώσει. Την πήρα στα χέρια μου και άρχισα να την τρίβω αργά, ενώ το άλλο μου χέρι είχε κατέβει χαμηλά, τρίβοντας δυνατά ανάμεσα στα δυο κωλομέρια. Το χέρι μου ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο που τώρα είχε πετάξει έξω το χοντρό του πουτσοκέφαλο.

Το έκλεισα στη παλάμη μου, τρίβοντας το δυνατά ενώ τα δάχτυλα του άλλου μου χεριού είχαν παραμερίσει τα σφιχτά μου κωλομάγουλα τρίβοντας την τρυπούλα μου. Δεν είχε περάσει ένα λεπτό που την έπαιζα και κόντευα να χύσω. Σταμάτησα αμέσως και μπήκα στην ντουζιέρα. Η αίσθηση του νερού έκανε την ψωλή μου να ηρεμήσει κάπως. Είχα περάσει δέκα λεπτά στο μπάνιο όταν ξαφνικά άκουσα μια πόρτα να ανοίγει και βήματα προς το μπάνιο. Πάγωσα στην κυριολεξία. Ευτυχώς όποιοι κι αν ήταν κατευθύνονταν προς τις τουαλέτες. Από τον φόβο μου δεν κατάλαβα καν ποιοι ήταν.

Το μόνο που ήθελα ήταν να μην με τσακώσουν. Ο ήχος από το καζανάκι με έβγαλε από τις σκέψεις. Καθώς άκουγα τα βήματα να πλησιάζουν προς την πόρτα, τράβηξα λίγο την κουρτίνα για να μπορέσω να δω αν έρχονται προς τις ντουζιέρες ή αν έφευγαν. Μεγάλο λάθος! Κατά λάθος έσπρωξα με το χέρι μου το σαμπουάν που με έναν μεγάλο ‘μπαμ’ έπεσε κάτω. Αμέσως τα βήματα σταμάτησαν και άρχισαν να πλησιάζουν περισσότερο προς τις ντουζιέρες. Ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί.

-    «Ποιος είναι εκεί;», ρώτησε η μια φωνή.

Φυσικά δεν απάντησα.

-    «Ποιος είσαι;», ξαναρώτησε η φωνή. «Αν είσαι μαύρος, πες το σύνθημα».

-    «Έχουν και σύνθημα!», σκέφτηκα μέσα στον πανικό μου. Φυσικά, δεν ξανά απάντησα.

-    «Πες το σύνθημα!», επανέλαβε η άλλη φωνή που πλησίαζε όλο και περισσότερο και μου φάνηκε ιδιαίτερα γνωστή.

Πριν προλάβω να αντιδράσω η κουρτίνα είχε εξαφανιστεί κα μπροστά μου στέκονταν ο Θοδωρής και ο Δημήτρης. Αυτομάτως τα χέρια μου κατέβηκαν χαμηλά κρύβοντας την ψωλή μου.

-    «Ποιος είσαι εσύ;», ρώτησε ο Θοδωρής.

Δεν ήξερα τι να πω.

-    «Ρε μαλάκα…», πετάχτηκε ο Δημήτρης. «Είναι ένας από τους κόκκινους. Τον έχω δει πολλές φορές απέναντι».

-    «Ώστε κόκκινος πουλάκι μου, ε;», είπε με ειρωνικό ύφος ο Θοδωρής. «Και τι κάνεις εδώ ρε;»

Μόνο τότε βρήκα το κουράγιο να μιλήσω και μόνο τότε πρόσεξα ότι φόραγαν μόνο τα μποξεράκια τους.

-    «Ήθελα να κάνω μπάνιο και επειδή δεν έχουμε ζεστό νερό ήρθα εδώ…», απάντησα όσο πιο άνετα μπορούσα.

-    «Και τι το πέρασες εδώ ρε μαλάκα;», απάντησε ο Δημήτρης. «Δημόσια λουτρά; Όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει;»

Όση ώρα μιλούσε ο Δημήτρης παρατηρούσα τα κορμιά τους. Ο Θοδωρής, αν και κοντός, είχε ένα φουσκωμένο σώμα, με άσπρη επιδερμίδα και χωρίς ίχνος τρίχας πάνω του. Το στήθος του ήταν σκληρό και οι κοιλιακοί του σφιχτοί μέχρι εκεί που άρχιζε το μποξεράκι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το φούσκωμα κάτω από το μποξεράκι. Δεν φούσκωνε τόσο η ψωλή του όσο τα αρχίδια του που διαγράφονταν τέλεια. Φαινόντουσαν τεράστια. Ο Δημήτρης ήταν λιγότερο φουσκωτός αλλά το ίδιο γυμνασμένος. Η επιδερμίδα του ήταν σκούρα και σφιχτή. Στο μποξεράκι διακρινόταν εύκολα η ψωλή του αφού έφτανε πολύ πιο κάτω από τα αρχίδια του. Στην θέα αυτών των δυο παίδαρων η ψωλή μου άρχισε καυλώνει μέσα στη χούφτα μου.

-    «Το κατάλαβες ρε;», φώναξε ο Θοδωρής τραβώντας μου την προσοχή.

-    «Ε, ναι είπα εγώ. Συγγνώμη, μπορώ να φύγω τώρα;», είπα γυρνώντας να πάρω το σορτσάκι μου, δείχνοντας τους έτσι τον κώλο μου.

Δεν ξέρω που βρήκα το θάρρος και το έκανα αλλά το έκανα. Εξάλλου ήθελα και κάτι για να κρύψω την καύλα μου. Αφού πήρα το σορτσάκι έσκυψα για να περάσω το πόδι μου μέσα από μπατζάκι. ξέροντας ότι είχα τραβήξει την προσοχή τους έσκυψα λίγο παραπάνω κάνοντας την κωλότρυπα μου να ανοίξει περισσότερο μπροστά στα μάτια τους. Αφού φόρεσα το σορτσάκι μου και έκανα να φύγω, ο Θοδωρής άπλωσε το χέρι του και με έπιασε από τον αγκώνα.

-    «Δεν νομίζεις ότι πρέπει να πληρώσεις γι’ αυτήν σου την παρανομία;»

-    «Τι να πληρώσω; Είπα συγγνώμη, τι άλλο να κάνω;»

-    «Ε, όλο και κάτι μπορείς να κάνεις…», είπε ο Δημήτρης.

-    «Ναι, καλά…», απάντησα και έκανα να φύγω βιαστικά.

Ο Δημήτρης όμως μπήκε μπροστά μου, με έπιασε από τον ώμο και με έσπρωξε να γονατίσω. Ο Θοδωρής είχε έρθει από την άλλη πλευρά τόσο κοντά που ένιωθα τα αρχίδια του να χτυπάνε στον ώμο μου.

-    «Και είχα κάτι καύλες σήμερα όλη μέρα…! Ευκαιρία έψαχνα να ξαλαφρώσω. Εσύ Δημήτρη;», ρώτησε ο Θοδωρής, αρχίζοντας να τρίβει την ψωλή του.

-    «Κι εγώ, τρεις φορές τον έχω παίξει σήμερα, αλλά δεν μου φτάνουν. Δεν έχουμε και κανένα μουνάκι να γαμήσουμε ρε!»

-    «Δεν πειράζει. θα μας εξυπηρετήσει ο φίλος μας από ‘δω…»

Δεν πίστευα στα αφτιά μου. Προσπάθησα να σηκωθώ αλλά είχαν στηρίξει όλο τους το βάρος τους πάνω μου.

-    «Σαν καλό παιδάκι που είσαι, θα βγάλεις έξω τις ψωλές μας και θα τις γυαλίσεις με το στόμα σου. Κι αν δεν έχουμε χύσει μέχρι να τελειώσεις, θα την πληρώσει το κωλαράκι σου. Θα σου ξεσκίσουμε την τρύπα. Κι έτσι σφιχτή όπως την είδα θα ‘ναι σα να γαμάμε σφιχτό μουνάκι. Γι’ αυτό μην αργείς, πιάσε δουλειά!», είπε και πλησίασαν πιο κοντά μου φέρνοντας τις ψωλές τους μερικά εκατοστά από το πρόσωπο μου.

