Ο αδερφός μου κι εγώ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ζω μαζί με τους γονείς μου και τους δύο μεγαλύτερους αδερφούς μου.
Επειδή οι γονείς μας πάντα ήταν πολυάσχολοι είμασταν απο πάντα στενοί φίλοι παρόλο που έπρεπε να με προσέχουν πολύ.
Ο μεγαλύτερος αδερφός μου ο Δημήτρης είχε δικό του δωμάτιο και εγώ με τον άλλο μου αδερφό τον Γιώργο μοιραζόμασταν το ίδιο.
Ένα απόγευμα γύρισα σπίτι καυλωμένος από το μάθημα κολύμβησης με όλους αυτούς τους κούκλους με τα στενά μαγιό.
Αφού δεν ήταν κανείς σπίτι αποφάσισα να την παίξω, έτρεξα στο δωμάτιο μου γδύθηκα και έπεσα στο κρεβάτι και αρχιζα να μαλακίζομαι και βογκούσα απο την καύλα.
Ξαφνικά άκουσα την πόρτα να ανοίγει και ήταν ο αδερφός μου ο Γιώργος με ένα χαμόγελο, κουκουλώθηκα με την κουβέρτα απο την ντροπή.
Γδύθηκε και ξάπλωσε δίπλα μου πέταξε την κουβέρτα και μου άρπαξε τον πούτσο.
Δεν είχα δει ποτέ τον πούτσο του καυλωμένο, ήταν χοντρός και περίπου 16 εκ.
Ήρθε απο πάνω μου και γλίστρησε πρός το καυλί μου φιλώντας με παντού η αίσθηση ήταν τέλεια άνοιξα τα μάτια μου και ουάου ο ίδιος μου ο αδερφός μου έπαιρνε τσιμπούκι!!!
Ξαφνικά σταμάτησε σηκώθηκε και άρπαξε το αντιηλιακό έβαλε στα χέρια του στο καυλί του και μετά στην τρυπούλα μου,
μετά αισθάνθηκα το πουτσοκέφαλο του να παραβιάζει την κωλοτρυπίδα μου και με ένα βοκγητό και απο τους δύο μπήκε όλος μέσα.
Πόνεσα αλλά μετα ο πόνος έγινε μια πρωτόγνωρη αίσθηση και ο πούτσος μου έτρεχε ασταμάτητα, μετά βογκούσα απο καύλα όταν άρχιζε να μου τον παίζει με τον ρυθμό που με γαμούσε.
Μετά από λίγο γρυλίζοντας δυνατά έκοψε ρυθμό και αισθάνθηκα κάτι καυτό στον κώλο μου μόλις είχε χύσει μέσα μου και συνέχιζε να με μαλακίζει φώναζα και ήμουν έτοιμος να εκραγώ όταν ξαφνικά άνοιξε πάλι η πόρτα και μπήκε ο Δημήτρης μέσα φορώντας ένα στενό σλιπάκι.
Όλοι πηδήξαμε στο μικρό μονό μου κρεβάτι ο Δημήτρης είχε έναν όμορφο πούτσο 18εκ με ένα χοντρό πουτοκέφαλο αποφάσισα να φιλήσω τον Δημήτρη όπως με φιλούσε ο Γιώργος όταν έφτασα στον πούτσο του άρχισα να του γλείφω τα αρχίδια.
Mετά τον έχωσα στο στόμα μου είχε ξαπλώσει και αναστέναζε απο την πίπα που του έπαιρνε ο μικρός του αδερφός.
Ο Γιώργός μου ζήτησε να σταματήσω και αλλάξαμε θέσεις ξάπλωσα και ανέβηκε απο πάνω μου καθώς ο Δημήτρης πήρε θέση ανάμεσα στα γόνατα μου.
Ο Γιώργός μου έχωσε στο στόμα τον ξανακαυλωμένο του πούτσο και με μαλακιζε ξανά. Φοβερή η αίσθηση που ποτέ δεν είχα να παιρνώ τσιμπούκι και να με μαλακίζουν την ίδια ώρα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")