Μία και μοναδική

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σε όλους!
Πήρα την απόφαση να γράψω και εγώ την μια και μοναδική μου εμπειρία με άντρα.
Ήταν πριν 10 περίπου χρόνια, και ήμουν φοιτητής στην Αθήνα. Είχα πάρα πολλές καύλες, μιας και η κοπέλα μου είχε πάει στους δικούς της. Περνώντας έξω από ένα σινεμά πορνό… μπήκα μέσα. Εκεί μέσα στο σκοτάδι δεν ξεχώριζες φάτσες. Κάθισα στα πίσω καθίσματα μόνος και έβλεπα την ταινία.

Μετά από κάνα δεκάλεπτο ήρθε και κάθισε κοντά ένας νεαρός γύρω στα 20. Εγώ τότε περίπου 23 ετών. Δεν έδωσα σημασία και απολάμβανα την ταινία ανάβοντας ένα τσιγάρο.
Με την άκρη του ματιού μου τον είδα να βγάζει ένα πακέτο τσιγάρα και να ψάχνει για κάτι στις τσέπες του. Η απορία μου λύθηκε γρήγορα όταν ήρθε και κάθισε δίπλα μου ζητώντας μου φωτιά. Έτσι πιάσαμε κουβέντα και σε λιγάκι σχολιάζαμε την ταινία.

Είχαμε και οι δυο καυλώσει αφάνταστα και οι πούτσες μας κόντευαν να σκίσουν… το παντελόνι. Χαϊδεύαμε ο καθένας την πούτσα του χωρίς να μιλάμε για λίγη ώρα, ώσπου άπλωσε το χέρι του πάνω στη δικιά μου και με χάιδευε.
Με ρώτησε αν με πειράζει και είπα όχι. Δεν σκέφτηκα εκείνη την ώρα αν πρέπει ή όχι.
Έσκυψε και μου άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να γλύφει την πούτσα μου… τρελάθηκα…!!!

Έβαλα και εγώ το χέρι μου μέσα από τη φόρμα του και μια του χάιδευα τον πούτσο και μια του σκάλιζα την τρυπούλα του!

Αλλάξαμε στάση και τώρα εγώ είχα ένα υπέροχο εργαλείο στο στόμα μου και αυτός μου έβαζε κωλοδάχτυλο. Κοντεύαμε να χύσουμε και οι δυο, οπότε ο ένας έπαιζε την πούτσα του άλλου με το χέρι του, ώσπου τελειώσαμε και οι δυο σχεδόν ταυτόχρονα ο ένας στη χούφτα του άλλου.

Σκουπιστήκαμε και ανάψαμε από ένα τσιγάρο.
Ανταλλάξαμε τηλέφωνα με την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε…

Όμως, θες ο φόβος, θες η εξεταστική, θες η κοπέλα μου που ήρθε μετά από δυο μέρες, μας έκανε να χαθούμε και να μην ξανά βρεθούμε!

Αυτή ήταν η μια και μοναδική μου εμπειρία.
Από τότε, πέρασαν 10 ολόκληρα χρόνια.
Εν τω μεταξύ, παντρεύτηκα αλλά πάντα σκέφτομαι εκείνη τη φορά. Έτσι λοιπόν, ψάχνω κάποιον, το ίδιο άπειρο όπως εγώ, για να πραγματοποιήσουμε μαζί τις ανησυχίες μας.

Είμαι 33 ετών 1.80 ύψος, περίπου 80 κιλά, καστανός και νομίζω αρκετά ωραίος άντρας.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")