Δεν μπορούσα να πιστέψω τι συνέβαινε. Είχα μπροστά μου τις ψωλές των δυο πιο γαμάτων παίδαρων του ΤΕΙ. Και δεν σκόπευα να αφήσω αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αυτό που παρατήρησα τώρα, που είχα γονατίσει μπροστά στον Θοδωρή ήταν ότι, αν και στο πάνω μέρος του σώματος του ήταν σχεδόν άτριχος, από την μέση και κάτω ήταν πάρα πολύ τριχωτός.

Τα σφιχτά μπούτια του ήταν καλυμμένα με ένα πυκνό στρώμα τρίχας που τα έκανε ακόμα πιο καυλιάρικα. Άπλωσα το χέρι μου και ασχολήθηκα πρώτα με τον Θοδωρή, χωρίς να του βγάλω το μποξεράκι. Χωρίς να προλάβει να καυλώσει, η παλάμη μου είχε γεμίσει με τα αρχίδια του. Τα ένιωθα βαριά και ζεστά στο χέρι μου και δεν έβλεπα την στιγμή να τα γευτώ.

Δεν άργησε να καυλώσει και τώρα στο χέρι μου ένιωθα να σκληραίνει η ψωλή του. Χωρίς να αφήσω τα τεράστια αρχίδια του από το χέρι μου, προσπάθησα να πιάσω και την ψωλή του, που τώρα είχε καυλώσει αρκετά και άρχισε να τεντώνει κάτω από το μποξεράκι του. Όλα αυτή την ώρα ο Δημήτρης δεν είχε κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Έτριβε την ψωλή του τόσο δυνατά που το πουτσοκέφαλο του είχε βγει από το μποξεράκι του και τριβόταν στο μπούτι του. Χωρίς να χάσω λεπτό, άπλωσα το χέρι μου και άρχισα να του την παίζω σφίγγοντας την στο χέρι μου. Ήταν γύρω στους 18 πόντους και θεόσκληρη.

-    «Ώστε σ’ αρέσει να παίζεις με ψωλές παλιοπούστρα, ε;», είπε ο Θοδωρής. «Τώρα θα σου δώσω εγώ ένα παιχνίδι που θα σου μείνει αξέχαστο. Ξεκούμπωσε το μποξεράκι και βγάλ’ τον έξω!»

Δεν περίμενα να το πει δεύτερη φορά. Έχωσα το χέρι μου μέσα στο μποξεράκι του και έπιασα τον πούτσο του. Κόντεψα να χύσω εκείνη την στιγμή. Τον έβγαλα αργά - αργά έξω και έμεινα με το στόμα ανοιχτό, κυριολεκτικά. Μπροστά μου είχα μια θεόχoντρη ψωλάρα, όχι πολύ μεγάλη, με ένα τεράστιο πουτσοκέφαλο και δυο βαριά αρχίδια.

Πλησίασα το στόμα μου, το άνοιξα πιο πολύ γιατί δεν χώραγε και τον έκλεισα μέσα. Η αίσθηση ήταν υπέροχη. Τον κράτησα έτσι μερικά δευτερόλεπτα και μετά άρχισα να κουνάω το κεφάλι μου μπρός πίσω παίρνοντας κάθε φορά όσο πιο πολύ μπορούσα από αυτόν τον τεράστιο πούτσο. Έχοντας αφοσιωθεί στον Θοδωρή, ξέχασα τελείως τον Δημήτρη. Βγάζοντας τον πούτσο του από το στόμα μου, αλλά τρίβοντας τον ακόμη, έχωσα το πρόσωπο μου κάτω από τον καυλωμένο πούτσο του Δημήτρη για να μυρίσω τα αρχίδια του. Αμέσως κατάλαβα ότι όντως τον είχε παίξει τρεις φορές εκείνη την μέρα αφού το μποξεράκι του μύριζε ξεραμένο ψωλόχυμα.

-    «Γλείψε τον πούτσο μου, μωρή πουστάρα. Θα σου ξεσκίσω το στόμα με την ψωλάρα μου!»

Με το χέρι μου κατέβασα το μποξεράκι του μέχρι τους αστραγάλους και αμέσως τινάχτηκε μπροστά μου η ψωλή του. Μια μακριά ψωλή, σχεδόν 20 πόντους, σκληρή, γεμάτη φλέβες και ένα σκούρο πουτσοκέφαλο. Τον έπιασα από την βάση, σφίγγοντας τον και τον έχωσα στο στόμα μου. Με δυσκολία χώραγε μέχρι λίγο πιο κάτω από το κεφάλι του. Ήταν τεράστιος. Ο Δημήτρης όμως είχε αλλά σχέδια. Πλησίασε πιο κοντά και πιάνοντας το κεφάλι μου με τα δυο του χέρια άρχισε να γαμάει το στόμα μου με τον  πούτσο του.

-    «Δεν έχεις ξαναπάρει τέτοιο πούτσο μωρή ξεκωλιάρα; Άνοιξε το στοματάκι σου να στο ξεσκίσω!»

Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Άνοιξα το στόμα μου επιτρέποντας του να χώνει την ψωλάρα του μέχρι το λαιμό μου, ενώ τα αρχίδια του χτύπαγαν στο πιγούνι μου. Κόντευα να πνιγώ. Ο τύπος έκανε σα να γάμαγε μουνί. ξαφνικά, σταμάτησε να κουνιέται, και με μια τελευταία σπρωξιά, έχωσε ολόκληρο τον πούτσο του στο στόμα μου κρατώντας τον εκεί, και κουνώντας την μέση του τον στριφογύριζε στο στόμα μου. Η μύτη μου είχε χωθεί στις ψωλότριχες του, το στόμα μου κόντευε να ξεχειλώσει, η γλώσσα μου έγλειφε σαν τρελή κάθε πόντο του τεράστιου εργαλείου του. Κόντευα να τρελαθώ από την καύλα.

-    «Ρε μαλάκα, άσε κάτι και για μας…», πετάχτηκε ο Θοδωρής, που τον είχα αφήσει παραπονεμένο.

Ο Δημήτρης τότε τράβηξε αργά - αργά τον πούτσο του από το στόμα μου αφήνοντας να τρέξει από το πουτσοκέφαλο του λίγο προσπερματικό υγρό που κόλλησε στα χείλη μου. Τώρα ο Θοδωρής είχε βγάλει το μποξεράκι του και κρατώντας ανοιχτά τα πόδια του, τα αρχίδια του φαίνονταν ακόμα πιο μεγάλα. Χούφτωσα με τα χέρια τα σφιχτά και τριχωτά μπούτια του και έβαλα το πρόσωπο μου από κάτω τους και ανοίγοντας το στόμα μου πήρα το ένα του μπαλάκι. Άρχισα να το πιπιλάω, να το γλείφω με την γλώσσα μου ενώ ο Θοδωρής μαλάκιζε το χοντρό παλούκι του χτυπώντας το στο πρόσωπο μου. Με το χέρι μου έσπρωξα και το άλλο του μπαλάκι στο στόμα μου. Πρέπει να τον είχα καυλώσει γιατί του ξέφυγε ένα μουγγητό.

-    «Τα ξέρεις όλα τα κολπάκια, μωρή παλιοπούστρα, ε; Έννοια σου και θα σε κανονίσω εγώ!», είπε και τραβώντας μου το πρόσωπο από τα αρχίδια του έχωσε τον πούτσο του στο στόμα μου.

Τον χούφτωσα και άρχισα να τον τσιμπουκώνω. Σε κάποια φάση, και αφού το στόμα μου είχε συνηθίσει το μέγεθος της ψωλής του, τον έχωσα όλο στο στόμα μου μέχρι την βάση. Με την γλώσσα μου έπαιζα με το πουτσοκέφαλο του ενώ τα χέρια μου μάλαζαν τα χοντρά αρχίδια του. Η καύλα του είχε μεγαλώσει γιατί τον άκουγα να βογκάει.

-    «Έτσι, πάρ’ τον όλο ξεσκισμένε, ααα!»

Η μύτη μου είχε χωθεί στις ψωλότριχες του ενώ με τα χέρια μου χούφτωσα τα κωλομέρια του. Νόμισα ότι δεν θα του άρεσε κάτι τέτοιο αλλά πάνω στην καύλα το μόνο που ήθελε ήταν κάπου να χώσει την ψωλή του. Έτσι άρχισα να τα ζούλας, να τα ανοίγω και να τα τρίβω ενώ ο πούτσος του χανόταν στο στόμα μου. Εκείνη την στιγμή, ένιωσα κάτι να αγγίζει το μάγουλο μου. Αφήνοντας τον πούτσο του Θοδωρή, είδα ότι ο Δημήτρης είχε πλησιάσει και ήθελε κι αυτός να χώσει τον πούτσο του στο στόμα μου.

