Σοδομισμός μέσω ίντερνετ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήταν ένα βράδυ, όταν γνώρισα μέσω δικτύου μια γυναίκα με την οποία φαίνεται πως αλληλοσυμπληρωνόμαστε.

Ξεκίνησε η κουβέντα μας με διάφορες ατάκες, όπως αρμόζουν σε περιπτώσεις πρώτης κουβέντας. Κάποια στιγμή, φτάσαμε και σε θέματα σεξουαλικού περιεχομένου. Της είπα πως είμαι λίγο παράξενος στα γούστα μου, εννοώντας την επιθυμία μου να με σοδομίζει γυναίκα. Όταν το είπα ξεκάθαρα, μου είπε πως της αρέσει πάρα πολύ να σοδομίζει άντρες.

Ταράχτηκα. Θόλωσα. Ερεθίστηκα πάρα πολύ με τη σκέψη πως μιλάω με τέτοια γυναίκα. Η κουβέντα μας άρχισε να κινείται πάνω σε θέματα εμπειριών μας στο σοδομισμό. Μου έλεγε για τα εργαλεία που χρησιμοποιεί για να αυτοσοδομίζεται. Αυτό ήταν. Λύθηκα τελείως, και άρχισα να της περιγράφω πως με αυτοσοδομίζω. Και τότε μου είπε για τα λεμονάκια.

Είχαμε καυλώσει και οι δύο, όταν μου ζήτησε να πάρω δυο λεμονάκια και λάδι σε ένα πιατάκι. Το έκανα. Μου λέει να αλείψω την τρύπα μου με λίγο λάδι και σιγά - σιγά να βάζω τα δάχτυλα μου μέσα μου. Έβαλα ένα και μετά δεύτερο.

-    «Κάνε ψαλιδάκια!», μου λέει. «Με τα δάχτυλα σου για να ανοίξεις καλά την τρύπα σου!»

Και έτσι έκανα. Η αίσθηση μιας γυναίκας να μου δίνει οδηγίες και εγώ να τις ακολουθώ, με έκανε να βάλω μέσα μου τέσσερα δάχτυλα και να τα κινώ μέσα μου. Είχα τρελαθεί από καύλα. Οι οδηγίες δεν σταμάτησαν εκεί…

-    «Πάρε ένα λεμονάκι και άλειψε το όλο με λάδι!», μου λέει.  

Έτσι και έκανα.

-    «Ακούμπησε το στα ανοιχτά σου κωλόχειλα της τρύπας σου και σπρώξε!», μου λέει.

Αυτό ήταν. Άρχισα να σπρώχνω και είχε μπει σχεδόν το μισό μέσα μου. Ένιωθα πόνο καθώς με άνοιγε το λεμονάκι. Ήμουν έτοιμος να το βγάλω, όταν μου είπε:

-    «Σπρώξε με δύναμη, να μπει όλο μέσα σου και να κλείσει η τρύπα σου!»

Τρελάθηκα. Μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο; Και όμως, το πήρα μέσα μου και ένιωθα απόλυτα γεμάτος. Ο πούτσος μου είχε κατακαυλώσει, το κεφάλι του ήταν γεμάτο υγρά, και ο κώλος μου, μου έφερνε φοβερές ανατριχίλες σε όλο το σώμα μου. Η τρύπα μου ήταν μισάνοιχτη, και φαινόταν αμυδρά η άκρη του λεμονιού.

Πήρα ένα αποσμητικό μασχάλης (roll on), το έβαλα στην καρέκλα και έκατσα πάνω του. Το λεμονάκι μπήκε ακόμη πιο βαθιά. Μου λέει, πως αν βγάλω το αποσμητικό από μέσα μου, δεν θα νιώθω πια το λεμόνι. Έτσι ήταν.

Και τότε μου ζητάει να βάλω και το δεύτερο λεμόνι. Αυτή τη φορά, το έβαλα μέσα μου πολύ πιο εύκολα και χωρίς να το βουτήξω στο λάδι. Αυτό ήταν. Η καύλα που ένιωθα, δεν με άφηνε να ηρεμήσω καθόλου. Έτρεμα ολόκληρος. Μέσα μου ένοιωθα απόλυτα γεμάτος.

Μου ζήτησε να παίξω τον πούτσο μου ενώ μου περιέγραφε το πως γαμούσε το μουνί της με έναν τεράστιο ομοίωμα. Είχε φροντίσει και τον κώλο της, με λεμονάκια επίσης. Τον έπαιζα αργά, με κλειστά μάτια ενώ καθόμουν και έτριβα τον κώλο μου πάνω σε καρέκλα.

Ήθελα να με έχει μπροστά της, να μου βάλει μέσα μου το τεράστιο ομοίωμα της, το χέρι της. Ήθελα να μου ανοίξει την τρύπα μου, βάζοντας μου το χέρι της μέσα μου. Είχα τρελαθεί από καύλα, όταν μου λέει πως είναι έτοιμη να χύσει.

Αυτό ήταν. Έχυσα έτσι όπως δεν είχα χύσει ποτέ στη ζωή μου. Παχύ και ασταμάτητο χύσιμο. Έτρεμα σαν το ψάρι.

Μμμμμ… μωρό μου, ανυπομονώ να βρεθούμε από κοντά και να με σκίσεις.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")