Τον έπιασα και τον πλησίασα αρκετά ώστε να μπορώ να γλείφω και τις δυο ψωλές. Το στόμα μου εναλλάσσονταν, μια στη μακριά και σκληρή πούτσα του Δημήτρη και μια στη θεόχoντρη πούτσα του Θοδωρή. Αφού είχα φέρει τόσο κοντά τις δυο ψωλές δοκίμασα να τις χώσω και τις δυο στο στόμα μου.

Τραβώντας τις λίγο πιο κοντά μου άνοιξα το στόμα μου και έχωσα τα δυο πουτσοκέφαλα που μετά βίας χώραγαν. Στην θέα όμως των δυο αυτών κεφαλιών μπροστά μου, μου ήρθε μια ιδέα. Τα τράβηξα λίγο ακόμα και άρχισα να τα τρίβω μεταξύ τους. Στην θέα και μόνο αυτών των δυο ψωλών να τρίβονται μπροστά μου παραλίγο να χύσω. Αλλά δεν ήμουν ο μόνος μου που την έβρισκε με ότι γινόταν. Οι δυο παίδαροι είχαν κατακαυλώσει στην πρωτόγνωρη επαφή με άλλο πούτσο και οι ανάσες τους είχαν γίνει πιο έντονες ενώ μικρά ααχχ ξέφευγαν από το στόμα τους.

-    «Έτσι, γλείψε τις ψωλάρες μας!», είπε ο Θοδωρής, και έφερε τον πούτσο ακόμα πιο κοντά επιτρέποντας στην γλώσσα μου να γλείφει από πουτσοκέφαλο σε πουτσοκέφαλο.

Η πούτσα του Δημήτρη είχε φτάσει σχεδόν μέχρι την μέση της ψωλής του Θοδωρή, και χωρίς δεύτερη σκέψη την τράβηξα και την ακούμπησα στα αρχίδια του Θοδωρή. Αυτό ήταν, οι δυο παίδαροι λες και πήραν φωτιά, άρχισαν να φωνάζουν από καύλα.

-    «Ναι, έτσι… Ααα! Πιο δυνατά. Τρίψε μου τα αρχίδια! Ναι!»

Το πουτσοκέφαλο του Δημήτρη είχε χαθεί μέσα στα τεράστια αρχίδια του Θοδωρή ενώ εγώ δεν σταμάταγα να τον τρίβω πάνω τους γλείφοντας τα δικά του αρχίδια. Σε λίγο, ο Δημήτρης, τρελαμένος από καύλα από την επαφή με τα ζεστά και θεόχοντρα αρχίδια του φίλου του άρχισε να κουνάει τον πούτσο του μπροστά πίσω, όπως πριν που γάμαγε το στόμα μου.

-    «Μαλάκα, τι αρχίδια είναι αυτά που έχεις; Σα να τον τρίβω σε ζεστό μουνάκι... Καύλα!!!», άκουγα έκπληκτος να λέει ο Θοδωρής.

«Έτσι, γάμα τα με την ψωλάρα σου, τρίψε τα, ααα! Πω ! Πω! Ρε μαλάκα, τι παπάρι είναι αυτό;», απάντησε ο Θοδωρής.

Για μια στιγμή τα έχασα, αλλά μετά κατάλαβα ότι οι παίδαροι είχαν τρελαθεί από καύλα. Με την κίνηση που γάμαγε τα αρχίδια του Θοδωρή ο Δημήτρης, έκανε τον πούτσο να τραβιέται πιο πολύ, πιέζοντας το τεράστιο πουτσοκέφαλο κάνοντας το να φαίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Σε λίγα δευτερόλεπτα βρισκόταν στο στόμα μου, και η γλώσσα μου έπιασε δουλειά, ενώ ακριβώς από κάτω η ψωλάρα του Δημήτρη γαμούσε τα αρχίδια του Θοδωρή. Περάσαμε τουλάχιστον δέκα λεπτά έτσι όταν ο Θοδωρής τράβηξε τον πούτσο του από το στόμα μου και τον πήρε στο χέρι του. Το ίδιο έκανε και ο Δημήτρης. Άρχισαν να παίζουν τις ψωλές του σαν τρελοί, ενώ εγώ δεν πήρα στιγμή τα χέρια μου από πάνω τους. Είχα απογοητευτεί που θα τελείωνε τόσο γρήγορα αυτό το ωραίο όνειρο. Όμως οι παίδαροι είχαν αλλά σχέδια.

Ο Θοδωρής, με μια γρήγορη κίνηση, με άρπαξε από τα χέρια και με σήκωσε πάνω, στρώνοντας το κωλαράκι μου μπροστά του, ενώ μπροστά μου βρίσκονταν ο Δημήτρης. Χούφτωσα τα μπούτια του για να στηριχτώ και βρέθηκε σε μια πολύ γνώριμη στάση. Λίγα εκατοστά μπροστά από το πρόσωπο μου είχα τον θεόρατο πούτσο του Δημήτρη, που τώρα είχε κατακαυλώσει και φαινόταν ακόμα πιο τεράστιος. Είχα μείνει έτσι και περίμενα την επόμενη κίνηση. Πίσω μου ο Θοδωρής, δεν είχε χάσει καθόλου χρόνο και είχε ήδη αρχίσει να χουφτώνει τα κωλομέρια μου.

-    «Τι κωλαράκι είναι αυτό που έχεις μωρή παλιοπούστρα. Ρε μαλάκα, έλα να δεις. Ούτε τα μουνιά δεν έχουν τέτοιο κώλο!», είπε και αμέσως ο Δημήτρης ακούμπησε τα χέρια μου στον τοίχο και πήρε κι αυτός θέση πίσω μου.

-    «Πιάσε να δεις…», τον πρόσταξε ο Θοδωρής. Και υπάκουσε. Σε λίγο το χέρι του Δημήτρη άρχισε να χουφτώνει το κωλαράκι μου τραβώντας τα κωλομέρια.

-    «Θα στο κάνω εγώ πουστράκι να μην κλείνει. Σκύψε και δείξε μας την τρυπούλα σου μωρή ξεσκισμένη!»

Ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει από την καύλα. Χωρίς δεύτερη σκέψη έσκυψα πιο πολύ, ανοίγοντας τα κωλομέρια μου και νιώθοντας την τρυπούλα μου να ανοίγει και να εμφανίζεται μπροστά στους δυο καυλωμένους παίδαρους. Από τις αντιδράσεις τους κατάλαβα ότι το θέαμα τους καύλωνε πάρα πολύ.

-    «Κοίτα το πουστράκι μια σούφρα που την έχει!», είπε πρώτος ο Θοδωρής.

-    «Ρε μαλάκα αυτό είναι σα μουνί!», είπε ο Δημήτρης. «Πουλάκι μου… Για έλα εδώ…», είπε και πλησίασε το πρόσωπο του πιο κοντά. «Το ‘χεις και ξυρισμένο, ε; Σα μουνάκι την έχεις τη σούφρα σου παλιοπούστρα. Σα μουνάκι θα στην ξεσκίσουμε με τις ψωλάρες μας. Αλλά πρώτα πρέπει να το προετοιμάσουμε για το γαμήσι που θα φάει!», είπε και γονατίζοντας άνοιξε με τα χέρια του τα κωλομέρια μου και πλησίασε ακόμα πιο πολύ το πρόσωπο του.

-    «Τι κάνεις ρε μαλάκα εκεί;», τον ρώτησε έκπληκτος ο Θοδωρής.

-    «Τι, τι κάνω; Δεν έχεις χώσει δάχτυλο σε μουνί; Αυτό κάνω. Θα το γαμήσω πρώτα με το δάχτυλο μου, και μετά θα του χώσω τον πούτσο μου».

Στα επόμενα δευτερόλεπτα τον άκουσα να φτύνει μια μεγάλη ποσότητα, απ’ ότι ένιωσα, σάλιου ακριβώς πάνω στην τρύπα μου. Αμέσως μετά ένιωσα τα δάχτυλα του να το αλείφουν σε όλη την περιοχή γύρω από την τρύπα μου δίνοντας περισσότερη προσοχή στο κέντρο. Μετά τον άκουσα να φτύνει στο δάχτυλο του και να το ακουμπάει στην άκρη της τρυπούλας μου.

-    «Είσαι έτοιμος μωρή να πάρεις το πουτσοδάχτυλο μου, ε; Θα σε ξεσκίσω παλιοπούστρα!», φώναξε και με μια κίνηση άρχισε να χώνει το δάχτυλο του μέσα μου.

Στην αρχή ένιωσα να τεντώνεται η σούφρα μου για να πάρει το χοντρό του δάχτυλο. Όταν προχώρησε όμως λίγο παραπάνω άρχισα να πονάω αφού ποτέ πριν δεν είχε φτάσει κάτι τόσο βαθιά μέσα μου.

-    «Σταμάτα… πονάω!», του είπα αλλά δεν φάνηκε να συγκινείται ιδιαίτερα.

-    «Πονάς; Από τώρα; Και που να δεις τι σε περιμένει αργότερα, είπε.

Έβγαλε σιγά - σιγά το δάχτυλο του από μέσα μου, μόνο και μόνο για να το ξαναχώσει με περισσότερη δύναμη κι αυτή τη φορά να βρει τον πάτο μου. Ούρλιαξα από τον πόνο.

-    «Είδες πόσο εύκολα το πήρες όλο;, είπε και άρχισε να με γαμάει με το δάχτυλο του.

Ήταν σα να με ξέσκιζε πούτσος τόσο μακρύ που ήταν. Εγώ συνέχιζα να φωνάζω από πόνο.

-    «Ρε μαλάκα καν’ τον να σκάσει. Θα ξυπνήσει όλος ο όροφος, είπε στον Θοδωρή που τόση ώρα έβλεπε τον φίλο να με γαμάει με το δάχτυλο του παίζοντας τον πούτσο του.

-    «Σου ξεσκίζει το μουνάκι σου και πονάς, είπε ειρωνικά ο Θοδωρής που τώρα στεκόταν μπροστά μου. Να σου δώσω κάτι να περάσει ο πόνος;», ρώτησε κοροϊδευτικά.

Με άρπαξε από τα μαλλιά, έφερε τον πούτσο του μπροστά μου και άρχισε να τον χτυπάει πάνω στο πρόσωπο μου, στο στόμα μου, στα μάγουλα μου… ένιωθα τι βαριά του ψωλάρα να χτυπάει με δύναμη πάνω μου και κόντευα να λιποθυμήσω από την καύλα. ξαφνικά σταμάτησε, την έπιασε από την βάση και με μια σπρωξιά την έχωσε στο στόμα μου. Αμέσως η γλώσσα μου τον τύλιξε και άρχισα να τον γλείφω σαν τρελός. Με το ένα χέρι μου είχα στηριχτεί στο μπούτι του και με το άλλο είχα χουφτώσει το παπάρι του από την ρίζα. Τουλάχιστον το στόμα μου είχε συνηθίσει στη χοντρόπουτσα του, ενώ η τρυπούλα μου κόντευε να σκιστεί στα δυο από το κωλοδάχτυλο που μου έχωνε ο Δημήτρης.

-    «Για να δούμε τι κάναμε…», είπε ο Δημήτρης βγάζοντας το δάχτυλο του από την τρύπα μου που την ένιωθα σαν να την είχαν ανοίξει στα δυο. «Τώρα μάλιστα!», είπε ο Δημήτρης. «Τώρα είναι έτοιμο για γαμήσι. Για έλα εδώ εσύ, γιατί τόση ώρα μου φαίνεται τον παίζεις…!», είπε γελώντας στον Θοδωρή.

Αφού τράβηξε την ψωλή του από το στόμα χτυπώντας την στα χείλια μου πλησίασε τον Δημήτρη.

-    «Πώς σου φαίνεται;», τον ρώτησε.

-    «Δεν βλέπω την ώρα να το ξεσκίσω!», απάντησε, τρίβοντας την ψωλή του. «Ρε μαλάκα, δεν έχουμε προφυλακτικά. Τι κάνουμε τώρα;»

-    «Και γι’ αυτό σκας; Φρόντισε ο φίλος μας από ‘δω είπε ο Δημήτρης δείχνοντας τα μπουκάλια που είχα πάρει μαζί μου.

Άρπαξε ένα από αυτά, έριξε λίγο στο χέρι του και το άπλωσε στην τρυπούλα μου χώνοντας που και που το δάχτυλο του για να δει αν χρειάζεται παραπάνω. Εγώ καλά - καλά δεν είχα συνέλθει από το γαμήσι με το δάχτυλο και ετοιμαζόμουν να πάρω το θεόχοντρο πούτσο του Θοδωρή. Άκουσα τον Θοδωρή να φτύνει και κατάλαβα ότι θα σάλιωνε την πούτσα του για να μπει πιο εύκολα.

-    «Όχι ρε μαλάκα, μη κάνεις μαλακίες. Αποκλείεται να χωρέσει τέτοιο παπάρι, όσο σάλιο κι αν βάζεις.

-    «Ε, και τι να κάνω;», ρώτησε ο Θοδωρής.

Εγώ εντωμεταξύ περίμενα με τον κώλο μου στον αέρα και γύρισα να δω τι γινόταν. Και ήταν εκείνη τη στιγμή που είδα τον Δημήτρη να νάζι στο χέρι του σαμπουάν και να ακουμπάει τον πούτσο του Θοδωρή.

-    «Τι κάνεις εκεί ρε μαλάκα;», είπε ο Θοδωρής και πετάχτηκε στο άγγιγμα του Δημήτρη.

-    «Τι, τι κάνω βρε μαλάκα; Πώς περιμένεις να χωρέσει τέτοιο πράμα εκεί μέσα; Μόνο με το σάλιο; Το σαμπουάν γλιστράει πιο πολύ. Άντε μαλάκα, δεν έχουμε όλο το βράδυ».

Ο Θοδωρής τότε πλησίασε τον πούτσο του πιο κοντά και ο Δημήτρης χούφτωσε το χοντρό παπάρι του και άρχισε να του αλείφει το σαμπουάν. Η καύλα από το θέαμα έκανε την ψωλή μου να αρχίσει να χύνει χωρίς καν να την ακουμπήσω. Ήταν ένας από τους πιο δυνατούς οργασμούς που είχα ποτέ. Τα αρχίδια μου έβραζαν καθώς εκτόξευαν τα καυτά υγρά μου. Αφού στηρίχτηκα πιο γερά στον τοίχο για να μην πέσω κάτω, κοίταξα πίσω μου και είδα τον Δημήτρη να προσπαθεί να χώσει την ψωλή του Θοδωρή στο χέρι του.

-    «Τι χοντρόπουτσα είναι αυτή που έχεις ρε μαλάκα; Δεν χωράει στο χέρι μου!», έλεγε καθώς έτριβε το πουτσοκέφαλο του που χώραγε ακριβώς στην παλάμη του.

Ο Θοδωρής δεν μίλαγε, είχε τεντώσει το κορμί του και απολάμβανε την μαλακία που του τράβαγε ο φίλος του. Το χέρι του Δημήτρη ανεβοκατέβαινε στην ψωλή του Θοδωρή κάνοντας την να γυαλίζει από το σαμπουάν. Κάθε φορά που έφτανε στο τεράστιο πουτσοκέφαλο το έτριβε και έσφιγγε ακόμη περισσότερο.

-    «Έτοιμος!», είπε και τραβώντας τον από τον πούτσο ακούμπησε το πουτσοκέφαλο του στην τρύπα μου.

-    «Άνοιξε τα κωλομέρια σου να σε ξεσκίσω με την ψωλάρα μου μωρή πουστάρα!», πρόσταξε κι εγώ αμέσως υπάκουσα.

Στήριξα τον κορμό μου στον τοίχο και με τα χέρια μου τέντωσα τα κωλομέρια μου. Ένιωθα την τρυπούλα μου να τεντώνεται. Ο Θοδωρής με το ένα χέρι με έπιασε απ’ την μέση και με το άλλο άρχισε να σπρώχνει την ψωλή του στον κώλο μου. Η άκρη από το πουτσοκέφαλο του είχε μόλις μπει στην τρυπούλα μου και το ένιωθα βαρύ και ζεστό. Σιγά - σιγά άρχισε να το σπρώχνει ακόμα περισσότερο κι ένιωθα τη σούφρα μου να έχει ανοίξει επικίνδυνα. Από ένα σημείο και μετά άρχισα να πονάω, μέχρι που το πουτσοκέφαλο του είχε χαθεί στην τρυπούλα μου.

-    «Σ’ αρέσει η ψωλή μου; Έχεις ξαναπάρει τέτοιο χοντρό παπάρι;», έλεγε ο Θοδωρής με μια φωνή γεμάτη καύλα.

Εντωμεταξύ εγώ είχα αρχίσει να πονάω και σιγά - σιγά άρχισα να τραβιέμαι από τον πούτσο του, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου. Σφίγγοντας με από την μέση μου είπε:

-    «Για που το ‘βαλες; Φεύγεις πάνω στο καλύτερο!», είπε.

Κάρφωσε πιο βαθιά τον πούτσο του. Κόντεψα να πεθάνω από τον πόνο. Ένιωθα να με σκίζει στα δυο. Κι αυτό ακριβώς σκόπευε να κάνει.

-    «Κλείσε του το στόμα, ξέρεις εσύ…», είπε στον Δημήτρη που βρέθηκε μπροστά μου.

Αμέσως κατάλαβα τι ήθελε και δεν αρνήθηκα. Ο πούτσος του μπορεί να μην ήταν τόσο χοντρός όσο του φίλου του αλλά ήταν τεράστιος και γεμάτος φλέβες που η γλώσσα μου έγλειφε μια -  μια. Ξαφνικά αυτή την υπέροχη αίσθηση διέκοψε ένας δυνατός πόνος. Ο Θοδωρής, αφού με είχε γραπώσει και με τα δυο του χέρια από την μέση έχωνε όλη του την ψωλή στο κωλαράκι μου. Ένα μουγκρητό πόνου ακούστηκε από το στόμα μου που το κάλυψε ο πούτσος του Δημήτρη.

-    «Έτσι, ξέσκισε την, την παλιοπουστάρα. Χώσε του την ψωλάρα σου μέχρι τον πάτο!», είπε ο Δημήτρης.

Ο Θοδωρής τράβηξε την ψωλή του από τον κώλο μου και καθώς έβγαινε το κεφάλι του ένιωθα την τρύπα μου να ανοίγει διάπλατα. Ήταν θεόχοντρο. Χωρίς να τον βγάλει τελείως τον ξανάχωσε αμέσως μέσα μου. Αυτή τη φορά ο πόνος ήταν λιγότερος αλλά ακόμα τον ένιωθα. Αφού τον κράτησε μέσα μου για λίγο, άρχισε το πραγματικό γαμήσι. Στην αρχή τον μπαινόβγαζε με αργό ρυθμό, όταν είδε όμως ότι είχα συνηθίσει το μέγεθος του άρχισε να με ξεσκίζει. Είχα στηριχτεί στα πόδια του Δημήτρη αφήνοντας το στόμα μου μόνο να κρατάει την ψωλή του. Ο Θοδωρής τώρα είχε στηρίξει το βάρος του πάνω μου ενώ ο πούτσος μου γάμαγε την τρυπούλα μου.

-    «Τι μουνάκι είναι αυτό που έχεις μωρή πουστάρα; Την έχεις πάρει όλη την ψωλάρα μου. Αααα, έτσι! Σου ξεσκίζω το κωλαράκι με την χοντρόπουτσα μου!»

Ο τύπος είχε τρελαθεί από καύλα. Τώρα με είχε καβαλήσει κανονικά και με γάμαγε όπως είχε πει, σαν ένα μουνάκι. Ο πούτσος του μπορεί να μην ήταν πολύ μεγάλος αλλα το μέγεθος του γέμιζε το κωλαράκι μου. Τα βαριά του αρχίδια χτύπαγαν πάνω στα κωλομέρια μου κάνοντας αυτόν τον καυλιάρικο ήχο ενώ ο ιδρώτας που κυλούσε από την τρυπούλα μου τα έκανε να κολλάνε πάνω μου.

Όση ώρα το κωλαράκι μου δεχόταν επίθεση από την χοντρόπουτσα του Θοδωρή, η γλώσσα μου είχε λιώσει στο γλείψιμο τον πούτσο του Δημήτρη. Ήταν υπέροχος! Τον είχα χώσει μέχρι το λαρύγγι μου και με την μύτη μου μύριζα τον ιδρώτα που είχε μαζευτεί στις ψωλότριχες του. ξαφνικά, με άρπαξε από το κεφάλι και άρχισε να με γαμάει με την ψωλή του. Καύλωνε πάρα πολύ με αυτό από ότι φαινόταν κι εγώ το απολάμβανα. Τότε ήταν που ο Θοδωρής άφησε την μέση μου και με ένα αίσθημα περηφάνιας είπε:

-    «Κοίτα μαλάκα, και χωρίς χέρια!»

Αμέσως κατάλαβα τι εννοούσε. Είχα συνηθίσει από την ταχύτητα και τον ρυθμό που με ξέσκιζε που τώρα γαμιόμουν μόνος μου πάνω στον πούτσο του. Το κορμί μου ανεβοκατέβαινε πάνω στη χοντρή ψωλή του κάνοντας το στόμα μου να εκτελεί την ίδια κίνηση πάνω στη πούτσα του Δημήτρη.

-    «Έτσι μπράβο! Ξεσκίσου πάνω στον πούτσο μου!», τον άκουσα να λέει.

Και αυτό έκανα. Τώρα το χοντρό παπάρι του μπαινόβγαινε με ευκολία στο κωλαράκι μου που το ένιωθα να στάζει υγρά και ιδρώτα κάνοντας την ψωλή του να φτάνει μέχρι τα βάθη μου.

Εκμεταλλευόμενος την στάση που με έπαιρνε ο Θοδωρής, βάζοντας λίγο παραπάνω δύναμη κόλλησα το κωλαράκι μου στα τριχωτά του μπούτια χώνοντας έτσι τον πούτσο μέχρι τη ρίζα μέσα μου. Αφού τον κράτησα για λίγο έτσι άρχισα να κουνάω την μέση μου κάνοντας την ψωλή του να στριφογυρνάει μέσα στην τρυπούλα μου.

-    «Κοίτα το πουστράκι πως τον παίρνει τον πούτσο! Σου ξεσκίζω την τρυπούλα και σ’ αρέσει, παλιοπούστρα, ε;»

Ήθελα να φωνάξω «Ναι!!!» αλλά η ψωλή του Δημήτρη δεν μ’ άφηνε. Αντ’ αυτού, ένα «Μμμμ…» ξέφυγε απ’ τα χείλη μου. Τα χέρια του Θοδωρή με άρπαξαν πάλι από την μέση και ξανάρχισε το σκληρό γαμήσι. Άλλα δέκα λεπτά πέρασαν έτσι μέχρι που αποφάσισε ο Δημήτρης να αναλάβει δράση. Έβγαλε τον πούτσο του από το στόμα μου και αφού τον στράγγισε καλά πάνω στα χείλη μου πλησίασε τον φίλο του. Έμεινε εκεί για κάνα πεντάλεπτο βλέποντας τον να με γαμάει παίζοντας τον πούτσο του και βαριανασαίνοντας.

-    «Έλα μαλάκα, φτάνει. Σειρά μου τώρα…», είπε στον Θοδωρή.

Εκείνος, τραβώντας την ψωλή του από τα βάθη του κώλου μου άφησε την τρυπούλα μου ορθάνοιχτη, έχοντας συνηθίσει στο τεράστιο μέγεθος του. Ο Δημήτρης ακούμπησε το πουτσοκέφαλο του στην τρυπούλα μου και ήταν έτοιμος να με γαμήσει όταν άκουσα τον Θοδωρή να του λέει:

-    «Όχι ρε μαλάκα, μην κάνεις μαλακίες. Αποκλείεται να χωρέσει τέτοιο παπάρι!»

Ο Δημήτρης γέλασε πονηρά και είπε:

-    «Ε, και τι να κάνω;»

-    «Ξέρω εγώ;», απάντησε στο ίδιο ύφος ο Θοδωρής και πήρε στο χέρι του το μπουκάλι με το σαμπουάν.

Εγώ κατάλαβα τι γινόταν και γύρισα για να απολαύσω το θέαμα. Ο Θοδωρής έβαλε αρκετή ποσότητα σαμπουάν στο χέρι του και ο Δημήτρης είχε ανοίξει τα πόδια του τεντώνοντας την μέση του περιμένοντας την βοήθεια από τον φίλο του.

Ο Θοδωρής έπιασε τον πούτσο του Δημήτρη από την βάση και με αργές κινήσεις άρχισε να ανεβοκατεβάζει το χέρι του. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα έφτασε στο πουτσοκέφαλο του. Αφού το έτριψε δυνατά για λίγο με μια κίνηση κατέβασε το χέρι του μέχρι τη ρίζα και το κράτησε εκεί για λίγο.

Επειδή ήμουν πλάτη, δεν μπορούσα να διακρίνω καλά, αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά είδα ότι το χέρι του Θοδωρή δεν ασχολούνταν μόνο με το παπάρι του Δημήτρη αλλά και με τα αρχίδια του! Τα δάχτυλα του είχαν γραπώσει τα σκληρά και τριχωτά μπαλάκια του και τα ζούλαγε ενώ το άλλο χέρι του είχε γραπώσει τον χοντρό του πούτσο και τον χτύπαγε δυνατά. Με τα χέρια του έπαιζε τις ψωλές τους και το κεφάλι του είχε γείρει προς τα πίσω απολαμβάνοντας τις μαλακίες που τραβούσε. Τότε ήταν που ο Δημήτρης κυριεύτηκε από καύλα…

-    «Αααα! Έτσι, μη σταματάς… Τρίψε μου τα. Ααα ναι! Παίξε με τον πούτσο μου! Γυάλισε μου τον!»

Αμέσως ο Θοδωρής πήρε το χέρι του από τα αρχίδια του και άρχισε να μαλάζει το τεράστιο εργαλείο του φίλου του. Το χέρι του ανεβοκατέβαινε γρήγορα πάνω στον θεόσκληρο πούτσο του κάνοντας τον Δημήτρη να μουγκρίζει από καύλα.

-    «Τι έγινε Δημητράκη; Καυλώνουμε; Καυλώνουμε;», είπε ειρωνικά ο Θοδωρής.

-    «Σκάσε ρε μαλάκα και τρίβε! Ααααα! Τι καύλα είναι αυτή;»

Εγώ, όση ώρα ο Θοδωρής έπαιζε με τον Δημήτρη είχα σηκωθεί, είχα πάρει τον πούτσο μου και τον έπαιζα δυνατά. Το ένα χέρι έπαιζε με την τρυπούλα μου, χώνοντας δυο δάχτυλα γαμώντας την και το άλλο ανεβοκατέβαινε από το πουτσοκέφαλο στα πρησμένα μου αρχίδια. Μετά παρατήρησα ότι όση ώρα έπαιζαν οι δυο παίδαροι ο πούτσος του Θοδωρή άρχιζε να στάζει υγρά. Χωρίς να χάσω ευκαιρία, προσγειώθηκα μπροστά του και άρχισα να τα μαζεύω με την γλώσσα μου. Με το χέρι μου έπιασα τα ζεστά του αρχίδια ζουλώντας τα, κάνοντας έτσι την τρυπούλα από το κεφάλι του να βγάλει περισσότερα ζουμιά. ξαφνικά άκουσα τον Θοδωρή να λέει:

-    «Τι κάνεις ρε μαλάκα;»

-    «Δεν ξέρω, αλλά έτσι που το βλέπω μπροστά μου. Ααα! Δεν μπορώ να κρατηθώ…», απάντησε βαριανασαίνοντας ο Δημήτρης.

Δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει μέχρι που τον κοίταξα. Η καύλα είχε ζωγραφιστεί στο πρόσωπο του ενώ που και που κοίταζε τον κώλο του Θοδωρή. Έτσι όπως ήμουν σκυμμένος μπροστά στον Θοδωρή, πέρασα το κεφάλι μου κάτω από τα πόδια του και το θέαμα με έφερε πάρα πολύ κοντά στον οργασμό. Το χέρι του Δημήτρη είχε απλωθεί πάνω στο σφιχτό κωλαράκι του Θοδωρή ενώ τα δάχτυλα του έτριβαν ανάμεσα στο σημείο που τα δυο κωλομέρια ενώνονταν.

-    «Μη ρε μαλάκα! Ααα! Μη! Σταμάτα σου λέω! Δεν…», προσπάθησε να πει ο Θοδωρής αλλά η καύλα του ήταν τόσο μεγάλη που αρκέστηκε σε ένα «Ααα!».

Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Ο Δημήτρης πρέπει να είχε μεγάλη πείρα από κωλαράκια, αφού και σε μένα, αλλά και στον Θοδωρή τώρα, έκανε τρομερή δουλειά. Το χέρι του κινούνταν με μαεστρία πάνω στο κωλαράκι του Θοδωρή, που τώρα είχε λυγίσει τα πόδια του δίνοντας περισσότερη ελευθερία κινήσεων στον Δημήτρη.

Εκείνος, χωρίς να χάσει λεπτό, γύρισε την μέση του, και με τα δυο του χέρια τώρα χούφτωνε τον κώλο του Θοδωρή, που τόση ώρα τώρα δεν είχε αφήσει τον πούτσο του Δημήτρη από το χέρι του. Ο Δημήτρης με το ένα χέρι τράβηξε το κωλομέρι του φανερώνοντας κάτι που ούτε στα πιο τρελά όνειρα μου δεν είχα φανταστεί. Μπροστά μου φαινόταν η τρυπούλα του Θοδωρή. Μια ροζ, θεοόσφιχτη, σχεδόν κλειστή, τρυπούλα που έμοιαζε με το υπόλοιπο σώμα του Θοδωρή: τελείως άτριχη. Τα δάχτυλα του Δημήτρη άρχισαν να την εξερευνούν. Την χάιδευαν, την έτριβαν, την άνοιγαν, όσο μπορούσαν βέβαια, φανερώνοντας τον σκοτεινό πάτο του Θοδωρή. Εγώ, είχα περάσει το χέρι μου κάτω από τα αρχίδια του χουφτώνοντας τα και παίζοντας το χοντρό του πούτσο. Δεν άντεξα άλλο.

Έβγαλα έξω τη γλώσσα μου και με μια κίνηση έχωσα το πρόσωπο μου στο κωλαράκι του. Αμέσως ο Θοδωρής πετάχτηκε στο άγγιγμα της ζεστής μου γλώσσας ενώ ο πούτσος του σκλήρυνε κι άλλο (!) μέσα στο χέρι μου. Μόνο με την μυρωδιά που ένιωθα ανάμεσα στα σφιχτά του κωλομέρια ήθελα να χύσω. Άρχισα να γλείφω όπου μπορούσα. Ο Δημήτρης τράβηξε το χέρι του και αρκέστηκε στο να τρίβει το κωλομέρι του. Η γλώσσα μου άρχισε να εξερευνεί με όρεξη το παρθένο κωλαράκι του Θοδωρή. Ήθελα να χώσω ολόκληρο το πρόσωπο μου μέσα του έτσι που τον έγλειφα.

Κούναγα την γλώσσα μου πέρα δώθε στα τοιχώματα της τρυπούλας του χωρίς να παραλείπω βέβαια και τη ροζ σούφρα του στην οποία έδινα περισσότερη προσοχή. Ο Θοδωρής τώρα, παραδομένος στην απόλυτη καύλα, έμοιαζε να έχει χάσει τον έλεγχο. Άρχισε να χαμηλώνει τον κώλο του στο πρόσωπο μου, κάνοντας την μύτη μου να χωθεί περισσότερο στα κωλομέρια του, κινδυνεύοντας να λιποθυμήσω από όβερ δώσε αρσενικής μυρωδιάς, και βγάζοντας μικρά και πνιχτά «Ααχχχ!» από το στόμα του.

-    «Τι έγινε Θοδωρή; Καυλώνουμε; Καυλώνουμε;», είπε ειρωνικά ο Δημήτρης.

-    «Πω ! Πω! Ρε μαλάκα! Αααα! Το πουστράκι με ‘χει πεθάνει με τη γλώσσα του. Πρώτη φορά καυλώνω τόσο! Ααχ! Κι αυτή η ψωλάρα σου με ‘χει τρελάνει!»

-    «Στο έλεγα μαλάκα ότι την έχω πιο μεγάλη από σένα. Δεν με πίστευες. Παίζε τώρα. Έτσι! Τράβα μαλακία με τον πούτσο μου!»

Το χέρι του Δημήτρη δεν σταμάτησε στιγμή να κωλοτρίβει τον Θοδωρή όπως και η γλώσσα μου δεν σταμάτησε στιγμή να γλείφει αυτό το υπέροχο κωλαράκι. Όπως έβλεπα το χέρι του Δημήτρη δίπλα μου, το έπιασα, και έχωσα το κωλοδάχτυλο στο στόμα μου κάνοντας του ότι στον τεράστιο πούτσο του.

-    «Τι έγινε μωρή ξεκωλιάρα; Σου έλειψε η ψωλή μου; Μην ανησυχείς και σε λίγο θα έχεις όσο θέλεις από αυτήν…»

Αν και τα λόγια του με καύλωσαν πιο πολύ, εγώ άλλο είχα στο μυαλό. Αφού το είχα σαλιώσει για τα καλά το έβγαλα από το στόμα μου και το ακούμπησα στην τρυπούλα του Θοδωρή. Ο Δημήτρης με κοίταξε χαμογελώντας πονηρά.

-    «Τι πας να κάνεις ρε μαλάκα εκεί;», ρώτησε έκπληκτος ο Θοδωρής, αφήνοντας από το χέρι του την ψωλή του Δημήτρη.

Εκείνος, δυσαρεστημένος, το άρπαξε και το έβαλε πίσω στην ‘θέση’ του. Ο Θοδωρής δεν αντέδρασε και συνέχισε να τραβάει μαλακία στον φίλο του. Ο Δημήτρης δεν απάντησε, προφανώς τα είχε χάσει κι αυτός. Εγώ πάντως δεν έχασα στιγμή, και ήθελα κατά κάποιο τρόπο να τους εκδικηθώ για αυτό που μου έκαναν. Όχι ότι κακοπέρναγα κιόλας! Το δάχτυλο του Δημήτρη ήταν ακόμα στην τρυπούλα του Θοδωρή και με λίγο δικό μου σπρώξιμο άνοιξε την σφιχτή τρυπούλα του. Μόλις που η κορυφή του είχε εξαφανιστεί στον παρθένο πάτο του Θοδωρή, άρχισε να βογκάει.

-    «Μη ρε μαλάκα! Μη! Βγάλτο!»

-     «Μα εγώ δεν κάνω τίποτα!», απάντησε ο Δημήτρης. «Αυτός τα κάνει όλα».

-    «Μωρή πουστάρα, βγάλε αυτή τη στιγμή το δάχτυλο από τον κώλο μου γιατί θα…»

Δεν πρόλαβε να τελειώσει την φράση του. Ένα δυνατό «Ααχχχ!» βγήκε από τα χείλη του καθώς έχωνα το δάχτυλο του Δημήτρη πιο βαθιά. Ο Δημήτρης είχε καυλώσει με την όλη φάση γιατί τώρα άρχισε να κουνάει το δάχτυλο μόνος του μέσα στην τρύπα του φίλου του.

-    «Ρε μαλάκα, τι σφιχτοκώλης που είσαι! Φανταζόμουν ότι η τρύπα σου θα ήταν σφιχτή αλλά όχι τόσο. Ααα! Τι σφιχτή σούφρα είναι αυτή; Σάλιωσε την!», είπε κοιτώντας με, με ένα βλέμμα γεμάτο καύλα και αμέσως έπιασα δουλειά.

Τραβώντας το δάχτυλο του προς τα έξω έβαλα την γλώσσα μου και άρχισα να γεμίζω σάλια την τρυπούλα του. Τώρα τίποτα δεν φαινόταν να ενοχλεί τον Θοδωρή. Καυτά υγρά ένιωθα να κυλούν στο χέρι με το οποίο μάλαζα το πούτσο του ενώ η τρυπούλα του τώρα γυάλιζε από τα σάλια μου. Με το ελεύθερο χέρι μου άνοιξα τα κωλομάγουλα χώνοντας την άκρη της γλώσσας μου στον ζεστό του πάτο, σχεδόν γαμώντας τον.

Τον είχα τρελάνει. Μούγκριζε από καύλα, ενώ μικρά «Ααχ...» ξέφευγαν από τα χείλη του. Το δάχτυλο του Δημήτρη ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Ακούμπησε στην γλώσσα μου, και αφού χάθηκε για λίγο στο στόμα μου βρέθηκε στην τρύπα του Θοδωρή. Με μια απαλή κίνηση χάθηκε στα βάθη του Θοδωρή. Δεν χώθηκε τελείως μέσα, αλλά χώθηκε αρκετά για να μπορεί να μπαινοβγαίνει. Κάτι που έκανε μετά από λίγο. Και μιας και ο Δημήτρης ασχολούνταν με τον κώλο του Θοδωρή, το χέρι μου δεν είχε δουλειά.

Σύντομα όμως βρήκε, πάνω στο απίστευτα σφιχτό κωλαράκι του Δημήτρη. Ήταν τόσο παρασυρμένος από την καύλα που δεν έμοιασε να τον πειράζει. Το σκούρο κωλαράκι του χανόταν κάτω από την παλάμη μου που δεν σταματούσε στιγμή να το τρίβει και να το ζουλάει. Εντωμεταξύ ο πούτσος μου είχε πρηστεί ενώ από το πουτσοκέφαλο μου άρχισαν να στάζουν τα πρώτα ζεστά υγρά στο στομάχι μου.

-    «Πω ! Πω! Τι σφιχτό που είναι το κωλαράκι σου ρε μαλάκα! Σαν αγάμητο μουνί είναι! Το κωλοδάχτυλο ίσα που κουνιέται!»

-    «Μη σταματάς, έτσι! Ααχχχ, γάμα μου το κωλαράκι με το πουτσοδάχτυλο σου!»

-    «Σ’ αρέσει, ε; Σ’ αρέσει που σε γαμάω; Σφίξε την ψωλή μου! Τρίψε την! Έτσι!»

Αυτό ήταν. Τα λόγια των δυο παίδαρων εκτόξευσαν την καύλα μου στα ύψη κάνοντας με να περάσω τα όρια. Με μια κίνηση σηκώθηκα πάνω και γρήγορα βρέθηκα μπροστά τους. Αν και κατακαυλωμένος και έτοιμος να χύσω, όταν τους κοίταξα καύλωσα πιο πολύ. Τα κορμιά τους ήταν ιδρωμένα, τα πρόσωπα τους είχαν κοκκινίσει και μπορούσες να διαβάσεις πάνω τους «καύλα!».

Με ένα δυνατό «Αααα..!» τράβηξα την προσοχή τους. Τους πλησίασα, έφερα το πούτσο μου μερικά εκατοστά από τους δικούς τους και άρχισα να εκτοξεύω το ψωλόχυμα μου. Το πρώτο κύμα έπεσε πάνω στο στομάχι του Θοδωρή, το επόμενο πάνω στο πούτσο και τα μπούτια του. Ο πούτσος του Δημήτρη ήταν ο επόμενος στόχος αφού μέχρι να σταματήσω να χύνω ήταν καλυμμένος με τα χύσια μου. Ο οργασμός ήταν τόσο δυνατός που στηρίχτηκα στο στήθος του Θοδωρή για να μην πέσω. Αυτό ήταν. Οι δυο παίδαροι άλλαξαν εντελώς. Τα πρόσωπα τους ήταν τα ίδια με εκείνα όταν με είχαν σκύψει μπροστά τους, και τα χέρια τους δεν άγγιζαν πια ο ένας τον άλλον.

-    «Τι έκανες ρε μαλάκα;», είπε πρώτα ο Δημήτρης.

-    «Κοίτα πως μ’ έκανες!», απάντησε ο Θοδωρής σκουπίζοντας το ψωλόχυμα μου από το στομάχι του. «Τώρα, την γάμησες. Κυριολεκτικά!», είπε και με μια κίνηση με έσκυψε, βάζοντας τον Δημήτρη πίσω μου και τον εαυτό του μπροστά μου. «Ήθελες να μου βάλεις δάχτυλο στο κωλαράκι μου, ε; Ήθελες να γαμηθώ, ε;», είπε σφίγγοντας πιο πολύ τα μαλλιά μου στο χέρι του.

Εντωμεταξύ, ο Δημήτρης πίσω μου, είχε ακουμπήσει την ψωλή του στο κώλο μου, γιατί ένιωθα τα χύσια μου να στάζουν στην τρυπούλα μου ενώ αυτός τρίβοντας τον πούτσο του άπλωνε όσο είχαν μείνει πάνω του.

-    «Τώρα θα δεις!», είπε ο Θοδωρής, που σηκώνοντας το πρόσωπο μου άρχισε να με βαράει πουτσοσκάμπιλα.

Ο πούτσος του προσγειωνόταν με μανία πάνω μου χτυπώντας με δυνατά, κάνοντας τα χύσια μου που είχαν κολλήσει, να πετάγονται στο πρόσωπο μου. Έβγαλα έξω την γλώσσα μου για να μου τον χώσει στο στόμα, αλλά εκείνος συνέχισε να με μαστιγώνει με την χοντρή ψωλή του. Την είχε πιάσει από την ρίζα και με βάραγε στα μάγουλα. Πρέπει να είχαν κοκκινίσει γιατί τα ένιωθα ζεστά. Όπως ζεστή ένιωσα και την ψωλή του Θοδωρή όταν μπήκε μέσα μου. Τα υγρά που έσταζαν από τον πούτσο του και τα χύσια που του είχα πετάξει νωρίτερα έκαναν το παπάρι του να γλιστρήσει μέσα του. Κόντευα να ξεχάσω πως ήταν να έχεις μέσα μου ένα τεράστιο πράμα. Αφού έχωσε και το τελευταίο εκατοστό του τον κράτησε για λίγο και μετά άρχισε να με γαμάει. Τον έβγαζε ολόκληρο έξω και μετά τον ξανάχωνε.

Η τρύπα μου έμενε ανοιχτή και κάθε φορά υποδέχονταν με χαρά το τεράστιο παπάρι του. Ο Θοδωρής τώρα είχε ηρεμήσει και άφησε τη γλώσσα μου να περιποιηθεί τον πούτσο του. Τα χείλη μου είχαν ξεχειλώσει στην προσπάθεια τους να καθαρίσουν τα χοντρό πουτσοκέφαλο του από τα χύσια μου. Ένιωθα τα υγρά μου ζεστά και αλμυρά να μαζεύονται στο στόμα μου και μετά να κατεβαίνουν μέσα μου.

-    «Σ’ αρέσει να καταπίνεις, ε; Περίμενε και σε λίγο θα σου γεμίσω το στοματάκι με το ψωλόχυμα μου παλιοπούστρα. Θα σε πνίξω με τα χύσια μου!»

Τα λόγια του, σε συνδυασμό με το γαμήσι του Δημήτρη, με καύλωναν πολύ. Τώρα πια ο πούτσος του μπαινόβγαινε με μεγάλη ευκολία μέσα μου.

-    «Ούτε μουνί δεν ανοίγει όπως η τρυπούλα σου. Πες μου να τ’ ακούσω… Σ’ αρέσει η ψωλάρα μου, ε; Έχεις ξαναφάει τέτοιο πούτσο;»

Η καύλα μου με είχε κυριεύσει. Τράβηξα τον πούτσο του Θοδωρή και του είπα:

-    «Ναι, με έχει τρελάνει ο πούτσος σου, αγόρι μου. Γάμα με! Ξέσκισε την τρυπούλα μου με την ψωλάρα σου. Αααα! Έτσι… γάμησε με, ναι!»

Αυτό ήταν, ο τύπος πήρε φωτιά. Με καβάλησε και άρχισε να με ξεσκίζει κανονικά. Είχε τραβήξει τα κωλομάγουλα μου κάνοντας την τρυπούλα να ανοίξει σα χιλιογαμημένο μουνί. Και έχωνε τον πούτσο του μέχρι το πάτο μου.

Κόντευα να τρελαθώ. Και οι δυο μου τρύπες δεχόντουσαν επίθεση από τους δυο πιο γαμάτους πούτσους της εστίας. Τα στόμα μου είχε συνηθίσει το μέγεθος του Θοδωρή και με γάμαγε όπως ο πούτσος του Δημήτρη ξέσκιζε την σουφρίτσα μου. Ξαφνικά ένιωσα τον πούτσο του Δημήτρη να χοντραίνει μέσα μου και με μια κίνηση βρέθηκε μπροστά μου, παίζοντας τον πούτσο με απίστευτη μανία. Το ίδιο έκανε και ο Θοδωρής. Πλησίασα το πρόσωπο μου, άνοιξα το στόμα μου και έβγαλα την γλώσσα μου έξω περιμένοντας να γευτώ τους χυμούς τους.

-    «Τώρα μωρή παλιοπούστρα θα σου γεμίσω τη μούρη με τα χύσια μου!», είπε ο Θοδωρής.

-    «Άνοιξε ρε γαμημένε να σου γεμίσω το στόμα με το ψωλόχυμα μου. Θα το καταπιείς όλο σαν καλή πουστάρα που είσαι. Θα το πιεις όλο!», είπε ο Δημήτρης.

Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο. Τους γράπωσα από τα αρχίδια. Τα ένιωσα να βράζουν και να ετοιμάζουν το υπέροχο υγρό που θα γευόμουν σε λίγο.

-    «Αααα! Χύνω!. Ααχχχ… πάρ’ τα στη μούρη παλιοπούστρα. Ααα!!!»

Από την ψωλή του Θοδωρή άρχισαν να πετάγονται ριπές από καυτό σπέρμα. Η πρώτη προσγειώθηκε στο μάγουλο μου, ενώ οι υπόλοιπες στην γλώσσα μου. Έχυνε και τον έπαιζε. Και όσο πιο πολύ τον έπαιζε τόσο πιο πολύ φαινόταν να χύνει. Η γλώσσα μου είχε γεμίσει. Άφησα λίγο να τρέξει στο πιγούνι μου και το υπόλοιπο το έβαλα στο στόμα μου, γεννώντας το και στην συνέχεια το έφτυσα, νιώθοντας το να τρέχει στο πιγούνι μου. Έβγαλα αμέσως την γλώσσα μου για να καθαρίσω τις τελευταίες σταγόνες που έσταζαν από τον πούτσο του. Πριν προλάβω να τελειώσω άκουσα τον Δημήτρη να βαριανασαίνει και να φωνάζει.

-    «Έλα εδώ μωρή πουστάρα! Άνοιξε να στα χύσω στο στόμα. Ααααχχ, Χύνω! Αααα!!!»

Πλησίασα και πριν προλάβω να ανοίξω το στόμα μου το πρώτο κύμα έπεσε στα χείλη μου. Έβγαλα τη γλώσσα μου να το γλείψω και έπεσε πάνω της το επόμενο. Όσο ψωλόχυμα έβγαλε από ‘κει και μετά με έλουσε κανονικά!

Οι δυο παίδαροι ανάσαιναν λαχανιασμένοι ενώ οι ψωλές τους ήταν στα χέρια μου, καθαρίζοντας ότι απέμεινε με την γλώσσα μου. Ενώ ήμουν ακόμα γονατισμένος, εκείνοι μπήκαν γρήγορα σε δυο ντουζιέρες, έριξαν λίγο νερό πάνω τους, φόρεσαν τα μποξεράκια τους και έφυγαν. Αφού έμεινα για λίγο στο πάτωμα σκεφτόμενος τι ακριβώς είχε συμβεί, σηκώθηκα και προσπάθησα να περπατήσω μέχρι τις ντουζιέρες.

Τα πόδια μου έτρεμαν και η τρυπούλα μου έκαιγε. Μπήκα στην ντουζιέρα και το καυτό νερό με έκανε να νιώσω καλύτερα. Μπορεί να επέστρεψα στο δωμάτιο μου για ύπνο μετά από περίπου δυόμισι ώρες αλλά σίγουρα άξιζε το ξενύχτι. Από τότε και στο εξής η λέξη «μπάνιο» έχει πάρει άλλο νόημα για μένα…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")